MLK Day.jose je napisao/la:Zašto se sutra igraju utakmice u ranom terminu? Je li neki praznik?
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Lu ... ng_Jr._Dayjose je napisao/la:Zašto se sutra igraju utakmice u ranom terminu? Je li neki praznik?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I ja gledam SK prenosi nekoliko utakmica, auh reko krenulo je kad ono MLK day...jose je napisao/la:Zašto se sutra igraju utakmice u ranom terminu? Je li neki praznik?
Samo da jos ukinu NFL i da se koncentrisu skroz na NBA. Ovako patnja zbog ovih handegg termina koje niko ne prati.vedoz je napisao/la:I ja gledam SK prenosi nekoliko utakmica, auh reko krenulo je kad ono MLK day...jose je napisao/la:Zašto se sutra igraju utakmice u ranom terminu? Je li neki praznik?

Brada triple-double opet,MVP 

20.triple double westbrooka u sezoni,mislim da je tek treci igrac koji je to ostvario
- BernardBarnjak
- Kontakt:
hahahahh cuj ne pratiLuminary je napisao/la:Samo da jos ukinu NFL i da se koncentrisu skroz na NBA. Ovako patnja zbog ovih handegg termina koje niko ne prati.vedoz je napisao/la:I ja gledam SK prenosi nekoliko utakmica, auh reko krenulo je kad ono MLK day...jose je napisao/la:Zašto se sutra igraju utakmice u ranom terminu? Je li neki praznik?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ne pratim ja = ne prati niko 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Carmelo Anthony spoke to the media following the game. Per Isola: “If [the Knicks] feel like my time in New York is over, I guess that’s a conversation we should have.”

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Hoće li Melo ipak uzet prsten do kraja karijere? 

Utakmica kineske lige odnosno neka random utakmica ruske lige privuce vise gledalaca nego kombinirani prenose handegga u terminima u 19h i 22h. Kriminalna gledapost itekako, na nivou statisticke greske. Na drugoj strani, prenos NBA utakmica u gledanost iste nikad veca. Mogu misliti kako bi bilo jos da prenose i jace utakmice konstantno.BernardBarnjak je napisao/la:hahahahh cuj ne pratiLuminary je napisao/la:Samo da jos ukinu NFL i da se koncentrisu skroz na NBA. Ovako patnja zbog ovih handegg termina koje niko ne prati.vedoz je napisao/la:I ja gledam SK prenosi nekoliko utakmica, auh reko krenulo je kad ono MLK day...![]()
pa da su pametni odmah bi pricali s njim i nasli mu novu ekipu s kojom bi on bio zadovoljanphily je napisao/la:Carmelo Anthony spoke to the media following the game. Per Isola: “If [the Knicks] feel like my time in New York is over, I guess that’s a conversation we should have.”
pikovi + neki mladi igrac s potencijalom i tankiranje do kraja
mnogo bolja opcija nego ovo mrcvarenje navijaca sa poluigracima kao sto su Noah i Rose
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slazem se, dosta je bilo vise mrcvarenja Porzingisa od strane Mela 

Bjezi ba nosi karmela iz Cavsa draze mi gledat panja Lovea..
Inace vcrs ako Cavse krene sut za 5% bolje nego proslu tekmu GSW nema sta da trazi
Inace vcrs ako Cavse krene sut za 5% bolje nego proslu tekmu GSW nema sta da trazi
Ma kakav Melo i Krave, nema sanse. Taman su konacno spojili da sve stima kako treba i sad bi to rebalo razjebati u tri dana. Klipersi su za njega. 

I sjetio sam se Griffin svakako je free agent na kraju sezone eto nek se zamjene
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisi ti druze gledao Cavse prije povratka Jamesa pa ti je Love panjiNFY je napisao/la:Bjezi ba nosi karmela iz Cavsa draze mi gledat panja Lovea..

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Tako je . Bron strašno generiše trice u ćošak, a Korver je tuiNFY je napisao/la:Bjezi ba nosi karmela iz Cavsa draze mi gledat panja Lovea..

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.