FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 28 jul 2010, 20:35

Seyo_TM je napisao/la:THE gigantu...kako sad to, pa nema nijaza vise da namjesta kupuje preprodaje i sta sve vec ne...
ma djecko je u problemima,sta ce nam nijaz kad nam platini sve rjesava :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 jul 2010, 20:42

Emir Alečković zvani Ale ce biti naš 12 igrac i donijece nam pobjedu, zato samo mu zahvalni unaprijed.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 jul 2010, 20:44

drop je napisao/la:Emir Alečković zvani Ale ce biti naš 12 igrac i donijece nam pobjedu, zato samo mu zahvalni unaprijed.
posto je novi u premijerligaskom takmicenju, barem kao glavni sudija, mislim da si nece dopustiti da ga u startu stave na stranu onih potplacenih ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 jul 2010, 20:49

Gigant je napisao/la:
drop je napisao/la:Emir Alečković zvani Ale ce biti naš 12 igrac i donijece nam pobjedu, zato samo mu zahvalni unaprijed.
posto je novi u premijerligaskom takmicenju, barem kao glavni sudija, mislim da si nece dopustiti da ga u startu stave na stranu onih potplacenih ;)
uzalud se nadaš, Ale ce svojim kontraverznim sudijskim odlukama donijeti radost Jugu ;) a ostali neka pate kako su i navikli.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 jul 2010, 21:32

Mostar47 je napisao/la:zna li nekošta ima od dolaska dva pojačanja što je govorio sp.dir.Muharemović?
Koliko ja znam u planu je dovodjenje jos 3 igraca...mada je bolje dovesti jedno al kvalitetno pojacanje nego 3 polovnjaka...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 jul 2010, 21:54

Gigant je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Utakmicu protiv Olimpika sudi Emir Aleckovic,prosle sezone ni nama ni Olimpiku nije sudio

Olimpik - Željezničar 04. avgust u 20.30 (Emir Alečković, Zoran Taborin, Edin Imamović)
Inace poznati zeljovac :)
Eto tri boda,a do kraja cemo također sve kupiti
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jul 2010, 21:56

bosnas_ je napisao/la:
Mostar47 je napisao/la:zna li nekošta ima od dolaska dva pojačanja što je govorio sp.dir.Muharemović?
Koliko ja znam u planu je dovodjenje jos 3 igraca...mada je bolje dovesti jedno al kvalitetno pojacanje nego 3 polovnjaka...
Ne znam koji im je fazon da šute, drže nas u neizvjesnoti :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 jul 2010, 22:14

zao mi je sto mozda dosadjujem ali nisam par daa bio na forumu i neznam sta je sa godisnjim kartama jesul pustene u prodaju il su vec rasprodate?

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 28 jul 2010, 22:15

cala je napisao/la:zao mi je sto mozda dosadjujem ali nisam par daa bio na forumu i neznam sta je sa godisnjim kartama jesul pustene u prodaju il su vec rasprodate?
Jarane nisu još puštene u prodaju,izgleda da ce vrlo brzo budi u toku! ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 jul 2010, 22:17

cala je napisao/la:zao mi je sto mozda dosadjujem ali nisam par daa bio na forumu i neznam sta je sa godisnjim kartama jesul pustene u prodaju il su vec rasprodate?

ni pustene ni rasprodate...malo su neozbiljni sa ovim,prosle godine zeljo tv ovo ono ove godine nista ali et valjda to tako treba...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Mostar47
Kontakt:

Post Postao/la Mostar47 » 28 jul 2010, 22:28

kad misle dovesti ta pojačanja,kad počne prvenstvo?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jul 2010, 22:50

Mostar47 je napisao/la:kad misle dovesti ta pojačanja,kad počne prvenstvo?
Tako nekako, a i to bi bilo dobro, logika je da malo bolji igraci probaju vani negdje naci angazman i naravno imaju rezervnu opciju u nekom od klubova za koje bi objektivno bili pojacanja.Zakljucak nama bi takvi dobro dosli i na pocetku sezone pogotovo jer smo deficitarni na nekim mjestima tipa na lijevom beku imamo samo Radovanovica mozemo krpiti ponekad tu poziciju sa Stanom ali nije to to...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 jul 2010, 22:55

stana krpi desni bok ;)
1921-2011

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jul 2010, 22:59

Esii TM87 je napisao/la:stana krpi desni bok ;)
Na pripremama je Visca igrao ne desnom beku a Stanic na lijevom, cini mi se da je i jednu tekmu gdje nije igrao radovanovic u prosloj sezoni igrao stana umjesto njega.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 jul 2010, 23:15

Ako me sjećanje ne vara, a mislim da ne vara, Stanić je lijevog beka igrao u Travniku. Možda je bio desni.Bio je plav, žut, povremeno je mijenjao boje :lol:

Farić je igrao na derbiju lijevog beka, to znam sigurno.

Bilo kako bilo, fali nam bekova, barem dok se Gančev i Marković ne dokažu na terenu. Opet nam fali lijevi bek.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Jesam ša'e
Kontakt:

Post Postao/la Jesam ša'e » 28 jul 2010, 23:43

Zna li neko novosti oko Admira Softica?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 jul 2010, 23:45

Vrlo brzo ce biti puštene u prodaju, za 2-3 dana sigurno.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 jul 2010, 23:47

Jesam ša'e je napisao/la:Zna li neko novosti oko Admira Softica?
U Međugorje putuju: Šehić, Karić, Gančev, Čolić, Bogičević, Radovanović, Kerla, Mešić, Savić, Zeba, Pehilj, Stanić, Perak, Višća, Haris Bešlija, Mirsad Bešlija, Ćulum, Svraka, Spahić, Popović, Rovčanin i Mešanović. Sa spiska je izostavljen Goran Marković koji zbog povrede palca neće putovati u Hercegovinu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Jesam ša'e
Kontakt:

Post Postao/la Jesam ša'e » 28 jul 2010, 23:48

Seyo_TM je napisao/la:
Jesam ša'e je napisao/la:Zna li neko novosti oko Admira Softica?
U Međugorje putuju: Šehić, Karić, Gančev, Čolić, Bogičević, Radovanović, Kerla, Mešić, Savić, Zeba, Pehilj, Stanić, Perak, Višća, Haris Bešlija, Mirsad Bešlija, Ćulum, Svraka, Spahić, Popović, Rovčanin i Mešanović. Sa spiska je izostavljen Goran Marković koji zbog povrede palca neće putovati u Hercegovinu.

Znači, nije zadovoljio def?

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 28 jul 2010, 23:59

pouzdan izvor za sehica ima ponuda da ide u Wislu za 400 000 eura i za rovcanina neka mala suma od kluba iz istocne evrope a iz zelje jedva cekaju da ga se rijese..nije uspostavio zajednicki jezik sa osimom.. :( ..
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.