Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Duljevic
Umjesto da zaigra za Željezničar, doživio je da im ga složi na Grbavici i osvoji titulu ispred nosa im u toj sezoni! Nije loše.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ide on u Wolfsburg.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ide i Avdija Vrsajevic u Middlesbrough.vest je napisao/la:Ide on u Wolfsburg.
shandrlike-tandrlike
Duljevica sam sad gledo preko yt pa on je masina,sa Azpiliquetom se goni ima sve kad bi otiso u bundesligu mogo bi daleko dogurat bgm
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Navodno je Eintracht Frankfurt veoma zagrijan za njeg,najvjerovatnije je to taj Bundealigas koji su spominjali Ako bi se desio transfer to bilo top,Robert Kovac bi mu sjeo za trenera samo tako,a uz to jos odbjegli talenti Gacinovic i Seferovic u napadu,a i klub se bori za vrh tabele za mjesta u Evropi pa bi imao i sljedece sezone mjesta za igru
http://www.transfermarkt.at/eintracht-f ... or_2362038
http://www.transfermarkt.at/eintracht-f ... or_2362038
sto je opet interesantno i celtic ga hoce 
Frankfurt bi za njega bio idealna destinacija. Sasvim stabilan klub, a i nije neka pretjerano jaka konkurencija. Ako bi tu odigrao zadovoljavajuce par mjeseci, taman bi na spisku zamijenio Hajrovica, mada smo svakako tanki na tim krilnim pozicijama. Bas bi se obradovao ako tamo zavrsi, ne sumnjam da je u stanju igrati fudbal na takvoj razini.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko je provjerena ta informacija? Za mene malo vjerovatno da bi mogao ostvariti transfer u Frankfurt i HSV ali vidjecemo. Daj boze.
EDIT: Vidim i Frankfurter Rundschau je pisala o interesu, vidjecemo.
EDIT: Vidim i Frankfurter Rundschau je pisala o interesu, vidjecemo.
´´Die Eintracht soll ein Auge auf Haris Duljevic von FK Sarajevo geworfen haben. Der 23 Jahre alte bosnische Nationspieler ist einer für das linke Mittelfeld, soll 1,3 Millionen Euro kosten. Allerdings sind auch der Hamburger SV und Celtic Glasgow interessiert. Duljevic gilt bosnischen Quellen zufolge als der beste Spieler, den der Balkanstaat seit Edin Dzeko hervorgebracht hat. Keine so schlechte Referenz´´
Zarathustra
Kakva kolicina lazi u predzadnjoj recenici.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Haris Duljevic
Zadnja recenicaMoggi je napisao/la:´´Die Eintracht soll ein Auge auf Haris Duljevic von FK Sarajevo geworfen haben. Der 23 Jahre alte bosnische Nationspieler ist einer für das linke Mittelfeld, soll 1,3 Millionen Euro kosten. Allerdings sind auch der Hamburger SV und Celtic Glasgow interessiert. Duljevic gilt bosnischen Quellen zufolge als der beste Spieler, den der Balkanstaat seit Edin Dzeko hervorgebracht hat. Keine so schlechte Referenz´´
Najveci talenat poslije Dzeke je Cimirot pa onda Dulja 
moguce da su zaboravili na amira iz bukulirspirosporasporaGoalgetter je napisao/la:Zadnja recenicaMoggi je napisao/la:´´Die Eintracht soll ein Auge auf Haris Duljevic von FK Sarajevo geworfen haben. Der 23 Jahre alte bosnische Nationspieler ist einer für das linke Mittelfeld, soll 1,3 Millionen Euro kosten. Allerdings sind auch der Hamburger SV und Celtic Glasgow interessiert. Duljevic gilt bosnischen Quellen zufolge als der beste Spieler, den der Balkanstaat seit Edin Dzeko hervorgebracht hat. Keine so schlechte Referenz´´Da mi je znati ko im je to rekao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Lakoste je napisao/la:Najveci talenat poslije Dzeke je Cimirot pa onda Dulja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kojeg Amira? Misliš na onoga što sa 19 godina igra ligu UEFA?Pantelija je napisao/la:moguce da su zaboravili na amira iz bukulirspirosporaspora
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta je ovaj čovjek imao na forumu bisera.Rokoko87 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Najveci talenat poslije Dzeke je Cimirot pa onda Dulja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 15 jan 2017, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
arelinho je napisao/la:Šta je ovaj čovjek ima na forumu bisera.Rokoko87 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Najveci talenat poslije Dzeke je Cimirot pa onda Dulja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
wau ... nista, odmah ga u PSG ili JuventusVirtu4l je napisao/la:Kojeg Amira? Misliš na onoga što sa 19 godina igra ligu UEFA?Pantelija je napisao/la:moguce da su zaboravili na amira iz bukulirspirosporaspora
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
NEma sanse da ode u BL mozda nekad prije kad je Sarajevo igralo utakmice sa Borusijom Menhengladbah,tanak je Duljevic sa statistikom da bi zapao u neki klub lige 5..