Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 18:53

Nisam najbolji, ali za takve sam penicilin.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 jan 2017, 19:04

@Virtual
Nemoj sad biti skroman, za mene si najbolji, niko ne prska tako ko ti, prava si prskalica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jan 2017, 19:30

Čuj Spahićevi kiksevi su splet okolnosti. :lol: Šta se sve neće pisati kako bi se pokušao opravadati kabadahija al' im ne polazi za rukom uvijek ispadnu smiješni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jan 2017, 21:58

Saurman je napisao/la:Čuj Spahićevi kiksevi su splet okolnosti. :lol: Šta se sve neće pisati kako bi se pokušao opravadati kabadahija al' im ne polazi za rukom uvijek ispadnu smiješni.
I onaj jadni zastitar u spletu okolnosti postavi zube pod Emirov stoc i tako ga ponizi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 18 jan 2017, 22:06

Evo citam Marco van Basten predlaze FIFA-i da se uvede pravilo da nakon 5-og faula igrac leti napolje..igraci poput Spahe mogli bi postat ugrozena vrsta :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jan 2017, 22:07

Lista njegovih kikseva je poduga, pa nije normalno više kako nas pokopa svaku bitnu utakmicu, ne znam šta se tu ima dokazivati. Al džaba koliki god je kikser izmislio je fudbal za Šunjića, Bičakčića i ostatak konkurencije. Jbg kad nas ubjedljivo najkvalitetniji stoper pokopa u bitnim utakmicama to dovoljno govori o kvaliteti naše reprezentacije. Ali mislim da je vrijeme da mu se zahvalimo, ne toliko zbog kikseva već zbog godina.

Što se tiče kikseva ja kako se sjećam očajno je igrao i u Dublinu, može biti da griješim jer pretpostavljam da ne bi promaklo @bhsportu i @virtualu da to spomenu :D Zaboravili ste i vrhunski autogol u zadnjoj utakmici protiv Belgije, prije kojeg smo izgledali solidno na terenu.

I kolika je lista samo u bitnim utakmicama, ne računajući prijateljske i slične... Danska, SiCG, Francuska, Nigerija, Irska, Belgija... Pa katastrofa, ovo je kao da si nekoga pitao da nabroji najbitnije utakmice naše reprezentacije, eto izuzmemo li ovu protiv Belgije mada da nismo izgubili uvrstili bi je u najbitnije, i dodamo 2 baraža protiv Portugala.

Kapiten, odlična karijera, medju najboljim igračima reprezentacije i umjesto da nas kao takav povuče u ovakvim utakmicama on nas redovno ujebe
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 23:01

pinoglavi je napisao/la:Što se tiče kikseva ja kako se sjećam očajno je igrao i u Dublinu, može biti da griješim jer pretpostavljam da ne bi promaklo @bhsportu i @virtualu da to spomenu :D Zaboravili ste i vrhunski autogol u zadnjoj utakmici protiv Belgije, prije kojeg smo izgledali solidno na terenu.
Ma i ne trudim se više, jer kada bih se posvetio ispisao bih čitavu stranicu. Za mene ova tema više nije bitna, ne znam ni sam zašto sam se sada uključio. Sve je rečeno i to mnogo puta, a sad se vidi ko je bio u pravu.

Oko Emira Spahića se stvorio kult, tipičan za bošnjake, precijenjen, jeftinim forama je kupio navijače koji površno prate reprezentaciju i to je to. Donio je je mnogo više lošeg nego dobrog ovom timu.
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jan 2017, 23:07

A kontam da ima onih koje će kupiti onim seljačkim ponašanjem i da će ga takvi uzdizati ali ići u nekakvu diskusiju i pisati stvari tipa koje je to incidente Spahić napravio i koje je to kiksove napravio je stvarno smiješno

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 18 jan 2017, 23:43

Virtu4l je napisao/la:E sad me pamtis kao nekoga ko te je poprskao.
Ma nema prskas sve, pun si snage i elana. Prskan si ti jarane ko Mia Khalifa skim god si se upustio u bilo kakvu raspravu. Ti si odavno poprskusa, svjestan si i sam toga.

Vidimo se na Bilinom uskoro ako Bog da.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 23:45

Willer je napisao/la:
Ma nema prskas sve, pun si snage i elana. Prskan si ti jarane ko Mia Khalifa skim god si se upustio u bilo kakvu raspravu. Ti si odavno poprskusa, svjestan si i sam toga.
Daj nam još koji argument, da te dokrajčimo :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 18 jan 2017, 23:52

Virtu4l je napisao/la:
Willer je napisao/la:
Daj nam još koji argument, da te dokrajčimo :kafa:
Simpatican ko i uvijek ha :wtf:
De se sjeti jos koje utakmice da i taj balon probusim. :zviz:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2017, 00:33

Kakve balone busis, najjaci argument je splet okolnosti :tokralju:
A sto se tice ponasanja najjaci argument je: necu da blatim nase igrace sta god da urade :tokralju:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jan 2017, 01:48

Hvala ti kapitenu. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jan 2017, 01:51

Cartman je napisao/la:Hvala ti kapitenu. :bih:
:wtf: :wtf: :wtf:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 19 jan 2017, 08:23

pinoglavi je napisao/la:Kakve balone busis, najjaci argument je splet okolnosti :tokralju:
A sto se tice ponasanja najjaci argument je: necu da blatim nase igrace sta god da urade :tokralju:
Sta se ti klanjas kruha ti? Likovi navode situacije gdje uopste nije iskljucivo on krivac, daju smijesne klipove poput Danske ili Smrdije gdje uopste nema individualne krivnje, situacije gdje smo vec gubili 2,3-0, pozivaju na neko izbijanje lopte u Parizu gdje se tacno vidi da uopste nije bio u mogucnosti da izbije, izmisljaju neke crvene kartone koje su nas kao kostale a ono jedan crveni covjek dobio. Mislis na te argumente? :kafa:
Mislis na argument da je vazda bio kikser pa se na kraju opet svede na 2-3 utakmice iz citave reprezentativne karijere a frajer je rekorder po broju nastupa, jer hebiga i Blaz i Ciro i Pape i Mesa vole da imaju kiksera u ekipi, vole samoranjivanje. :beba:
Mislis na argument da je iz svakog kluba protjeran, sto uopste nije tacno al haj, a ono lik nareda 3 od 5 liga takozvanih petica, klubove poput Montpeljea, Bayera, Sevilje, Hamburga i to u kasnim godinama? :beba: Ma daj jos tih argumenata, prskate ba na sve strane, pravi prskatori. :opaopa:

Jos jednom cu povuci, Spahic nije idol nasoj djeci poput Dzeke, Pjanica, Sergeja ( i on se mariso na treninzima) pa ni Ibisevica, po meni je Hibic bio bolji stoper i najbolji sto smo do sad imali, nije bezgrijesan jer takvi ne postoje (marisana na Bay Areni je bila seljacka i nepotrebna ali ljudi grijese Boze moj) ali ono sto vi pokusavate implicirati i dokazati je smijesno, djetinjasto i nadasve bezobrazno.

I jos oni kao nece halaliti, ma hajde tamo. :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2017, 08:52

Sabinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Hvala ti kapitenu. :bih:
:wtf: :wtf: :wtf:
:lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2017, 12:04

Willer je napisao/la:klubove poput Montpeljea, Bayera, Sevilje, Hamburga i to u kasnim godinama?
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2017, 12:15

Willer je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Kakve balone busis, najjaci argument je splet okolnosti :tokralju:
Sta se ti klanjas kruha ti? Likovi navode situacije gdje uopste nije iskljucivo on krivac, daju smijesne klipove poput Danske ili Smrdije gdje uopste nema individualne krivnje, situacije gdje smo vec gubili 2,3-0, pozivaju na neko izbijanje lopte u Parizu gdje se tacno vidi da uopste nije bio u mogucnosti da izbije, izmisljaju neke crvene kartone koje su nas kao kostale a ono jedan crveni covjek dobio. Mislis na te argumente? :kafa:
Mislis na argument da je vazda bio kikser pa se na kraju opet svede na 2-3 utakmice iz citave reprezentativne karijere a frajer je rekorder po broju nastupa, jer hebiga i Blaz i Ciro i Pape i Mesa vole da imaju kiksera u ekipi, vole samoranjivanje. :beba:
Mislis na argument da je iz svakog kluba protjeran, sto uopste nije tacno al haj, a ono lik nareda 3 od 5 liga takozvanih petica, klubove poput Montpeljea, Bayera, Sevilje, Hamburga i to u kasnim godinama? :beba: Ma daj jos tih argumenata, prskate ba na sve strane, pravi prskatori. :opaopa:

Jos jednom cu povuci, Spahic nije idol nasoj djeci poput Dzeke, Pjanica, Sergeja ( i on se mariso na treninzima) pa ni Ibisevica, po meni je Hibic bio bolji stoper i najbolji sto smo do sad imali, nije bezgrijesan jer takvi ne postoje (marisana na Bay Areni je bila seljacka i nepotrebna ali ljudi grijese Boze moj) ali ono sto vi pokusavate implicirati i dokazati je smijesno, djetinjasto i nadasve bezobrazno.

I jos oni kao nece halaliti, ma hajde tamo. :rol:
Eto Virtualu ne bi mrsko, iskreno ne bi mi padalo napamet da trazim ove clanke, a sigurno ih je dosta i izostavio, cisto jer se pravis mutav, isto kao da nas ubjedjujes da Luis Suarez nije nikada ujeo igraca na terenu pa ocekujes da ti postavljamo klipove kako grize.
Nek je samo pola od ovog tacno opet je seljacina.

Sto se tice njega kao igraca, vec sam napisao da je dugo, dugo najbolji stoper reprezentacije. Ali i kao takav je kiksao u svim bitnim utakmicama. Jednostavno je takav u glavi. Ne znam sta tu imas sad kontrirati i pisati da nije kriv protiv Francuske, da su svi krivi protiv Danske i Srbije, da je splet okolnosti protiv Irske, Belgije, Nigerije...
I nekakve balone busis

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2017, 12:20

Gasi prskalice, dosta je.
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2017, 12:29

Ma sad ce opet napisati nije to nista tacno novinari lazu od pocetka njegove karijere do dana danasnjeg i izmisljaju price jer je cijeli univerzum protiv Emira Spahica.
Sto se kikseva tice splet okolnosti, svi su krivi, desi se i najboljim. Nema veze sto je u najbitnijim utakmicama to radio.
I onda ce napisati kako busi nekakve balone.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.