FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Isto tako kad smo osvajali titule imali smo prekaljene igrace Turkovic,Repuh,Hasancic,Obuca,Grujic , Benko,Stojcev,Berberovic,velkoski,puzigaca itd. Ipak treba imati kvalitetan sirok i iskusan igracki kadar .
- Capodecina
Sve dok postoje teoretske šanse Sarajevo je u igri za titulu, i tako je vazda bilo. To je nama u krvi da pucamo na sami vrh.
E sad, sve je do pojedinca da li je optimista ili pesimista i do toga na koji način doživljava klub.
Oduvijek su optimisti bili velika većina, međutim u posljednje vrijeme na našu žalost, kao da se naglo povećao broj pesimista
i da stvar bude gora, glasni su više nego bi trebali biti, pa zbog toga utiču na druge navijače kao i na samu atmosferu u klubu.
E sad, sve je do pojedinca da li je optimista ili pesimista i do toga na koji način doživljava klub.
Oduvijek su optimisti bili velika većina, međutim u posljednje vrijeme na našu žalost, kao da se naglo povećao broj pesimista
i da stvar bude gora, glasni su više nego bi trebali biti, pa zbog toga utiču na druge navijače kao i na samu atmosferu u klubu.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Zuka, ko sutra potpisuje? 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Najbolje pojačanje je što smo zadržali ekipu, ali sve to pada u vodu ukoliko Dulja ode, al nadam se i vjerujem da ostaje i da će produžiti ugovor. Trenutna ekipa nije loša, fali nam 2 igrača, vezni koji će razigravati kao što je Stojčev ili Ordagić i napadač kao što je Obradović ili Komazec kako bi bili glavni konkurent Zrinjskom za titulu i glavni konkurent za kup.
Istina, ista ova ekipa se jesenas dosta mučila, dosta je bilo sramotnih utakmica, očajničkih i amaterskih poteza igrača, bilo je svega a najmanje dobrih poteza i utakmica, zadnjih 5 tekmi i 5 pobjeda malo popravljaju sliku, ne malo, malo više pa se sada imamo čemu nadati.
Kao što sam napisao, veliko pojačanje je što smo zadržali ekipu.
Veliki plus je što je došao Čala koji se pokazao kao odlično rješenje.
Veliki plus je što se vraćaju Kovačević i Čataković, nadam se da će što prije zaboraviti teške povrede koje su imali i da će spremni i jači se vratiti na teren, sa njima dvojicom dobijamo širinu koju nismo imali.
Takođe, moguće je i da Said "proigra" mada ja u to ne vjerujem i niko sretniji od mene ukoliko se to desi, ali ostaje nada.
Atmosfera među igračima odlična, uopšte atmosfera u i oko kluba dosta bolja nakon odlaska pojedinih taldžija.
Igrači nakon niza pobjeda dobili su na samopouzdanju, imamo dobar raspored prije lige za prvaka gdje dodatno možemo uz pobjede dobiti krila kako bi što bolje ušli u zadnjih 10, izuzetno važnih i teških utakmica + kup.
Zaključak, sa trenutnim igračkim kadrom i sa svim činjenicama dosta bolji, jači,iskusniji i uigraniji ulazimo u drugi dio prvenstva.
Doveli smo Estonca na probu, po pričama i po ovom što sam mogao pročitati - obećava što me mnogo raduje i nadam se potpisu.
Spominje se Lelić, odlično, talenat, mladi reprezentativac, uz dobar i kvalitetan rad može za godinu-dvije biti naš glavni igrač.
Ono što nam sada treba su dva iskusnija, starija igrača na pozicijama koje sam gore naveo.
Trenutno možemo biti zadovoljni mada, tanka je linija i začas mogu uprskati a mogu i napravidi dobar posao ukoliko zadrže ekipu i još dodatno pojačaju igrački kadar i ispune želje našoj legendi, Janjošu.
Istina, ista ova ekipa se jesenas dosta mučila, dosta je bilo sramotnih utakmica, očajničkih i amaterskih poteza igrača, bilo je svega a najmanje dobrih poteza i utakmica, zadnjih 5 tekmi i 5 pobjeda malo popravljaju sliku, ne malo, malo više pa se sada imamo čemu nadati.
Kao što sam napisao, veliko pojačanje je što smo zadržali ekipu.
Veliki plus je što je došao Čala koji se pokazao kao odlično rješenje.
Veliki plus je što se vraćaju Kovačević i Čataković, nadam se da će što prije zaboraviti teške povrede koje su imali i da će spremni i jači se vratiti na teren, sa njima dvojicom dobijamo širinu koju nismo imali.
Takođe, moguće je i da Said "proigra" mada ja u to ne vjerujem i niko sretniji od mene ukoliko se to desi, ali ostaje nada.
Atmosfera među igračima odlična, uopšte atmosfera u i oko kluba dosta bolja nakon odlaska pojedinih taldžija.
Igrači nakon niza pobjeda dobili su na samopouzdanju, imamo dobar raspored prije lige za prvaka gdje dodatno možemo uz pobjede dobiti krila kako bi što bolje ušli u zadnjih 10, izuzetno važnih i teških utakmica + kup.
Zaključak, sa trenutnim igračkim kadrom i sa svim činjenicama dosta bolji, jači,iskusniji i uigraniji ulazimo u drugi dio prvenstva.
Doveli smo Estonca na probu, po pričama i po ovom što sam mogao pročitati - obećava što me mnogo raduje i nadam se potpisu.
Spominje se Lelić, odlično, talenat, mladi reprezentativac, uz dobar i kvalitetan rad može za godinu-dvije biti naš glavni igrač.
Ono što nam sada treba su dva iskusnija, starija igrača na pozicijama koje sam gore naveo.
Trenutno možemo biti zadovoljni mada, tanka je linija i začas mogu uprskati a mogu i napravidi dobar posao ukoliko zadrže ekipu i još dodatno pojačaju igrački kadar i ispune želje našoj legendi, Janjošu.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 16 jan 2017, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ostani makar ti Duljaaaaaaaa do 2019 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Benko -> jest bolji Leon al i Semso je mackabordobijeli je napisao/la:Benko,Stojcev,Berberovic,velkoski,puzigaca itd. Ipak treba imati kvalitetan sirok i iskusan igracki kadar .
Stojcev -> TREBA NAM DRUGI STOJCEV
Velkoski -> Crnkic je bolji
Puzi -> Bekic je bolji
Uz njih preporodjeni Dulja na AM, desno Hebib i Estonac, Lelic zamjena Crnki, Novakovic, Balic, Miho beton u odbrani,
Hodzic i Kadusic desno gdje ti je prije Marlboro trcao, u sredini na DM-u su dobri Saric i Rustem... Ma nijedna pozicija nije ocajna osim tog CM-a.
Ako dodje kvalitetan veznjak itekako se nadam tituli!
I ono najbitnije, CALA.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma ja cu podrzati FKS i da smo u ligi za opstanak al ono sto mi smeta je sto nas vecinski vlasnik nema ambicija da budemo prvaci , puno bitnije su mu druge stvari i zbog tog nisam optimista u pogledu borbe za titulu .al 100% podrska za calu i momke
-
kraljlavova
- Kontakt:
Sta mislite o konbinaciji benko stojcev
Ja sam optimista!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ima li neko da me poveže s ovim momkom?MortemHz je napisao/la:Kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, Haris Duljević, posjetio je danas Mirzu Alihodžića i uručio mu je ispred naših igrača i trenera određeni novčani iznos, koji je, vjerujemo, dobrodošao za nabavku novih kolica kako bi zadovoljile njegove osnovne potrebe i za njega, vjerujemo, ono najvažnije, kako bi i na proljeće bio uz igrače u bordo-bijelim dresovima.
Samo Saraj'vo.
- VanCipelic
- Kontakt:
U kojem smislu ?kraljlavova je napisao/la:Sta mislite o konbinaciji benko stojcev
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo jedan paklen veznjak i Cala. Nama nista vise ne treba od toga 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Capodecina
Znam te, znam šta misliš, znam koliko ti Sarajevo znači, to ne možeš sakriti prijatelju...bordobijeli je napisao/la:Ma ja cu podrzati FKS i da smo u ligi za opstanak al ono sto mi smeta je sto nas vecinski vlasnik nema ambicija da budemo prvaci , puno bitnije su mu druge stvari i zbog tog nisam optimista u pogledu borbe za titulu .al 100% podrska za calu i momke
Ti si optimista i vazda si to bio, garantujem ti, samo što si pao pod blagi uticaj pesimizma... malo ti je mozak ispran, ali proći će.
Nema Tan nikakve veze sa našim ambicijama u nacionalnom prvenstvu, nije to do njega... ali ako gledamo evropske ambicije,
e tu možemo biti skeptični, pogotovo ako se tek tako riješimo malog Hadžića... u suprotnom, ako mali produži ugovor do 2020
onda možemo očekivati da ozbiljnije razmišljamo o Evropi.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bilo bi dobro da Cimirota vratimo..
Ma dajte, sta ocekujete od nesposobnih ljudi u upravi. Godinama i godinama. Obecanja i lazi
Ma dajte, sta ocekujete od nesposobnih ljudi u upravi. Godinama i godinama. Obecanja i lazi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mogle bi ove iz Citluka.mozda biti na City tv oni prenose ove klubove iz Hercegovine redovno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta mislis?kraljlavova je napisao/la:Sta mislite o konbinaciji benko stojcev
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
kraljlavova
- Kontakt:
Samo razmisljam da bi bila dobra kombinacija
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 41 gost.