Moja prognoza je 4 posjeda lopte za Patse i -15 poena Texansi ali lijepo bi bilo kad bi kako utakmica bila neizvjesna do samo kraja ili bar 3/4 ali jako teško
Moderator/ica: rio_Ferdy88
za sada 100% , ispadoh stručnjakKobe Bryant je napisao/la:moja amaterska prognoza :
AFC WC :
Pittsburgh Steelers vs. Miami Dolphins = Steelers ubjedljivo
Houston Texans vs. Oakland Raiders = Texans ružna tekma svakako
NFC WC:
Seattle Seahawks vs. Detroit Lions = Seahawks lagano
Green Bay Packers vs. New York Giants = najzanimljivija tekma ove runde , moj MVP Rodjo protiv najbolje odbrane u NFC , Pakersi su u dobroj seriji ali u toj seriji pobjeda su isli preko 27 poena , a tesko sa NYG , navijački tipujem na GB Pakers![]()
AFC SF:
New England Patriots vs. Houston Texans = lagano patriote ustvari nemaju prave konkurencije u AFC
Kansas City Chiefs vs. Pittsburgh Steeler = zanimljiva tekma , mala prednost poglavicama
NFC SF :
Dallas Cowboys vs. Green Bay Packers = Pakers , nevjerujem kaubojima . čak bi tipovao i na divove da sam njih stavio
Atlanta Falcons vs. Seattle Seahawks = Falcons jedva
AFC F:
New England Patriots vs. Kansas City Chiefs = Patriots , ovdje će se čak malo morati i oznojiti![]()
NFC F :
Atlanta Falcons vs. Green Bay Packers = Pakers, mozak kaže Falcons , ali moram navijački![]()
SB:
New England Patriots vs. Green Bay Packers = Pakers , Rodjo ulazi u historiju sa lijepim upsetom i MVP
Sevapa zaradioKenoRob je napisao/la:Dion Lewissssss 98 yrd return!! Prebrz je frajer
Ona konjina Rowe dade Texansims 3 poena...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.