O čemu ti? Zar nije svakome u interesu preći u bolji i veći klub. Svaka čast Schalkeu, ali ovi klubovi koji se spominju su ipak za najveće domete.Konigsblau je napisao/la:Bošnje na aparatima. Hoće mi sad biti milina čitati vaše postove.
Jakako Seo druže! Znamo i ti i ja da je Schalke veći od tih šupljih klubova.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Konigsblau
- Kontakt:
Bilo kako bilo Schalke je veći od države u kojoj igra. Tako da..Virtu4l je napisao/la:O čemu ti? Zar nije svakome u interesu preći u bolji i veći klub. Svaka čast Schalkeu, ali ovi klubovi koji se spominju su ipak za najveće domete.Konigsblau je napisao/la:Bošnje na aparatima. Hoće mi sad biti milina čitati vaše postove.
Wir leben dich Schalke 04!
Jel neka vijest da je Chelsea zainteresovan ili samo mastanja? Iskreno i da citavu karijeru bude u Schalkeu odlicno je, samo neka igra u prvoj. Mislim da ne treba zuriti i da bi mu bila losa opcija preci u Juventus zbog konkurencije.
Nad tobom sunce najljepše sja
Seo jede konkurenciju za dorucak.pinoglavi je napisao/la:Jel neka vijest da je Chelsea zainteresovan ili samo mastanja? Iskreno i da citavu karijeru bude u Schalkeu odlicno je, samo neka igra u prvoj. Mislim da ne treba zuriti i da bi mu bila losa opcija preci u Juventus zbog konkurencije.
🔵⚪
Samo mu treba par sezona da je sazvace, kao i u Schalkeu.0oo0 je napisao/la:Seo jede konkurenciju za dorucak.pinoglavi je napisao/la:Jel neka vijest da je Chelsea zainteresovan ili samo mastanja? Iskreno i da citavu karijeru bude u Schalkeu odlicno je, samo neka igra u prvoj. Mislim da ne treba zuriti i da bi mu bila losa opcija preci u Juventus zbog konkurencije.
Ono sto ove sezone pokazuje je za vrh europskog fudbala tako da ne znam sto da zuri sa transferom u klub gdje bi malo cekali s njim i gdje ne bi imao zagarantovanu poziciju u prvih 11.
Nad tobom sunce najljepše sja
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Kakav poremećaj od čovjeka moraš biti da voliš više mjesto gdje te 95% ljudi smatra ciganom od svoje države.Konigsblau je napisao/la:Bilo kako bilo Schalke je veći od države u kojoj igra. Tako da..Virtu4l je napisao/la:O čemu ti? Zar nije svakome u interesu preći u bolji i veći klub. Svaka čast Schalkeu, ali ovi klubovi koji se spominju su ipak za najveće domete.Konigsblau je napisao/la:Bošnje na aparatima. Hoće mi sad biti milina čitati vaše postove.
Težak degenerizam.
- Konigsblau
- Kontakt:
Gdje su ti Benatia i Caldara tuGefufna je napisao/la:Ja bih ga gradio kao stopera u 3-5-2 umjesto Giorgia, pored Sandra stvarno nema sanse.
Seo-Bonucci-Rugani
Odlicne zamjene za Barzaglia i Chiellinia.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Momak je rodjen za Premiership. Prelazak u Chelsea bi bio daleko najbolji potez, gdje ima na lijevoj strani kao konkurenciju Alonsa na beku i Cahilla na stoperu (ujedno i 2 najslabije karike Chelseajeve odbrane, itekako zamjenjivi igraci), te Contea kao trenera, plus Begovic je tu da mu pomogne.
Nadam se da ima barem neke podloge u tim spekulacijama, zasluzio je transfer u top klub svojim igrama.
Nadam se da ima barem neke podloge u tim spekulacijama, zasluzio je transfer u top klub svojim igrama.
Izgleda da je sve gotovo sto se tice prelaska u Juventus.
Po meni, nije bas ispao fer prema Salkeu, ipak je to tim koji mu je pruzio sansu i lansirao ga u fudbalsku orbitu.
Po meni, nije bas ispao fer prema Salkeu, ipak je to tim koji mu je pruzio sansu i lansirao ga u fudbalsku orbitu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
S druge strane, da igra katastrofalno, Schalke bi mu ponudio novi, poboljšani ugovor, a ne bi brzinom svjetlosti našli njegovu zamjenu?!Mokes je napisao/la:Izgleda da je sve gotovo sto se tice prelaska u Juventus.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ode ti u krajnostMonolog je napisao/la:S druge strane, da igra katastrofalno, Schalke bi mu ponudio novi, poboljšani ugovor, a ne bi brzinom svjetlosti našli njegovu zamjenu?!Mokes je napisao/la:Izgleda da je sve gotovo sto se tice prelaska u Juventus.

Pa vjerovali su u Salkeu u njega, dali su mu sansu, on je iskoristio. Zaradio poziv jaceg, veceg kluba, a produzenjem ugovora bi omogucio Salkeu da uzme koji euro i na taj nacin vrati ulozeno u njega.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nista prema Schalkeu on nefer nije ispao...Imali su dovoljno vremena da produze ugovor s njim a ne da cekaju 5 do 12...
Stice se utisak kao da su sumnjali u njega pa mu zato nisu ni produzavali ugovor...sada kada ih je svojim partijama "demantovao" oni bi kao nesto...eno im Baba Rahman nek se u njega kunu.
Stice se utisak kao da su sumnjali u njega pa mu zato nisu ni produzavali ugovor...sada kada ih je svojim partijama "demantovao" oni bi kao nesto...eno im Baba Rahman nek se u njega kunu.
Ovo ti je skroz promaseno druze.Mokes je napisao/la:Izgleda da je sve gotovo sto se tice prelaska u Juventus.
Salke je najvise kriv ako ostane kratkih rukava od prodaje Kolasinca.Od kad je Kolasinac lansiran u prvi tim,a to je sezona 2013/14 on svojim igrama jede malu djecu.Etablirao se odmah kod tadasnjeg trenera(ne mogu se sjetit imena)kao nezamjenjiv clan prvih 11 i to kao golobradi mladic.Svi se sjecamo tog perioda kad je igrao protiv Drogbe u LP i kad ga je sira javnost i upoznala.Vec tada je bio Salkeova zlatna koka iz plejade njihovih mladih igraca,neodvojivi dio te plejade.
No nakon toga su dolazili treneri koji su iz nekih svojih hirova uvijek pocinjali sezonu sa Kolasincem na klupi te davali prednost raznim Aogoima,Fuchsima,Rahmanima od kojih je Kolasinac za klasu bolji sto je redovno i dokazivao tako sto ih je redom slao na klupu vec poslije svoje dvije odigrane utakmice.
Uprava Salkea je tu zakazala,trener naravno ima autonomiju u radu ali uprava ima pravo skrenuti paznju ako se nesto radi potpuno pogresno.
Niko normalan ne bi igraca dovedenog na posudbu(Rahman) forsirao ispred vlastitog mladog igraca i to boljeg,to je sulud poslovni potez.
A Seo je sutio,odsjedio par utakmica na klupi i brzo zakucavao nabrojane za klupu,sigurno mu nije bilo svejedno sve to gledati.
I sad ce Salke sve to platiti tako sto ce uzeti mizeriju ili mozda i nista za igraca za kojeg su glat mogli uzeti dvocifren iznos u milionima eura.
Ja kazem da je to pravda,sve se vraca,sve se placa.
To je toFidelis je napisao/la:Ovo ti je skroz promaseno druze.Mokes je napisao/la:Izgleda da je sve gotovo sto se tice prelaska u Juventus.
Salke je najvise kriv ako ostane kratkih rukava od prodaje Kolasinca.Od kad je Kolasinac lansiran u prvi tim,a to je sezona 2013/14 on svojim igrama jede malu djecu.Etablirao se odmah kod tadasnjeg trenera(ne mogu se sjetit imena)kao nezamjenjiv clan prvih 11 i to kao golobradi mladic.Svi se sjecamo tog perioda kad je igrao protiv Drogbe u LP i kad ga je sira javnost i upoznala.Vec tada je bio Salkeova zlatna koka iz plejade njihovih mladih igraca,neodvojivi dio te plejade.
No nakon toga su dolazili treneri koji su iz nekih svojih hirova uvijek pocinjali sezonu sa Kolasincem na klupi te davali prednost raznim Aogoima,Fuchsima,Rahmanima od kojih je Kolasinac za klasu bolji sto je redovno i dokazivao tako sto ih je redom slao na klupu vec poslije svoje dvije odigrane utakmice.
Uprava Salkea je tu zakazala,trener naravno ima autonomiju u radu ali uprava ima pravo skrenuti paznju ako se nesto radi potpuno pogresno.
Niko normalan ne bi igraca dovedenog na posudbu(Rahman) forsirao ispred vlastitog mladog igraca i to boljeg,to je sulud poslovni potez.
A Seo je sutio,odsjedio par utakmica na klupi i brzo zakucavao nabrojane za klupu,sigurno mu nije bilo svejedno sve to gledati.
I sad ce Salke sve to platiti tako sto ce uzeti mizeriju ili mozda i nista za igraca za kojeg su glat mogli uzeti dvocifren iznos u milionima eura.
Ja kazem da je to pravda,sve se vraca,sve se placa.
naprijed rejal
Da je on produzio ugovor Juventus ga ne bi ni doveo, jer bi bio dosta skuplji, i okrenuo bi se nekoj jeftinoj italijanskoj alternativi, npr mladi murru ili slično, ali ovako ispalo je idealno po Juventus da dovede jeftino igraca koji vrijedi barem 10 tak miliona, za skoro džabe...
Isto kao sto je sada ispao jeftino El General za 8 miliona, a objektivno vrijedi poprilicno vise... i to je politika Juventusa koja ovaj klub cini klubom sa najboljim netom, ulozeno-vraceno (higuain je izuzetak, ali je covjek vec dobrim dijelom opravdao pare)..
Isto kao sto je sada ispao jeftino El General za 8 miliona, a objektivno vrijedi poprilicno vise... i to je politika Juventusa koja ovaj klub cini klubom sa najboljim netom, ulozeno-vraceno (higuain je izuzetak, ali je covjek vec dobrim dijelom opravdao pare)..
Bice greska ako predje u Juventus.
Jest da bio ga u Italiji potkovali znanjem iz savrsene defanzive gdje bi doktorirao na njoj, ali on se tu nikad nece naigrati sto bi mi bilo zao jer je u najboljim godinama i igra sezonu zivota.
Vec rekoh, stoperske pozicije su zacementirane tako da tu nema sansi, niti je to uopste pozicija na kojoj bi trebali gusiti njegov ofanzivni potencijal jer je strasno napredovao po tom aspektu, a s druge strane bi bio samo zamjena Sandru (nakon sto bi prosao Allegrijevu torturu od najmanje jedne polusezone, dok bi se ovaj konacno smilovao pustiti ga da igra). Znam da je Seo svu svoju konkurenciju zakucivao za klupu, ali Sandro je klasa, sigurno par levela iznad nekih Baba, Fuksa, Aoga itd...
Jedina solucija je da ga forsira na desnom beku jer su tu bas tanki (sto nije bas najveselije rijesenje jer je covjek lijevi bek) ili da se Sandro proda za dobru lovu sto bi otvorilo mjesto momciluku, ali sumnjam da ce doci to tog scenarija jos bar 2-3 sezone.
Nadam se da ce biti pametan i izabrati najbolje za svoju karijeru, ali mislim da to Juventus trenutno nije.

Jest da bio ga u Italiji potkovali znanjem iz savrsene defanzive gdje bi doktorirao na njoj, ali on se tu nikad nece naigrati sto bi mi bilo zao jer je u najboljim godinama i igra sezonu zivota.
Vec rekoh, stoperske pozicije su zacementirane tako da tu nema sansi, niti je to uopste pozicija na kojoj bi trebali gusiti njegov ofanzivni potencijal jer je strasno napredovao po tom aspektu, a s druge strane bi bio samo zamjena Sandru (nakon sto bi prosao Allegrijevu torturu od najmanje jedne polusezone, dok bi se ovaj konacno smilovao pustiti ga da igra). Znam da je Seo svu svoju konkurenciju zakucivao za klupu, ali Sandro je klasa, sigurno par levela iznad nekih Baba, Fuksa, Aoga itd...
Jedina solucija je da ga forsira na desnom beku jer su tu bas tanki (sto nije bas najveselije rijesenje jer je covjek lijevi bek) ili da se Sandro proda za dobru lovu sto bi otvorilo mjesto momciluku, ali sumnjam da ce doci to tog scenarija jos bar 2-3 sezone.
Nadam se da ce biti pametan i izabrati najbolje za svoju karijeru, ali mislim da to Juventus trenutno nije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne znam zasto se ovdje pise da je gotova stvar njegov prelazak u Juve, kad iz Schalkea tvrde drugacije.
Don't believe the hype.
Just Bosnian thingsakisarajevo92 je napisao/la:Ne znam zasto se ovdje pise da je gotova stvar njegov prelazak u Juve, kad iz Schalkea tvrde drugacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.