Inače sam ljubitelj ovakvog dizajna krova sa ovim sajlama čeličnim i u tom slučaju stubovi ne bi bili na tribinama..

Ne svidja mi se ovakav princip gradnje cilj je imati veci kapacitet a poslovni objekti mogu biti i ispod tribinamaha1 je napisao/la:bar po meni grbavica bi dosta ljepse izgledala da jug bude bar nekoliko metara iznad ostali tribina tj.da mjesto zdenka ide neki vid poslovni prostora sto je isplatljivije.A samim bi se tim otvorila mogucnost izgleda ,,kopa" mislim na dortmundovu tribinu koju su trazili.evo jedna slika od mene crto amaterski hahhahah kako sam ja to zamislio pa da podjelim
Ovaj ce za mandata imat milion projekata, a nijedan nece realizirat...Lik je napisao/la:Formiran Savjet za privredu i razvoj Opstine Centar, prioriteti hotel i stadion![]()
![]()
Načelnik Opštine Centar Sarajevo Nedžad Ajnadžić formirao je danas Savjet za privredu i ekonomski razvoj i potpisao ugovore s članovima savjeta.
Predsjednik Savjeta je prorektor za finansije Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Željko Šain, a članovi Nihad Imamović, Nusret Kastrat, Nijaz Skenderagić, Dino Aljić, Emir Kremić, Jasmina Mangafić, Mahir Džafić, Branislav Petrović i Meliha Bašić.
Ajnadžić je rekao da je cilj Savjeta da kreira privredni ambijent za sve izazove koji se nađu pred tom lokalnom zajednicom, te da svojom stručnošću budu podrška Opštini.
Istakao je da imaju oko 20 planiranih projekata, a da će prioriteti Opštine i Savjeta biti realizacija investicije koja se odnosi na izgradnju hotela na Zlatištu i rekonstrukcija stadiona Koševo uz koji bi također bio građen i hotel.
Ajnadžić je naglasio da nijedna investicija neće dobiti konačni status dok Savjet ne provjeri svaki njen aspekt.
Šain je kazao da će posao u Savjetu obavljati u skladu sa svim svojim intelektualnim mogućnostima, te da se nada da će doprinijeti razvoju opštine Centar, Sarajeva i Bosne i Hercegovine.
Ubjedljivo si najgoru tribinu izabrao za poslovne prostore i diverzifikovanje prihoda. Jug sto se toga tice ima minimalni potencijal jer nije na adekvatnoj lokaciji, navijacka je tribina te ce kako god pola tribine biti zapravo betonirano brdo.maha1 je napisao/la:http://i65.tinypic.com/1tki06.jpg bar po meni grbavica bi dosta ljepse izgledala da jug bude bar nekoliko metara iznad ostali tribina tj.da mjesto zdenka ide neki vid poslovni prostora sto je isplatljivije.A samim bi se tim otvorila mogucnost izgleda ,,kopa" mislim na dortmundovu tribinu koju su trazili.evo jedna slika od mene crto amaterski hahhahah kako sam ja to zamislio pa da podjelim
Za dva mjeseca ces se iznenaditi sta ce sve biti uradjeno. Samo sabura.Signore je napisao/la:Jel rekose da ce u Vrapcicima sad postaviti krov i onda stolice?
Moram priznati da tribina i bez stolica izgleda fenomenalno.
evo ponovno najpoznatijeg isilovca na ovom forumu.High je napisao/la:Šta je s onim s ukradenog stadiona? Rade li išta na njemu osim promoviranja kukastog križa na zidovima stadiona?
Kazu da istina bolimiki651 je napisao/la:evo ponovno najpoznatijeg isilovca na ovom forumu.High je napisao/la:Šta je s onim s ukradenog stadiona? Rade li išta na njemu osim promoviranja kukastog križa na zidovima stadiona?
Bez nezgrapnih i neciviliziranih epiteta, molit ću. Pitanje je na mjestu i uvjetuje ga činjenica (natpisi na stadionu).miki651 je napisao/la:evo ponovno najpoznatijeg isilovca na ovom forumu.High je napisao/la:Šta je s onim s ukradenog stadiona? Rade li išta na njemu osim promoviranja kukastog križa na zidovima stadiona?