FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Treba obavijestiti vedu, mramora, irfu i alminja ako će im obaveze proći do početka druge sezone. Plus dvojica novih, moglo bi nas biti 12..
Treba smisliti onda koncept takmičenja ako bude 10 ili 12 takmičara.

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Ma tu su oni na forumu. Vide da su otvorene prijave. Osim Vede, njega izgleda nikako nemaUltraSA je napisao/la:Treba obavijestiti vedu, mramora, irfu i alminja ako će im obaveze proći do početka druge sezone. Plus dvojica novih, moglo bi nas biti 12..Treba smisliti onda koncept takmičenja ako bude 10 ili 12 takmičara.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Imace svi dovoljno vremena da se prijave. A bice nas bar 10, idealno bi bilo 12. Koncepti su vec smisljeniUltraSA je napisao/la:Treba obavijestiti vedu, mramora, irfu i alminja ako će im obaveze proći do početka druge sezone. Plus dvojica novih, moglo bi nas biti 12..Treba smisliti onda koncept takmičenja ako bude 10 ili 12 takmičara.

Tako je kolega MarchettiBigDaddy je napisao/la:Imace svi dovoljno vremena da se prijave. A bice nas bar 10, idealno bi bilo 12. Koncepti su vec smisljeniUltraSA je napisao/la:Treba obavijestiti vedu, mramora, irfu i alminja ako će im obaveze proći do početka druge sezone. Plus dvojica novih, moglo bi nas biti 12..Treba smisliti onda koncept takmičenja ako bude 10 ili 12 takmičara.

Formati su spremni, a koji će biti na snazi zavisi od broja prijava

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
ljudi, ja i gospodin infantino smo razmisljali naglas i dosli na ideju da jednu od iducih sezona odigramo s reprezentacijama
e sad, zanima nas vase misljenje, da li biste voljeli odigrati s reprezentacijama? samo da vas podsjetim na moguce derbije: argentina-brazil, njemacka-engleska, belgija-holandija, engleska-argentina, sad-meksiko

e sad, zanima nas vase misljenje, da li biste voljeli odigrati s reprezentacijama? samo da vas podsjetim na moguce derbije: argentina-brazil, njemacka-engleska, belgija-holandija, engleska-argentina, sad-meksiko

Utakmica u kojoj igra engleska protiv neke od top 10 reprezentacija nije derbi.
Engleska-Island moze proci.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Sta je s tobom, cekamo da vidimo kako igras na velike goloveJeftha je napisao/la:Utakmica u kojoj igra engleska protiv neke od top 10 reprezentacija nije derbi.
to sa reprezentacijama je dobra ideja ali evo moramo uzeti u obzir da nema puno dobrih repki pa mozda to mozemo nadoknaditi tako da oni koji budu najbolji u prethodnoj sezoni igraju sa 4 ili 4.5 zvijezda reprezentacijama a oni nize rangirani sa najboljim.
sto se tice ovog mog problema, vjerujem da cu do veceras dobiti ovaj acc da odigram tekme.. izvinjavam se jos jednom zbog kasnjenja
sto se tice ovog mog problema, vjerujem da cu do veceras dobiti ovaj acc da odigram tekme.. izvinjavam se jos jednom zbog kasnjenja

Skidamo ti bodove ako nisi znao. Poceli smo danas u 15h, i svaki sat ti se skine jedan bodPozde je napisao/la:to sa reprezentacijama je dobra ideja ali evo moramo uzeti u obzir da nema puno dobrih repki pa mozda to mozemo nadoknaditi tako da oni koji budu najbolji u prethodnoj sezoni igraju sa 4 ili 4.5 zvijezda reprezentacijama a oni nize rangirani sa najboljim.

Salim se. Haj, pa da odigramo veceras. Bicu ja tu

Spamm
Spamm
KONACNO PUSTENI BAVARCI U KUCNI PRITVOR ! ! !
Dobio sam acc od druga pa oko 22h idemo
dodat cu ja ove sa kojim trebam igrat. Ko moze prvi? Infantino ili CRO?
Dobio sam acc od druga pa oko 22h idemo

Hahaha obje zanimljive utakmice, cijela sezona ti visi u ove 2 utakmicePozde je napisao/la:KONACNO PUSTENI BAVARCI U KUCNI PRITVOR ! ! !
Dobio sam acc od druga pa oko 22h idemododat cu ja ove sa kojim trebam igrat. Ko moze prvi? Infantino ili CRO?
Infantino je trenutno na utakmici Plymouth-Liverpool, u VIP ložiPozde je napisao/la:

Kasnije ćemo
On sa Croom igra kup utakmicu a ne ligašku. Bar sam ja tako shvatioBigDaddy je napisao/la:

Spamm
Spamm
Javi kad budes mogao ja sam ovaj NedoManijak hahamirgerr je napisao/la:Infantino je trenutno na utakmici Plymouth-Liverpool, u VIP ložiPozde je napisao/la:
Kasnije ćemo
On sa Croom igra kup utakmicu a ne ligašku. Bar sam ja tako shvatioBigDaddy je napisao/la:
A jeste kup sa CRO da odigram
Da vidimo kakvi su Bavarci nakon 7 dana pauze

Ma znam, zato i govorim. I liga i kup mu zavise od ovih utakmicamirgerr je napisao/la:Infantino je trenutno na utakmici Plymouth-Liverpool, u VIP ložiPozde je napisao/la:
Kasnije ćemo
a to da haha ali bit ce to sve dobro na krajuBigDaddy je napisao/la:Ma znam, zato i govorim. I liga i kup mu zavise od ovih utakmicamirgerr je napisao/la:Infantino je trenutno na utakmici Plymouth-Liverpool, u VIP ložiPozde je napisao/la:
Kasnije ćemo

Mozda sljedece sedmice.BigDaddy je napisao/la:Sta je s tobom, cekamo da vidimo kako igras na velike goloveJeftha je napisao/la:Utakmica u kojoj igra engleska protiv neke od top 10 reprezentacija nije derbi.
Remember, remember the 5th of November.
12.kolo: Manchester United - Chelsea 1:0
Statistika
Statistika
Manchester najugodnije iznenadjenje proljetnog dijela sezoneUltraSA je napisao/la:12.kolo: Manchester United - Chelsea 1:0
Statistika

Novi menadžer uspostavio novi sistem, osvježio ekipu i donio 12 bodova u proljetnom dijelu
Taman se uigrao sa Unitedom, nadam se da će se nastaviti ova saradnja, da neko ne izabere United prije mene zbog onog pravila "prednost biranja imaju oni koji igraju od početka". 

Kada mirgerr ili cro budu htjeli da igraju neka mi ovdje napisu ili na profil J2DK_Pozde jer idem igrat Battlefielda haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.