dobar je bio u par utakmica, donio nam vrlo vazne bodove mada nije konstantanHigh je napisao/la:Što je najgore, mislio sam da će ovaj Sarić valjati nečemu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- VanCipelic
- Kontakt:
Ma Saric je Hurtic sjebao malo na pocetku, saltanjem s pozicije na poziciju, u prvih par kola je igrao "desetku", def.veznog, centralnog, desno krilo pa cak i lijevog beka. Kad se doda jos da kad igra pravu poziciju(centralnog) ne odgovara mu Rustemovic kao "destruktivac" jer mu ne cuva ledja nego pokusava da radi njegov posao a i obojica su ljevaci pa inercijom idu obojica na lijevu stranu. Pa je i prije nego sto ce Cala doci imao povredu zbog koje je 3,4 utakmice propustio, pri kraju polusezone je poceo poprimati formu. Treba njemu u vezi jedan igrac poput Stjepanovica, Petraka pa i Markovica iz Selje da mu ledja cuva. Po mom misljenju, rame uz rame sa Tomicem na poziciji CM-a i ako bude u formi i sa dobrim partnerom u sredini, to ce i pokazati. Husref je Ordagica na krilo prebacio da bi Saric bio organizator igre...High je napisao/la:Što je najgore, mislio sam da će ovaj Sarić valjati nečemu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Je8eš ti više igrače tog kalibra. Kod nas u ovom našem klubu ko god nije uspjeo u veznom redu neko je došao ovdje i rekao "znaš njemu treba taj i taj igrač" ili "bio bi on dobar da ima nekog ko zna s loptom", kurko bio bih i ja dobar vezni igrač da me staviš pored Inieste da gledam kako on igra.
Hajde da mi imamo neku paletu veznih igrača pa da napraviš nešto, imamo ukupno 1,5 igrača koji mogu uopšte biti na toj poziciji u toku utakmice. Ma hajte molim vas.
Hajde da mi imamo neku paletu veznih igrača pa da napraviš nešto, imamo ukupno 1,5 igrača koji mogu uopšte biti na toj poziciji u toku utakmice. Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.
Sredina je fakat kriticna. Nema nositelja igre, prevage koja ce protivnika staviti u podredjen polozaj. Bojim se da je nece biti ni u narednoj polusezoni. Da je makar jednog dovesti, pa ga kombinovati sa Rustemom ili Saricem. Ispred je svakako Dulja pa bi to lijepo izgledalo. Ovako, Rustem i Saric... Tegoba.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ThrillerHz
- Kontakt:
I dalje ne znam na osnovu cega pojedinci brane i hvale Sarica... Ne branim nikog, ali bolji od Rustemovica nista nije, ako cak nije i gori bio. Dovedi ti i Rustemovicu Iniestu pa ce ''postat igrac'', de molim vas, manite se suplje...
1946~
Hajmo mi dovesti Iniestu a ova dvojica nek idu u pmThrillerHz je napisao/la:I dalje ne znam na osnovu cega pojedinci brane i hvale Sarica... Ne branim nikog, ali bolji od Rustemovica nista nije, ako cak nije i gori bio. Dovedi ti i Rustemovicu Iniestu pa ce ''postat igrac'', de molim vas, manite se suplje...
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Kad cemo se otarasiti uzasnog Plakala? Dokad cemo od njeg nesto ocekivati?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Bordomen je napisao/la:Hajmo mi dovesti Iniestu a ova dvojica nek idu u pmThrillerHz je napisao/la:I dalje ne znam na osnovu cega pojedinci brane i hvale Sarica... Ne branim nikog, ali bolji od Rustemovica nista nije, ako cak nije i gori bio. Dovedi ti i Rustemovicu Iniestu pa ce ''postat igrac'', de molim vas, manite se suplje...![]()
@High
Plakalo je tu kao primjer ostalim mladima, da bez obzira sto ne moze lopte uhvatiti, sto nema visinu i sto nije ni G od golmana, opet trenira s prvotimcima, tako da treba da sluzi i motivise ostale mlade fudbalere, da jednog dana, bez obzira sto si netalentovan, mozes dobiti priliku da treniras s prvotimcima. E samo ne znamo tajnu na koju je to uspio, ali ja da sam on, ja bi naplacivao tu informaciju. Ono sto dodatno motivise je da nije jedini, ima primjera i u ligama petica, po meni najbolji Dusko Tosic, covjek koji je blago receno panj, a ima zavidnu karijeru iza sebe, mislim da i sam nekad ne vjeruje sta je postigao i kako mu je to poslo za rukom.
1946~

Nisam odavno
Znači ponovno smo počeli davati ugovore na 3 godine, a Estonac će na probi provesti i više od 10 dana kako je na početku najavljeno.
SRETAN BROJ - 1725
- franklampard8
- Kontakt:
Proklet bio na božić 2010. svako ko misli da se titula može napasti sa Edinom Dinom Hrustanovićem kao glavnom polugom veznog reda!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gledam ovo i razmišljam uz sve izvjesniji dolazak Lelića nama bi dobro dosao samo još jedan vezni igrač. Naravno računam da će Said biti mnogo bolji nego jesenas i da će Duljević svoj ugovor do kraja odraditi bar 70% profesionalno.RuleHz je napisao/la:![]()
Zaboravio si dodati još samo Rastodera na lijevog beka.
btw. Baš me interesuje šta se sa njim planira, nije kod nas dobio priliku, a ugovor mu ističe na ljeto. Nešto nisam optimista da će ga pprodužiti. A dobar je bio u mlađim kategorijama. Šteta što smo mi uvijek pod imperativom rezultata i nismo mu dali pravu priliku.
Vidim na Instagramu Hamza u avionu a karta za Bec ???
- Orangina85
- Kontakt:
Mislim da ce Mihojevica rotirati u veznom redu i stoperu...po potrebihilmo je napisao/la:Gledam ovo i razmišljam uz sve izvjesniji dolazak Lelića nama bi dobro dosao samo još jedan vezni igrač. Naravno računam da će Said biti mnogo bolji nego jesenas i da će Duljević svoj ugovor do kraja odraditi bar 70% profesionalno.RuleHz je napisao/la:![]()
btw. Baš me interesuje šta se sa njim planira, nije kod nas dobio priliku, a ugovor mu ističe na ljeto. Nešto nisam optimista da će ga pprodužiti. A dobar je bio u mlađim kategorijama. Šteta što smo mi uvijek pod imperativom rezultata i nismo mu dali pravu priliku.
Jedino smo u belaju prvu tekmu jer nemamo stopera zbog kartona
Mislim da je Pidro puno bolji od njega.hilmo je napisao/la:Gledam ovo i razmišljam uz sve izvjesniji dolazak Lelića nama bi dobro dosao samo još jedan vezni igrač. Naravno računam da će Said biti mnogo bolji nego jesenas i da će Duljević svoj ugovor do kraja odraditi bar 70% profesionalno.RuleHz je napisao/la:![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Orangina je nas navijac

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A ne znam. Na Pidri je da se dokaže i nametne, ono što znam da je momak 1/1, vrijedan..MACMUDAN je napisao/la: Mislim da je Pidro puno bolji od njega.
A Hamza valjda ode na kontrolu neku.
hilmo je napisao/la:A ne znam. Na Pidri je da se dokaže i nametne, ono što znam da je momak 1/1, vrijedan..MACMUDAN je napisao/la: Mislim da je Pidro puno bolji od njega.
A Hamza valjda ode na kontrolu neku.
Aha kontam gdje ode u jeku priprema,je li ono neko sto je gledo treninge reko da ga je vidio da igra kad su igrali medjusobno ili citavo vrijeme trckara i ppsebno trenira?