P.S. taj neko je najgolemiji zeljin poslijeratni sin

zsto bi covjek lagao? ja sam siguran da hrasno zna nesto o tome. ostali koji znaju ne smiju o tome pisatiQuinlan je napisao/la:Pa brate dragi igrači ne dobijaju te pare za raskide, a ne kondicioni trener yebote![]()
I vi u svašta možete povjerovat svaka vam čast
nije on o tome pricao na glas. pricao je u povjerenju, ali jbg 'procurilo' je. ja sam siguran da ti znas nesto o tome ali iz nekih razloga neces da pricas.Hrasno1921 je napisao/la:![]()
Hajmo logikom, neko mu predlozi i po ovome on je prihvatio, zasto bi to pricao na glas tek tako kada je on licno dobar u svemu tome?
Valjda bi trebao da suti, stavi pare u padze, prst u uho i pravac Kina, tako da mi je to totalno shega prica, da se razumijemo kada je dolazio bio sam protiv toga jer je mrtvi pitar, i kod nas je dosao zbog fine place i uslova rada, ali ruku na srce covjek je veliki profesionalac u svom poslu koliko god ga ja ne podnosio, tako da vjerujem da su to obicne gluposti i izmisljotine, pogotovo to da on prica o tome na sav glas, ocito je to kuhinja fina gradske raje ...
TobeYarabi je napisao/la:nije on o tome pricao na glas. pricao je u povjerenju, ali jbg 'procurilo' je. ja sam siguran da ti znas nesto o tome ali iz nekih razloga neces da pricas.Hrasno1921 je napisao/la:![]()
Hajmo logikom, neko mu predlozi i po ovome on je prihvatio, zasto bi to pricao na glas tek tako kada je on licno dobar u svemu tome?
Valjda bi trebao da suti, stavi pare u padze, prst u uho i pravac Kina, tako da mi je to totalno shega prica, da se razumijemo kada je dolazio bio sam protiv toga jer je mrtvi pitar, i kod nas je dosao zbog fine place i uslova rada, ali ruku na srce covjek je veliki profesionalac u svom poslu koliko god ga ja ne podnosio, tako da vjerujem da su to obicne gluposti i izmisljotine, pogotovo to da on prica o tome na sav glas, ocito je to kuhinja fina gradske raje ...
samo argumentovano.Rokoko87 je napisao/la:Ja vjerujem tobeu, on uvijek argumentovano priča i ima jako dobre izvore
to je opravdanje, jer kad uzmes lovu iz kase valjda moras imati neko opravdanje za to. nemoj se praviti da ne kontasHrasno1921 je napisao/la:tuzbu na osnovu cega? uredno primao placu, uredno mu sve isplacivano![]()
hajde malo bolje to ...
Ma dali mu da Cviki ponese , ti bas nista ne kontasTobeYarabi je napisao/la:to je opravdanje, jer kad uzmes lovu iz kase valjda moras imati neko opravdanje za to. nemoj se praviti da ne kontasHrasno1921 je napisao/la:tuzbu na osnovu cega? uredno primao placu, uredno mu sve isplacivano![]()
hajde malo bolje to ...
Naravno da nije istina, trazi daleko više.samirr je napisao/la:Nije istina da Miro trazi 12k, opet vam podvaljuju iz uprave !
Zna samke, prvi junfer forumaThetraphak1921 je napisao/la:Naravno da nije istina, trazi daleko više.samirr je napisao/la:Nije istina da Miro trazi 12k, opet vam podvaljuju iz uprave !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.