Sada navijamo za Pajsere ove sedmice.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Kako ti je to ispalo?Ja sam zbrojio 4 vise.S time da su mi vec danas poceli otpadat igraci i upitni su.Bobadilla je napisao/la:I ovu sedmicu imam manje igraca. Ja 46 siamo 52opet sam nageo ka porazu i prije starta.
Ma kakvi, ide to glatko ove sedmice,kazni ga za proslu sedmicuSiamoNoi je napisao/la:Kako ti je to ispalo?Ja sam zbrojio 4 vise.S time da su mi vec danas poceli otpadat igraci i upitni su.Bobadilla je napisao/la:I ovu sedmicu imam manje igraca. Ja 46 siamo 52opet sam nageo ka porazu i prije starta.
Dobit ces me,nemam dobar osjecaj za ovaj tjedan.Jos me Sarmelino ukleo
Sta za Zellera trazis?domy23 je napisao/la:Ako koga interesuje Marvin Williams, Faried i Frazier su na trade bloku, pa ako je neko zainteresovan saljite. I napomena da Grka ne dam za ronda, klaya i slicne nego samo za superstarove u nekim kombinacijama
EDIT: trojkasi
ponudi sta imas dogovoricemo seSiamoNoi je napisao/la:Sta za Zellera trazis?domy23 je napisao/la:Ako koga interesuje Marvin Williams, Faried i Frazier su na trade bloku, pa ako je neko zainteresovan saljite. I napomena da Grka ne dam za ronda, klaya i slicne nego samo za superstarove u nekim kombinacijama
EDIT: trojkasi
Ma nek pokupi 4-5 skokova i eventualno 1-2 blk i odradit ce svoj posaoSiamoNoi je napisao/la:Ma nista od Lena.Watsona veterani zadrzali na klupi pa im se sad oduzuje minutazom,a ovi pojedini mladi mrvice skupljaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.