FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako od ovog momka ne uspijemo napraviti igraca, onda smo fakat nesposobni debili.
http://abola.pt/clubes/ver.aspx?id=651155
Imamo odlicnu ekipu koja ce sa Calom npraviti nesto,jos ako dodju 2 ili 3 bas igraca onda ce biti" zlatno proljece".Kako bi nam lego Stojcev uz ostanak Dulja i ostalih igraca.Ne znam koliko je realno i da li je u igri Milos i zaboravio sam uz mozda pojacanje u napadu u vidu Handzica.
Neće sad Stojcev doći niti je u igri, mozda na ljeto ali sad neće sigurno.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@kinosvra imal' na vidiku koga?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ima li ponuda za Hrustemovića?kinosvra je napisao/la:Neće sad Stojcev doći niti je u igri, mozda na ljeto ali sad neće sigurno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
kinosvra je napisao/la:Neće sad Stojcev doći niti je u igri, mozda na ljeto ali sad neće sigurno.
E ****
Koristi mozak, ima tehniku, igra i sa desnom i sa lijevom nogom.Evander je napisao/la:Ako od ovog momka ne uspijemo napraviti igraca, onda smo fakat nesposobni debili.
kad glavom da go nijedna mu lopta nije idealna ali se zna namjestiti
finu brzinu koliko se moglo vidjeti
Da nema Ahmetovica on bi meni bio prvi napadac a Bekic bi do penzije bio na klupi
ja mislim da bi on morao dobijati po 15 min minimun
jednostavno to njemu nebi bilo guranje u vatru nego motiv vise da se jos trudi i mozda bi odlucio ostati jos malo kod nas
neki su govorili da bi ga ubili u pojam pljuvaci ja nevjerujem dovoljno je ozbiljan i svjesan situacije ovdje
nadam se da ce sad na pripremama Cala probati i neku varijantu sa dva napadaca
da nam dodje neki dobar iskusan kvalitetan vezni mogli bi razmisliti i o 4-3-1-2
Dulja poluspic kao i u zadnjem dijelu sezone
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
@Bordomen - baš tako.
U sistemu s dva napadača Ahmetović bi mu bio idealan partner.
Nedim je strašan talent. "Ubica" što bi se reklo za igrače koje imaju istančan njuh za loptu, snalaženje u prostoru i sjajnu završnicu. A fakat ga hoće golovi. Neke golove koje je smjestio u mrežu bi 90% igrača promašili. Ima i finu brzinu, tehniku i osjećaj kad i na koju stranu se treba izvući a ni igra glavom mu nije strana.
Obradović, kao jedno od imena kojim se licitira kao pojačanje u napadu, je po meni nepotreban kad imaš Hadžića. Njemu fali iskustva naravno ali u konktekstu naše lige spreman je za seniorski fudbal.
U sistemu s dva napadača Ahmetović bi mu bio idealan partner.
Nedim je strašan talent. "Ubica" što bi se reklo za igrače koje imaju istančan njuh za loptu, snalaženje u prostoru i sjajnu završnicu. A fakat ga hoće golovi. Neke golove koje je smjestio u mrežu bi 90% igrača promašili. Ima i finu brzinu, tehniku i osjećaj kad i na koju stranu se treba izvući a ni igra glavom mu nije strana.
Obradović, kao jedno od imena kojim se licitira kao pojačanje u napadu, je po meni nepotreban kad imaš Hadžića. Njemu fali iskustva naravno ali u konktekstu naše lige spreman je za seniorski fudbal.
Kaze Duljin stari da lazu iz kluba da nema ponuda,a budu li zakerali potpisace predugovor i na ljeto ide dzaba,i jos rece da gore nemas s kim pricati,Sabrina zove na viber Harisa umjesto da zakaze sastanak pa ako ima sta reci da kaze
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- saskend444
- Kontakt:
Laž. Haris neće da se odazove niti na jedan sastanak i užasno se ponaša prema traci koju nosi.benko21 je napisao/la:Kaze Duljin stari da lazu iz kluba da nema ponuda,a budu li zakerali potpisace predugovor i na ljeto ide dzaba,i jos rece da gore nemas s kim pricati,Sabrina zove na viber Harisa umjesto da zakaze sastanak pa ako ima sta reci da kaze
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta ima jos? Sta kaze Dodin stari? Hoce li biti rata? Zove li njega ko na viber?benko21 je napisao/la:Kaze Duljin stari da lazu iz kluba da nema ponuda,a budu li zakerali potpisace predugovor i na ljeto ide dzaba,i jos rece da gore nemas s kim pricati,Sabrina zove na viber Harisa umjesto da zakaze sastanak pa ako ima sta reci da kaze
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Orangina85
- Kontakt:
Kazu u strucnom stabu da se cak morao slati pismeno dopis na adresu da dodje u klub...
Imam osjecaj (nevezano za bilo kakve informacije koje kruze) da ovo sa Duljevicem nece na dobro. Imas igraca kojem se sigurno ide (sto je prirodno i ocekivano), i ljude koji trebaju pregovarati sa tim igracem, a koji sigurno ne ulijevaju tako puno povjerenja i ne cini se da bas najbolje znaju sta rade.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hoce on da ide posto poto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Duljevic se ne moze tako lahko razdvojit od Rustemovica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Misliš li da su stvoreni jedno za drugo?Besic je napisao/la:Duljevic se ne moze tako lahko razdvojit od Rustemovica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne igraj se insajdera kad svi znamo da to nisi. Postovi su ti na granici trolanja.benko21 je napisao/la:Kaze Duljin stari da lazu iz kluba da nema ponuda,a budu li zakerali potpisace predugovor i na ljeto ide dzaba,i jos rece da gore nemas s kim pricati,Sabrina zove na viber Harisa umjesto da zakaze sastanak pa ako ima sta reci da kaze
Posto si ti procitao brdo knjiga,u koju ljubavnu pricu bi se najbolje uklopili kapiten i Hrustemovic?High je napisao/la:Misliš li da su stvoreni jedno za drugo?Besic je napisao/la:Duljevic se ne moze tako lahko razdvojit od Rustemovica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ja se ne sikiram u vezi Duljevića, Faruk Ihtijarević je rekao da ukoliko ne dođe konkretna ponuda da ne vidi razlog da Duljević ostane i potpiše produženje ugovora. 
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, edinedin, mire971, NeSamSafetee i 40 gostiju.