"Pune tribine ludih navijaca"
Ima da gori Marakana u cetvrtak od 20:30.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Jbg,novci ucineli svoje,i meni je krivo jer ovo stvarno ocajno izgleda ali dali su nam velike novce za ovaj deo Evrope i mora se to ispostovati.Ekipa je napisao/la:Pokvariše onaj moćni izgled Marakane. Glupost velika !
Premala,nismo ipak prikazali igru koja se od nas ocekuje u ovim prijateljskim tekmama.Mozda mi jesmo favoriti ali ipak ne bi trebala biti ovolika kvota nego neka oko 2.30-2.40.Admir_Sa je napisao/la:Sto? Jel mala ili velika??
Po meni cisti kec, prosle godine i zrinjski i sarajevo su dobili slovacke predstavnike kuci, tako da mi ovo djeluje dosta dobro (al opet nishta ne znam kakva je zvijezda)
Kvota je stvarno mizerna,al prolazimo ih bez veceg opterecenja.Nsi zadovoljan pripremama?Nisi zadovoljan neresnim rezulatatom sa prvakom Turse,pobedom nad Hanoverom I Demoliranjem slabijih protivnika?I to jos sve to u okviru priprema kad su svima noge teske...citas li ti sebe sta pises, jos kazes Slovan trenutno jaciDevil je napisao/la:Premala,nismo ipak prikazali igru koja se od nas ocekuje u ovim prijateljskim tekmama.Mozda mi jesmo favoriti ali ipak ne bi trebala biti ovolika kvota nego neka oko 2.30-2.40.Admir_Sa je napisao/la:Sto? Jel mala ili velika??
Po meni cisti kec, prosle godine i zrinjski i sarajevo su dobili slovacke predstavnike kuci, tako da mi ovo djeluje dosta dobro (al opet nishta ne znam kakva je zvijezda)
Slovan je po meni trenutno jaci,respektabilan sastav stvarno imaju,no na Marakanu dolaze bez prvog spica Halenara stto verovatno znaci da Kordic krece od pocetka,osim ako se ne odluce za 4-5-1 sa samo isturenim Sylvestrom.
Ipak ja se nadam da cemo proci dalje pa da do poslednjeg mesta napunimo Marakanu
Po tvome pisanju bi se reklo da si ti mlad?Ti izgleda gledas samo rezultate pripremnih tekmi,igru nikako sto je mnogo bitnije u prijateljskim tekmama.Protiv Burse dali dva gola,ali sta smo jos uradili,jedno veliko nista.U odbrani se ne mozemo povezati nikako.Bekovi nista ne rade Paja od kako je otisao Lazetic jedno veliko nista,nadam se da ce proraditi.Sta imamo u napadu,Kratkovu mrtvu formaciju gde mu Cadu igra desno krilo,a covek brzine za krila ni u snovima nema,Guma mu kreator igre a kreacija mu na nivou jednog ispodprosecnog kadeta Zvezde.Napadaci ne mogu da dobiju loptu nikako sa takvom igrom.Konstantin je napisao/la:Kvota je stvarno mizerna,al prolazimo ih bez veceg opterecenja.Nsi zadovoljan pripremama?Nisi zadovoljan neresnim rezulatatom sa prvakom Turse,pobedom nad Hanoverom I Demoliranjem slabijih protivnika?I to jos sve to u okviru priprema kad su svima noge teske...citas li ti sebe sta pises, jos kazes Slovan trenutno jaciDevil je napisao/la:Premala,nismo ipak prikazali igru koja se od nas ocekuje u ovim prijateljskim tekmama.Mozda mi jesmo favoriti ali ipak ne bi trebala biti ovolika kvota nego neka oko 2.30-2.40.Admir_Sa je napisao/la:Sto? Jel mala ili velika??
Slovan je po meni trenutno jaci,respektabilan sastav stvarno imaju,no na Marakanu dolaze bez prvog spica Halenara stto verovatno znaci da Kordic krece od pocetka,osim ako se ne odluce za 4-5-1 sa samo isturenim Sylvestrom.
Ipak ja se nadam da cemo proci dalje pa da do poslednjeg mesta napunimo Marakanu![]()
![]()
Znaci,il si premlad pa ti nebulozno pisanje stoji uz godine, il slabo pratis fudbal....
Svi koji igrate kladinicu slobodno tipujte na 3-4:0, zivii bili pa videli
Eto odmah prva recenica trazis argumente,ja sam tih naveo sada je red na tebe da navedes argumente za te tvoje reci i za reci da bi Slovan bio u sredini JSL lige.Konstantin je napisao/la:Nemam namjeru da se prepucavam sa tom,vec ako mozes argumentovano da vodim dijalog.Slovan je ekipa koja bi u nasoj liga bila an sredini tabele, tako da nema razloga za strah.Par parametara koji ce ti ukazati da si pogresno fokusiran na naaliziranje ekipe iz Ljutice Bogdana 1\a.
Kreator igre sigurno nece biti"Guma" pored Milovanovica,kao ni Kadu krilo pored Koromana, tako da su tvoje tvrdnje slicne onima "zemlja ja ravna, a ne okrugla"
Kazes sta smouralili protiv Burse i Hanovera, pa pogledaj malo izvestaj,kao i snimke sa obe utakmice pa ces videti da smo imali i igru i vise sansi, samo je Milovanovic koji igra po poluvreme pogodio dva puta stativu.Ma koja to iamena ima Slovan ,a mi nemamo, koje to ime je vece od Koromana,Tosica,Milovanovica?
Ja se zaista pitam ,jel ti uopste navijas za Zvezdu il se samo tako predstavljas, da igramo protiv recimo Arsenala ILI Galatasaraja poput ofk Beograda pa da podelim tvoje misljenje da treba da smo oprezni,al ovako uz 30.000 raposlozenih delija,pomenutio trio,Trifunovica koji ce eksplodirati, a ako Bog da da vidimo malo brazilskih poteza i od Kadu, mogu samo da kazem sledece svim pesimistaima, a pogotovo tebi
[youtube][/youtube]
potpisujem,iako sam verovao da cemo ih samleti...i dalje verujem da prolazimo,al ovo je katastrofa od strategacole-ch je napisao/la:Nemam trenutno energije da pisem o "igri", jednom recju: Bruka!!!
Ratko, vani!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.