FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jul 2010, 16:10

RagazziDelSud je napisao/la:Prije svega Seyo bi trebao znati jer je on dosta informiran (P.S. nemoj se ljutiti sto ja ovako) ;)
nemam ja nikakve info oko udruzenja i artikala...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 jul 2010, 16:12

Hamo je napisao/la:Ja sam jako skeptičan oko ovoga.Neka mi neko pametniji objasni zašto bi baš ŽELjIN stadion gradili pored milijardu jacih i interesantnijih ekipa u Europi,drugo zar ima toliko mjesta na Grbavici da se prave svi ti prateći objekti :?: Volio bih da mi neko ovo pojasni.
Volio bih da mi navedeš tih milijardu klubova koji se nalaze u glavnom gradu svoje države a koji nemaju normalan stadion i kod kojih ti kao strani investitor možeš uložiti svoj novac u izgradnju potpuno novog stadiona sa svim pratećim objektima i od toga zaraditi?

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 29 jul 2010, 16:38

Olimpik i Željo u srijedu bez publike na Koševu!

Troškovi organizacije te utakmice uz prisustvo navijača koštali bi nas 18.000 konvertibilnih maraka, dok će nas bez publike to koštati 3.000 KM

Nijaz Gracić podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza Kantona Sarajevo.

»Da, istina je. Imam svoje razloge, nemojte me pitati zašto», kazao nam je Gracić.

Pored ostavke na funkciju u kantonalnom Savezu, Gracić nam je saopštio još jednu vijest. Naime, Uprava Olimpika je odlučila da se utakmica Olimpik – Željezničar, koja je na programu u srijedu (4. avgusta) igra pred praznim tribinama.

»Radi se o čisto poslovnim i finansijskim razlozima. Troškovi organizacije te utakmice uz prisustvo navijača koštali bi nas 18.000 konvertibilnih maraka, dok će nas bez publike to koštati 3.000 KM. Za razliku od Željezničara i Sarajeva koji dobijaju novac od Vlade Kantona Sarajevo, Olimpik ne dobija ništa. Oni to mogu platiti, mi ne možemo», objasnio je predsjednik Olimpika Nijaz Gracić.

Nadam se da je ovo isto Borovina namjestio! :)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 jul 2010, 16:51

Pa ima li iko u ovoj državi da dekretom izbaci ovakve kretenske klubove kao Olimpik iz Lige???

Zašto se igra fudbal ako ne za gledaoce,kretenčino Graciću?

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 29 jul 2010, 16:52

U njegovom slucaju se igra zbog pranja para!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 jul 2010, 16:53

Sud je napisao/la:Olimpik i Željo u srijedu bez publike na Koševu!

Troškovi organizacije te utakmice uz prisustvo navijača koštali bi nas 18.000 konvertibilnih maraka, dok će nas bez publike to koštati 3.000 KM

Nijaz Gracić podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Izvršnog odbora Nogometnog saveza Kantona Sarajevo.

»Da, istina je. Imam svoje razloge, nemojte me pitati zašto», kazao nam je Gracić.

Pored ostavke na funkciju u kantonalnom Savezu, Gracić nam je saopštio još jednu vijest. Naime, Uprava Olimpika je odlučila da se utakmica Olimpik – Željezničar, koja je na programu u srijedu (4. avgusta) igra pred praznim tribinama.

»Radi se o čisto poslovnim i finansijskim razlozima. Troškovi organizacije te utakmice uz prisustvo navijača koštali bi nas 18.000 konvertibilnih maraka, dok će nas bez publike to koštati 3.000 KM. Za razliku od Željezničara i Sarajeva koji dobijaju novac od Vlade Kantona Sarajevo, Olimpik ne dobija ništa. Oni to mogu platiti, mi ne možemo», objasnio je predsjednik Olimpika Nijaz Gracić.

cuj uprava odlucila da se igra pred praznim tribinama :roll: da nije smijesno bilo bi zalosno...
1921-2011

Post Postao/la Avatar » 29 jul 2010, 16:59

Gracicu dabogda umro na licu mjesta :roll:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2010, 17:00

sta ce klosari, ispade sad da nema za kifle, bjeda klosarska
Cuva Bog Zelju svog!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2010, 17:01

Ja sam očigledno sve vrijeme bio u zabludi jer sam mislio da se nogomet igra upravo zbog gledaoca. Ja ne znam zašto se onda takmičiš u premijer ligi ako nisi u stanju da organizuješ utakmicu. Također naša uprava bi trebala reagovati ako je istina ovo što se piše.
FEDERER= KLOC

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 jul 2010, 17:02

ako moze na pp odakle ti ova informacija
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 29 jul 2010, 17:03

ultra_CImanija je napisao/la:ima li neko informaciju dali su dosli novi artikli u udruzenju (prije svega mislim na salove i majice) posto na tm.org izgleda zastoj neki :) ?????????????????? HVALA!!!
da je doslo bilo bi na forumu, a nema... znaci da nije doslo... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 jul 2010, 17:28

Zar Gracic nema racunicu da ce i prodati nesto karata i time smanjiti troskove...neka dodje 5000 ljudi,a moglo bi biti i vise jer se raja pozeljela fudbala,prvo je kolo...to mu je sigurno preko 20 000 km dobitka...na troskove koje ima za organizaciju,moze izvuci i jos koju milju sebi u dzep...glup potez,da ne moze biti gluplji
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 jul 2010, 17:31

boccaccio je napisao/la:Zar Gracic nema racunicu da ce i prodati nesto karata i time smanjiti troskove...neka dodje 5000 ljudi,a moglo bi biti i vise jer se raja pozeljela fudbala,prvo je kolo...to mu je sigurno preko 20 000 km dobitka...na troskove koje ima za organizaciju,moze izvuci i jos koju milju sebi u dzep...glup potez,da ne moze biti gluplji
ama nije problem u tome buraz, vec u ovome:

"Radi se o čisto poslovnim i finansijskim razlozima. Troškovi organizacije te utakmice uz prisustvo navijača koštali bi nas 18.000 konvertibilnih maraka, dok će nas bez publike to koštati 3.000 KM"

Ovo je poenta njegovog šupljaka...kakvih ba crnih 18.000 :shock: šta 3.000?? kakve ovo cifre on bezveze lupa? kome on prosipa ublehe.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2010, 17:36

boccaccio je napisao/la:Zar Gracic nema racunicu da ce i prodati nesto karata i time smanjiti troskove...neka dodje 5000 ljudi,a moglo bi biti i vise jer se raja pozeljela fudbala,prvo je kolo...to mu je sigurno preko 20 000 km dobitka...na troskove koje ima za organizaciju,moze izvuci i jos koju milju sebi u dzep...glup potez,da ne moze biti gluplji
Pa jel ti stvarno mislis da je zbog toga, stvar je jasna oni zele da igraju pred praznim stadionom misle da tako imaju vise sanse, pa kerovi nogomet se igra zbog navijaca a ne zbog gracica i ostalih supcica, ne treba pristati na ovakve stvari ako nije u stanju da obezbjedi da mogu gledaoci doci na stadion nek iskupi svoje crnce i ostale gurbete i nek igraju gdje hoce i skim hoce ali van ove lige.Vidi se odakle je doslo i na sta zaudara pitarluk fujjjjj
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 jul 2010, 17:37

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2010, 17:43

Zar u svakom Statutu ne piše da je domaćin dužan da obezbijedi 5% za gostujuće navijače? Mislim da bi na ovom trebali insistirati.
FEDERER= KLOC

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 jul 2010, 17:44

nemoj te zaboraviti naj vazniju stvar da iz uprave zelje moraju pristat na ovu odluku da bi se utakmica igrala bez navijaca u koliko oni ne pristanu ima i drugi solucija da zeljo bude organizator

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 jul 2010, 17:48

Sad treba da Željo kao klub stane ispred svojih navijaca i da se javno ocituju po pitanju ovog bezobrazluka....uvijek su manijaci bili uz Klub bez ikakvih rezervi i bez obzira na sve :!: :!: , sad je vrijeme da i da klub stane uz navijace
Reci javno "Necemo igrati bez svojih navijaca, nije naš problem što gospoda iz Olimpika nije u stanju da organizuje utakmice, nas ne zanima njihova racunica, mi hocemo da imamo podršku svojih navijaca i to nigdje u svijetu nije zabranjeno"....ne može se zabraniti ulaz gledaocima i navijacima zbog nekakvih njihovih racunica :!:
Nije bitno sad to što su oni domacini i organizatori ,jer su oni DUŽNI da ispoštuju gledaoce...boli me ki.ta kakvu Gracić racunici ima ,ja hocu da gledam svoj klub, uredno platim kartu ,uđem na stadion i hocu da gledam kao što to rade i ostali navijaci širom zemaljske kugle.

Sad treba da klub malo stane uz svoje navijace koji su ga uvijek vjerno pratili ,i kad je loše i kad je dobro.
Ne treba se na ove odluke sad ko pic.ka poklopiti ušima i dozvoliti da ovakvo sranje prolaze.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 jul 2010, 18:02

Olimpik je klub preko kojeg se peru pare,to je svima janso ko dan! ova odluka da sve svoje domace utakmice igraju bez prisustva publike dovoljno govori! ali FSBIH ce ovu odluku odbiti,jer fudbal se igra zbog publike,a ne zbog kriminalaca poput Gracica!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 29 jul 2010, 18:08

ŽELJO ŠAMPION
Zadnja izmjena: gavran, dana/u 29 jul 2010, 20:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, voltron30 i 12 gostiju.