FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba se sto prije lijevi bek naci. Dati rok Stojanovicu do utorka ili srijede. Ako ne uspije da napusti Zrinjski odmah se okrenuti drugom lijevom beku. Nije jedini.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako ne dođe baš dobar igrač koji će činiti prevagu, za mene samo Beširević postoji kao prva opcija.irfo je napisao/la:Mene samo strah da ne ostanemo opet bez lijevog beka, pa da moramo stanu i sinisu gurat na tu pozicijuQwerty90 je napisao/la:Iskreno bi se obradovao da on ode u Olimpik
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
također nisam za opciju Stojanovica, pogotovo na mjestu beka gdje treba neko mladji dubokih pluca da sparta a ne da ga krsta uhvate
1921
Ne znam bas ako se borimo za titulu.... 17 mu je godina, bek je poprilicno specificna situacija u fudbali i za njih se moze reci da kasnije sazrijevaju od recimo napadaca, rijetko mozes naci da je neko guro sedamnestogodisnjeg beka u svijetu fudbala, ali sigurno je da treba ga gurat pomalo u vatru, samo me strah da ne izgori ako ga ne doziramo kako trebaNeandertalac je napisao/la:Ako ne dođe baš dobar igrač koji će činiti prevagu, za mene samo Beširević postoji kao prva opcija.irfo je napisao/la:Mene samo strah da ne ostanemo opet bez lijevog beka, pa da moramo stanu i sinisu gurat na tu pozicijuQwerty90 je napisao/la:Iskreno bi se obradovao da on ode u Olimpik
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Nabroj mi u zadnjih godinu i po koliko su dobrih utakmica odigrali naši LB. Ne govorim o Ok partijama nego o utakmicama da je bio među najboljim.irfo je napisao/la:Ne znam bas ako se borimo za titulu.... 17 mu je godina, bek je poprilicno specificna situacija u fudbali i za njih se moze reci da kasnije sazrijevaju od recimo napadaca, rijetko mozes naci da je neko guro sedamnestogodisnjeg beka u svijetu fudbala, ali sigurno je da treba ga gurat pomalo u vatru, samo me strah da ne izgori ako ga ne doziramo kako trebaNeandertalac je napisao/la: Ako ne dođe baš dobar igrač koji će činiti prevagu, za mene samo Beširević postoji kao prva opcija.
Ja koliko se sjećam, niti jednom.
Sada nabroj koliko su puta odigrali loše, ispod prosjeka a da ne govorimo o kriminalnim partijama.
Ako će mi doći neko prosječan kojeg ćemo trpiti jer mu je to primarna pozicija, neka hvala.
Radije ću naše dijete gledati.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
0 dobrih partija, ali zato kazem moramo dovest dobrog beka, ne spominjem nikakvog prosjecnogNeandertalac je napisao/la:Nabroj mi u zadnjih godinu i po koliko su dobrih utakmica odigrali naši LB. Ne govorim o Ok partijama nego o utakmicama da je bio među najboljim.irfo je napisao/la:Ne znam bas ako se borimo za titulu.... 17 mu je godina, bek je poprilicno specificna situacija u fudbali i za njih se moze reci da kasnije sazrijevaju od recimo napadaca, rijetko mozes naci da je neko guro sedamnestogodisnjeg beka u svijetu fudbala, ali sigurno je da treba ga gurat pomalo u vatru, samo me strah da ne izgori ako ga ne doziramo kako trebaNeandertalac je napisao/la: Ako ne dođe baš dobar igrač koji će činiti prevagu, za mene samo Beširević postoji kao prva opcija.
Ja koliko se sjećam, niti jednom.
Sada nabroj koliko su puta odigrali loše, ispod prosjeka a da ne govorimo o kriminalnim partijama.
Ako će mi doći neko prosječan kojeg ćemo trpiti jer mu je to primarna pozicija, neka hvala.
Radije ću naše dijete gledati.
Mislim da ce sad tokom vikenda da bude mirno a onda od ponedjeljka finalizirati dolaske da kompletan tim putuje za Međugorje.
To bi bilo idealno a ne da se pregovara, trazi, ceka, a pripreme traju.
To bi bilo idealno a ne da se pregovara, trazi, ceka, a pripreme traju.
- Zeljeznicar -

Al' tebe ne dam ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
cudo danas neko nije potpisao 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Al zato sutra....Zeljo92 je napisao/la:cudo danas neko nije potpisao
- amazon
- Kontakt:
Jel to kolega hrasno banovan ako neko zna?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Urgiram za to, ne smije se psovati forumasuamazon je napisao/la:Jel to kolega hrasno banovan ako neko zna?

Daj te slike.Zeljo92 je napisao/la:Urgiram za to, ne smije se psovati forumasuamazon je napisao/la:Jel to kolega hrasno banovan ako neko zna?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Javi se na pp, necu da se raja nasladjuje.shzna je napisao/la:Daj te slike.Zeljo92 je napisao/la:Urgiram za to, ne smije se psovati forumasuamazon je napisao/la:Jel to kolega hrasno banovan ako neko zna?
- MocMahale444
Hrasno puko u kasno doba, prvo je krenuo od jufkarosa.shzna je napisao/la:Daj te slike.Zeljo92 je napisao/la:Urgiram za to, ne smije se psovati forumasuamazon je napisao/la:Jel to kolega hrasno banovan ako neko zna?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
U ovom tekst za ove trenere pise da su treneri golmana Elvis Karic i Irfan Fejzic. Je li nas Fejza ili je neki drugi covjek u pitanju ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To je naš Fejza. Radit će kao golman-trener, a nakon završetka karijere bi trebao nastaviti raditi u klubu kao trener golmana...
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko je ovaj kadete sto nam vodi?
zakazali insajderi 

- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.