PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 15 jan 2017, 08:31

Virtu4l je napisao/la:Momcino pretjerujes sa vrijedjanjem Ivice Osima.
volio bih znati sta je uvreda? jesam li napisao nesto sto nije istina?? ako jesam, spreman sam na javno izvinjenje i da se sam uklonim sa foruma. samo mi navedi jednu uvredu ili laz koju sam ja ikad napisao ovdje :bih:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 jan 2017, 08:33

shzna je napisao/la:Ako ćemo argumentovano, zašto ti se onda klub ne bi zvao ADO Den Haag, u čast vašoj legendi?
ko je ADO???

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 jan 2017, 08:34

Frajer je samo 2 posta prije napisao post pun laži i pokušaj neke zayebancije da bi napisao poslije nađi mi šta sam slagao i uklanjam se s foruma. :lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2017, 08:35

TobeYarabi je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Momcino pretjerujes sa vrijedjanjem Ivice Osima.
volio bih znati sta je uvreda? jesam li napisao nesto sto nije istina?? ako jesam, spreman sam na javno izvinjenje i da se sam uklonim sa foruma. samo mi navedi jednu uvredu ili laz koju sam ja ikad napisao ovdje :bih:
Nazivati nekoga slagirani je uvreda. Zakoci malo, nisi ti papak, prepucavanja ok, ali necemo pretjerivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 jan 2017, 08:44

shzna je napisao/la:Frajer je samo 2 posta prije napisao post pun laži i pokušaj neke zayebancije da bi napisao poslije nađi mi šta sam slagao i uklanjam se s foruma. :lol:
stipu te folove i napisi sta je u tom postu laz???? jeli ivan slagiran-jeste!!! jeli osudjen za namjestanje-jest!! je li mu blo zabranjeno bavljenje fudbalom-jest!!! je li pocasni precjenik-jeste!! sta je tu laz?????
Virtu4l je napisao/la: Nazivati nekoga slagirani je uvreda. Zakoci malo, nisi ti papak, prepucavanja ok, ali necemo pretjerivati.
mozda si i upravu..ali postoje razlozi zbog kojih sam napisao tu rijec. mozda sam pretjerao jer bolest je nesto s cim se ne treba zayebavati ali znaju oni zbog kojih ovo pisem zasto sam upotrijebio ovu rijec..jest nisko-ali namjerno sam to uradio zbog nekih ghovana ovdje..

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 jan 2017, 08:45

FKS i zeljkan su htjeli ordagica. on zeli da sloboda zaradi i trazi da se njima isplati odsteta sto mi ne mozemo ispostovati jer ne placamo odstete!!
nk zeljkan mu je ponudoio istu platu kao sto ima u slobodi i NAGOVARALI SU GA I CAK MOLILI DA TUZI FK SLOBODU da bi dobio slobodne papire..osim plate nk zeljkan mu je obecao poziv u reprezentaciju,
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jan 2017, 08:49

Jel to zelis reci da niste najjaci klub trenutno?
Da nemate najvise para? Da niste finansijski daleko ispred svih?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jan 2017, 09:02

Procter je napisao/la: jer zna se ko je najveci, najbolji, najtrofejniji, najbogatiji, najsituiraniji itd...
najblokiraniji, najreketirani, najbombastični.... nastavi niz :urnebes: :urnebes: :clap: :D :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 15 jan 2017, 09:04

Ma kakvi furanje, nemojte biti djeca. Jesam glup ispao sa Zahirovicem zato i sada pazim sta pisem. Ono je furanje bilo sa Zahirovicem jer se Miske zakleo da ce Zelju napraviti jacim od Sarajeva zbog provokacija? Lazem li sada da ste finansijski i igracki najjaci klub u BiH? Zar je tako tesko nositi se sa tim? Realno prvi favorit za titulu!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 15 jan 2017, 09:05

zagor1987 je napisao/la:
Monci je napisao/la:
Monci je napisao/la:Trener divova iz Butmira(ili Kobilje Glave, u dilemi su i oni sami) tzv Topredera Mehmed Janjoš će propustiti određeni dio priprema svog kluba. On po dogovoru sa načelnikom opštine Centar mora nešto odraditi u opštini pa će biti opravdano odsutan. Još nije poznat tačan termin....
Samo ti provociraj dok te ne zaskoče LGBT Zla :lol:
Ma brate ja sam odrasto na Koševu, znam tu čehru...mogu oni pošimpu samo...
Mozda si odrastao rat te donio u gradske krajeve,jesil se sad vratio u selo il u Hrasnicu? Nisam te prepoznao mangupe sa Koseva hahha inace jaki ste na Kosevu[/quote]
Rođen na Alfakovcu, sa 3 godine doselio na Koševo, sa 32 se oženio i sada na Malti sa porodicom....je li ovo ok?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 jan 2017, 09:10

Monci je napisao/la: Rođen na Alfakovcu, sa 3 godine doselio na Koševo, sa 32 se oženio i sada na Malti sa porodicom....je li ovo ok?
kako ti se zove zena?? imas li neku sliku???

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2017, 09:26

Evo Ruleta insajdera :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 15 jan 2017, 09:47

Halo maneken sa Kobilje Glave smanji malo emocije

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 jan 2017, 09:58

RuleHz je napisao/la:Ma kakvi furanje, nemojte biti djeca. Jesam glup ispao sa Zahirovicem zato i sada pazim sta pisem. Ono je furanje bilo sa Zahirovicem jer se Miske zakleo da ce Zelju napraviti jacim od Sarajeva zbog provokacija? Lazem li sada da ste finansijski i igracki najjaci klub u BiH? Zar je tako tesko nositi se sa tim? Realno prvi favorit za titulu!
Drug, stipu zahirovica, gore si ispao sa petrovicem :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2017, 10:38

Da, imamo najviše para, prvi smo favoriti za titulu, cilj je grupna faza UEFA takmičenja, ove i svake naredne sezone. Bahati smo, rasipamo se, ne zavisimo od kineza i njegove milostinje, pravimo stadion... jer možemo, jer smo najveći klub u državi.
Voli te tvoje Sarajevo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jan 2017, 10:54

Monci je napisao/la: Rođen na Alfakovcu, sa 3 godine doselio na Koševo, sa 32 se oženio i sada na Malti sa porodicom....je li ovo ok?
čiji si ti ?
đe si bio 93-će?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jan 2017, 11:02

TobeYarabi je napisao/la:
kako ti se zove zena?? imas li neku sliku???
Nije Alfakovac, nego Alifakovac. Vidi se da si otišao sa 3 godine.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jan 2017, 11:06

Virtu4l je napisao/la:Da, imamo najviše para, prvi smo favoriti za titulu, cilj je grupna faza UEFA takmičenja, ove i svake naredne sezone. Bahati smo, rasipamo se, ne zavisimo od kineza i njegove milostinje, pravimo stadion... jer možemo, jer smo najveći klub u državi.
Kada si posljednji put bio na utakmici Željezničara :?:
SRETAN BROJ - 1725

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2017, 11:09

Sad će mi šuknuti :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 jan 2017, 11:20

DenchiNL je napisao/la:
čiji si ti ?
đe si bio 93-će?
Vidiš da je rođen i da je lutao po pitarskim naseljima dok se nije skrasio u nekom haustoru među jalijom.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.