tottenham popustio, pozde u zatvoru, dominacija liverpoola, mirgerr novi predsjednik, uveden kup...dosta toga si propustioirfo je napisao/la:I moj Tottenham popustio , nije godila promjena treneraBigDaddy je napisao/la:Dosta toga se promjenilo, digao se nivo igre u drugoj polusezoni, svak svakog moze dobiti. iznenadices seirfo je napisao/la:Nadam se da sam zakuco ove ispite momci, jos jedan mi je ostao i aBd sam spreman za sljedecu sezonu![]()
Vidim Arsenal popustio od kako me nema, iznenadjujuce, a sve je krenulo onim remijem
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Ulli HoenessBigDaddy je napisao/la: tottenham popustio, pozde u zatvoru, dominacija liverpoola, mirgerr novi predsjednik, uveden kup...dosta toga si propustio

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da, nakon ilegalnih radnji doslo je do novih hapsenja u Bayernu. Nije im ovo prvi put da neko zbog novca ide u zatvorBigDaddy je napisao/la:tottenham popustio, pozde u zatvoru, dominacija liverpoola, mirgerr novi predsjednik, uveden kup...dosta toga si propustioirfo je napisao/la:I moj Tottenham popustio , nije godila promjena treneraBigDaddy je napisao/la: Dosta toga se promjenilo, digao se nivo igre u drugoj polusezoni, svak svakog moze dobiti. iznenadices se

A nakon sto se povukao Blatter, jednoglasnom svojom odlukom, Gianni Infantino je postao predsjednik lige

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
bolje sto je zbog coinsa uhapsen, nego da je zapalio kucu ko brenomirgerr je napisao/la:Da, nakon ilegalnih radnji doslo je do novih hapsenja u Bayernu. Nije im ovo prvi put da neko zbog novca ide u zatvor![]()

BigDaddy je napisao/la:

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Hoce li moci oni koji igraju od 1.kola birati novi klub u drugoj sezoni ili to vazi samo za nas koji smo se ukljucili umjesto mramora, vede i irfe?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Ko god bude htio da zamijeni klub to moze uciniti. Ne vidim da je to neki problemUltraSA je napisao/la:Hoce li moci oni koji igraju od 1.kola birati novi klub u drugoj sezoni ili to vazi samo za nas koji smo se ukljucili umjesto mramora, vede i irfe?

Pred sami kraj ove sezone, kada budu otvorene prijave za narednu sezonu, imace svi priliku da se izjasne kojim ce klubom igrati u 2. sezoni.
btw. Prednost pri izboru kluba imaju igraci koji su od samog starta u ligi

Spamm
Spamm
Sta je ovo, zatisje pred buru
Ma jok, samo zatisjeBigDaddy je napisao/la:Sta je ovo, zatisje pred buru

Spamm
Spamm
Igras li veceras protiv chelsea?mirgerr je napisao/la:Ma jok, samo zatisjeBigDaddy je napisao/la:Sta je ovo, zatisje pred buru
Nismo se jos dogovorili oko terminaBigDaddy je napisao/la:Igras li veceras protiv chelsea?mirgerr je napisao/la:Ma jok, samo zatisjeBigDaddy je napisao/la:Sta je ovo, zatisje pred buru
Spamm
Spamm
Napustam takodjer i ja l..ovih dana zaista imam previse obaveza a i problema..pa cuejmo se u drugoj sezoni koju bi trebao igrati..pozdrav!
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Javljam se iz zatvora. Imao sam razgovor sa covjekom imena Mukesh koji je rekao da je poslao zahtjev za otpusnicu iz zatvora. U narednih 12 sati ocekujemo odgovor pa javljam situaciju. Bavarcima niko nikad nije stao u kraj pa nece ni EA 

Infantino ce rado svjedociti u korist Bayerna. Ovoj ligi treba jak BayernPozde je napisao/la:Javljam se iz zatvora. Imao sam razgovor sa covjekom imena Mukesh koji je rekao da je poslao zahtjev za otpusnicu iz zatvora. U narednih 12 sati ocekujemo odgovor pa javljam situaciju. Bavarcima niko nikad nije stao u kraj pa nece ni EA

Spamm
Spamm
Hajde Infantino da te vidimo, kakvo ćeš rješenje naći za Barcelonu 

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Otjerati ih u katalonsku ligu, tamo gdje pripadaju.UltraSA je napisao/la:Hajde Infantino da te vidimo, kakvo ćeš rješenje naći za Barcelonu
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Na današnjem zasjedanju FIFE, jednoglasno je odlučeno sljedeće:
Napuštanje Alminja znači da će sve utakmice koje je dotični trebao odigrati do kraja sezone (utakmice:
Chelsea-Barcelona; Barcelona-B. Dortmund; Bayern-Barcelona; Barcelona-Arsenal; Liverpool- Barcelona i Man United-Barcelona) biti zabilježene službenim rezultatom 3:0 u korist protivnika.
Isto tako, ovo znači i da će u polufinale SS.ba kupa ići Tottenham kojeg predvodi Artetitis.
Kasnije ću objaviti i ažuriranu tabelu.
Napuštanje Alminja znači da će sve utakmice koje je dotični trebao odigrati do kraja sezone (utakmice:
Chelsea-Barcelona; Barcelona-B. Dortmund; Bayern-Barcelona; Barcelona-Arsenal; Liverpool- Barcelona i Man United-Barcelona) biti zabilježene službenim rezultatom 3:0 u korist protivnika.
Isto tako, ovo znači i da će u polufinale SS.ba kupa ići Tottenham kojeg predvodi Artetitis.
Spamm
Spamm
3 boda a ni oznojio se nisammirgerr je napisao/la:Na današnjem zasjedanju FIFE, jednoglasno je odlučeno sljedeće:

p.s. lijep avatar predsjednice
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Napokon da i ja protiv nekoga pobijedim 

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.