Nisi morao te coinse online prodavati. Trebao si na pijacu otici pa ko covjek da te ne uhvati EAPozde je napisao/la:Imam lose vijesti.. izgleda da mi je EA banovao account vjerovatno zbog prodavanja coinsa.. trenutno cekam na lajv chatu jer samo nek mi odblokiraju online da mogu a ostalo neka brisu sto se mene tice... javim do sutra sta ce biti na kraju
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Hahahaha ma hladno vani pa kontam da mi ne smrznu coinsimirgerr je napisao/la:Nisi morao te coinse online prodavati. Trebao si na pijacu otici pa ko covjek da te ne uhvati EAPozde je napisao/la:Imam lose vijesti.. izgleda da mi je EA banovao account vjerovatno zbog prodavanja coinsa.. trenutno cekam na lajv chatu jer samo nek mi odblokiraju online da mogu a ostalo neka brisu sto se mene tice... javim do sutra sta ce biti na kraju
- CROtorious
- Kontakt:
Arsenal 2 : 3 Borussia
Vjerovatno kraj utrke sa naslov Arsenala.
Vjerovatno kraj utrke sa naslov Arsenala.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Ne bih ja rekao da se Arsenal oprostio od titule, pogotovo ako Bayern ne mogne nastaviti.
Cak i ako nastavi takmicenje, moguci su kiksevi a ako se ne varam posljednje kolo upravo igraju Bayern-Arsenal
Cak i ako nastavi takmicenje, moguci su kiksevi a ako se ne varam posljednje kolo upravo igraju Bayern-Arsenal
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Bayern ce se snaci makar kupio novi acc ne brinite vi za menemirgerr je napisao/la:Ne bih ja rekao da se Arsenal oprostio od titule, pogotovo ako Bayern ne mogne nastaviti.
moze naravno. ma kani se FUT-a, to je jedna velika prevara korisnika. igraj s pravom rajom u pravoj ligiPozde je napisao/la:Bayern ce se snaci makar kupio novi acc ne brinite vi za menemirgerr je napisao/la:Ne bih ja rekao da se Arsenal oprostio od titule, pogotovo ako Bayern ne mogne nastaviti.
Cak i ako nastavi takmicenje, moguci su kiksevi a ako se ne varam posljednje kolo upravo igraju Bayern-Arsenalsamo mi zao FUT mi bio bas jak ali eto.. mozete li mi dati dan da sredim sve ovo?
Ma de Boga ti, cuj mozel dan, moze brate i 3,4Pozde je napisao/la:
Yebi ga, nebi bilo to to. Uzeti titulu dok glavnog konkurenta nema zbog tehnickih razloga....BigDaddy je napisao/la:
Nije to to
Spamm
Spamm
u zadnjem kolu duel timskih kolega iz caterhama, i derby arsenala i bayerna. ima da gori zemljamirgerr je napisao/la:Ma de Boga ti, cuj mozel dan, moze brate i 3,4Pozde je napisao/la:No sikiriki
Yebi ga, nebi bilo to to. Uzeti titulu dok glavnog konkurenta nema zbog tehnickih razloga....BigDaddy je napisao/la:
Nije to to
Sve utakmice posljednjeg kola se trebaju igrati u isto vrijeme ne bi li bilo zanimljivije do zadnjeg trena 
Spamm
Spamm
Trenutno stanje na tabeli predstavlja vam Zlatna Džezva - Prava bosanska kafa 
https://twitter.com/SSbaLiga/status/821129446040203266

https://twitter.com/SSbaLiga/status/821129446040203266
Zlatna Džezva - generalni sponzor lige

Spamm
Spamm
Deal je dogovoren. Od iduce sezone liga se zove Zlatna Džezva SuperLeaguemirgerr je napisao/la:Zlatna Džezva - generalni sponzor lige![]()
Trebalo bi uraditi i neku tabelu sa koeficijentom za jakosne grupe za sljedecu sezonu.
Da bude još zanimljivije za pratiti.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Da, naravno. To mi je i bio plan jos od kako smo smislili novi format. Na osnovu koefic. cemo odrediti koji ce timove u zrijebu biti u prvom sesiru tj. nosioci, a koji neUltraSA je napisao/la:Trebalo bi uraditi i neku tabelu sa koeficijentom za jakosne grupe za sljedecu sezonu.Da bude još zanimljivije za pratiti.
Spamm
Spamm
mirgerr je napisao/la:.
Evo i koeficijenata za jakosne grupe. Naravno, ovo je trenutno stanje i dosta toga se moze promjenitiUltraSA je napisao/la:.
Zadnja izmjena: BigDaddy, dana/u 17 jan 2017, 11:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Nadam se da sam zakuco ove ispite momci, jos jedan mi je ostao i aBd sam spreman za sljedecu sezonu
Vidim Arsenal popustio od kako me nema, iznenadjujuce, a sve je krenulo onim remijem
Vidim Arsenal popustio od kako me nema, iznenadjujuce, a sve je krenulo onim remijem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dosta toga se promjenilo, digao se nivo igre u drugoj polusezoni, svak svakog moze dobiti. iznenadices seirfo je napisao/la:Nadam se da sam zakuco ove ispite momci, jos jedan mi je ostao i aBd sam spreman za sljedecu sezonu![]()
I moj Tottenham popustio , nije godila promjena treneraBigDaddy je napisao/la:Dosta toga se promjenilo, digao se nivo igre u drugoj polusezoni, svak svakog moze dobiti. iznenadices seirfo je napisao/la:Nadam se da sam zakuco ove ispite momci, jos jedan mi je ostao i aBd sam spreman za sljedecu sezonu![]()
Vraca li se i mramor u drugoj sezoni? Javi se predsjednice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.