Pogledao sam 2 klipa i već mogu potvrditi da je čovjek najbolji jutjuber na svijetu. Taman sam mislio spavati večeras.Donnie Darko je napisao/la:
Kakva budaletina čovječe, plačem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pogledao sam 2 klipa i već mogu potvrditi da je čovjek najbolji jutjuber na svijetu. Taman sam mislio spavati večeras.Donnie Darko je napisao/la:
Kakva budaletina čovječe, plačem
[Steph Curry] One thing my pops always told me is you never count another man’s money. It’s what you’ve got and how you take care of it. And if I’m complaining about $44 million over four years, then I’ve got other issues in my life
[Locke] Quin Snyder said hyperextended knee for Rodney Hood
Chris Martin Palmer @ChrisPalmerNBA
20-year-old Devin Booker's career best: 39, 39, 39, 38, 35, 34, 34, 32, 32 31, 30, 30, 30, 30
Ako cemo realno i BIH ima barem 10 igracalumani je napisao/la:marconato je napisao/la:
Turska9 ali samo 2 Turcina
guillermo je napisao/la:Ako cemo realno i BIH ima barem 10 igracalumani je napisao/la:marconato je napisao/la:
Katastrofakokuz je napisao/la:Walton out, dangelo out...
Trejdat sve osim ingrama i randlea... mrš stoko![]()
ja sam po izboru Waltona, odmah ovdje ostavio komentar da mi nije uopšte drago kakav će sistem implementirati u lakerse, no da sam zadovoljan izborom zbog toga što je on čovjek iz lakers porodice, te da dok god bude donosio ovaj sistem rezultate, ja neću imati ništa protiv da primamo 125, a dajemo 130...Clutch je napisao/la:Katastrofakokuz je napisao/la:Walton out, dangelo out...
Trejdat sve osim ingrama i randlea... mrš stoko![]()
Šta je izjavio?Brokula je napisao/la:Kakav čovjek je Stephen Curry![]()
Takva izjava od nekog ko je osjetio najveću slavu sporta, kakav čovjek
guillermo je napisao/la:Ako cemo realno i BIH ima barem 10 igracalumani je napisao/la:marconato je napisao/la:
jest Phil JacksonKawhi je napisao/la:Zar je iko mislio da ekipa s Melom, Roseom, i Noahom može išta bolje proći? Ja nisam mogao vjerovati da su jedno vrijeme imai pozitivan omjer.
To su posljedice konzumiranja prevelikih količina vutre i zen budizmamiki_92 je napisao/la:jest Phil JacksonKawhi je napisao/la:Zar je iko mislio da ekipa s Melom, Roseom, i Noahom može išta bolje proći? Ja nisam mogao vjerovati da su jedno vrijeme imai pozitivan omjer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.