volio bih znati sta je uvreda? jesam li napisao nesto sto nije istina?? ako jesam, spreman sam na javno izvinjenje i da se sam uklonim sa foruma. samo mi navedi jednu uvredu ili laz koju sam ja ikad napisao ovdjeVirtu4l je napisao/la:Momcino pretjerujes sa vrijedjanjem Ivice Osima.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- TobeYarabi
- Kontakt:
ko je ADO???shzna je napisao/la:Ako ćemo argumentovano, zašto ti se onda klub ne bi zvao ADO Den Haag, u čast vašoj legendi?
Frajer je samo 2 posta prije napisao post pun laži i pokušaj neke zayebancije da bi napisao poslije nađi mi šta sam slagao i uklanjam se s foruma. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nazivati nekoga slagirani je uvreda. Zakoci malo, nisi ti papak, prepucavanja ok, ali necemo pretjerivati.TobeYarabi je napisao/la:volio bih znati sta je uvreda? jesam li napisao nesto sto nije istina?? ako jesam, spreman sam na javno izvinjenje i da se sam uklonim sa foruma. samo mi navedi jednu uvredu ili laz koju sam ja ikad napisao ovdjeVirtu4l je napisao/la:Momcino pretjerujes sa vrijedjanjem Ivice Osima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
stipu te folove i napisi sta je u tom postu laz???? jeli ivan slagiran-jeste!!! jeli osudjen za namjestanje-jest!! je li mu blo zabranjeno bavljenje fudbalom-jest!!! je li pocasni precjenik-jeste!! sta je tu laz?????shzna je napisao/la:Frajer je samo 2 posta prije napisao post pun laži i pokušaj neke zayebancije da bi napisao poslije nađi mi šta sam slagao i uklanjam se s foruma.
mozda si i upravu..ali postoje razlozi zbog kojih sam napisao tu rijec. mozda sam pretjerao jer bolest je nesto s cim se ne treba zayebavati ali znaju oni zbog kojih ovo pisem zasto sam upotrijebio ovu rijec..jest nisko-ali namjerno sam to uradio zbog nekih ghovana ovdje..Virtu4l je napisao/la: Nazivati nekoga slagirani je uvreda. Zakoci malo, nisi ti papak, prepucavanja ok, ali necemo pretjerivati.
FKS i zeljkan su htjeli ordagica. on zeli da sloboda zaradi i trazi da se njima isplati odsteta sto mi ne mozemo ispostovati jer ne placamo odstete!!
nk zeljkan mu je ponudoio istu platu kao sto ima u slobodi i NAGOVARALI SU GA I CAK MOLILI DA TUZI FK SLOBODU da bi dobio slobodne papire..osim plate nk zeljkan mu je obecao poziv u reprezentaciju,
nk zeljkan mu je ponudoio istu platu kao sto ima u slobodi i NAGOVARALI SU GA I CAK MOLILI DA TUZI FK SLOBODU da bi dobio slobodne papire..osim plate nk zeljkan mu je obecao poziv u reprezentaciju,
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jel to zelis reci da niste najjaci klub trenutno?
Da nemate najvise para? Da niste finansijski daleko ispred svih?
Da nemate najvise para? Da niste finansijski daleko ispred svih?
najblokiraniji, najreketirani, najbombastični.... nastavi nizProcter je napisao/la: jer zna se ko je najveci, najbolji, najtrofejniji, najbogatiji, najsituiraniji itd...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma kakvi furanje, nemojte biti djeca. Jesam glup ispao sa Zahirovicem zato i sada pazim sta pisem. Ono je furanje bilo sa Zahirovicem jer se Miske zakleo da ce Zelju napraviti jacim od Sarajeva zbog provokacija? Lazem li sada da ste finansijski i igracki najjaci klub u BiH? Zar je tako tesko nositi se sa tim? Realno prvi favorit za titulu!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Mozda si odrastao rat te donio u gradske krajeve,jesil se sad vratio u selo il u Hrasnicu? Nisam te prepoznao mangupe sa Koseva hahha inace jaki ste na Kosevu[/quote]zagor1987 je napisao/la:Ma brate ja sam odrasto na Koševu, znam tu čehru...mogu oni pošimpu samo...Monci je napisao/la:Samo ti provociraj dok te ne zaskoče LGBT ZlaMonci je napisao/la:Trener divova iz Butmira(ili Kobilje Glave, u dilemi su i oni sami) tzv Topredera Mehmed Janjoš će propustiti određeni dio priprema svog kluba. On po dogovoru sa načelnikom opštine Centar mora nešto odraditi u opštini pa će biti opravdano odsutan. Još nije poznat tačan termin....
Rođen na Alfakovcu, sa 3 godine doselio na Koševo, sa 32 se oženio i sada na Malti sa porodicom....je li ovo ok?
- TobeYarabi
- Kontakt:
kako ti se zove zena?? imas li neku sliku???Monci je napisao/la: Rođen na Alfakovcu, sa 3 godine doselio na Koševo, sa 32 se oženio i sada na Malti sa porodicom....je li ovo ok?
Halo maneken sa Kobilje Glave smanji malo emocije
Drug, stipu zahirovica, gore si ispao sa petrovicemRuleHz je napisao/la:Ma kakvi furanje, nemojte biti djeca. Jesam glup ispao sa Zahirovicem zato i sada pazim sta pisem. Ono je furanje bilo sa Zahirovicem jer se Miske zakleo da ce Zelju napraviti jacim od Sarajeva zbog provokacija? Lazem li sada da ste finansijski i igracki najjaci klub u BiH? Zar je tako tesko nositi se sa tim? Realno prvi favorit za titulu!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da, imamo najviše para, prvi smo favoriti za titulu, cilj je grupna faza UEFA takmičenja, ove i svake naredne sezone. Bahati smo, rasipamo se, ne zavisimo od kineza i njegove milostinje, pravimo stadion... jer možemo, jer smo najveći klub u državi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
čiji si ti ?Monci je napisao/la: Rođen na Alfakovcu, sa 3 godine doselio na Koševo, sa 32 se oženio i sada na Malti sa porodicom....je li ovo ok?
đe si bio 93-će?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije Alfakovac, nego Alifakovac. Vidi se da si otišao sa 3 godine.TobeYarabi je napisao/la:kako ti se zove zena?? imas li neku sliku???Monci je napisao/la: Rođen na Alfakovcu, sa 3 godine doselio na Koševo, sa 32 se oženio i sada na Malti sa porodicom....je li ovo ok?
SRETAN BROJ - 1725
Kada si posljednji put bio na utakmici ŽeljezničaraVirtu4l je napisao/la:Da, imamo najviše para, prvi smo favoriti za titulu, cilj je grupna faza UEFA takmičenja, ove i svake naredne sezone. Bahati smo, rasipamo se, ne zavisimo od kineza i njegove milostinje, pravimo stadion... jer možemo, jer smo najveći klub u državi.
SRETAN BROJ - 1725
Vidiš da je rođen i da je lutao po pitarskim naseljima dok se nije skrasio u nekom haustoru među jalijom.DenchiNL je napisao/la:čiji si ti ?Monci je napisao/la: Rođen na Alfakovcu, sa 3 godine doselio na Koševo, sa 32 se oženio i sada na Malti sa porodicom....je li ovo ok?
đe si bio 93-će?
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.