haj postavi slike ? i koje su velicine ?majestic24 je napisao/la:Zeli li neko kupiti dresove?? Orginalni su,kostaju od 70-120 km. Trenutno mi je ostao jos dres od Howarda,Jamesa i Kobeja. Ako neko ima nekih zelja neka kaze,sve se moze nabaviti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
haj postavi slike ? i koje su velicine ?majestic24 je napisao/la:Zeli li neko kupiti dresove?? Orginalni su,kostaju od 70-120 km. Trenutno mi je ostao jos dres od Howarda,Jamesa i Kobeja. Ako neko ima nekih zelja neka kaze,sve se moze nabaviti
Jao mrzim kad trebam procitati ime 10 puta da razumjem o kome se prica...Devil je napisao/la:
5. Dominik Džons, BEK, Dalas
4. DeMar DeRozan, BEK/KRILO, Toronto
3. Taj Louson, BEK, Denve
2. Džaval Mekgi, CENTAR, Vašington
1. Džon Vol, BEK, Vašington
Pa da tako su i naveli jer slj sezone mu istice ugovor, pa zbog toga, ima li bi veci salary cap a cini mi se da i telfairu istice ugovor slj sezoneSaltCityAttack je napisao/la:ja mislim da West ne moze napustiti state, jer je tako sud donjeop odluku cim se on kaznjava zbog onog pistolja...Cavsi su ga i zeljeli trade, ali sta onda Minesota razmislja?... vjerovatno su ga uzeli kako bi imali slijedece sezone vise novca za moguca dovodjenja igraca.
Ted Mosby je napisao/la:RIP Lorenzo
Opet su poslali rezervnu ekipu na SP i opet im predvidjam los rezultat. Nisu vise ovo devedesete kad su sa prosjecnim NBA igracima osvajali Olimpijade i SP, sad je to drugacije. Mozda me razuvjere, ali mislim da zlato mogu samo sanjati, a upitno je hoce li dogurati i do finala.SaltCityAttack je napisao/la:
Rose je izabran u US ekipu od 15 igraca, koja ce nastupati na svijetskom prvenstvu u Turskoj...to je ocekivano i bilo, jer pored Rondoa i Bilupsa sigurno je on tja koji je najvise zasluzio....naravno najvise je bilo tesko izabrati 4 najbolja PG igraca, jer je zaista bila jaka konkurencija.Naranvo po mnogima desila su se i dva iznenadjenja, jer roster od 15 igraca nisu napravili O. J. Mayo i Gerald Wallace, koji su izgubili mjesto od Gordona odnosno Jeff Greena.Po meni i po mnogima ovo nije bilo za ocekivati ali eto ipak oni koji se pokazu najbolje u tom campu oni dobiju mjesto, sto su sigurno ova dvojica iskoristila.
Na centarskoj poziciji i nije bilo konkurencij, tako da su Chandler i Lopez jedini bili sigurni, ali mogu smao reci da ova centarska pozicija im je klimava skroz, ali opsta je da se vidi na turnitu kako ce ova dvojica iskoristiti priliku ne igranjem drugih boljih igraca na toj poziciji.
Chauncey Billups (Denver Nuggets); Tyson Chandler (Dallas Mavericks); Stephen Curry (Golden State Warriors); Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Rudy Gay (Memphis Grizzlies); Eric Gordon (Los Angeles Clippers); Danny Granger (Indiana Pacers); Jeff Green (Oklahoma City Thunder); Andre Iguodala (Philadelphia 76ers); Brook Lopez (New Jersey Nets); Kevin Love (Minnesota Timberwolves); Lamar Odom (Los Angeles Lakers); Rajon Rondo (Boston Celtics); Derrick Rose (Chicago Bulls); Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder).jose je napisao/la:Opet su poslali rezervnu ekipu na SP i opet im predvidjam los rezultat. Nisu vise ovo devedesete kad su sa prosjecnim NBA igracima osvajali Olimpijade i SP, sad je to drugacije. Mozda me razuvjere, ali mislim da zlato mogu samo sanjati, a upitno je hoce li dogurati i do finala.SaltCityAttack je napisao/la:
Rose je izabran u US ekipu od 15 igraca, koja ce nastupati na svijetskom prvenstvu u Turskoj...to je ocekivano i bilo, jer pored Rondoa i Bilupsa sigurno je on tja koji je najvise zasluzio....naravno najvise je bilo tesko izabrati 4 najbolja PG igraca, jer je zaista bila jaka konkurencija.Naranvo po mnogima desila su se i dva iznenadjenja, jer roster od 15 igraca nisu napravili O. J. Mayo i Gerald Wallace, koji su izgubili mjesto od Gordona odnosno Jeff Greena.Po meni i po mnogima ovo nije bilo za ocekivati ali eto ipak oni koji se pokazu najbolje u tom campu oni dobiju mjesto, sto su sigurno ova dvojica iskoristila.
Na centarskoj poziciji i nije bilo konkurencij, tako da su Chandler i Lopez jedini bili sigurni, ali mogu smao reci da ova centarska pozicija im je klimava skroz, ali opsta je da se vidi na turnitu kako ce ova dvojica iskoristiti priliku ne igranjem drugih boljih igraca na toj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.