Gdje si sutra da igramo polufinale kupa kralja mirgerra?ne_znam_ko_sam je napisao/la:Napokon da i ja protiv nekoga pobijedim
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
LIVERPOOL NIJE ZNAO ISKORISTITI KIKS ARSENALA
REDSI OSTALI BEZ ŠANSI ZA TITULU

Nakon što su prije dva dana u posljednjim trenucima uspjeli izboriti polufinale SS.ba kupa, Plavci su na Stamford Bridgeu u okviru lige upisali tri boda. Žrtva je, kao i prije dva dana, bila upravo ekipa Liverpoola.
Bluesi nisu mogli bolje otvoriti susret. Nakon slabe intervencije odbrane, Hazard se već u 3. minuti nalazi u sjajnoj prilici. Iako nije pogodio odmah, lopta mu se vraća a on postiže pogodak. 1-0
Strateg domaćih je znao da, ukoliko želi bodove protiv Liverpoola, treba protivnika zatvoriti u sredini. Sjajan posao su obavlali Kante i Matić, a dokaz tome je i činjenica da Crveni, prvi put u ovoj sezoni u prvom poluvremenu nisu imali pravu priliku.
Sa druge strane, Chelsea je imao prilika na pretek. Jednu takvu koristi Eden Hazard u 44. minuti i postiže svoj drugi pogodak. 2-0
I kad su svi mislili da će to biti rezultat na poluvremenu, Batshuayi bježi odbrani Liverpoola koja je danas pokazala onu svoju lošu stranu, i postiže za 3-0.
No, kad igra Liverpool nikad ništa nije gotovo, a pogotovo ne nakon prvih 45 minuta. Coutinho je nagovjestio da bi Redsi mogli napraviti jednu od onih svojih preokreta. Pokušao je već u 47. minuti ali lopta ide pored gola. Sigurniji je bio u 67. minuti. Akcija sa Firminom i pogodak za 3-1.
Sljedećih 13 minuta igra se na sredini terena, a onda Lallana se nalazi u sjajnoj prilici i u 81.minuti pogađa. 3-2
Menadžer gostiju sve karte baca u napad, no greška danas očajnog Cana na sredini terena u 83. minuti skupo košta Liverpool. Slijedi kontra a Batshuayi postiže gol i postavlja konačnih 4-2.
Ovim porazom Liverpool ostaje tri boda iza drugoplasiranog Arsenala i četiri iza Bayerna. Ako se uzme u obzir da Bayern ima utakmicu manje u odnosu na svoje pratioce, onda je jasno da su sve prilike da će trofej na kraju ipak ići u ruke Bavaraca.
Cestitke Malom Djoganiju koji je, što bi se reklo, pravi pencilin za mene i moju igru
STATISTIKA
VIDEO
REDSI OSTALI BEZ ŠANSI ZA TITULU

Nakon što su prije dva dana u posljednjim trenucima uspjeli izboriti polufinale SS.ba kupa, Plavci su na Stamford Bridgeu u okviru lige upisali tri boda. Žrtva je, kao i prije dva dana, bila upravo ekipa Liverpoola.
Bluesi nisu mogli bolje otvoriti susret. Nakon slabe intervencije odbrane, Hazard se već u 3. minuti nalazi u sjajnoj prilici. Iako nije pogodio odmah, lopta mu se vraća a on postiže pogodak. 1-0
Strateg domaćih je znao da, ukoliko želi bodove protiv Liverpoola, treba protivnika zatvoriti u sredini. Sjajan posao su obavlali Kante i Matić, a dokaz tome je i činjenica da Crveni, prvi put u ovoj sezoni u prvom poluvremenu nisu imali pravu priliku.
Sa druge strane, Chelsea je imao prilika na pretek. Jednu takvu koristi Eden Hazard u 44. minuti i postiže svoj drugi pogodak. 2-0
I kad su svi mislili da će to biti rezultat na poluvremenu, Batshuayi bježi odbrani Liverpoola koja je danas pokazala onu svoju lošu stranu, i postiže za 3-0.
No, kad igra Liverpool nikad ništa nije gotovo, a pogotovo ne nakon prvih 45 minuta. Coutinho je nagovjestio da bi Redsi mogli napraviti jednu od onih svojih preokreta. Pokušao je već u 47. minuti ali lopta ide pored gola. Sigurniji je bio u 67. minuti. Akcija sa Firminom i pogodak za 3-1.
Sljedećih 13 minuta igra se na sredini terena, a onda Lallana se nalazi u sjajnoj prilici i u 81.minuti pogađa. 3-2
Menadžer gostiju sve karte baca u napad, no greška danas očajnog Cana na sredini terena u 83. minuti skupo košta Liverpool. Slijedi kontra a Batshuayi postiže gol i postavlja konačnih 4-2.
Ovim porazom Liverpool ostaje tri boda iza drugoplasiranog Arsenala i četiri iza Bayerna. Ako se uzme u obzir da Bayern ima utakmicu manje u odnosu na svoje pratioce, onda je jasno da su sve prilike da će trofej na kraju ipak ići u ruke Bavaraca.
Cestitke Malom Djoganiju koji je, što bi se reklo, pravi pencilin za mene i moju igru

STATISTIKA
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 17 jan 2017, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nekad navecer bi trebao biti kod kuce (tamo ca. od 20h bi trebao biti online).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Sutra vece radim, pa eto ako ne mozes po danu mozemo nekad u cetvrtak, nije neka zurbane_znam_ko_sam je napisao/la:Nekad navecer bi trebao biti kod kuce (tamo ca. od 20h bi trebao biti online).
Znaci kompletirali smo 11.kolo? Jos 12 utakmica ostalo do kraja sezone. Mozemo do kraja sedmice odigrati sva 3 kola, plus polufinale i finale kupa. Jedina nepoznanica je pozde i njegov status, ali mislim da ce se on sutra vratiti.mirgerr je napisao/la:.
Evo kako stoje stvari
LIVE TABELA
LISTA STRIJELACA
Posljednja tri kola
Imajte na umu da posljednjem kolu svi u isto vrijeme igramo 
From Gianni, with love
LIVE TABELA

From Gianni, with love

Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 18 jan 2017, 09:14, ukupno mijenjano 2 puta.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Znaci ipak samo 9 utakmica
usudio bih se reci da bayern ima paklen raspored do kraja i da ce se sve odluciti u zadnjoj utakmici protiv arsenala. Dortmund ima realne sanse da zavrsi na pristojnom 3.mjestu

BravoUltraSA je napisao/la:Tottenham ima 11 odigranih susreta, ne 12.

Mah, ispitna sedmica...BigDaddy je napisao/la:BravoUltraSA je napisao/la:Tottenham ima 11 odigranih susreta, ne 12.izgleda da nam je mirgerr zaljubljen. Prije mu se ovakve stvari nisu desavale
Ljudi smo, greške se dešavaju ali zato imam vas da me ispravite kada dođe to tih malih greškica.
Sad ću ja to brzo ispraviti

Spamm
Spamm
Sta ce biti sa kupom? Kad ce Hoeness izaci iz zatvora?
Trebao bi uskoro izaci. Jesi li kuci danas da odigramo 12.kolo?Artetitis je napisao/la:Sta ce biti sa kupom? Kad ce Hoeness izaci iz zatvora?
Dobio sam mail da ce trebati 72 sata ali to je ona automatska poruka, a ovaj Mukesh je poslao direktno u EA moj slucaj pa bi to trebalo brzo da se rijesi. Ja cu danas probati da nabavim FIFU od druga koji nesto manje igra u posljednje vrijeme pa cu odigrati sa tog racuna. I da pitam jel se samo ceka moj mec u kupu ili? I da najavim da su Bavarci van forme i potreseni zbog ovih dogadjaja te ne obecavaju previse u ovim posljednjim kolimaBigDaddy je napisao/la:Trebao bi uskoro izaci. Jesi li kuci danas da odigramo 12.kolo?Artetitis je napisao/la:Sta ce biti sa kupom? Kad ce Hoeness izaci iz zatvora?

Pogledaj tabelu i sve će ti biti jasno. Nemoj kiksati do kraja i uzimas titulu. Prosto ko pasuljPozde je napisao/la:Dobio sam mail da ce trebati 72 sata ali to je ona automatska poruka, a ovaj Mukesh je poslao direktno u EA moj slucaj pa bi to trebalo brzo da se rijesi. Ja cu danas probati da nabavim FIFU od druga koji nesto manje igra u posljednje vrijeme pa cu odigrati sa tog racuna. I da pitam jel se samo ceka moj mec u kupu ili? I da najavim da su Bavarci van forme i potreseni zbog ovih dogadjaja te ne obecavaju previse u ovim posljednjim kolimaBigDaddy je napisao/la:Trebao bi uskoro izaci. Jesi li kuci danas da odigramo 12.kolo?Artetitis je napisao/la:Sta ce biti sa kupom? Kad ce Hoeness izaci iz zatvora?![]()

Imas tu utakmicu protiv Croa u kupu, a onda igras sa mnom u okviru 12. kola. Bilo bi dobro kad bi odigrali ili danas ili sutra pošto mene za vikend neće biti nikako.
A posljednje kolo planirajte utorak ili srijedu(dogovorićemo se u kojem terminu), a do tad da se odigra 12. i 13. kolo i završnica kupa

Spamm
Spamm
Trebalo bi da za sat dobijem acc pa da mogu odigrati sa vama zaostale utakmice. Kad mozes Infantino? Volio bih danas obje tekme da zavrsim pa da me valjda odbanuju do sljedeceg kola..
Što se mene tiče mogu odmah. Čim dobijes acc, javi se pa da odigramoPozde je napisao/la:Trebalo bi da za sat dobijem acc pa da mogu odigrati sa vama zaostale utakmice. Kad mozes Infantino? Volio bih danas obje tekme da zavrsim pa da me valjda odbanuju do sljedeceg kola..

Spamm
Spamm
evo trenutno stanje koeficijenata za nosioce u grupama 2.sezone, juce sam malom djoganiju pogresno izracunao koeficijent:
1. POZDE............2,36
2. CROTORIOUS....2,08
3. MIRGERR........ 1,83
4. BIGDADDY........1,72
--------------------------------
5. ULTRASA.........1,5
6. MALIDJOGANI... 1,37
7. ARTETITIS........1,2
8. ALMINJO.........0,21
1. POZDE............2,36
2. CROTORIOUS....2,08
3. MIRGERR........ 1,83
4. BIGDADDY........1,72
--------------------------------
5. ULTRASA.........1,5
6. MALIDJOGANI... 1,37
7. ARTETITIS........1,2
8. ALMINJO.........0,21
Dobijam jos jedan mail od EA i to je izvinjenje sto cekam i da ce me uskoro obavjestiti o tome sta su odlucili... nisam nesto optimistican ali ja cu zavrsiti ovu sezonu sigurno pa makar sa profila od jednog druga.. cekam da mi odgovori pa da mi posalje podatke da mogu odigrati

NADA ZADNJA UMIRE! LIVERPOOL U ZADNJIM MINUTAMA DO SUDBONOSNA 3 BODA (FOTO & VIDEO)
U Liverpoolu je odigrana utakmica 14.kola između Redsa i Milionera, jer će Mirgerr biti naredna 4 dana odsutan. Liverpool je golovima Manea i Firmina došao do važne pobjede, koja im ostavlja teoretsku šansu da nakon 27 godina ponovo osvoje ligu.
Domaćini su krenuli žestoko - prvo je Firmino izašao sam pred gol, ali Bürki sjajno reaguje. Samo 5 minuta poslije, Firmino šutira iz okreta, ali lopta leti pored desne stative.
Zanimljivu scenu smo vidjeli sredinom poluvremena, kada je mladi Ousmane Dembele poslao Lovrena po ćevape

u 40.minuti sjajni Firmino šutira glavom, ali golman gostiju sjajnim refleksom zaustavlja loptu, koja pada na gol-liniju.
U drugom poluvremenu Redsi su se otvorili, a Dortmund prijetio opasnim kontrama. Aubameyang je imao više izglednih prilika, a najbolja je bila ona u 62.minuti kada je izašao pred gol domaćih i šutirao nebu pod oblake.
Ipak domaći dolaze do pobjede u samoj završnici - u 83. minuti Firmino proigrava Manea, a ovaj u stilu golgetera pogađa za slavlje domaćih navijača.
Nakon što su se Milioneri potpuno otvorili, u 90.minuti Firmino završava kontranapad i matira nemoćnog Bürkija.
- CROtorious
- Kontakt:
Kad bi mi mogli odigrat? Ja mogu svaki dan poslije 17hPozde je napisao/la:Trebalo bi da za sat dobijem acc pa da mogu odigrati sa vama zaostale utakmice. Kad mozes Infantino? Volio bih danas obje tekme da zavrsim pa da me valjda odbanuju do sljedeceg kola..
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.