U ovoj ligi publike može bit više, samo ako bude više domaćih igrača i ako vrate pojedine igrače( naše domace)theboss_RD07 je napisao/la:Sto se tice pojacanja, moranje je samo spic. Ostalo sve ako-ako
Sto se tice publike, to cemo jos da vidimo
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ranieri vam je tata..
nikad vise domacih igraca, nikad manje publike na stadionu tolko o toj prici sa domacim igracima puste se toga...ja hocu da gledam Zvijezdu koja se bori na terenu 90 minuta i igra fudbal, a ne neke manekene...domacim igracima treba dat sansu al onima koji stvarno to zasluzuju, a oni sto se svaki drugi dan druze sa flasom kuca daleko bila
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja kako znam Isanovic je potpisao za Slogu Simin Han, a Facic je napustio Radnik jer ima problema sa bubrezima tako da ta 2 definitivno se bezveze dovode u vezu sa Zvijezdom, jedino je Prljaca potpisao sluzbeno , ovo ostalo je sve rekla-kazala, i ako je tacno da Vojvoda vise nije trener pravo mi je zao, od nicega je napravio veoma dobru ekipu, uveo mlade igrace u tim, ne znam stvarno zasto s njim ne bi bila nastavljena saradnja nigdje veze, za nase uslove u klubu necemo nac ni u pola takvog trenera...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Isanovic nije potpisao za Slogu ima i našu ponudu pa ce razmislit , Abid nije zadovoljio u ZapresicuDevilsAdvocate je napisao/la:Ja kako znam Isanovic je potpisao za Slogu Simin Han, a Facic je napustio Radnik jer ima problema sa bubrezima tako da ta 2 definitivno se bezveze dovode u vezu sa Zvijezdom, jedino je Prljaca potpisao sluzbeno , ovo ostalo je sve rekla-kazala, i ako je tacno da Vojvoda vise nije trener pravo mi je zao, od nicega je napravio veoma dobru ekipu, uveo mlade igrace u tim, ne znam stvarno zasto s njim ne bi bila nastavljena saradnja nigdje veze, za nase uslove u klubu necemo nac ni u pola takvog trenera...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne znas dovoljnoDevilsAdvocate je napisao/la:Ja kako znam Isanovic je potpisao za Slogu Simin Han, a Facic je napustio Radnik jer ima problema sa bubrezima tako da ta 2 definitivno se bezveze dovode u vezu sa Zvijezdom, jedino je Prljaca potpisao sluzbeno , ovo ostalo je sve rekla-kazala, i ako je tacno da Vojvoda vise nije trener pravo mi je zao, od nicega je napravio veoma dobru ekipu, uveo mlade igrace u tim, ne znam stvarno zasto s njim ne bi bila nastavljena saradnja nigdje veze, za nase uslove u klubu necemo nac ni u pola takvog trenera...

⭐
Ja koliko znam a to se moze procitat i u durgutovoj izjavi ni jedan novi igrac nije potpiso pa ni prljaca.DevilsAdvocate je napisao/la:Ja kako znam Isanovic je potpisao za Slogu Simin Han, a Facic je napustio Radnik jer ima problema sa bubrezima tako da ta 2 definitivno se bezveze dovode u vezu sa Zvijezdom, jedino je Prljaca potpisao sluzbeno , ovo ostalo je sve rekla-kazala, i ako je tacno da Vojvoda vise nije trener pravo mi je zao, od nicega je napravio veoma dobru ekipu, uveo mlade igrace u tim, ne znam stvarno zasto s njim ne bi bila nastavljena saradnja nigdje veze, za nase uslove u klubu necemo nac ni u pola takvog trenera...
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma nemam brate pojma nista, samo slusam traceve, zato i pisem da me neko ispravi hahatheboss_RD07 je napisao/la:Ne znas dovoljnoDevilsAdvocate je napisao/la:Ja kako znam Isanovic je potpisao za Slogu Simin Han, a Facic je napustio Radnik jer ima problema sa bubrezima tako da ta 2 definitivno se bezveze dovode u vezu sa Zvijezdom, jedino je Prljaca potpisao sluzbeno , ovo ostalo je sve rekla-kazala, i ako je tacno da Vojvoda vise nije trener pravo mi je zao, od nicega je napravio veoma dobru ekipu, uveo mlade igrace u tim, ne znam stvarno zasto s njim ne bi bila nastavljena saradnja nigdje veze, za nase uslove u klubu necemo nac ni u pola takvog trenera...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ni Prljaca nije potpisaoTkanton je napisao/la:Ja koliko znam a to se moze procitat i u durgutovoj izjavi ni jedan novi igrac nije potpiso pa ni prljaca.DevilsAdvocate je napisao/la:Ja kako znam Isanovic je potpisao za Slogu Simin Han, a Facic je napustio Radnik jer ima problema sa bubrezima tako da ta 2 definitivno se bezveze dovode u vezu sa Zvijezdom, jedino je Prljaca potpisao sluzbeno , ovo ostalo je sve rekla-kazala, i ako je tacno da Vojvoda vise nije trener pravo mi je zao, od nicega je napravio veoma dobru ekipu, uveo mlade igrace u tim, ne znam stvarno zasto s njim ne bi bila nastavljena saradnja nigdje veze, za nase uslove u klubu necemo nac ni u pola takvog trenera...
Neznam koliko je tacno ali danas sam cuo da i stjepanovic ostaje
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- gradacac10
- Kontakt:
Sto pisete gluposti? 4.januara na Zvijezdinoj stranici na fb objavljeno da je Prljaca novi clan ekipe i to on jos objavio na svom profilu...
-
- Kontakt:
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja jedino sigurno znam da su Vojvoda i Hamza otisli, i ako je vjerovat samom Prljaci da je i on potpiso ili treba da potpise svejedno, ovo ostalo sve sto se pise ja sad veze nemam kome da vjerujem kome ne, nemam vremena da aktivnije pratim uletim povremeno, i pola statusa il combe pljuje, il neko yebe combeta sto pljuje XD
Izjava sportskog direktora kluba od 09.01.2017gradacac10 je napisao/la:Sto pisete gluposti? 4.januara na Zvijezdinoj stranici na fb objavljeno da je Prljaca novi clan ekipe i to on jos objavio na svom profilu...
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/odgodj ... cac/220528
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nije Durgut jos sportski direktor.. Ne znam ko to prica u njegovo imeTkanton je napisao/la:Izjava sportskog direktora kluba od 09.01.2017gradacac10 je napisao/la:Sto pisete gluposti? 4.januara na Zvijezdinoj stranici na fb objavljeno da je Prljaca novi clan ekipe i to on jos objavio na svom profilu...

⭐
I ovo postaje zajebancija , provjerene informacije nema već dugo samo lapratetheboss_RD07 je napisao/la:Nije Durgut jos sportski direktor.. Ne znam ko to prica u njegovo imeTkanton je napisao/la:Izjava sportskog direktora kluba od 09.01.2017gradacac10 je napisao/la:Sto pisete gluposti? 4.januara na Zvijezdinoj stranici na fb objavljeno da je Prljaca novi clan ekipe i to on jos objavio na svom profilu...
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja sam cuo da su Bojan Burazor iz Prijedora i Filip Vujic iz Podrinja vec zavrsena stvar, samo se cekaju neki papiri jos da potpisu
Kud će Brzii
U Simin Han sa doktorom 

-
- Kontakt:
U gosk,trebo bi i abid snjim..GEC je napisao/la:Kud će BrziiU Simin Han sa doktorom
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.