Imas ppPitarBordo je napisao/la:Ima li neko da me poveže s ovim momkom?MortemHz je napisao/la:Kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, Haris Duljević, posjetio je danas Mirzu Alihodžića i uručio mu je ispred naših igrača i trenera određeni novčani iznos, koji je, vjerujemo, dobrodošao za nabavku novih kolica kako bi zadovoljile njegove osnovne potrebe i za njega, vjerujemo, ono najvažnije, kako bi i na proljeće bio uz igrače u bordo-bijelim dresovima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma moguce da sam u krivu al Hujic sam kaze da Tana uopste nije pogodilo sto smo prosle sezone cetvrti zavrsili tako mi se cini da ga ni sad ne interesuje previse jesmo li prvi ili treci . a to sto sam pesimista mozda smanjujem ocekivanja a ako nesto napravimo dobro i jest, lakse mi je ovako kad nista ne ocekujemCapodecina je napisao/la:Znam te, znam šta misliš, znam koliko ti Sarajevo znači, to ne možeš sakriti prijatelju...bordobijeli je napisao/la:Ma ja cu podrzati FKS i da smo u ligi za opstanak al ono sto mi smeta je sto nas vecinski vlasnik nema ambicija da budemo prvaci , puno bitnije su mu druge stvari i zbog tog nisam optimista u pogledu borbe za titulu .al 100% podrska za calu i momke
Ti si optimista i vazda si to bio, garantujem ti, samo što si pao pod blagi uticaj pesimizma... malo ti je mozak ispran, ali proći će.![]()
Nema Tan nikakve veze sa našim ambicijama u nacionalnom prvenstvu, nije to do njega... ali ako gledamo evropske ambicije,
e tu možemo biti skeptični, pogotovo ako se tek tako riješimo malog Hadžića... u suprotnom, ako mali produži ugovor do 2020
onda možemo očekivati da ozbiljnije razmišljamo o Evropi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi bila dobra nego ubitacna ali necemo mi to dozivjeti sigurno, nemoj nas prepadatikraljlavova je napisao/la:Samo razmisljam da bi bila dobra kombinacija
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ja se nekako nadam da ce ovo sve biti dobro na kraju tako neki osjecaj imam vidjecemo sta ce biti
Da li ste svjesni da mi trenunto imamo najbolju odbranu i najmladju ekipu lige? 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zelim da budem svjestan da idemo na duplu krunu, te me popratne sitnice nesto plaho ne interesuju 
-
kraljlavova
- Kontakt:
Dugorocno ovo meni izgleda ok. Sad je pitanje koliko ce mo mi imati strpljenja sa mladom ekipom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trofeji ce odluciti nase strpljenje.kraljlavova je napisao/la:Dugorocno ovo meni izgleda ok. Sad je pitanje koliko ce mo mi imati strpljenja sa mladom ekipom
Saburli samo, a trofej kad god bude - bude!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
šta god bude ne tjerati Ćalu!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ako njemu samom ne pukne film na krajuzlo87 je napisao/la:šta god bude ne tjerati Ćalu!
- HordasOdFojnice
- Kontakt:
bundesliga1900 je napisao/la:Mnogo dobar posao su napravili dovodjenjem mnogo talentovanog Sanjina Lelića (1997) i Franka Liivaka (1996),kvalitetni a mladi fudbaleri.Volio bi da se sa takvim fudbalerima potpisuje ugovor na 5 godina kao i sa malim Hadzicem.Dinamo je sa nekim igracima potpisivao cak ugovor na 7 godina.Ali da se vratim na ovo,ipak mladi talentovani igraci 1996 i 1997 godiste i uz njih jos Mihojevic 1996 znaci to su 3 igraca za buducnost i na kraju krajeva fino bi se moglo zaraditi na njima jos ako im dodamo Ćatakovića (1997) i Hadzica (1999),Veladzica (1999) fina generacija mladih igraca.Volio bi ih vidjeti zajedno,kao nosioce igre.Ovdje sam mislio na bas mlade igrace,imamo mi najmladju ekipu u ligi i ostali su poprilicno mladi igraci tipa Duljevic,Hodzic,Crnkic...i uz te mlade igrace koje sam nabrojao dobro bi nas dosao neki provjeren i iskusan igrac tipa Miloš Stojčev.
...ja volim volim volim samo tebe, i samo tebi tebi dajem sve...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj onog retardinjosa na fb na onoj stranici, 6-ti put Sanjin dolazi na trening, evo sad obestecenje 30k€.
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Treba prijaviti stranicu. Taj sto vodi stranicu je nevidjeni debil.BosnianKingdom je napisao/la:Joj onog retardinjosa na fb na onoj stranici, 6-ti put Sanjin dolazi na trening, evo sad obestecenje 30k€.
Dajte link, da prijavimo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ken Choo na aparatima
Naravno da mozemo uzeti titulu, jer i drugi su jednako losi kao i mi. Da se ne zavaravamo, ova ekipa nema kvalitet, ali nemaju ga ni konkurenti. Hebi ga, liga nam je takva. Mnoge druge stvari ce odluciti titulu, kako se ko spremi, kakva atmosfera bude u ekipama. Premiranja i ostale dobro poznate stvari ce takodje igrati ulogu u svemu tome, da se ne lazemo.
Kvalitetna pojacanja su se prizivala ne sto neko misli da nismo u igri za titulu, nego da bi nam sanse znatno vece bile. Sa dva dobra vezna i solidnim napadacem, mi bi bili favoriti. Naravno uz ostanak Dulje.
Takodje svjesni smo da sa ovom ekipom mi nemamo sta u Europi traziti.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Kvalitetna pojacanja su se prizivala ne sto neko misli da nismo u igri za titulu, nego da bi nam sanse znatno vece bile. Sa dva dobra vezna i solidnim napadacem, mi bi bili favoriti. Naravno uz ostanak Dulje.
Takodje svjesni smo da sa ovom ekipom mi nemamo sta u Europi traziti.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
lelic sutra šara
- TobeYarabi
- Kontakt:
ako mu nastave ispunjati zelje ovako kao sada, otici ce on na kraju sezone.joker90 je napisao/la:+1zlo87 je napisao/la:šta god bude ne tjerati Ćalu!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, iliyaa8, Samba71 i 51 gost.