Ne znam ko uopste zove ovakve likove i daje im medijski prostor. Lik ne poznaje osnovne cinjenice, a stav mu je za neke supe u planini, a ne TV emisije...High je napisao/la:"Zahvaljujući RS-u, Ratku Mladiću i Karađiću spriječen genocid na teritoriji bivše Jugoslavije. Republika Srpska je fakat, Bosna je konfederacija", kazao je poslanik Dveri Srđan Nogo.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Chat
Ko to ima uticaj na Iran?Kawhi je napisao/la:Sve zemlje na svijetu osim Amera, Rusa i Kineza vode poslusnicku spoljnu politiku. Najbolje je zemljama koje su poslusne Americi.
This time next year we'll be millionaires.
N1 je vodeća u tome.SlevinKelevra je napisao/la:Ne znam ko uopste zove ovakve likove i daje im medijski prostor. Lik ne poznaje osnovne cinjenice, a stav mu je za neke supe u planini, a ne TV emisije...High je napisao/la:"Zahvaljujući RS-u, Ratku Mladiću i Karađiću spriječen genocid na teritoriji bivše Jugoslavije. Republika Srpska je fakat, Bosna je konfederacija", kazao je poslanik Dveri Srđan Nogo.Cuj, poslanik Dveri
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da završimo do sledeće zime
Srećna nova godina svima koji je slave i večeras

Srećna nova godina svima koji je slave i večeras
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Bijelo Dugme pjeva za srpsku novu godinu u Banja Luci i otkuca 12,i puf poce pjesma tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac.
Ispostovase je bogami dobro sto nisam ocekivao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bosnjacki totalitarizam.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Edin Hrustemović i Veselin Gatalo - dvije najveće pošasti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kampovao sam ja blizu ove vikendicecrozzer je napisao/la:http://www.olx.ba/artikal/3183450/viken ... anje-kuca/
Ako je neko zainteresovan, inbox.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja hocu, samo je pitanje trenutka.pride_of_merseyside je napisao/la:Haj'mo dati otkaz(e).rasavoje je napisao/la:
Jeste pad'o i napad'o.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
N1 je smece teske klase, uvjerio sam se u njihovu objektivnost u vise navrata. Pravi huskacki portal.
A prije toga ćeš uzet milky waya, nekoliko paketarasavoje je napisao/la:Ja hocu, samo je pitanje trenutka.pride_of_merseyside je napisao/la:Haj'mo dati otkaz(e).rasavoje je napisao/la:![]()
Jeste pad'o i napad'o.
A u pm, kako trčat po ovom
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Re: RE: Re: Chat
rio_Ferdy88 je napisao/la:Marsal je napisao/la:Dodik i ja imamo jednu zajedničku stvar: obojica nismo dobili turističku vizu za ulazak u Ameriku
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
I ja ću, dok iskoristim godišnji odmor.rasavoje je napisao/la: Ja hocu, samo je pitanje trenutka.![]()
Prepuštam Liliju mjesto.
Jesam se naspavala.
Kako debilan prizor, pogotovo kada moraš izaći za deset minuta. KURWAAAAAA 
Svidjet će ti seSteph je napisao/la:Kako debilan prizor, pogotovo kada moraš izaći za deset minuta. KURWAAAAAA
U kupaćem legneš u snijeg, i valjaš se.Bolovanje zagarantovanorasavoje je napisao/la:K'o da cu se razboljeti. Smijesi mi se bolovanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.