FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 27 jul 2010, 15:31

slika

"Pune tribine ludih navijaca"
Ima da gori Marakana u cetvrtak od 20:30.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 27 jul 2010, 15:41

Pokvariše onaj moćni izgled Marakane. Glupost velika !
Volim Velež makar vaki !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2010, 16:12

Ekipa je napisao/la:Pokvariše onaj moćni izgled Marakane. Glupost velika !
Jbg,novci ucineli svoje,i meni je krivo jer ovo stvarno ocajno izgleda ali dali su nam velike novce za ovaj deo Evrope i mora se to ispostovati.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2010, 22:04

slika
Odavde izgleda malo bolje mada je i dalje veoma ocajno.
Kvota ne Zvezdu protiv Slovana 1.50. :o NIsu ni kladionice pri cistoj svesti.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jul 2010, 00:50

Sto? Jel mala ili velika??

Po meni cisti kec, prosle godine i zrinjski i sarajevo su dobili slovacke predstavnike kuci, tako da mi ovo djeluje dosta dobro (al opet nishta ne znam kakva je zvijezda :roll: )
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2010, 01:04

Admir_Sa je napisao/la:Sto? Jel mala ili velika??

Po meni cisti kec, prosle godine i zrinjski i sarajevo su dobili slovacke predstavnike kuci, tako da mi ovo djeluje dosta dobro (al opet nishta ne znam kakva je zvijezda :roll: )
Premala,nismo ipak prikazali igru koja se od nas ocekuje u ovim prijateljskim tekmama.Mozda mi jesmo favoriti ali ipak ne bi trebala biti ovolika kvota nego neka oko 2.30-2.40.
Slovan je po meni trenutno jaci,respektabilan sastav stvarno imaju,no na Marakanu dolaze bez prvog spica Halenara stto verovatno znaci da Kordic krece od pocetka,osim ako se ne odluce za 4-5-1 sa samo isturenim Sylvestrom.
Ipak ja se nadam da cemo proci dalje pa da do poslednjeg mesta napunimo Marakanu

Konstantin
Kontakt:

Post Postao/la Konstantin » 28 jul 2010, 15:09

Devil je napisao/la:

Premala,nismo ipak prikazali igru koja se od nas ocekuje u ovim prijateljskim tekmama.Mozda mi jesmo favoriti ali ipak ne bi trebala biti ovolika kvota nego neka oko 2.30-2.40.
Slovan je po meni trenutno jaci,respektabilan sastav stvarno imaju,no na Marakanu dolaze bez prvog spica Halenara stto verovatno znaci da Kordic krece od pocetka,osim ako se ne odluce za 4-5-1 sa samo isturenim Sylvestrom.
Ipak ja se nadam da cemo proci dalje pa da do poslednjeg mesta napunimo Marakanu
Kvota je stvarno mizerna,al prolazimo ih bez veceg opterecenja.Nsi zadovoljan pripremama?Nisi zadovoljan neresnim rezulatatom sa prvakom Turse,pobedom nad Hanoverom I Demoliranjem slabijih protivnika?I to jos sve to u okviru priprema kad su svima noge teske...citas li ti sebe sta pises, jos kazes Slovan trenutno jaci :roll: :roll:
Znaci,il si premlad pa ti nebulozno pisanje stoji uz godine, il slabo pratis fudbal....
Svi koji igrate kladinicu slobodno tipujte na 3-4:0, zivii bili pa videli :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2010, 15:19

Konstantin je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Kvota je stvarno mizerna,al prolazimo ih bez veceg opterecenja.Nsi zadovoljan pripremama?Nisi zadovoljan neresnim rezulatatom sa prvakom Turse,pobedom nad Hanoverom I Demoliranjem slabijih protivnika?I to jos sve to u okviru priprema kad su svima noge teske...citas li ti sebe sta pises, jos kazes Slovan trenutno jaci :roll: :roll:
Znaci,il si premlad pa ti nebulozno pisanje stoji uz godine, il slabo pratis fudbal....
Svi koji igrate kladinicu slobodno tipujte na 3-4:0, zivii bili pa videli :D
Po tvome pisanju bi se reklo da si ti mlad?Ti izgleda gledas samo rezultate pripremnih tekmi,igru nikako sto je mnogo bitnije u prijateljskim tekmama.Protiv Burse dali dva gola,ali sta smo jos uradili,jedno veliko nista.U odbrani se ne mozemo povezati nikako.Bekovi nista ne rade Paja od kako je otisao Lazetic jedno veliko nista,nadam se da ce proraditi.Sta imamo u napadu,Kratkovu mrtvu formaciju gde mu Cadu igra desno krilo,a covek brzine za krila ni u snovima nema,Guma mu kreator igre a kreacija mu na nivou jednog ispodprosecnog kadeta Zvezde.Napadaci ne mogu da dobiju loptu nikako sa takvom igrom.
Protiv Hannovera,dali smo eto tri gola ali ni oni nisu nakon nekih Bog zna kakvih izradjenih akcija.A kako smo primili golove.Igrac probija po levoj strani i daje jednu "frljoku po zemlji koja do malo iznad sesnaesterca se kotrlja pola minute niko iz odbrane ni ne pomislja da izadje prvo na Schlaudraffa a kasnije ni na Forsella.Ti ako si time zadovoljan svaka cast,ali sa takvom igrom nemamo sta traziti ni protiv Sopota a ne protiv Slovana.
Dalje hoces da kazes da Slovan nije jednak sa Zvezdom,mozda cak i jaci.E onda stvarno Ti imas velikih problema oko pracenja fudbala.Momci su i po imenima i fizicki jaci od nas.Sreca nam je pa ne igra Halenar u Bg inace bi imali jos vece sanse da nas otkinu na Marakani.

Konstantin
Kontakt:

Post Postao/la Konstantin » 28 jul 2010, 15:42

Nemam namjeru da se prepucavam sa tom,vec ako mozes argumentovano da vodim dijalog.Slovan je ekipa koja bi u nasoj liga bila an sredini tabele, tako da nema razloga za strah.Par parametara koji ce ti ukazati da si pogresno fokusiran na naaliziranje ekipe iz Ljutice Bogdana 1\a.
Kreator igre sigurno nece biti"Guma" pored Milovanovica,kao ni Kadu krilo pored Koromana, tako da su tvoje tvrdnje slicne onima "zemlja ja ravna, a ne okrugla"
Kazes sta smouralili protiv Burse i Hanovera, pa pogledaj malo izvestaj,kao i snimke sa obe utakmice pa ces videti da smo imali i igru i vise sansi, samo je Milovanovic koji igra po poluvreme pogodio dva puta stativu.Ma koja to iamena ima Slovan ,a mi nemamo, koje to ime je vece od Koromana,Tosica,Milovanovica?
Ja se zaista pitam ,jel ti uopste navijas za Zvezdu il se samo tako predstavljas, da igramo protiv recimo Arsenala ILI Galatasaraja poput ofk Beograda pa da podelim tvoje misljenje da treba da smo oprezni,al ovako uz 30.000 raposlozenih delija,pomenutio trio,Trifunovica koji ce eksplodirati, a ako Bog da da vidimo malo brazilskih poteza i od Kadu, mogu samo da kazem sledece svim pesimistaima, a pogotovo tebi
[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2010, 16:03

Konstantin je napisao/la:Nemam namjeru da se prepucavam sa tom,vec ako mozes argumentovano da vodim dijalog.Slovan je ekipa koja bi u nasoj liga bila an sredini tabele, tako da nema razloga za strah.Par parametara koji ce ti ukazati da si pogresno fokusiran na naaliziranje ekipe iz Ljutice Bogdana 1\a.
Kreator igre sigurno nece biti"Guma" pored Milovanovica,kao ni Kadu krilo pored Koromana, tako da su tvoje tvrdnje slicne onima "zemlja ja ravna, a ne okrugla"
Kazes sta smouralili protiv Burse i Hanovera, pa pogledaj malo izvestaj,kao i snimke sa obe utakmice pa ces videti da smo imali i igru i vise sansi, samo je Milovanovic koji igra po poluvreme pogodio dva puta stativu.Ma koja to iamena ima Slovan ,a mi nemamo, koje to ime je vece od Koromana,Tosica,Milovanovica?
Ja se zaista pitam ,jel ti uopste navijas za Zvezdu il se samo tako predstavljas, da igramo protiv recimo Arsenala ILI Galatasaraja poput ofk Beograda pa da podelim tvoje misljenje da treba da smo oprezni,al ovako uz 30.000 raposlozenih delija,pomenutio trio,Trifunovica koji ce eksplodirati, a ako Bog da da vidimo malo brazilskih poteza i od Kadu, mogu samo da kazem sledece svim pesimistaima, a pogotovo tebi
[youtube][/youtube]
Eto odmah prva recenica trazis argumente,ja sam tih naveo sada je red na tebe da navedes argumente za te tvoje reci i za reci da bi Slovan bio u sredini JSL lige. :lol: :roll: :oops:
Sacekaj ja gledam Zvezdu svaku tekmu,svaku prijateljsku koja ima na TV-u ili ako mogu uzivo,vecinu ligaskih sto kuci sto u gostima prosle sezonu nisam bio samo na Marakani protiv Mladosti,a na gostovanja bio sam na svakom u Bg i jos gostovanje kod Vose.A prva moja tekma je bila 1991.godine,eto koliko ne pratim Zvezdu.
Dalje vidim ti imas neke insajder informacije,da nisi ti slucajno Kratko Dostanic pa znas sve to.Guma je citave pripreme igrao playa,cak i kada je dosao Deki on je i dalje nastavio da igra playa sto je u najmanju ruku smesno.Takodje ne znam kada si ti i video da Deki igra playa mozda samo u nekim tekmama.
DAlje idemo za krilo,Kratko je rekao da ce mu Cadu igrati krilo,to ti moze potvrditi i @Vlado PD koji je meni to i rekao kada sam mu se ja smejao(nadji malo postove iza).Koroman ce igrati ovamo na levoj strani.
Ja ti opet govorim obe tekme sam gledao,prvu direktno drugu u snimku.Ima nekoliko tu lepih stvari koje su nam se desavale u te dve tekme,dakle napominjem samo ove dve jer su one ostale protiv iole jacih ekipa bile odron.
KOja to imena ima Slovan?To je zaista dovoljno da opises koliko Ti zaista pratis fudbal.Da li si ikada makar slucajno ako ne znas ta imena malo pogledao njihove karijere,da li si pogledao diskusiju mene i @Alana na ovome forumu kada smo pricali o tim imenima.
Evo ja cu ti samo neka pomenuti.
Juraj Halenar-Proglasavan 2 puta za najboljeg igraca Slovacke lige,njega ko imalo prati fudbal zna
Karim Guede-IGrao za Artmedia Bratislavu i za HSV
Radek Dosoudil-Kapiten ove ekipe karijera Sparta,Slavia,Artmedia,Denizlispor
Jakub Sylvestr-Uvek u vrhu strelaca Slovacke lige,proslu sezonu proveo u Artmedi gde je u 15 nastupa dao 10 golova
Branislav Obzera-Odlican igrac igrao za Artmediu i Dinamo Moskvu
...
Neda mi se vise pisati nadam se da Ti je to dovoljno da malo vidis o kome se radi,da ime u fudbalu ne igra nista.
Mi smo mozda jaci po imenima ali ko je taj Tosic,svi ce se zapitati.Gde je on bio u zadnju godinu i pol?Nije odigrao 20 utakmica kada se sve sabere,ako si gledao pripremne tekme videces da je on glavni krivac za prvi gol Burse.
Dejan Milovanovic-veliko ime u pm.Jeste za nas Zvezdase ali gde je on u evropskim okvirima.Grejao klupu u Lansu vecinom.
Jedino sto je Koroman tu pravo ime,koji jeste da je igrao u Koreji ali i dalje ima svoju rutinu i on je trenutno nas najbolji igrac.
Ja bih bio najsretni da Zvezda pobedi da krenemo da se vracamo polako ka evropi,da dolaze veliki timovi,da malo dovedu navijace na MArakanu jer ovako nece doci.Za tvoju informaciju ja sam od 99' pa do Glazgow Rangersa bio skoro svaku tekmu na severu,i kada nas je bilo 13k,i kada smo bili u krizi kada nas je bilo "saka jada"u odnosu na dobro vremena,tj.kada nas je bilo 3-4 hiljade.Ali sam posle RAngersa presao na zapad jer sam se vise zasitio navijanja,i sada sa ortacima mirno posmatramo meceve.Tako da sa te strane ne mozes mi nista prigovoriti jer sam siguran da sam veci navijac i da sam vise puta na Marakani bio od Tebe.

Konstantin
Kontakt:

Post Postao/la Konstantin » 28 jul 2010, 16:31

Dobro "veci navijacu" prepun si skromnosti i bez hvalospeva,reci mi koliko imas cm kad si veci od mene :mrgreen: :lol: ;)

Kazes ko je Tosic koji je igrao za Soso i Verder iz Bremena,Bivci reprenzativac Srbije(i cg), koroman koji je nastupao za Dinamo iz Moskve,Krila sovjetov(ruske klubove cija je liga daleko iznad slovacke) kao i za Engleski Portsmut,takodjer ex reprenzativac voljene nam zemlje.Milovanovic se nije decko snasao u Lansu, al zato u Zvedinom dresu IMA preko 200 tekmi ,kao i bezbroj evro golova.Sad ti meni reci ko su ti likovi iz slovacke lige?Ko su oni u Evropskom fudbalu???A i liga im je za jedno mesto bolje plasirana od nase.Barem se slazemo oko Koromana da je istinska fudbalska zvezda.I sa njim dobijamo minimu 30 na ofaznivi.Id svih tih koje si spomenuo mladi vesovic je vec sad bolji sa svojih 17-18 godina, kao i Lazovic ,za koje se iskreno nadam da ce morati imati po 30 minuta na svakoj-minimum.Pavla Ninkova i ne terba spominjati ,kao Ni avala ISAHA,oni su tek prosecni igraci za tebe..:DTo sto si ti bio na svakoj manjoj tekmi zvede je verovatno sto si na par minuta do stadiona, vidis te 91 su neki prelazili 700 km da vide Zvedu,sad npr ja relazim 80 km da je geladam live,a o nasoj ljubavi dovoljno govori spomen ploca na severnoj strani stadiona.I sad jel se nasa ljubav prema klubu meri, sto je nekom do marakane prepisati za dva minuta i onom ko treba da putuje 10sati i uz to pukne pola mesecne plate :mrgreen: :mrgreen:
Ratko mi nije niakd odgovarao kao strateg, i smatram da je on najslabija karika naseg tima, al ajde da ga ne pljujem pre vremena, sacekacemo 48 sati,pa cemo da vidimo sta je spremio.
i

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 jul 2010, 23:17

Kao što rekoh prije neki dan, Slovan ima dobar tim. Ne toliko dobar da bi nam se trebale gaće tresti (pogotovo na Marakani), ali ne bi bilo dobro ni da ih potcjenimo. Dobra vijest je da vjerovatno ne igra Halenar.

Po imenima smo daleko bolji. Sve je na Ratku!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2010, 12:37

Sever planuo,jug se pustio u prodaju nakon duzeg vremena,a do jutros je prodato oko 25000.Ocekuje se izmedju 35000-40000

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2010, 13:09

Za one koje zanima prenos ima na RTS1,RTS sat,i Sport Klub. :?
Nije mi jasno odakle SK ima pravo da prenosi Zvezdu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2010, 13:47

Sretno Zvezdi veceras.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Konstantin
Kontakt:

Post Postao/la Konstantin » 29 jul 2010, 15:16

[youtube][/youtube]
Gde smo sve bili mi zbog nje sta sve radili mi zbog tebe koliko noci i dana i jos gostovanja za nama ostace. Nek sreca prati te nasa pesma nek bodri te jurisaj sad ti se bori i nikad ne kloni sever je uz tebe. Nekad bol nikad strah nekad muk nek ponese te severa huk snaga beloga grada nek vodi te sada u novu pobedu. Verni bili i ostali mladost svoju ti poklonili ko igra dole na travi nek srce ostavi za nasu pobedu
slikaslikaslikaslika
Ima da ih zgazimo, 3:0 ili 4:0

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 29 jul 2010, 19:53

Devil, dolazi li sta ovih Slovaka na tribine, koliko se sjecam Delije su pobraceni s nekim Česima, tj. s navijačima Sparte iz Praga, ispravi me ako griješim, pa dali vas gotive i ovi Slovaci!? Očekujem dobru igru Zvezde i dobru predstavu na tribinama. Sretno...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 jul 2010, 22:25

Nemam trenutno energije da pisem o "igri", jednom recju: Bruka!!!

Ratko, vani!

Konstantin
Kontakt:

Post Postao/la Konstantin » 29 jul 2010, 22:32

cole-ch je napisao/la:Nemam trenutno energije da pisem o "igri", jednom recju: Bruka!!!

Ratko, vani!
potpisujem,iako sam verovao da cemo ih samleti...i dalje verujem da prolazimo,al ovo je katastrofa od stratega :evil: :evil: :evil:
Zvezda-Slovan 1:2
Inace da uputim cestitke fudbalerima Spartaka za pobedu nad dnjeprom od 2:1,kao i fudbalerima Ofk Beograda za nereseno u Turskoj protiv Galatasaraja 2:2

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jul 2010, 22:33

Nek se svi zajedno nose u tri lijepe...................................
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.