FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 jan 2017, 17:01

Amca007 je napisao/la:E ovo je vec nesto. Ako bude ovako, bice pravo dobro. Estonija solidna repka. Jedan reprezentativac u nasoj ligi je jako dobro pojacanje..
Mislim nema pojma, niko ne zna nista realno, ali po kojem kriteriju bi ovaj trebao biti bolja opcija od Kobiljara kojeg smo se odrekli?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 jan 2017, 17:06

Osttribine je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:A ne, ipak ste vi "ugledni forumasi" ti koji sastavljate listu "za odstrel"
A ti si taj koji je ovlašten da nekoga grupišeš u "ugledne forumaše" i ocjenjuješ ko sastavlja nakve liste? Mislim realno, čitaš li ti sebe šta pišeš? Radiš egzaktno ono za šta ostalu raju ovdje prozivaš. Mada mi je smiješan tvoj način, tj. ti bi da namećeš drugima nešto kroz argument da oni imaju svoje mišljenje i ti se s tim mišljenjem ne slažeš. Ma hajte molim vas. :wave:
Nista ne namecem samo sugerisem da i ostale igrace trebate prozivati za lose partije, a ne samo o j.ebenom Rustemovicu dnevno po 10 do 15 postova, ali hajde valjda vam je to ok kao i pisati mu djevojci po instagramu, fb ili gdje vec.
Sugerišeš tako što prozivaš druge jer imaju drugačije mišljenje? I kome to "vama"? Ja iskreno ne znam ni ko mu je djevojka, a kamoli da kao ti raspolažem sa informacijama ko joj piše po instagramu.

Malo si ti previše zapeo za to, ako imaš neke veze sa njim ili njegovom djevojkom, meni je žao što je onda došao u FK Sarajevo, jer igrač negovog nivoa, za kojeg i sama struka kluba kaže "nije neki igrač, al' se bori", će uvijek biti prozvan, mnogo bolji od njega su kritikovani.
Samo Saraj'vo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jan 2017, 17:07

Evander je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:E ovo je vec nesto. Ako bude ovako, bice pravo dobro. Estonija solidna repka. Jedan reprezentativac u nasoj ligi je jako dobro pojacanje..
Mislim nema pojma, niko ne zna nista realno, ali po kojem kriteriju bi ovaj trebao biti bolja opcija od Kobiljara kojeg smo se odrekli?
tko je rekao da je bolja opcija momak dolazi na probu igrao je vani možda i jeste bolja opcija

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jan 2017, 17:08

Evander je napisao/la:
jel se zezaš? odškolovano krilo u holandskoj školi fudbala, dovede u Napolijevu primaveru , bio na pragu prvog tima dok je Rafa bio trener...nećemo spominjat repku, **** to... usput obožava driblat, DESNO je krilo, i jedina mu je motivacija da igra konstantno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 12 jan 2017, 17:09

Evander je napisao/la:
Po istom kriteriju onih koji su nas od transfera Cimija i love doveli do ovog gdje jesmo :cool:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 jan 2017, 17:12

Čuj na probu... pa ovaj treba odmah u prvih 11 :D

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 12 jan 2017, 17:12

Svaki igrac koji igra za neku reprezentaciju, ne moze biti los igrac. Dobio je poziv zato sto ga zasluzuje. Estonija je repka koja bude u 4 i 5 sesiru, znaci nisu dno dna i imaju nekog kvaliteta. Ovaj momak je mlad i po njegovoj biografiji, on je pojacanje definitivno.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jan 2017, 17:14

zlo87 je napisao/la:
hapuc je napisao/la:"Fudbalski klub Sarajevo bi u proljetni dio sezone mogao ući jači za reprezentativca Estonije Franka Liivaka.
Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, ovaj 20-godišnjak će uskoro stići na probni rad u bordo tim s kojim bi trebao trenirati desetak dana, nakon čega će stručni štab odlučiti hoće li s njim biti potpisan ugovor.

Frank Liivak je rođen 7.7.1996. godine u estonskom Tartuu. Igra na poziciji desnog krila, a u karijeri je nastupao za mlade timove holandskog Almerea i italijanskog Napolija, dok je posljednji angažman imao u španskom niželigašu Alcobendasu. Trenutno je slobodan igrač. Liivak je prošao sve omladinske selekcije Estonije i redovno igra za U-21 reprezentaciju svoje zemlje, a upisao je i šest nastupa za A tim uz jedan postignuti pogodak."

:hmmmmm:
čiji li je ovo pulen
menadžer mu je talijan , poprilično jak, ali ne znam da li je još s njim, prodali ga ko juniora u Napoli, za nekih 600-700.000 eur , tamo ga handrili jer nije talijan dok nije progovorio jezik, imao ispred sebe talenta nekog pa ga posudili, poslije ga Rafa ubacivao u prvi povremeno , talentovan tehnički igrač , ima dribling, zna kretanje odlično, u italiji priučio markiranje i defanzivni rad....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 jan 2017, 17:17

Osttribine je napisao/la:A ne, ipak ste vi "ugledni forumasi" ti koji sastavljate listu "za odstrel"

Sugerišeš tako što prozivaš druge jer imaju drugačije mišljenje? I kome to "vama"? Ja iskreno ne znam ni ko mu je djevojka, a kamoli da kao ti raspolažem sa informacijama ko joj piše po instagramu.

Malo si ti previše zapeo za to, ako imaš neke veze sa njim ili njegovom djevojkom, meni je žao što je onda došao u FK Sarajevo, jer igrač negovog nivoa, za kojeg i sama struka kluba kaže "nije neki igrač, al' se bori", će uvijek biti prozvan, mnogo bolji od njega su kritikovani.
Jeste jeste, Rustemovic ja smo rodjaci i moje je pravo da ga branim :D , jb vas Rustem pisam i njega i ostale poluigrace koji defiluju kroz nas klub, cast pojedincima, ali je smijesno citati da se svaki dan na ovom forumu spominje Rustemovic, a i statisticki imas losijih igraca od njega pa se o njima ne pise ovde, Sto se tice tog pisanja po profilima Rustemoviceve djevojke na drustvenim mrezama o tome je bilo govora i na ovom, a i na forumu fksinfo.
Prije se ovde nesto moglo i pametno procitati, ali sada kad udjes ili ovi satro insajderi sto ne mogu more sa broda pogoditi ili dnevna doza pljuvanja na Rustemovica.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jan 2017, 17:17

DenchiNL je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
hapuc je napisao/la:"Fudbalski klub Sarajevo bi u proljetni dio sezone mogao ući jači za reprezentativca Estonije Franka Liivaka.
Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, ovaj 20-godišnjak će uskoro stići na probni rad u bordo tim s kojim bi trebao trenirati desetak dana, nakon čega će stručni štab odlučiti hoće li s njim biti potpisan ugovor.

Frank Liivak je rođen 7.7.1996. godine u estonskom Tartuu. Igra na poziciji desnog krila, a u karijeri je nastupao za mlade timove holandskog Almerea i italijanskog Napolija, dok je posljednji angažman imao u španskom niželigašu Alcobendasu. Trenutno je slobodan igrač. Liivak je prošao sve omladinske selekcije Estonije i redovno igra za U-21 reprezentaciju svoje zemlje, a upisao je i šest nastupa za A tim uz jedan postignuti pogodak."

:hmmmmm:
čiji li je ovo pulen
menadžer mu je talijan , poprilično jak, ali ne znam da li je još s njim, prodali ga ko juniora u Napoli, za nekih 600-700.000 eur , tamo ga handrili jer nije talijan dok nije progovorio jezik, imao ispred sebe talenta nekog pa ga posudili, poslije ga Rafa ubacivao u prvi povremeno , talentovan tehnički igrač , ima dribling, zna kretanje odlično, u italiji priučio markiranje i defanzivni rad....
hvala brate, po biografiji vrhunski za nasu ligu, al cemo vidjet jos
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jan 2017, 17:19

prema ovim snimcima djeluje mi veoma brz i jak ovaj estonac volio bi ove što su bliže Sarajevu da odu na trening kada bude da pogledaju momka mislim da će se nametnuti Čali a momak je i mlad

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 jan 2017, 17:20

Jeste jeste, Rustemovic ja smo rodjaci i moje je pravo da ga branim :D , jb vas Rustem pisam i njega i ostale poluigrace koji defiluju kroz nas klub, cast pojedincima, ali je smijesno citati da se svaki dan na ovom forumu spominje Rustemovic, a i statisticki imas losijih igraca od njega pa se o njima ne pise ovde, Sto se tice tog pisanja po profilima Rustemoviceve djevojke na drustvenim mrezama o tome je bilo govora i na ovom, a i na forumu fksinfo.
Prije se ovde nesto moglo i pametno procitati, ali sada kad udjes ili ovi satro insajderi sto ne mogu more sa broda pogoditi ili dnevna doza pljuvanja na Rustemovica.
Kao što rekoh, evo u zadnjih 24 sata ti si ga ovdje ubjedljivo najviše puta spomenuo. Samo u tom zadnjem komentaru 5 puta. :lol:
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 jan 2017, 17:22

@DenchiNL
Koju ba repku? Za Estoniju ti i ja mozemo igrati, samo da smo mladji. Nasa U21 repka ima puno veci ugled i puno je kvalitetnija. A pritom, vidim da je zamjena nekakvom igracu koji igra u ligi Estonije.
Odskolovan vani, sto ne igra nigdje vani? Igrao u nekakvom nizeligasu i dolazi kod nas na probu. Toliko o tome kako je uspjesan bio i da ga je Rafa zelio u prvi tim Napolia :)

Zar i Kobiljar nije odskolovan vani?
Kladim se da je Andjusic za njega Mehmet Shol iz najboljih dana.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 jan 2017, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 jan 2017, 17:23

Kao što rekoh, evo u zadnjih 24 sata ti si ga ovdje ubjedljivo najviše puta spomenuo. Samo u tom zadnjem komentaru 5 puta. :lol:[/quote]

Sta ces, ne dam na rodjaka ;)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 jan 2017, 17:24

najbitnije je da dolazi na probu, dakle nije u pitanju odmah potpis a da ga niko nije uopste gledao kako igra(klipovi nisu relevantni) sto je dobro pa eto trebamo vjerovati Cali, ako se njemu svidi onda neka i potpise

ps. @evander pa sto trosis onda svoje zivce u Bosni, idi odmah u Estoniju i pokazi im kako se igra fudbal :D
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 jan 2017, 17:24

THEC je napisao/la:najbitnije je da dolazi na probu, dakle nije u pitanju odmah potpis a da ga niko nije uopste gledao kako igra(klipovi nisu relevantni) sto je dobro pa eto trebamo vjerovati Cali, ako se njemu svidi onda neka i potpise

ps. @evander pa sto trosis onda svoje zivce u Bosni, idi odmah u Estoniju i pokazi im kako se igra fudbal :D
Yebe me stomak i godine :kafa:

Mislim, nisam protiv da dodje na probu, mozda fakat momak nesto zna. Ne treba niti osudjivati niti hvaliti nesto o cemu blage veze nemamo.
Ali onaj napisa "e ovo je vec nestro". Kao da smo doveli U21 reprezentativca Argentine.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 jan 2017, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jan 2017, 17:25

Evander je napisao/la:@DenchiNL
Koju ba repku? Za Estoniju ti i ja mozemo igrati, samo da smo mladji. Nasa U21 repka ima puno veci ugled i puno je kvalitetnija. A pritom, vidim da je zamjena nekakvom igracu koji igra u ligi Estonije.
Odskolovan vani, sto ne igra nigdje vani? Igrao u nekakvom nizeligasu i dolazi kod nas na probu. Toliko o tome kako je uspjesan bio i da ga je Rafa zelio u prvi tim Napolia :)

Zar i Kobiljar nije odskolovan vani?
Kladim se da je Andjusic za njega Mehmet Shol iz najboljih dana.
De opusti se haveru, dolazi na probu nije sigurno da li ce dobit ugovor. Ako cala i pomocnici vide da nam moze pomoc ostat ce, sto se srkletis dzaba zadnja dva dana ccc
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jan 2017, 17:28

Cala nece pustiti nikakve menadzerske igrace, tako da opusteno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 jan 2017, 17:28

Dnevna doza Evadera :lol:
Nije bio ovakav ne pamtim :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jan 2017, 17:33

zlo87 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Bacio sam Lakostea na aparate sa jednom slikom! :cool:
kojom hahaha
Sa idolom mu danas pričao na treningu, slikali se i na fb mu turim! :kafa: Lakoste eno još prima kisik! :kafa:
pasica je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Bacio sam Lakostea na aparate sa jednom slikom! :cool:
I mene si sa avatarom :mrgreen:
Samo par dana, pa onda ide jedan pravi gospodin.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, ubipara i 34 gosta.