ma djecko je u problemima,sta ce nam nijaz kad nam platini sve rjesavaSeyo_TM je napisao/la:THE gigantu...kako sad to, pa nema nijaza vise da namjesta kupuje preprodaje i sta sve vec ne...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma djecko je u problemima,sta ce nam nijaz kad nam platini sve rjesavaSeyo_TM je napisao/la:THE gigantu...kako sad to, pa nema nijaza vise da namjesta kupuje preprodaje i sta sve vec ne...
posto je novi u premijerligaskom takmicenju, barem kao glavni sudija, mislim da si nece dopustiti da ga u startu stave na stranu onih potplacenihdrop je napisao/la:Emir Alečković zvani Ale ce biti naš 12 igrac i donijece nam pobjedu, zato samo mu zahvalni unaprijed.
uzalud se nadaš, Ale ce svojim kontraverznim sudijskim odlukama donijeti radost JuguGigant je napisao/la:posto je novi u premijerligaskom takmicenju, barem kao glavni sudija, mislim da si nece dopustiti da ga u startu stave na stranu onih potplacenihdrop je napisao/la:Emir Alečković zvani Ale ce biti naš 12 igrac i donijece nam pobjedu, zato samo mu zahvalni unaprijed.
Koliko ja znam u planu je dovodjenje jos 3 igraca...mada je bolje dovesti jedno al kvalitetno pojacanje nego 3 polovnjaka...Mostar47 je napisao/la:zna li nekošta ima od dolaska dva pojačanja što je govorio sp.dir.Muharemović?
Eto tri boda,a do kraja cemo također sve kupitiGigant je napisao/la:Inace poznati zeljovacbistrikboy je napisao/la:Utakmicu protiv Olimpika sudi Emir Aleckovic,prosle sezone ni nama ni Olimpiku nije sudio
Olimpik - Željezničar 04. avgust u 20.30 (Emir Alečković, Zoran Taborin, Edin Imamović)
Ne znam koji im je fazon da šute, drže nas u neizvjesnotibosnas_ je napisao/la:Koliko ja znam u planu je dovodjenje jos 3 igraca...mada je bolje dovesti jedno al kvalitetno pojacanje nego 3 polovnjaka...Mostar47 je napisao/la:zna li nekošta ima od dolaska dva pojačanja što je govorio sp.dir.Muharemović?
Jarane nisu još puštene u prodaju,izgleda da ce vrlo brzo budi u toku!cala je napisao/la:zao mi je sto mozda dosadjujem ali nisam par daa bio na forumu i neznam sta je sa godisnjim kartama jesul pustene u prodaju il su vec rasprodate?
cala je napisao/la:zao mi je sto mozda dosadjujem ali nisam par daa bio na forumu i neznam sta je sa godisnjim kartama jesul pustene u prodaju il su vec rasprodate?
Tako nekako, a i to bi bilo dobro, logika je da malo bolji igraci probaju vani negdje naci angazman i naravno imaju rezervnu opciju u nekom od klubova za koje bi objektivno bili pojacanja.Zakljucak nama bi takvi dobro dosli i na pocetku sezone pogotovo jer smo deficitarni na nekim mjestima tipa na lijevom beku imamo samo Radovanovica mozemo krpiti ponekad tu poziciju sa Stanom ali nije to to...Mostar47 je napisao/la:kad misle dovesti ta pojačanja,kad počne prvenstvo?
Na pripremama je Visca igrao ne desnom beku a Stanic na lijevom, cini mi se da je i jednu tekmu gdje nije igrao radovanovic u prosloj sezoni igrao stana umjesto njega.Esii TM87 je napisao/la:stana krpi desni bok
Vrlo brzo ce biti puštene u prodaju, za 2-3 dana sigurno.cala je napisao/la:zao mi je sto mozda dosadjujem ali nisam par daa bio na forumu i neznam sta je sa godisnjim kartama jesul pustene u prodaju il su vec rasprodate?
U Međugorje putuju: Šehić, Karić, Gančev, Čolić, Bogičević, Radovanović, Kerla, Mešić, Savić, Zeba, Pehilj, Stanić, Perak, Višća, Haris Bešlija, Mirsad Bešlija, Ćulum, Svraka, Spahić, Popović, Rovčanin i Mešanović. Sa spiska je izostavljen Goran Marković koji zbog povrede palca neće putovati u Hercegovinu.Jesam ša'e je napisao/la:Zna li neko novosti oko Admira Softica?
Seyo_TM je napisao/la:U Međugorje putuju: Šehić, Karić, Gančev, Čolić, Bogičević, Radovanović, Kerla, Mešić, Savić, Zeba, Pehilj, Stanić, Perak, Višća, Haris Bešlija, Mirsad Bešlija, Ćulum, Svraka, Spahić, Popović, Rovčanin i Mešanović. Sa spiska je izostavljen Goran Marković koji zbog povrede palca neće putovati u Hercegovinu.Jesam ša'e je napisao/la:Zna li neko novosti oko Admira Softica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.