FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tax
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tax » 29 jul 2010, 00:00

kad je presica
a zao mi admira dobar je igrac po meni,treba amar gurnuti nekog beka iz juniorskoga pogona da se kali i upozna ovu sezonu da bi mogo igrati sledecu sezonu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 jul 2010, 00:09

Imal šta novo?????
Dragon Town

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2010, 00:21

Aktobe Hapoel 1:0,Hapoel tri suta u toku citave utakmice,toliko o "svemocnome,bogatome,supersnaznome"Hapoelu od kojega bi i puno bolje ekipe od Zelje gubile :)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 jul 2010, 00:46

Dylan Dog je napisao/la:Aktobe Hapoel 1:0,Hapoel tri suta u toku citave utakmice,toliko o "svemocnome,bogatome,supersnaznome"Hapoelu od kojega bi i puno bolje ekipe od Zelje gubile :)
Bitka je izgubljena rat nije ;) pa tako sacekaj jos malo...da se nasladjujes :mrgreen:
1921-2011

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 29 jul 2010, 00:54

[youtube][/youtube]

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 29 jul 2010, 05:53

ma Visca ako ne bude igrao u Engleskoj nek i ne prica da je bio fudbaler. Igrom me podsjeca na Pola Skolsa. Ima fudbalsku bezobraznost a i barata loptom za 10.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2010, 08:06

Nijemci u izgradnju novog stadiona Grbavica ulažu desetine miliona eura?
Novi stadion imao bi kapacitet od 30.000 ljudi

Delegacija Željezničara, koju su predvodili predsjednik kluba Sabahudin Žujo, direktor Dželaludin Muharemović i menadžer Amar Osim, sastala se u Sarajevu s njemačkim biznismenima iz firme "Dersa Property Consulting", članice koncerna "SSJ Development LLC".

Tema je bila gradnja novog stadiona Grbavica, u koji bi investitori uložili desetine miliona eura. Gradnja stadiona, kapaciteta 30.000 mjesta, trebala bi početi sredinom naredne godine ako posao bude sklopljen.

- Istina je da razgovaramo, ali se za sada još ništa konkretno ne može reći. Projekt je izuzetno skup, investitori bi mogli očekivati profit tek za deset godina. Kompanija koja bi pomogla oko gradnje, zainteresirana je da uloži, ali ponavljam, sve je još samo u fazi razgovora - govori Amar Osim.

Investitori planiraju da stadion bude natkriven, s 30.000 sjedećih mjesta i sa svim pratećim objektima, velikim parkingom. U sklopu stadiona gradili bi se hotel i poslovni centar. Ako bi se postigao dogovor, njemačka kompanija planira da u roku od 18 mjeseci bude obavljena kompletna gradnja.

izvor, havaz
Cuva Bog Zelju svog!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2010, 08:31

Esii TM87 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Aktobe Hapoel 1:0,Hapoel tri suta u toku citave utakmice,toliko o "svemocnome,bogatome,supersnaznome"Hapoelu od kojega bi i puno bolje ekipe od Zelje gubile :)
Bitka je izgubljena rat nije ;) pa tako sacekaj jos malo...da se nasladjujes :mrgreen:
Ma meni je vec dovoljno sto su izgubili od ekipe koja je u prvenstvu iza Tobola kojeg Zrinjski pobjedi u oba susreta :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 29 jul 2010, 08:39

Da je Višća samo 10-ak cm višlji,onako kao Džeko,mislim da mu ne bi bilo ravnog u PL,a sigurno bi bilo mjesta i u repki.
IGRAJ ŽELJO,HRABRO BORI SE... 8-)

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 29 jul 2010, 09:24

mirzza je napisao/la:Nijemci u izgradnju novog stadiona Grbavica ulažu desetine miliona eura?

Delegacija Željezničara, koju su predvodili predsjednik kluba Sabahudin Žujo, direktor Dželaludin Muharemović i menadžer Amar Osim, sastala se u Sarajevu s njemačkim biznismenima iz firme "Dersa Property Consulting", članice koncerna "SSJ Development LLC".

Tema je bila gradnja novog stadiona Grbavica, u koji bi investitori uložili desetine miliona eura. Gradnja stadiona, kapaciteta 30.000 mjesta, trebala bi početi sredinom naredne godine ako posao bude sklopljen.

- Istina je da razgovaramo, ali se za sada još ništa konkretno ne može reći. Projekt je izuzetno skup, investitori bi mogli očekivati profit tek za deset godina. Kompanija koja bi pomogla oko gradnje, zainteresirana je da uloži, ali ponavljam, sve je još samo u fazi razgovora - govori Amar Osim.

Investitori planiraju da stadion bude natkriven, s 30.000 sjedećih mjesta i sa svim pratećim objektima, velikim parkingom. U sklopu stadiona gradili bi se hotel i poslovni centar. Ako bi se postigao dogovor, njemačka kompanija planira da u roku od 18 mjeseci bude obavljena kompletna gradnja.

izvor, havaz
Meni već n'ak'a voda ustima. Nek' nam ove švabe ujedno budu i sponzor. Ha ja. Jarane 30 milja natkrivenih kakav će to huk bit. Bojim se da zbog toga ne ćemo moći dobiti urbanističku :D Ljudi žive dole, nije to ba mezar.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2010, 09:40

čamac je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Nijemci u izgradnju novog stadiona Grbavica ulažu desetine miliona eura?

izvor, havaz
Meni već n'ak'a voda ustima. Nek' nam ove švabe ujedno budu i sponzor. Ha ja. Jarane 30 milja natkrivenih kakav će to huk bit. Bojim se da zbog toga ne ćemo moći dobiti urbanističku :D Ljudi žive dole, nije to ba mezar.
Ikustvo mi govori da je ovo samo suplja prica, al eto uvijek neka nada postoji, sta god da traze za izgradnju treba im dati, visestruko bi nam se isplatilo :D
Cuva Bog Zelju svog!

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 29 jul 2010, 09:47

kada sam ja pričao o Nijemcima i Mercedesu u kontekstu gradnje stadiona mnogi su mi se ovdje smijali....fol je u tome da Brko ne bi ni dolazio u Klub da se zadovoljava samo titulom loše lige - on želi napraviti Klub na ponos svima nama...
stadion je preduslov za to - za kvalitetan marketing i posjetu i dr. stvari.
nadam se da će se u omladinsku školu uvesti red - ali to ne ide samo sa samo par ljudi koji su pametni i rade.
nama u upravi fali ljudi i više, mnogo više sam očekivao da će se uraditi u tom smjeru

još jednom...najbolji način da se pomogne klubu, pored grla i dlanova i stprljenja jeste: da dajemo novac (za karte i dresove i dr rekvizite)....Željovci, ne Manijaci (jer oni to već godinama rade)...kupujte karte i podržite Klub (ove godine do barem 3000 god ulaznica aBd)

Pozdrav

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 29 jul 2010, 10:32

Ljudi šta je sa onim malim Ćolićem on mi se cinio da bi moglo nesto biti od njega
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 29 jul 2010, 10:36

zlaja-73TM87 je napisao/la:Da je Višća samo 10-ak cm višlji,onako kao Džeko,mislim da mu ne bi bilo ravnog u PL,a sigurno bi bilo mjesta i u repki.

Eto da je Mesi visociji,de ba suplje ili zna ili ne zna.Da je babi...............
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

rubin_kazan
Kontakt:

Post Postao/la rubin_kazan » 29 jul 2010, 10:52

ma višča je strašan igrač možda i najbolji u ekipi

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 29 jul 2010, 10:55

rubin_kazan je napisao/la:ma višča je strašan igrač možda i najbolji u ekipi
da je dobar to stoji ali da moze i jos više i to stoji , ima 90% preciznih pasova , dobro barata loptom, prima je u metar, krece se dobro, ali mora jos raditi da bi bio klasa
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 29 jul 2010, 11:14

gavran je napisao/la:
zlaja-73TM87 je napisao/la:Da je Višća samo 10-ak cm višlji,onako kao Džeko,mislim da mu ne bi bilo ravnog u PL,a sigurno bi bilo mjesta i u repki.

Eto da je Mesi visociji,de ba suplje ili zna ili ne zna.Da je babi...............
da je Mesi malo visociji bio bi i on ko Đeko , ali jbg Đeko je jedan :D
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jul 2010, 11:53

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 jul 2010, 12:54

Seyo_TM je napisao/la:slika
jeli ovo suplja,ili misle na onaj sastanak sto se desio prije mjesec dana?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 jul 2010, 12:58

Misle na satanak sto se desio prekjucer
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.