slažem se da je kao poraz, ne slažem se da smo otpali iz borbe za top 4 pa imamo 5 bodova minusa za 2.mjestomred devil88 je napisao/la:Ma ovo je poraz pisi propalo sto se tice top 4 , Pogba je danas bio bukvalno igrac manje za nas a bgm za njih vise
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Treba se rijesiti nekih utega. Msm sta ti Fella i Rooney u ovoj formi mogu donijeti, koju dimenziju.
Rash, Fosu isl. su buducnost, pa tak u narednom periodu posvetit se upravo ovim igracima jer je borba za titulu ovim kiksom i def zavrsena ak je do sada bilo ikakve sanse.
Mozemo nekak do treceg event drugog mjesta (msm 5 bodova nije bauk) ali ovaki ispadi se jednostavno ne smiju desavati.
Pogba, bez obzira na top formu do ovog meca, jednostavno nas je kostao punog plijena i to ne samo zbog nepromisljenog mahanja.
Rash, Fosu isl. su buducnost, pa tak u narednom periodu posvetit se upravo ovim igracima jer je borba za titulu ovim kiksom i def zavrsena ak je do sada bilo ikakve sanse.
Mozemo nekak do treceg event drugog mjesta (msm 5 bodova nije bauk) ali ovaki ispadi se jednostavno ne smiju desavati.
Pogba, bez obzira na top formu do ovog meca, jednostavno nas je kostao punog plijena i to ne samo zbog nepromisljenog mahanja.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- King_James
- Kontakt:
Pogba je danas nakon 60min igre morao vani. Malo je reci da je bio los, bio je gori od ocajnog. Takodjer mjesto Rooneya (od kojeg nema nikakve koristi) je trebao uci Rash. Ovaj bod nam nista ne znaci, a uz to igrali smo protiv Liverpoola koji nije imao skoro sve najbolje igrace na raspolaganju.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Slazem se,covjek je upropastio deset lopti od ulaskaKing_James je napisao/la:Pogba je danas nakon 60min igre morao vani. Malo je reci da je bio los, bio je gori od ocajnog. Takodjer mjesto Rooneya (od kojeg nema nikakve koristi) je trebao uci Rash. Ovaj bod nam nista ne znaci, a uz to igrali smo protiv Liverpoola koji nije imao skoro sve najbolje igrace na raspolaganju.
Sramota da se ono dijete nije niti jednom proslo,imas Rasha na klupi koji bi ga silovao ti ovog starkelju Rooneja uvedes
20 min do kraja igramo bunjarene jbt fudbal i taktika
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sad smo otpali definitivno za naslov, ostaje nam borba za LP sa Cityem, Arsenalom, Liverpoolom i Tottenhamom
LeBron James
šteta, puno bolji, pogotovo u drugom
- KingJamesMVP
- Kontakt:
a trebali smo prvi dat gol, yebat ga sad. Idemo dalje, čeka nas neugodni Stoke u subotuSteph je napisao/la:šteta, puno bolji, pogotovo u drugom
LeBron James
- Feldmarschall
- Kontakt:
Priča oko Pogbe može u vjetar kad se njegovo ime vrti na displejima oko terena. Mislim da je ovo prvi put u životu da vidim nešto slično. I to na Old Trafordu. Igrač je postao veći od kluba. Igrač koji ne da još uvijek nije sposoban dominirati derbijem, nego kompletnu ekipu povuče ka porazu. Mahanje rukom je u svemu tome najmanji problem. Odličan marketniški potez, za potpunu opravdanost transfera na terenu će se ipak morati pričekati još neko vrijeme.
United je po prikazanom bio bliži pobjedi, ali nikad nije zgodno vraćati se iz rezultatskog zaostatka, pogotovo protiv odlično pripremljenog Liverpoola i fizički i mentalno. Na kraju je ovakvom situacijom najzadovoljniji Chelsea koji malim, ali sigurnim koracima uvećava svoju prednost i grabi ka tituli. Izostanak Manea je poremetio Liverpoolovu strukturu, izostanak Clynea ih ponudio na tacni, ali ne ide uvijek sve kako se planira.
Ponovo odlične promjene Josea vađenjem Darmiana i prelaskom na tri nazad, pa onda uvođenjem Fellainija za bunaranje nakon čega se Liverpool morao povući i osigurati prostor ispred odbrane nakon dugih lopti. Utakmica inače ništa posebno, prilično zatvoreno s obje strane. Klopp sigurno neće biti nezadovoljan ovim bodom.
United je po prikazanom bio bliži pobjedi, ali nikad nije zgodno vraćati se iz rezultatskog zaostatka, pogotovo protiv odlično pripremljenog Liverpoola i fizički i mentalno. Na kraju je ovakvom situacijom najzadovoljniji Chelsea koji malim, ali sigurnim koracima uvećava svoju prednost i grabi ka tituli. Izostanak Manea je poremetio Liverpoolovu strukturu, izostanak Clynea ih ponudio na tacni, ali ne ide uvijek sve kako se planira.
Ponovo odlične promjene Josea vađenjem Darmiana i prelaskom na tri nazad, pa onda uvođenjem Fellainija za bunaranje nakon čega se Liverpool morao povući i osigurati prostor ispred odbrane nakon dugih lopti. Utakmica inače ništa posebno, prilično zatvoreno s obje strane. Klopp sigurno neće biti nezadovoljan ovim bodom.
Najočajnija partija Pogbe koju sam ja gledao, ali mislim da mu je ovo i najgora u karijeri. Nakon promašenog zicera totalno van utakmice, psihički je bio van stadiona. Kasnije u želji da se dokaže samo još više tonuo. Ovakve stvari definitivno mora riješiti jer je igrač manje u suprotnom.
Mišljenja sam da Mourinho nije trebao odmah po startu 2 pol odstupati od prvobitne taktike, uvođenje Roooneya je bio totalni fail, izgubio se igrač u polju, sredina prazna, a kreativnost opala. Kasnije dodatnim izmjena više nije ni bilo igre niti taktike, samo "izbij nabij" fudbal, ali eto uzeli smo bod koji i jesmo zaslužili, ali moglo se puno puno više.
Kad se sve sumira najveći krivac za ovaj remi je Pogba, zatim i Mourinha bih kritikovao za izmjene. Najviše je pogriješio što je Rooneya odmah uveo, nije bio nikako potreban, pa onda Martial koji je, po meni, itekako bio raspoložen za igru. Razočaran sam na kraju jer mislim da se ovdje mogla ostvariti pobjeda, ali eto..
Mišljenja sam da Mourinho nije trebao odmah po startu 2 pol odstupati od prvobitne taktike, uvođenje Roooneya je bio totalni fail, izgubio se igrač u polju, sredina prazna, a kreativnost opala. Kasnije dodatnim izmjena više nije ni bilo igre niti taktike, samo "izbij nabij" fudbal, ali eto uzeli smo bod koji i jesmo zaslužili, ali moglo se puno puno više.
Kad se sve sumira najveći krivac za ovaj remi je Pogba, zatim i Mourinha bih kritikovao za izmjene. Najviše je pogriješio što je Rooneya odmah uveo, nije bio nikako potreban, pa onda Martial koji je, po meni, itekako bio raspoložen za igru. Razočaran sam na kraju jer mislim da se ovdje mogla ostvariti pobjeda, ali eto..

- Feldmarschall
- Kontakt:
Kad već upiremo prstom, Jones ne treba ostati bez kritike za reakciju kojom je Liverpool dobio korner nakon kojeg će dobiti i penal. Licem okrenut golmanu s loptom u nogama i protivničkim igračem koji navaljaje, on kreće u neki suludi dribling iz kojeg se ni Iniesta ne bi izvukao. Totalno bespotrebno u poređenju s pasom De Gei koji bi vjerovatno rezultovao čistom situacijom pred golom u nastavku.
Okej, jeste greška koja je kasnije prouzrokovala penal i gol, ali ja bih onda dodao da je ostatak meča, kao i do tada, odigrao besprijekorno. Po meni, Jones ukoliko ostane zdrav (nadati se nekako da hoće), postaje siguran na stoperskoj poziciji do kraja sezone. Rojo je mnogo veći paničar od njega i danas je imao nekoliko smušenih reakcija (ali, što se tiče duel igre i samog postavljanja u šesnestercu - odličan), dok je Smalling iza njih i trenutno je 4. opcija.Feldmarschall je napisao/la:Kad već upiremo prstom, Jones ne treba ostati bez kritike za reakciju kojom je Liverpool dobio korner nakon kojeg će dobiti i penal. Licem okrenut golmanu s loptom u nogama i protivničkim igračem koji navaljaje, on kreće u neki suludi dribling iz kojeg se ni Iniesta ne bi izvukao. Totalno bespotrebno u poređenju s pasom De Gei koji bi vjerovatno rezultovao čistom situacijom pred golom u nastavku.
Edit: Bailly se podrazumijeva kao starter, čim se vrati.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Slažem se. Želio sam samo skrenuti pažnju na korijen nečega što je dovelo do gola, a moglo se vrlo jednostavno izbjeći.
Zadnja linija (izuzev lijevog beka) za ovu fazu Unitedovog projekta je zadovoljavajuća. Ljeto će sasvim sigurno donijeti ponovo neke tektonske promjene, vrlo moguće i u odbrani dolaskom štopera i beka. Ko će na kraju ispaštati zbog pridošlica ne znam, ali su Blind i Smalling trenutno najbliži tome.
Zadnja linija (izuzev lijevog beka) za ovu fazu Unitedovog projekta je zadovoljavajuća. Ljeto će sasvim sigurno donijeti ponovo neke tektonske promjene, vrlo moguće i u odbrani dolaskom štopera i beka. Ko će na kraju ispaštati zbog pridošlica ne znam, ali su Blind i Smalling trenutno najbliži tome.
Šta se desilo sa drugim najboljim stoperom lige ?
Zašto je tek 4-ta opcija ?
Zašto je tek 4-ta opcija ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nacekat ces se, ali njegov kontinuitet igara docekati neces. #Gutman-GefufnaFeldmarschall je napisao/la:Priča oko Pogbe može u vjetar kad se njegovo ime vrti na displejima oko terena. Mislim da je ovo prvi put u životu da vidim nešto slično. I to na Old Trafordu. Igrač je postao veći od kluba. Igrač koji ne da još uvijek nije sposoban dominirati derbijem, nego kompletnu ekipu povuče ka porazu. Mahanje rukom je u svemu tome najmanji problem. Odličan marketniški potez, za potpunu opravdanost transfera na terenu će se ipak morati pričekati još neko vrijeme.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Feldmarschall
- Kontakt:
Rekao bih da je roba s greškom kao i ti, ali bojim se da me Asterix ne nabije na vile. Taman smo postigli konsenzus oko mrkog Francuza. 

Cek, ocemol to sve baciti niz vodu zbog jedne lose tekme u zadnjih 12 kola.
Dobro gledas na neke stvari ali shvati da u svemu postoji proces, naravno razlicit od onog Gaalvog.
Dobro gledas na neke stvari ali shvati da u svemu postoji proces, naravno razlicit od onog Gaalvog.
- Feldmarschall
- Kontakt:
To Gefufna i ja malo onako, ništa ozbiljno, ne moraš se odmah osjećati prozvanim. Vidi ima i smajli čak. 

Uci od co'jka.

- Feldmarschall
- Kontakt:
E kakav je to trener nekad bio, Finidija iz svog džepa doveo da bi i LP s njim u sastavu između ostalog uzeo.

Znao sam da ces naci nest pozitivno, al vrijeme je da se uozbiljimo i sakutiramo zamjenu za Blinda te top 2 stopera ak ne dodje tobe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.