FK Radnički Lukavac

Anamneko
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Anamneko » 12 jan 2017, 15:02

Te legende i jesu naj vece zlo za Radnicki.Ne znam zasto se prica o ispadanju.Dosta ekipa je u vecim problemima nego Radnicki.Ovi iz druge lige svakako nece moci igrati ovu ligu,znaci nije sve tako crno.Treba ovu upravu pustiti na miru da urade koliko mogu.Bolje da se ne otkrivaju novi igraci do prozivke nego da se izvaljuju neka imena i na kraju nista.
Samo Sioux 1989

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 12 jan 2017, 15:35

Anamneko je napisao/la:Te legende i jesu naj vece zlo za Radnicki.Ne znam zasto se prica o ispadanju.Dosta ekipa je u vecim problemima nego Radnicki.Ovi iz druge lige svakako nece moci igrati ovu ligu,znaci nije sve tako crno.Treba ovu upravu pustiti na miru da urade koliko mogu.Bolje da se ne otkrivaju novi igraci do prozivke nego da se izvaljuju neka imena i na kraju nista.
Kralju sve rkipe koje su trenutno prve na tabeli osim Mionice imaju uslove za ulazak,isto tako Slaven Zivinice je dobio budzet od opstine i idu na ulazak tako da je najmanje do nase nove uprave.momci se bore da to dovedu u red ali ceka ih puno problema.Bog neka nam pomogne

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 12 jan 2017, 15:54

Hebi ga ne kosta nista biti optimista.Nerviraju me ovi sto od ljeta kazu ispadanje i gotovo.Da su pobijedili slogu bilo bi super ali hebaji ga nisu.Niko nije toliko bodovno odvojen da se moze osjecat sigurnim.Treba imati malo vjere u novu upravu i pomoci im kako god se moze pa sta bude biti ce.Racun opstine je danas blokiran i to je to.Pametan smo mi narod i vjerujem da ce se naci nacin da se blokada zaobidje i da neke pare dodju na Josik.Igraci su valjda svjesni situacije tako ko dodje zna sta ga ceka a ovi sto su tu ako imaju bolje sretno im bilo.Bolje da idu nego da pocnu strajkovi odmah u martu.
Samo Sioux 1989

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 12 jan 2017, 16:24

Anamneko je napisao/la:Hebi ga ne kosta nista biti optimista.Nerviraju me ovi sto od ljeta kazu ispadanje i gotovo.Da su pobijedili slogu bilo bi super ali hebaji ga nisu.Niko nije toliko bodovno odvojen da se moze osjecat sigurnim.Treba imati malo vjere u novu upravu i pomoci im kako god se moze pa sta bude biti ce.Racun opstine je danas blokiran i to je to.Pametan smo mi narod i vjerujem da ce se naci nacin da se blokada zaobidje i da neke pare dodju na Josik.Igraci su valjda svjesni situacije tako ko dodje zna sta ga ceka a ovi sto su tu ako imaju bolje sretno im bilo.Bolje da idu nego da pocnu strajkovi odmah u martu.
Vecinu si upravu.Igraci trebaju da budu slremni i na dobro i na lose a ni u jednom slucaju nemaju pravo da pomisle na neki strajk.Ja sam licno igrao u gorim situacijama u Radnickom nego sad i nikad nismo ni pomisljali na strajk jer smo to volili i ko god bi se nesto pobunio nije smjeo od nas jedno 5-6 koji su ginuli za klub u tim situacijama

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 12 jan 2017, 16:57

Ja samo kazem da ne treba obecavati nista igracima.Cisto i posteno im reci situaciju pa ko voli nek izvoli a ko ne voli neka ide u slobodu,ako moze jaha mogu i oni.
Samo Sioux 1989

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 13 jan 2017, 10:24

Solvay, ne znam što sve ljude u zadnjih deset godina u upravi stavljaš u isti kos.Reci imenom i prezimenom, ako vec znas, ko je pare stavljao u svoj dzep.Garant nisu Lovic,Sabit, zlatar, Zlaja.Samo su davali svoje pare.Nije to korektno prema ljudima.Pricaj malo i sa igracima, pa ces cuti i njihovo mišljenje o tim ljudima. P.S.Sta nam je sa zoom, da nije prekid veza u Iraku.Ne oglasava se nikako.

solvay
Kontakt:

Post Postao/la solvay » 13 jan 2017, 12:31

Sabit, zlaja i zlatar nisu vodili klub nego su bili clanovi UO sto uglavnom znaci da su davali pare. Pitaj ih da li bi opet usli u UO pa ce ti biti jasno sta pisem. lovic kao jedna pozitivna licnost iz tog perioda takodjer ne pomislja da se opet hvata tog posla upravo iz ovih razloga koje sam napisao. Sto se tice imena cekamo izvjestaj finansijskog revizora o potrosnji pa da izadjemo sa nekim konkretnijim informacijama. Takodjer javna je tajna da u prethodnim periodima ni funkcija predsjednika nije znacila da upravljas klubom. Ko razumije shvatice

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 13 jan 2017, 14:29

Imperator iz bokavica i domace izdajice su upropastili sve pa i Radnicki.
Samo Sioux 1989

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 13 jan 2017, 21:17

Miloš Dujković raskinuo ugovor s banjalučkim Borcem.
Odličan je bio kao zadnji vezni kod nas, borben i uvijek uspiješan na loptu, kako bi nam sad dobro došao.. Isto i Elo Junuzović..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 13 jan 2017, 21:43

Koliko ja znam sabitov sin je bio kralj,kraljica,kapiten a na kraju dvorska luda.Da sabit nije kupio upravu i trenera dzemu i sve ostale trenere tipa dzindo,damir ahmetovic taj momak nebi igrao ni u zfk radnicki jer kvalitetom bez babe i trenera koje kupis za cvaju nema ama bas nikakvih kvaliteta.Koliko cujem sada je u slobodi gdje kod mikice i soka sve za pare moze
Kad vec se spominju ti posteni koji su ulagi da vas podjsetim da je prvo za prvi tim debitovao arapcic antitalenat,pa lovic antitalenant,zlatarov antitalenant se udruzio sa inspektorkim antitalentom u nekim drugim stvarima a da nije vjerovatno bi i on debitovao za prvi tim.Cak je sa 16 godina sabitov debitovao za prvi tim.Talenat valjda.Sada ocekujem veliko pojacanje iz dinama i cibalije,mladi bikovic ,niko od njih nije davao neke pare dzaba,sve je u tome da kupis trnenera za cvaju,upravu za 1000 i sin ti je kralj.Kad shvate da su stvarno antitalenti svi slucajno odu u slobodu.Eto neka mi neko kaze kada je osim elke i migija neko iz lukavca igrao za slobodu.Stotinu djece je bilo gore i dok placas dobri su.Uprava nova u Radnickom treba da se rijesi svih trenera u omladinskom pogonu jer su svi kupljeni od roditelja.Omladinski pogon je cista propast i mjesto da dzinde,ahmetovici,dzemo,emil i ostali preko djece i ambicioznih roditelja ostvaruju licnu korist a djeca su tu nebitna.Roditelji placaju prevoz a treneri naplacuju od sode i jos hiljadu malverzacija oko clanarina.Ma svi su krali.Ocekujem ih u slobodi sve.
Samo Sioux 1989

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 13 jan 2017, 21:49

O zlaji ne bih ni pricao,parazit bio parazit ostao.
Samo Sioux 1989

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 14 jan 2017, 10:06

Kad vec pravis analizu, da te dopunim.Za njihovog vakta, kad su svi bjezali od UO ko djavo od krsta, klub je ponovo stao na svoje noge.Napravljena je tribina (koja je bila ogradjena bodljikavom zicom, sa tablom, opasno po zivot), postavljena keramika na pod u svlacionicama (ranije nikad nije bila), kupljena oprema, napravljen bunar, teren cepovan prvi put (covjek iz Zavidovica bio sa masinom) i vrhunac, ušlo se u veci rang osvojivši prvo mjesto, za razliku od ranijih ulazaka kojekakvim reorganizacijama (ulazak u Medjurepublicku ligu, lll liga ex Ju) jer su Hrvati vec istupili iz zajednicke lige, itd.Sto se tice navedenih "igraca" mali Edis Lovic je bii 2-3 puta na klupi, jer u datom momentu je bilo mnogo kaznjenih i povredjenih (znaci samo da popuni broj), koliko znam zlatarov nije ni treniro (tako da nije mogo ni igrati).Sto se tice Arapcica, to bi pitanje trebao postaviti Darki Vojvodicu (koji je u to vrijeme bio trener) i mozda Samiru Dzambi.Ti mi licis na nekog ko je nekad treniro (i imao velike ambicije i planove), ali ti je "karijera"krenula u pogresnom smjeru, pa su ti sad svi krivi.Kad si vec toliko upucen, raspitaj se koliko je "parazit" Zlaja dao pozajmica prije 6-7 godina, koje nisu vraćene . Zaboravih, tom UO je bio 3-4puta blokiran racun (za stolice iz 1999 itd.)a nikom nisu ostali dužni, a radili su sa duplo manjim budzetom.Na kraju, ja Radnicki pratim jos od kvalifikacija sa Tekstilcem Derventa (na placu kid sode), volim klub; zelim mu sve najbolje.Abd. da se i sa ovim teskocama izborimo i ostanemo u l ligi FBiH. Ali, treba biti realan i razdvojiti dobro od loseg.Veliki pozdrav svim pravim navijacima i ljubiteljima FK Radnicki Lukavac.P.S.Sigurno sam propustio još puno pozitivnih stvari, ali vrijeme cini svoje.Napred Radnicki.

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 14 jan 2017, 10:51

Ja nisam nikad ni macke sutnuo hahaha ali volim Radnicki i nisam slijep.
Samo Sioux 1989

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 14 jan 2017, 12:00

Ja ne mislim polemisati ni skim, pa ni s tobom.Iznio sam argumentovano cinjenice, koje su manje više svima poznate, ko prati nas klub.A insinuacija i rekla kazala je u ovoj drzavi previse, pa i oko nadeg kluba.Sto rece Solvay, postoji razlog zašto ti ljudi nemaju namjeru da se vrate, a budi siguran da su ih zvali i preko novog nacelnika.Uzgred, politika je jos uvijek usko vezana za sport, ako ni zbog cega drugog, zbog novca.Pozdrav.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 14 jan 2017, 12:27

Ja ću se samo osvrnuti na gore navedene "igrače" koji su "popunjavali SAMO" broj na klupi... znači nikako ti to nije tačna informacija jer sam ja čitav život proveo u Radničkom sa baš tim ljudima u klubu tad,igrali su zato što su bili pogurani od roditelja na njima svojstven način...svi talenti koji su i bili u omladinskom pogonu do skoro koju godinu unazad su se uništili od takozvanih trenera,ja ću navesti džindu jer je on meni usro život,a gurao sinove tuđe.. to je odavno svima poznato ne znam zašto se o tome polemiše i dalje..Svaka čast Adisu Loviću,ali gurao je sina,i samo radi njega mu je sin igrao za Radnički i to ne 2,3 puta,nego mnogo više puta ;)
a o arapčićima mi se gadi kad pričam,također invalid koji je poguran,hvala Bogu pa ga put nije naveo više nikad u klub ...

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 14 jan 2017, 13:00

Eto vidis da nisam pricao u suplje.Sve trenere u omladinskom pogonu treba rastjerati a vratiti zucu,masu i ostale koji su otisli kada je dzindo i damir preuzeli omladinski pogon.Samo situirani i nezavisni ljudi mogu odbiti roditeljski pritisak.Sve ovo naravno ako djeca ne budu potpuno ignorisana od uprave kao do sada i da uprava stane iza trenera cvrsto.
Samo Sioux 1989

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 14 jan 2017, 13:17

I ja sam "sto" godina oko kluba i uz klub.Navedi mi jednu zvanicnu (takmicarsku) utakmicu da je Lovicev mali odigrao jedan (1) minut, skidam ti kapu.Sto se tice omladinskog pogona, ako je iko koliko toliko uveo red, to je Damir.Bili du treneri i legende (Merdan i dr.), pa su vise izostajali sa treninga nego djeca.Ne kazem da je bilo idealno sa Damirom, ali je bolje nego ranije. Pitaj Damira sto je odstupio sa mjesta koordinatora omladinskog pogona.Protiv vjetrenjaca se ne bori.Uostalom, hvala bogu Sido je ziv i zdrav, bio je upucen u sve, a i sada je.Prave informacije iz prave i prve ruke. Jedino, ako i on ne valja, jer vidim da niko ne valja.

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 14 jan 2017, 13:35

Pa za sidu OP nije nikada ni postojao.Generacija 95 tri igraca dala,96 nula,97 jedan a bolje i da nije ni on,98 nula,99 nula.To ti je bas taj damirov period.
Samo Sioux 1989

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 14 jan 2017, 14:29

Anamneko je napisao/la:Pa za sidu OP nije nikada ni postojao.Generacija 95 tri igraca dala,96 nula,97 jedan a bolje i da nije ni on,98 nula,99 nula.To ti je bas taj damirov period.
Nije dala vjerovatno zato sto ih u prvoj ekipi nije niko ****.l djeca su sama napustala i odlazila na selo.kod Vojvode su kao kadeti za prvi tim igrali Aljukic,Salihovic,Junuzovic,Ostojic u prijateljskim i jos njih par ali kasnije...

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 14 jan 2017, 14:54

Jedan je vojvoda.
Samo Sioux 1989

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.