Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Feđa k'o na terminu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dosta zanimljivih mečeva, kei, Čilić i Stan morali produženo raditi i igrati 5.setova. Ali većina favorita je ipak izborila prolaz. Od nositelja ispali Cuevas i Poille
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Kako Wawas napuca Klizana na mrezi pogledajte to. Od tad se Klizan raspao, do tad igr'o strasan mec ali ponovo se Wawrinka izvlaci. Sad ima sve otvoreno do polufinala, ne bih se cudio da opet osvoji 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Taman da u 3. kolu vidimo ocel bit sta od Zvereva.Monfils je totalno neozbiljan lik.Ne sjecam se nijednog njegovog velikog skalpa na GS turnirima.Sa Raonicem bi vec moglo bit ozbiljnih problemabodi123 je napisao/la:Nando prosle godine izbacio Rafu u 1. kolu, ove godine ce to biti Djokovic, taman popravni za Dohu i one neiskoristene mec loptice.![]()
Inace, tezak zrijeb za Rafu, vec u 3. kolu ce biti krvi sa Zverevom, poslije Monfils pa Raonic.

10 cm niže i čimburEdin TM87 je napisao/la:Kako Wawas napuca Klizana na mrezi pogledajte to. Od tad se Klizan raspao, do tad igr'o strasan mec ali ponovo se Wawrinka izvlaci. Sad ima sve otvoreno do polufinala, ne bih se cudio da opet osvoji

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Diskusiju o fantasy nastavite na temi predviđeno za to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kazu struSnjaci jak ovaj Zverev! How yes no, evo Haso ga poducava laganini, jaki je jaki ko pile kad kaki! 
Nek se fati maksum skole dok nije kasno jos.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Jarane ako se ne varam i ti si ga hvalio, ali vjerovatno ćeš opet udarati hvalospjeve kad na sljedećem turniru izbaci nekog favorita ili slično jer to stalno radiš. Čas ti je neko budući broj 1, a nakon prvog lošeg meča igrač za futersa u Doboju.Effenberg je napisao/la:Kazu struSnjaci jak ovaj Zverev! How yes no, evo Haso ga poducava laganini, jaki je jaki ko pile kad kaki!
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Ja hvalio Zvereva? Idi mjeri temperaturu ufatila te groznica na ovim minusima.AnkleBreaker je napisao/la:Jarane ako se ne varam i ti si ga hvalio, ali vjerovatno ćeš opet udarati hvalospjeve kad na sljedećem turniru izbaci nekog favorita ili slično jer to stalno radiš. Čas ti je neko budući broj 1, a nakon prvog lošeg meča igrač za futersa u Doboju.Effenberg je napisao/la:Kazu struSnjaci jak ovaj Zverev! How yes no, evo Haso ga poducava laganini, jaki je jaki ko pile kad kaki!

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Moja greška onda. Ali ako zaista smatras da Zverev nece biti multislam igrac onda ti je bolje da se ostavis pracenja tenisa. Momak ce dominirati tenisom u narednom periodu.Effenberg je napisao/la:Ja hvalio Zvereva? Idi mjeri temperaturu ufatila te groznica na ovim minusima.AnkleBreaker je napisao/la:Jarane ako se ne varam i ti si ga hvalio, ali vjerovatno ćeš opet udarati hvalospjeve kad na sljedećem turniru izbaci nekog favorita ili slično jer to stalno radiš. Čas ti je neko budući broj 1, a nakon prvog lošeg meča igrač za futersa u Doboju.Effenberg je napisao/la:Kazu struSnjaci jak ovaj Zverev! How yes no, evo Haso ga poducava laganini, jaki je jaki ko pile kad kaki!
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Napusti tenis.Effenberg je napisao/la:Kazu struSnjaci jak ovaj Zverev! How yes no, evo Haso ga poducava laganini, jaki je jaki ko pile kad kaki!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Sreca njegova pa je i ovaj Haso diabola ali vecim dijelom meca nije se moglo viditi nista specijalno, osim lupanja reketa, momak je malo talentovaniji Paire i to je to. Grisha i Berdych su za njega doktori docenti.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ništa od rekorda na kraju, Dr Ivo ostao kratak za 3 asa 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Solidan dan, zao mi je Ive i rekorda, sam je na kraju rekao, da je lose igrao u podne, bolje poslijepodne, jos bolje navecer i najbolje kasno u noc haha
Pitam se kako je Zverev izvukao mec, odlucio sam da zaspem kad se raspao u 4.setu. Veedasco se zalio na prebrzu podlogu, ima malo istine, ali bolje da se zali na svoju nesrecu i los zdrijeb. I ono sto mi upada za kraj u oci je, Tomy Has i njegovo ubijanje samog sebe, gledalaca i uzimanje dragocjenog mjesta u zdrijebu, nekom momku od 17-18 godina !

Max Allegri
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Slažem se ovo za Tommya Haasa. Lik je svoje davno završio, on ovdje došao po ček
LeBron James
- RafaGarros9
- Kontakt:
Sinoc rafa hmm nije bas pruzio dobru partiju mogu slobodno reci najlosiji mec ove godine.Bilo je nekih fantasticnih poteza i udaraca al...Naravno vidjelo se da je igrao sa velikom rezervom i bez previse trosenja bas onoliko koliko mu bilo dovoljno al i pored toga mogao je bolje...Znamo da on nikad ne ide snazno od pocetka jer veliko je iskustvo iza njega tako da ocekujem tek najbolje od kralja 

Ljudi izvinite nemam vremena za Tipping bio sam strasno zauzet zadnjih dana, nadam se da uzivate i da dobro tipujete.
Ne znam sta je ovo s Marinom jel voli dramu ili je ovaj Evans neki novi GOAT?
Fedex, Nole, i Riza dosad suvereni, Nadal sampionski bice ovo jak GS vec se nazire!
Ne znam sta je ovo s Marinom jel voli dramu ili je ovaj Evans neki novi GOAT?

Fedex, Nole, i Riza dosad suvereni, Nadal sampionski bice ovo jak GS vec se nazire!
Seppiju naklon do poda pa repeat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.