Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Sabinho » 16 jan 2017, 19:47

Izmedju ostalog.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Emir Spahić

Post Postao/la Derdiyok » 16 jan 2017, 20:34

JohnCleese je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:1.Mikelini
2.Mulina
3.Hibic
4.Spahic.
4. Ninoslav Milenkovic, ne ?
Kako spomenu Milenkovica naumpade mi njegova izjava haman u suzama nakon meca protiv SCG

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 16 jan 2017, 21:39

bhsport je napisao/la: Slušaj balavac jedan, mogu ti otac biti. Tvoja balava sranja me ne interesuju, što bacas drkicu kad Spahić nekog udari.
Lik nam je uzeo Euro 2012, svojim kretenlukom.
Nigerijac ga preskače, Jorgensen pored njega kao pored kipa.
Sad neka je kriv jel?
Obriši sline i ostavi se foruma. Raspravljam se sa deristem koje pravi nikove i trola forum.
Klasicni obrt mladog derista kad su mu argumenti jaki ko ruska demokratija, balavac, sline i slicna Nobelovska proza. Ako mi mozes otac biti, prilicno si plitak sto se tice fudbala, tako da se nebi bas falio da sam na tvom mjestu. Citajuci tebe i slicne tacno sam misljenja da treba uvesti neku granicu ko smije komentarisati reprezentaciju. Ko god se ne sjeca Italije na Kosevu sikter, neka pise o Messiju i Ronaldu. Fudbal je kolektivni sport gdje nema mjesta za strogu individualnu krivnju, ili pobjedjujes ili gubis zajedno, tako da tu pricu da je samo Spahic kriv za svaki **** poraz ostavi nekom svom istogodisnjaku koji ne pamti Muslimovica u reprezentaciji, kamoli Hibica ili Konjica.

I sta velis, pravim nikove po forumu? :clap:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jan 2017, 21:51

Slušaj, zbog tog nek je kriv je popio pedalu u svakom klubu gdje je igrao.
Dalje naveo sam ti primjer Pariza gdje je 100-tni krivac. Ljudi koji su treneri i ex selektor kao i čovjek koji je igrao na SP, defanzivac u svoje vrijeme kažu da je zbog bahatosti kapitena izgubljeno SP. Kažu greške su sastavni dio sporta ali bahatost i ku.r.c.E.nj.E niko ne voli.
Zbog toga je pogubno pustiti ovoj omladini što dolazi da im je Spahić uzor. Treba se okrenuti jednom Begović, Vedi, Džeki, Salihovicu, jednom Sasi Papcu koji isto pruzaju maksimum u granicama sporta i nogometa a da su sportisti to pokazuju vam terena.
Dakle kopačke o klin a igrat će neko ko bude tu, i poslije doktora Hibica nismo propali pa nećemo ni poslije Emira Spahića.
Volio bih da ti završi u Laciu pa da kiksa u finalu kupa protiv Rome.
Fudbal jeste kolektivni sport gradis nešto dvije godine, dijeli te 12 minuta od sna i dodje majmun i popisa ti se na sve. Od Jorgensena do Nigerije je dug spisak Spahicevih kikseva. Snosi jako puno odgovornosti u tim porazima i kao stoper i kao kapiten.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 16 jan 2017, 23:17

To ti smatras da je kriv za Nigeriju i za Pariz. Sta bi sa Papetovom zamisli da protiv Nigerije igra bez lijevog beka (Kolasinca, koji je jedini trkom i snagom mogao parirati garama) pa je Spaha igrao fakticki dvije pozicije jer nam je toliki propuh bio na toj lijevoj strani, pa Dzekinim regularnim golom, pa Vedinom preckom. Ma jok, to je sve dio sporta jel al je ipak Spahic kriv, jelde. Sto se tice Pariza, ne spominjes sudiju koji nas je ukopo kako je htjeo, pa kad je Malouda osakatio Mujdzu za sva vremena nije dobio ni zuti, pa kad je pakas Menez metar od Spahica pao ko pokosen pa Emir zijanio zuti sto je uticalo na daljni to igre, pa kad je Evra uletio Rahimicu, pokosio ga u cistoj gol situaciji a nismo ni faula dobili, pa onda famozna situacija gdje je Nasri prvo napravio faul nad Spahicem, naravno bez sankcija pa je Spahic napravio faul v a n 16-metara a papak dosudio penal. Naravno, zajebi sve sudijine siljeve za jedace puzeva tu Parisku noc, Spaha je kriv za sve. I da, hebem ja tog ex selektora, vjerovatno je o Hadziji rijec.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 jan 2017, 01:01

Willer je napisao/la:To ti smatras da je kriv za Nigeriju i za Pariz. Sta bi sa Papetovom zamisli da protiv Nigerije igra bez lijevog beka (Kolasinca, koji je jedini trkom i snagom mogao parirati garama) pa je Spaha igrao fakticki dvije pozicije jer nam je toliki propuh bio na toj lijevoj strani, pa Dzekinim regularnim golom, pa Vedinom preckom. Ma jok, to je sve dio sporta jel al je ipak Spahic kriv, jelde. Sto se tice Pariza, ne spominjes sudiju koji nas je ukopo kako je htjeo, pa kad je Malouda osakatio Mujdzu za sva vremena nije dobio ni zuti, pa kad je pakas Menez metar od Spahica pao ko pokosen pa Emir zijanio zuti sto je uticalo na daljni to igre, pa kad je Evra uletio Rahimicu, pokosio ga u cistoj gol situaciji a nismo ni faula dobili, pa onda famozna situacija gdje je Nasri prvo napravio faul nad Spahicem, naravno bez sankcija pa je Spahic napravio faul v a n 16-metara a papak dosudio penal. Naravno, zajebi sve sudijine siljeve za jedace puzeva tu Parisku noc, Spaha je kriv za sve. I da, hebem ja tog ex selektora, vjerovatno je o Hadziji rijec.
I da je bio Alba lijevo i da je otisao u napad, Spahic je trebao da ocisti situaciju a ne da se proigrava. Imali smo protiv Francuske desnog beka i to pravog, i ni on nije pomogao kada se Spahic poigravao oko svog kaznenog prostora. Je li mu lijevi bek kriv i za one dvije prodate lopte na nasoj polovini Nigerijcima bez ikakvog povoda, u prvih 10 minuta utakmice kada je Medunjanin zbog njega dobio karton jer je tako sprijecio kontru Nigerijaca? Nije.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 17 jan 2017, 01:17

Sabinho je napisao/la:
Willer je napisao/la:To ti smatras da je kriv za Nigeriju i za Pariz. Sta bi sa Papetovom zamisli da protiv Nigerije igra bez lijevog beka (Kolasinca, koji je jedini trkom i snagom mogao parirati garama) pa je Spaha igrao fakticki dvije pozicije jer nam je toliki propuh bio na toj lijevoj strani, pa Dzekinim regularnim golom, pa Vedinom preckom. Ma jok, to je sve dio sporta jel al je ipak Spahic kriv, jelde. Sto se tice Pariza, ne spominjes sudiju koji nas je ukopo kako je htjeo, pa kad je Malouda osakatio Mujdzu za sva vremena nije dobio ni zuti, pa kad je pakas Menez metar od Spahica pao ko pokosen pa Emir zijanio zuti sto je uticalo na daljni to igre, pa kad je Evra uletio Rahimicu, pokosio ga u cistoj gol situaciji a nismo ni faula dobili, pa onda famozna situacija gdje je Nasri prvo napravio faul nad Spahicem, naravno bez sankcija pa je Spahic napravio faul v a n 16-metara a papak dosudio penal. Naravno, zajebi sve sudijine siljeve za jedace puzeva tu Parisku noc, Spaha je kriv za sve. I da, hebem ja tog ex selektora, vjerovatno je o Hadziji rijec.
I da je bio Alba lijevo i da je otisao u napad, Spahic je trebao da ocisti situaciju a ne da se proigrava. Imali smo protiv Francuske desnog beka i to pravog, i ni on nije pomogao kada se Spahic poigravao oko svog kaznenog prostora. Je li mu lijevi bek kriv i za one dvije prodate lopte na nasoj polovini Nigerijcima bez ikakvog povoda, u prvih 10 minuta utakmice kada je Medunjanin zbog njega dobio karton jer je tako sprijecio kontru Nigerijaca? Nije.
Trazis dlaku u jajetu. Sto nije ovo sto ono. Cinjenica je da smo debelo zakinuti u obje utakmice. Da smo imali Nestu i Cannavara, zijanili bi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 jan 2017, 01:38

Nisi zakinut u Dablinu kada si imao presliku ovih situacija, izgubljena lopta zbog poigravanja medjutim Long se spetljao i fulao. Tu nije bilo nikakve nepravde jbg.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 17 jan 2017, 06:09

I sta sa tim?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 jan 2017, 10:23

Willere, rekao sam i sam da je fudbal kolektivna igra gdje imas kolektivnu odgovornost, tako i Spahic snosi svoj dio odgovornosti, a ne smatram ja nego ljudi koje sam naveo a koji se u fudbal razumiju vise od tebe, da je u Parizu 100% krivac Emir Spahic sto smo ostali bez eura. Za Nigeriju su ti vec objasnili, ko je kriv sto u prvoj minuti dodas cistu loptu Nigerijcu. Lik je kikser u vaznim tekmama pravi greske.
On je ko krava koja daje 200 litara mlijeka i prevrne kantu.
I eto vidis koliko si se digo, yebes ti ex selektora, covjeka koji je za tebe izmislio fudbal. I u Parizu bas zbog toga sto nas je sudija klao, ti kao najiskusniji i najbolji igrac odbrane trebas cistiti situaciju a ne komplikovati i tako nam oduzeti EP.
Sta ima Mujdza sa Spahicevom nadmenoscu?
Stvarno ne vidim smisao dalje rasprave, kad ti nabijas misljenje ljudi koji su u fudbalu maltene cio zivot i ponistavas ga, a svoje misljenje uzdizes, pri tome spinujes sa Mujdzom, Rahimicem i cim sve ne.
Zalosno je sto je ovakav Spahic uzor mnogim mladim i sto se putem foruma ovako uzdize a nije zasluzio.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 17 jan 2017, 16:43

bhsport je napisao/la:
Willere, rekao sam i sam da je fudbal kolektivna igra gdje imas kolektivnu odgovornost, tako i Spahic snosi svoj dio odgovornosti, a ne smatram ja nego ljudi koje sam naveo a koji se u fudbal razumiju vise od tebe, da je u Parizu 100% krivac Emir Spahic sto smo ostali bez eura. Za Nigeriju su ti vec objasnili, ko je kriv sto u prvoj minuti dodas cistu loptu Nigerijcu. Lik je kikser u vaznim tekmama pravi greske.
On je ko krava koja daje 200 litara mlijeka i prevrne kantu.
I eto vidis koliko si se digo, yebes ti ex selektora, covjeka koji je za tebe izmislio fudbal. I u Parizu bas zbog toga sto nas je sudija klao, ti kao najiskusniji i najbolji igrac odbrane trebas cistiti situaciju a ne komplikovati i tako nam oduzeti EP.
Sta ima Mujdza sa Spahicevom nadmenoscu?
Stvarno ne vidim smisao dalje rasprave, kad ti nabijas misljenje ljudi koji su u fudbalu maltene cio zivot i ponistavas ga, a svoje misljenje uzdizes, pri tome spinujes sa Mujdzom, Rahimicem i cim sve ne.
Zalosno je sto je ovakav Spahic uzor mnogim mladim i sto se putem foruma ovako uzdize a nije zasluzio.
Znaci rijeci nekog ex selektora su Bozije slovo, kako oni kazu tako je? Sta cemo sa izjavama Papeta da Spahic nikada nije kvario atmosferu, da je bio pravi kapiten i da bez njega nije mogao? To je u direktnoj kontradiktornosci sa tvojim ex selektorom i njegovom misljenju te ostalim kvazi novinarcicima koji ne mogu da ne spomenu rijec kabadahija kad god pisu o Spahicu pri tome i nemaju muda da se potpisu na vlastiti clanak.

Ti vazda spominjes neke vazne utakmice i na kraju se svede na 2-3 utakmice koje spominjes, Pariz i Nigerija a Bog, Allah, Bodha i Manituu znaju da smo do sada imali najmanje 10-tak bitnih utakmica i sta ti ja znam.ä, historijskih sto bi reko nas narod.
Karijeru jednog stuba odbrane od 90 utakmice svodite na 2-3 koje stalno ponavljate kao papige i govorite uvijek je bio kikser. Sta je sa ostalih 87 utakmica? One se ne broje? Pa kad onaj delegat na prethodnim stranicama lupi da nas je Spahic uvalio milion puta crvenim kartonima u reprezentaciji a ono prc diki, jedan crveni? Pa okrene pricu o Leverkusenu a ono prc malojko, opet uvelicava brojke?

Ne mogu razumjeti vasu bolesnu i fiksnu ideju o Spahicu kao kanceru koji se godinama vuce, rekorderu po broju nastupa, dugogodisnji kapiten, lik koji se zrtvovao hiljadu puta za repku, koji je i od raznih Radeljica, Bajica, Nadarevica, Milenkovica pravio Maldinije i Neste, jer je krpio njihove nedostatke i nekvalitet. Sta cemo sa svim bivsim selektorima od Sliskovica, Cire, Papeta, Mese koji nisu mogli bez njega? Svi oni mazohisti, vole imati nevidjenog kiksera u ekipi? Ma hajde bjezi tamo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 jan 2017, 18:18

@Wilere mlad si i tvrdoglav, stvarno mi se neda pisati više.
Uživaj.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2017, 18:29

Willer je napisao/la:Karijeru jednog stuba odbrane od 90 utakmice svodite na 2-3 koje stalno ponavljate kao papige i govorite uvijek je bio kikser. Sta je sa ostalih 87 utakmica? One se ne broje? Pa kad onaj delegat na prethodnim stranicama lupi da nas je Spahic uvalio milion puta crvenim kartonima u reprezentaciji a ono prc diki, jedan crveni? Pa okrene pricu o Leverkusenu a ono prc malojko, opet uvelicava brojke?
Skrivio je nekih 6-7 penala, a pored toga direktan krivac je za najmanje 10 golova, kad kažem krivac mislim na ispadanje kao iz tramvaja, nešto tipa Emenike, a bilo bi ih još da neko u posljednji trenutak nije reagovao.

Sve je to ok, dešava se, ali bahatost u Parizu je nešto neoprostivo, e to se ne dešava tako često i direktan je krivac za gol koji smo primili samim tim i za plasman na veliko takmičenje. Šlag na tortu je naravno Emenike, kad je bilo jasno da on nema mjesta u ovoj reprezentaciji. Pored svih skandala u klubovima koje je imao, sa pravom se može reći da je Emir Spahić sramota za ovaj tim i za bh fudbal uopšte, kao i svako ko češće dospijeva na naslovnice zbog skandala nego zbog doprinosa na terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 18 jan 2017, 00:19

bhsport je napisao/la:@Wilere mlad si i tvrdoglav, stvarno mi se neda pisati više.
Uživaj.
Mlad jel? Spominjes Hibica a vjerovatno ga se i ne sjecas. Pusti ba suplje.
Virtu4l je napisao/la: Skrivio je nekih 6-7 penala, a pored toga direktan krivac je za najmanje 10 golova, kad kažem krivac mislim na ispadanje kao iz tramvaja, nešto tipa Emenike, a bilo bi ih još da neko u posljednji trenutak nije reagovao.

Sve je to ok, dešava se, ali bahatost u Parizu je nešto neoprostivo, e to se ne dešava tako često i direktan je krivac za gol koji smo primili samim tim i za plasman na veliko takmičenje. Šlag na tortu je naravno Emenike, kad je bilo jasno da on nema mjesta u ovoj reprezentaciji. Pored svih skandala u klubovima koje je imao, sa pravom se može reći da je Emir Spahić sramota za ovaj tim i za bh fudbal uopšte, kao i svako ko češće dospijeva na naslovnice zbog skandala nego zbog doprinosa na terenu.
I sta sam ja gore napisao? Sve vam se svodi na papagajsko ponavljanje dvije utakmice a puna usta uvijek je zasro na vaznim utakmicama. Hajde sada lijepo nabroj tih 10 golova sto je direktno skrivio, pa da i tebe skinemo sa dnevnog reda. Znas sta je sramota? Sramota je da se djeca i internet nazovi navijaci koja su vjerovatno pocela pratiti reprezentaciju kada je Ciro doaso i taj boom, sada seru po Spahicu jer je to hebiga in, a zaboravljaju da ga vec vise od deceniju zovu razni selektori jer su bili svjesni da smo bez njega ko Moldavija u odbrani, pa ga je Pape vec nakon jedne utakmice molio da se vrati iz mirovine. Juce ste srali o Salihamidzicu, danas Spahicu, sutra vjerovatno Dzeki, to je taj nas seljacki mentalitet. :clap:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 18 jan 2017, 00:22

Gdje je taj klub iz lige petice koji ste svi spominjali
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 00:53

Willer je napisao/la:I sta sam ja gore napisao? Sve vam se svodi na papagajsko ponavljanje dvije utakmice a puna usta uvijek je zasro na vaznim utakmicama. Hajde sada lijepo nabroj tih 10 golova sto je direktno skrivio, pa da i tebe skinemo sa dnevnog reda. Znas sta je sramota? Sramota je da se djeca i internet nazovi navijaci koja su vjerovatno pocela pratiti reprezentaciju kada je Ciro doaso i taj boom, sada seru po Spahicu jer je to hebiga in, a zaboravljaju da ga vec vise od deceniju zovu razni selektori jer su bili svjesni da smo bez njega ko Moldavija u odbrani, pa ga je Pape vec nakon jedne utakmice molio da se vrati iz mirovine. Juce ste srali o Salihamidzicu, danas Spahicu, sutra vjerovatno Dzeki, to je taj nas seljacki mentalitet. :clap:
Naravno da se sve svodi na te dvije utakmice jer su one najbolnije i najviše su nas koštale, naravno, tu je i legendarna Danska gdje je upravo njemu pobjegao igrač i zabio nam gol. Deset golova koje je skrivio, evo onako iz glave utakmice u kojima je direktan krivac za golove, Mađarska, Grčka, Rumunija, Njemačka, Oman, Meksiko, Švedska, i ovo je onako iz glave, kad bih se potrudio našao bih ih još toliko.

E sad, to moralisanje, priče ko je kad počeo pratiti reprezentaciju, to ti kod mene ne pije vode, posebno te paušalne ocjene o Salihamidžiću i slično. Ja sam uz ovaj tim od njegovog postanka, prva utakmica mi je bila Italija i do 2012. nisam propustio niti jednu domaću utakmicu, a bilo je i dosta gostovanja. Isto važi i za kolegu @bhsport, tako da si se namjerio na pogrešne.

Možeš prošeteti sa tom patetikom i moralisanjem, ispratili smo mi desetine takvih kao ti, u što se možeš uvjeriti ako prelistaš ovu temu od početka.

Spahić Emir je prošlost, niko ga više ne doživljava kao legendu, za par godina ga se niko neće sjećati, a moglo je biti suprotno. Mogao je završiti drugačije, ali nije, nije zato što je nula od čovjeka, zato što je guzicom zatvorio apsolutno sva vrata i nikad, ali nikad se neće moći staviti u istu rečenicu sa jedinim Salihamidžićem, Barbarezom, Misimovićem ili Džekom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 jan 2017, 01:02

Willer jarane, džaba trosis vrijeme i zivce. Neki ovdje imaju tolike komplekse da nikako normalno sa njima ne mozes.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 18 jan 2017, 04:31

Virtu4l je napisao/la:
Willer je napisao/la:I sta sam ja gore napisao? Sve vam se svodi na papagajsko ponavljanje dvije utakmice a puna usta uvijek je zasro na vaznim utakmicama. Hajde sada lijepo nabroj tih 10 golova sto je direktno skrivio, pa da i tebe skinemo sa dnevnog reda. Znas sta je sramota? Sramota je da se djeca i internet nazovi navijaci koja su vjerovatno pocela pratiti reprezentaciju kada je Ciro doaso i taj boom, sada seru po Spahicu jer je to hebiga in, a zaboravljaju da ga vec vise od deceniju zovu razni selektori jer su bili svjesni da smo bez njega ko Moldavija u odbrani, pa ga je Pape vec nakon jedne utakmice molio da se vrati iz mirovine. Juce ste srali o Salihamidzicu, danas Spahicu, sutra vjerovatno Dzeki, to je taj nas seljacki mentalitet. :clap:
Naravno da se sve svodi na te dvije utakmice jer su one najbolnije i najviše su nas koštale, naravno, tu je i legendarna Danska gdje je upravo njemu pobjegao igrač i zabio nam gol. Deset golova koje je skrivio, evo onako iz glave utakmice u kojima je direktan krivac za golove, Mađarska, Grčka, Rumunija, Njemačka, Oman, Meksiko, Švedska, i ovo je onako iz glave, kad bih se potrudio našao bih ih još toliko.

E sad, to moralisanje, priče ko je kad počeo pratiti reprezentaciju, to ti kod mene ne pije vode, posebno te paušalne ocjene o Salihamidžiću i slično. Ja sam uz ovaj tim od njegovog postanka, prva utakmica mi je bila Italija i do 2012. nisam propustio niti jednu domaću utakmicu, a bilo je i dosta gostovanja. Isto važi i za kolegu @bhsport, tako da si se namjerio na pogrešne.

Možeš prošeteti sa tom patetikom i moralisanjem, ispratili smo mi desetine takvih kao ti, u što se možeš uvjeriti ako prelistaš ovu temu od početka.

Spahić Emir je prošlost, niko ga više ne doživljava kao legendu, za par godina ga se niko neće sjećati, a moglo je biti suprotno. Mogao je završiti drugačije, ali nije, nije zato što je nula od čovjeka, zato što je guzicom zatvorio apsolutno sva vrata i nikad, ali nikad se neće moći staviti u istu rečenicu sa jedinim Salihamidžićem, Barbarezom, Misimovićem ili Džekom.
Potrudi se malo jace, vecina tih utakmica sto si nabrojao su prijateljske.
I boli me djon kad si krenuo pratiti reprezentaciju i ti i bhsport i bilo ko, dzaba vam kad ne znate cijeniti njene igrace. Pratim i ja reprezentaciju od njenog prvog nastupa, ako cemo mak na konac i sta sad? Nije ti ovo mjerenje kite, druze.
Jedini koji moralisu i fataju se patetike si ti i ostali hejteri sa svojom kadadahija-udara pleske-kiksaros-cry me a river pricom, no sve cinjenice i statistike govore da ste jednostavno u krivu.
Vjerujem da Spahica znas licno cim govoris da je nula od covjeka? Nula od covjeka nikad ne bi otisla na dzenazu onim izginulim krajisnicima nakon Litvanije npr, ali hej, ti nisi propustio utakmice do 2012, mora da si ljudina i po.

I zapamti, igrac sa najvise nastupa za reprezentaciju i dugogodisnji kapiten reprezentacije za koji tvrdis da ti je u srcu, nikad nece otici u zaborav, ma koliko se vi redovni hejteri i kvazi moralisti trudili da nesto kao dokazete.
Zadnja izmjena: Willer, dana/u 18 jan 2017, 04:36, ukupno mijenjano 1 put.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 18 jan 2017, 04:35

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Willer jarane, džaba trosis vrijeme i zivce. Neki ovdje imaju tolike komplekse da nikako normalno sa njima ne mozes.
Volim ove kompleksase, volim kad se koprcaju u sopstvenim nebulozama. :mrgreen:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 jan 2017, 08:55

Ne bi bilo lose da se stane s baljezganjem i da ubuduce pratimo sta ce se desiti s njegovom karijerom.
Covjek je u 37.godini zivota i nerealno je ocekivati nesto aman-zaman.
Ne bih se cudio i da okaci kopacke o klin...jedino ako dodje neka dobra ponuda "odnekud"...S dr.strane mozda mu je motiv da bude medju putnicima u majku Rusiju dogodine...
Mesa bi bio kulturan i poveo bi ga, za razliku od Papeta koji je iskulirao Rahimica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Beduin i 34 gosta.