FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tripo Jokanovic i neki Sefko Okic nisu zadovoljili trenera Vlatka Glavasa,i izgleda da je sa ovim zavrsen prelazni rok u Slobodi.Jos samo da Nikolic dobije papire iz Slovacke i moze nastupati za SLobodu.Na Tusanj su stigli : Šaranović, Raca, Aleksić i Dajić, povratnik Ćehajić, dok su ugovori produženi sa Smajlovićem, Mujićem, Jogunčićem, Gavarićem, Mujkićem....
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
opet kad pogledaš kako je na početku to izgledalo zadržali smo makar ovih pet-šest igrača iz prošle sezone i doveli (ako dođe stana) 3 provjerena igrača tako da nije najbolje ali koliko para toliko muzike a čini se da neće bit' toliko loša muzika na tušnju 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Jbg.sad bi nam dobrodosao Crnogorac i Milosevic,al eto napustili su nas.Po meni dobar sastav i mozemo dobro dogurati u premijer ligi.Liga pocinje za 3 dana,i nadat se bod (ovima) u Ist.Sarajevu protiv Slavije,koja je se raspala .brazzo je napisao/la:opet kad pogledaš kako je na početku to izgledalo zadržali smo makar ovih pet-šest igrača iz prošle sezone i doveli (ako dođe stana) 3 provjerena igrača tako da nije najbolje ali koliko para toliko muzike a čini se da neće bit' toliko loša muzika na tušnju
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad nam najvise fali Omic ..
eto Glavas je pokusao sa tim Tripom,on nije zadovoljio i ako je Glavas tako odlucio vjerujem mu.
Cinjenica je da nam treba igrac koji pokriva vise pozicija u odbrani i sredini terena, igrac bas tipa Omica sto je bio ili ovog Tripe,ali eto on nije dovoljno dobar.Nadam se da cemo uspjet nac takvog igraca do kraja prelaznog roka, mada jako tesko jer cini se da je prelazni rok za nas vec gotov
eto Glavas je pokusao sa tim Tripom,on nije zadovoljio i ako je Glavas tako odlucio vjerujem mu.
Cinjenica je da nam treba igrac koji pokriva vise pozicija u odbrani i sredini terena, igrac bas tipa Omica sto je bio ili ovog Tripe,ali eto on nije dovoljno dobar.Nadam se da cemo uspjet nac takvog igraca do kraja prelaznog roka, mada jako tesko jer cini se da je prelazni rok za nas vec gotov
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Jbg, mislim da nemate lošu ekipu, jedino problem vam može predstavljati slab vezni red. Po mom mišljenju imate dobar napad i dobru odbranu ali vam je sredina loša. Sad kako će to izgledat vidjet ćemo. Sretno protiv slavije i da ih akobogda dobijete jedno 2:0
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
tuzlaci, mozel kratak pregled prelaznog roka kod vas i jel znate kakvo je stanje sa taretom okanovicem?
Cuva Bog Zelju svog!
Evo imas gore moj post gdje pise ko je sve dosao,i ko je produzio ugovore sa Slobodom.Napustili su nas Mostarlic,Bekic,Crnogorac,Karadza,Milosevic i jos jedan,al nemogu mu se imena sjetit.Najvise ce nam falit Crnogorac,Bekic i Milosevic,al koga nema bez njega se mora i moze.Okanovic bi mozda za manje od 2 mjeseca na teren.mirzza je napisao/la:tuzlaci, mozel kratak pregled prelaznog roka kod vas i jel znate kakvo je stanje sa taretom okanovicem?
hvala kralju, znaci odbrana dobro oslabljena a napad ekstra pojacan. Ne znam sta da mislim, iz te jake odbrane ste dobijali tekme, stvarali kontre i zabijali, kao i u prekidima.harry_90 je napisao/la:Evo imas gore moj post gdje pise ko je sve dosao,i ko je produzio ugovore sa Slobodom.Napustili su nas Mostarlic,Bekic,Crnogorac,Karadza,Milosevic i jos jedan,al nemogu mu se imena sjetit.Najvise ce nam falit Crnogorac,Bekic i Milosevic,al koga nema bez njega se mora i moze.Okanovic bi mozda za manje od 2 mjeseca na teren.mirzza je napisao/la:tuzlaci, mozel kratak pregled prelaznog roka kod vas i jel znate kakvo je stanje sa taretom okanovicem?
Dosta ce faliti Bekic i Crnogorac, ostaje Joguncic i ovaj novi Raca na stoperu, pa problem lijevog beka hmm mislio sam da je bolje stanje.
Cuva Bog Zelju svog!
Ima tu dosta jakih juniora koji bi mogli dobro se nosit u ovoj sezoni.Napad nam je dosta jak,sto bi na gostujucim utakmicama moglo dati rezultat.Gavaric nam je ostao,po meni nas najbolji igrac u proljetnom dijelu,jak,borben,bori se za svaku loptu.Aleksic dobar odbrambeni igrac,mislim da moze zamijenit Milosevica,tu jos dodju i Joguncic,Raca,a negdje sam nacuo da bi Krasic se mogao vratit,al to nije sigurno.Jos da Nikolic dobije papire iz Slovacke,i sve ce doci na svoje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tu je i Drakul, koji bi mogao komotno igrati na stoperskoj poziciji, kao i na bekovskim pozicijama. Sve u svemu imamo dobar fond igraca, dosta njih su provjerena roba, tako da se u sezonu moze uci sa velikim ambicijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slazem se sa tobom,mozemo dosta ocekivat,jos 2-3 juniora ce se ubacit,i bice to sve dobro.Naprijed imamo Mujica,Dajica,Smajlovica,Saranovica,jos da se Tare oporavi i Nikolic da dobije papire,bice dobroOmerbavarac je napisao/la:Tu je i Drakul, koji bi mogao komotno igrati na stoperskoj poziciji, kao i na bekovskim pozicijama. Sve u svemu imamo dobar fond igraca, dosta njih su provjerena roba, tako da se u sezonu moze uci sa velikim ambicijama.

-
- Kontakt:
lijevo ce ba igrati borogovac 88 godiste dijete slobode sto se vratio iz slavena ... pogledajte na youtube imaju klipovi a i ko je gledo utakmice prijateljske vidit ce da je dijete predobro... pricate bezze da nam je odbrana losa kad ima joge tu a i doso je aleksic i raca na poziciji stopera a drakul moze igrati i desno i stopera... sta ce vam vise odbrambenih... a i veza je jaka doso je dajic ima i gavara tu i dosta je.. nek u svakoj utakmici igra po jedan junior beka ili samir onaj malo dosta.. na lijevoj strani se vratio i cehaja a u napadu imamo mujica saranovica i smajlovica tako da nema briige... sad samo da ih glavas poslozi...
-
- Kontakt:
eldar__adriano je napisao/la:lijevo ce ba igrati borogovac 88 godiste dijete slobode sto se vratio iz slavena ... pogledajte na youtube imaju klipovi a i ko je gledo utakmice prijateljske vidit ce da je dijete predobro... pricate bezze da nam je odbrana losa kad ima joge tu a i doso je aleksic i raca na poziciji stopera a drakul moze igrati i desno i stopera... sta ce vam vise odbrambenih... a i veza je jaka doso je dajic ima i gavara tu i dosta je.. nek u svakoj utakmici igra po jedan junior beka ili samir onaj malo dosta.. na lijevoj strani se vratio i cehaja a u napadu imamo mujica saranovica i smajlovica tako da nema briige... sad samo da ih glavas poslozi...
Borogovac strasan igrac,gledao sam ga par puta....
-
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=Lo4uPlRyTUomoSa ljoZe je napisao/la:eldar__adriano je napisao/la:lijevo ce ba igrati borogovac 88 godiste dijete slobode sto se vratio iz slavena ... pogledajte na youtube imaju klipovi a i ko je gledo utakmice prijateljske vidit ce da je dijete predobro... pricate bezze da nam je odbrana losa kad ima joge tu a i doso je aleksic i raca na poziciji stopera a drakul moze igrati i desno i stopera... sta ce vam vise odbrambenih... a i veza je jaka doso je dajic ima i gavara tu i dosta je.. nek u svakoj utakmici igra po jedan junior beka ili samir onaj malo dosta.. na lijevoj strani se vratio i cehaja a u napadu imamo mujica saranovica i smajlovica tako da nema briige... sad samo da ih glavas poslozi...
Borogovac strasan igrac,gledao sam ga par puta....
http://www.youtube.com/watch?v=ucIAO_tJi-w
Ocekujem veoma dobru sezonu,ioako nas mnogi ne svrstavaju u borbi za evropu,mislim da mi to mozemo napravit,jer nisu neke ekipe kvalitetnije od nase
ne smijemo kiksat na domacem terenu,na strani pokusat uzeti bod(ove) i time biti u vrhu tabele.

Svi se nadamo Evropi,ali gorka realnost je plasman od 5-8 mjesta,prva 4 mjesta po meni pripadaju,Sirokom, Sarajevu,Zrinjskom i Zelji,..Borac Celik i Sloboda borba za 5 mjesto...realno sve ekipe su kvalitetnije od nas...nije potrebno govoriti kako se patimo na domacem terenu,a u gostima izgledamo bezvoljno..nadam se da ce se to promijeniti....harry_90 je napisao/la:Ocekujem veoma dobru sezonu,ioako nas mnogi ne svrstavaju u borbi za evropu,mislim da mi to mozemo napravit,jer nisu neke ekipe kvalitetnije od nasene smijemo kiksat na domacem terenu,na strani pokusat uzeti bod(ove) i time biti u vrhu tabele.
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Previse ti je ovo kao prosla sezona, a kao sto znamo tesko se kod nas identicno desava svake sezone te max. ce 2 tima od tih navedenih biti medju prva 4, sloboda i celik bi mogli da ulete tu. To su moja ocekivanja i nadanjas.s.lazio je napisao/la:Svi se nadamo Evropi,ali gorka realnost je plasman od 5-8 mjesta,prva 4 mjesta po meni pripadaju,Sirokom, Sarajevu,Zrinjskom i Zelji,..Borac Celik i Sloboda borba za 5 mjesto...realno sve ekipe su kvalitetnije od nas...nije potrebno govoriti kako se patimo na domacem terenu,a u gostima izgledamo bezvoljno..nadam se da ce se to promijeniti....harry_90 je napisao/la:Ocekujem veoma dobru sezonu,ioako nas mnogi ne svrstavaju u borbi za evropu,mislim da mi to mozemo napravit,jer nisu neke ekipe kvalitetnije od nasene smijemo kiksat na domacem terenu,na strani pokusat uzeti bod(ove) i time biti u vrhu tabele.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
siroki ,zrinjski i borac pa tek onda zeljo, celik ,sloboda i sarajevo ..po meni je sarajevo slabije nego prosle godine, nema Skore , Muminovica ali opet vidjet cemo , Zeljo je takodjer puno slabiji.
Siroki je prejak jer realno nije lako nadigrat austriju onako kako je siroki nadigrao ,sad sto im je sreca okrenula ledja to je druga stvar, zrinjski je standardno dobar, borcu ce mozda trebati malo vremena da uigra puno novih igraca ,celiku isto tako.
Siroki je prejak jer realno nije lako nadigrat austriju onako kako je siroki nadigrao ,sad sto im je sreca okrenula ledja to je druga stvar, zrinjski je standardno dobar, borcu ce mozda trebati malo vremena da uigra puno novih igraca ,celiku isto tako.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Po meni imamo dobar sastav za novu sezonu,i mozemo ocekivat dobar plasman na kraju,samo da se ponovi igra iz proljetnog dijela prvenstva i sve ce biti dobro.Da smo imali proljetni sastav na pocetku lige,vjerovatno bi igrali evropu,al tad je se lose radilo,dovodili se igraci iz Libije,onaj strucnjak Hadziahmetovic itd.Po meni ŠB jedan od favorita ove sezone,stabilan klub,igracima redovne plate,sto 90% klubova nije.
-
- Kontakt:
po meni nevjerujem da ce siroki medju prva 3, Zrinski bi mogao, Borac slabo, bio je ove godine 3 sta ce sad neka ga mal dol nize ha ja...zeljo bi mogao medju prva 3, Celik 6-7 na tabeli, mi normala ispred SArajlija 4-5 na tabeli,, a Sarajevo bi moglo isto ko i celik....ultrasstyle_tz je napisao/la:siroki ,zrinjski i borac pa tek onda zeljo, celik ,sloboda i sarajevo ..po meni je sarajevo slabije nego prosle godine, nema Skore , Muminovica ali opet vidjet cemo , Zeljo je takodjer puno slabiji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.