Rekonstrukcija stadiona u BiH

MrBean
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la MrBean » 13 jan 2017, 15:10

Jednom sam se malo zaigrao u Paintu s ciljem da napravim izgled stadiona Grbavica po svojoj želji, pa evo sada vam mogu pokazati kako bih ja volio da to izgleda s tim da ovaj dio južne tribine bi bio spojen kod ovih stakala mada to nisam nacrtao ali eto violio bih da mi kažete svoja mišljenja.
Inače sam ljubitelj ovakvog dizajna krova sa ovim sajlama čeličnim i u tom slučaju stubovi ne bi bili na tribinama..

slika
:hmmmm:
Zadnja izmjena: MrBean, dana/u 13 jan 2017, 15:32, ukupno mijenjano 2 puta.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 13 jan 2017, 15:18

Ako nista sjetio se plavo-bijele boje na istocnoj tribini,ovi sad su izgleda namjerno je zaboravili
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 jan 2017, 15:35

Vidim kran ponovo radi :D znaci nastavljeni radovi :D

maha1
Kontakt:

Post Postao/la maha1 » 13 jan 2017, 15:56

slika bar po meni grbavica bi dosta ljepse izgledala da jug bude bar nekoliko metara iznad ostali tribina tj.da mjesto zdenka ide neki vid poslovni prostora sto je isplatljivije.A samim bi se tim otvorila mogucnost izgleda ,,kopa" mislim na dortmundovu tribinu koju su trazili.evo jedna slika od mene crto amaterski hahhahah kako sam ja to zamislio pa da podjelim :D

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 13 jan 2017, 16:42

maha1 je napisao/la:slika bar po meni grbavica bi dosta ljepse izgledala da jug bude bar nekoliko metara iznad ostali tribina tj.da mjesto zdenka ide neki vid poslovni prostora sto je isplatljivije.A samim bi se tim otvorila mogucnost izgleda ,,kopa" mislim na dortmundovu tribinu koju su trazili.evo jedna slika od mene crto amaterski hahhahah kako sam ja to zamislio pa da podjelim :D
Ne svidja mi se ovakav princip gradnje cilj je imati veci kapacitet a poslovni objekti mogu biti i ispod tribina :-)

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 13 jan 2017, 19:29

Formiran Savjet za privredu i razvoj Opstine Centar, prioriteti hotel i stadion :crazy: :crazy:

Načelnik Opštine Centar Sarajevo Nedžad Ajnadžić formirao je danas Savjet za privredu i ekonomski razvoj i potpisao ugovore s članovima savjeta.

Predsjednik Savjeta je prorektor za finansije Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Željko Šain, a članovi Nihad Imamović, Nusret Kastrat, Nijaz Skenderagić, Dino Aljić, Emir Kremić, Jasmina Mangafić, Mahir Džafić, Branislav Petrović i Meliha Bašić.

Ajnadžić je rekao da je cilj Savjeta da kreira privredni ambijent za sve izazove koji se nađu pred tom lokalnom zajednicom, te da svojom stručnošću budu podrška Opštini.

Istakao je da imaju oko 20 planiranih projekata, a da će prioriteti Opštine i Savjeta biti realizacija investicije koja se odnosi na izgradnju hotela na Zlatištu i rekonstrukcija stadiona Koševo uz koji bi također bio građen i hotel.

Ajnadžić je naglasio da nijedna investicija neće dobiti konačni status dok Savjet ne provjeri svaki njen aspekt.

Šain je kazao da će posao u Savjetu obavljati u skladu sa svim svojim intelektualnim mogućnostima, te da se nada da će doprinijeti razvoju opštine Centar, Sarajeva i Bosne i Hercegovine.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 jan 2017, 19:53

Lik je napisao/la:Formiran Savjet za privredu i razvoj Opstine Centar, prioriteti hotel i stadion :crazy: :crazy:

Načelnik Opštine Centar Sarajevo Nedžad Ajnadžić formirao je danas Savjet za privredu i ekonomski razvoj i potpisao ugovore s članovima savjeta.

Predsjednik Savjeta je prorektor za finansije Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Željko Šain, a članovi Nihad Imamović, Nusret Kastrat, Nijaz Skenderagić, Dino Aljić, Emir Kremić, Jasmina Mangafić, Mahir Džafić, Branislav Petrović i Meliha Bašić.

Ajnadžić je rekao da je cilj Savjeta da kreira privredni ambijent za sve izazove koji se nađu pred tom lokalnom zajednicom, te da svojom stručnošću budu podrška Opštini.

Istakao je da imaju oko 20 planiranih projekata, a da će prioriteti Opštine i Savjeta biti realizacija investicije koja se odnosi na izgradnju hotela na Zlatištu i rekonstrukcija stadiona Koševo uz koji bi također bio građen i hotel.

Ajnadžić je naglasio da nijedna investicija neće dobiti konačni status dok Savjet ne provjeri svaki njen aspekt.

Šain je kazao da će posao u Savjetu obavljati u skladu sa svim svojim intelektualnim mogućnostima, te da se nada da će doprinijeti razvoju opštine Centar, Sarajeva i Bosne i Hercegovine.
Ovaj ce za mandata imat milion projekata, a nijedan nece realizirat...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 13 jan 2017, 23:35

maha1 je napisao/la:http://i65.tinypic.com/1tki06.jpg bar po meni grbavica bi dosta ljepse izgledala da jug bude bar nekoliko metara iznad ostali tribina tj.da mjesto zdenka ide neki vid poslovni prostora sto je isplatljivije.A samim bi se tim otvorila mogucnost izgleda ,,kopa" mislim na dortmundovu tribinu koju su trazili.evo jedna slika od mene crto amaterski hahhahah kako sam ja to zamislio pa da podjelim :D
Ubjedljivo si najgoru tribinu izabrao za poslovne prostore i diverzifikovanje prihoda. Jug sto se toga tice ima minimalni potencijal jer nije na adekvatnoj lokaciji, navijacka je tribina te ce kako god pola tribine biti zapravo betonirano brdo.

Mislim da nema potrebe za vecim jugom od ostalih tribina jer ce i ovako kapacitet te tribine biti vise nego dovoljan. OK prijedlog, ali za moj ukus ne za Grbavicu :)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 jan 2017, 15:08

Visca el Barça! /// Volim te Željo!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jan 2017, 15:08

slika

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 jan 2017, 10:57

Radovi ne prestaju ni na hladnoći: Vrapčići u novom ruhu

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/radovi-n ... uhu/221515
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 jan 2017, 11:14

Jel rekose da ce u Vrapcicima sad postaviti krov i onda stolice?

Moram priznati da tribina i bez stolica izgleda fenomenalno.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 jan 2017, 15:30

Signore je napisao/la:Jel rekose da ce u Vrapcicima sad postaviti krov i onda stolice?

Moram priznati da tribina i bez stolica izgleda fenomenalno.
Za dva mjeseca ces se iznenaditi sta ce sve biti uradjeno. Samo sabura.

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 17 jan 2017, 16:20

Biće sabura, evo Ibro Rahimić najvaljuje radove u vidu ograde na navijačkoj tribini stadiona u Vrapčićima :)
Nadam se uskoro nečemu konkretnijem :) :pray:

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 17 jan 2017, 17:46

velež radi ono što je odavno trebao,znači sredit ovaj stadion koji imaš a ne sanjarit o novim stadionima ili povratku pod BB koji se svi znamo neće dogoditi,a tu je ovaj pomoćni teren koji je temelj za normalan razvoj sad i u budućnosti kluba,prijašnje uprave su imale koliko tolike pare da se ovo sredi i moglo je puno prije.... tek ova nova uprava kako vidim radi dobar posao...

High

Post Postao/la High » 17 jan 2017, 17:54

Šta je s onim s ukradenog stadiona? Rade li išta na njemu osim promoviranja kukastog križa na zidovima stadiona?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 17 jan 2017, 17:57

High je napisao/la:Šta je s onim s ukradenog stadiona? Rade li išta na njemu osim promoviranja kukastog križa na zidovima stadiona?
evo ponovno najpoznatijeg isilovca na ovom forumu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jan 2017, 17:58

miki651 je napisao/la:
High je napisao/la:Šta je s onim s ukradenog stadiona? Rade li išta na njemu osim promoviranja kukastog križa na zidovima stadiona?
Kazu da istina boli :shh:

High

Post Postao/la High » 17 jan 2017, 17:58

miki651 je napisao/la:
Bez nezgrapnih i neciviliziranih epiteta, molit ću. Pitanje je na mjestu i uvjetuje ga činjenica (natpisi na stadionu).
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.