NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
znaci sad nam fali kompletan napad
pa treba da dodje najmanje 6-7 igraca da mozemo ganjat jos 3-4 pobjede da ostanemo u ligi 

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Odličan trener, ako nas bude vodio kao Tekstilac, bićemo zahebani. 

Trener stigao sad nam fali 10 igraca kvalitetnih pravih pojacanja a ne tipa Prljaca cast njemu domaci ali daleko od pojacanja evo brzi je domaci ma briga njih za Zvijezdom nemaju oni ljubavi kao mi navijaci svi prolaze uprave treneri igraci ali navijaci ostaju
Dali ti zivis od te ljubavi i cekas kad ce ti piska dat platu pito bi ja tebe....fender13 je napisao/la:Trener stigao sad nam fali 10 igraca kvalitetnih pravih pojacanja a ne tipa Prljaca cast njemu domaci ali daleko od pojacanja evo brzi je domaci ma briga njih za Zvijezdom nemaju oni ljubavi kao mi navijaci svi prolaze uprave treneri igraci ali navijaci ostaju
Cilj je ostat u ligi.fender13 je napisao/la:Trener stigao sad nam fali 10 igraca kvalitetnih pravih pojacanja a ne tipa Prljaca cast njemu domaci ali daleko od pojacanja evo brzi je domaci ma briga njih za Zvijezdom nemaju oni ljubavi kao mi navijaci svi prolaze uprave treneri igraci ali navijaci ostaju
to prvo ova pomnazena uprava mora skupit hrabrosti i iznijeti to kao ambicije, a ne borbu za PL...ja vjerujem da bi onda vise i publike bilo, a ne iznosit neke gluposti kako ce se klub u kljucit u borbu za PL i sad kad je stanje na tabeli prihvatljivo okrece se druga prica...gospoda je znala za dugove i da nece bit sposobni da privuku privrednike itd... i prije sezone al se je najavila borba za pl da ne bi ko paljubu po njima osuo il ne daj boze trazio ostavkezmajevac je napisao/la:Cilj je ostat u ligi.fender13 je napisao/la:Trener stigao sad nam fali 10 igraca kvalitetnih pravih pojacanja a ne tipa Prljaca cast njemu domaci ali daleko od pojacanja evo brzi je domaci ma briga njih za Zvijezdom nemaju oni ljubavi kao mi navijaci svi prolaze uprave treneri igraci ali navijaci ostaju
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kad ce vise taj zvanicni press, bem ti vise ova nagadjanja oko igraca
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Sutra je prozivka uskoro kažu nova pojačanja
-
- Kontakt:
Evo combe se vratio sa drugim nickom.
Gdje ima para ima i ljubavi, kakva ljubav druze to je posao.
Jos jedna stvar ljudi koji su bili u upravi prije su se mahom povukli a iza sebe au ostavili s.anje toliko da se niko normalan te Zvijezde nebi prihvatio osim par zaljubljenika u sport koji nesto pokusavaju, slazem se i da svakom zitu ima kukolja
Mislim da onaj nas spic koji je otisao u mladost dk je otpisan tamo neka ga vrate sada(zaboravio sam mu ime)
Jos jedna stvar ljudi koji su bili u upravi prije su se mahom povukli a iza sebe au ostavili s.anje toliko da se niko normalan te Zvijezde nebi prihvatio osim par zaljubljenika u sport koji nesto pokusavaju, slazem se i da svakom zitu ima kukolja
Mislim da onaj nas spic koji je otisao u mladost dk je otpisan tamo neka ga vrate sada(zaboravio sam mu ime)
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Asanovic se zove,,a nama je dosao iz tekstilca iz dervente,a tad ga je trenirao ja mislim bojan magazinbatigol777 je napisao/la:Evo combe se vratio sa drugim nickom.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nemanja Asanovic. Ode momak zbog onog konja Nedima sto je citavu polusezonu forsirao onog djeda Ristica pored ovog
⭐
-
- Kontakt:
- theboss_RD07
- Kontakt:
Da li je bio tko na prozivci ,ima li informacija . evo masic raskinuo ugovor sa olimpikom bilo bi ga dobro vidjeti ponovno u zvijezdi
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Evo na ss.ba pise da su lupic,gluhic,i huseinbasic napustili zvijezdu i da je prljaca dosao...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- gradacac10
- Kontakt:
Evo gledam na gradacac com slike s treninga danas, nema ni 10 igrača, a snijeg do koljena, ne znam ni kako treniraju, hocemo li se organizovat da lopatama ocistimo teren? 

Pozdrav Zmajevi,..
Kakav vam je taj Jaro,..spominje se u vezi Veleza?
Sigurno medju boljim u ovoj ligipodhum je napisao/la:Pozdrav Zmajevi,..
Hvala drug
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.