FK Rudar Kakanj

L' Imperator
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la L' Imperator » 05 jan 2017, 00:57

Nikad ovaj klub neće naprijed! U budućnosti bi vrlo lako mogli postati filijala Mladosti! :(
#samoRudar #zauvijek

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 05 jan 2017, 13:50

L' Imperator je napisao/la:Nikad ovaj klub neće naprijed! U budućnosti bi vrlo lako mogli postati filijala Mladosti! :(
Pa sta neka I to bude u najmanju ruku kakanj ima premijerligasa .Treba citav Kakanj da suportuje I Mladost .I Mladost je Kakanjski klub.Ljudi rade I grade svaka cast a te gluposti I obecanja I nadmetanja ko ce biti ko u klubu kao u Rudaru nema od toga nista .Zalosno ali je tako .U Rudaru se nikada nije kucilo samo raskucavalo .Sve mi je jasno a I svima vama kad I'm Musija nije valjao a znam Musiju dobro zajedno smo igrali u podmlatku Rudara.Covjek je htio ali su ga supci kocili .Treba to sve rastjerat I postavit jednog gazdu kao sto je u Mladosti.Dva domacina ne mogu biti u istoj kuci.Jedan je gazda .Tako je svugdje I to je pravilo .

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 05 jan 2017, 15:08

JAD I ČEMER!!
SVI SE TREBAMO DIGNUTI I LOPINU BEGOVCA OTJERATI!!!
ISTO STO U ZENICI ŠEKIJA ADILOVICA EVO SKLONISE TAKO I BEGOVCA POSLATI NA NJIVU PA NEK TAMO BIKOVE SVOJE HRANI I PO TEFERICIMA NEK HODA.
NIJE ZA NJEGA SVETINJA ZVANA
FK.RUDAR KAKANJ!!!
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 05 jan 2017, 15:11

L' Imperator je napisao/la:Nikad ovaj klub neće naprijed! U budućnosti bi vrlo lako mogli postati filijala Mladosti! :(
Drug to smo već NAŽALOST.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 jan 2017, 01:25

Nikako mi ovo ne miriše na dobro, al' treba ipak sačekati do prozivke i početka priprema. :problem:
#samoRudar #zauvijek

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 07 jan 2017, 13:27

L' Imperator je napisao/la:Nikako mi ovo ne miriše na dobro, al' treba ipak sačekati do prozivke i početka priprema. :problem:
jerane ne ocekujej nista previse...evo sada na kafi begovac opet govori da nema podrske...izgleda da se trazi alibi zbog odustajanja u borbi za pl...steta...

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 07 jan 2017, 14:06

JEDINI SPAS KLUBA I INSTITUCIJE ZVANA RUDAR KAKANJ JE TJERANJE EDINA BEGOVCA SA ČELA KLUBA!!!
NIŠTA DRUGO NE PREOSTAJE SAMO METLA U DUPE I ŠTO DALJE OD KLUBA!
VRIJEME ISTIČE VRLO LAKO SE MOŽE DESITI DA OD BORBE ZA PRVAKA BUDE GRČEVITA BORBA ZA OPSTANAK.
KAKO SU ZENICANI OTJERALI BAGRU I MI MOŽEMO NAJURITI BEGOVCA SAMO AKO SE SVI NAVIJACI I GREEN FIRM I GUSARI UJEDINIMO.
DA VAS NE KUPUJE BEGOVAC LAZNIM OBEĆANJIMA I FLAŠOM PIĆA!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 08 jan 2017, 00:22

Šta i da ode Begovac? Niko ba neće više ni blizu ovog kluba, a kamoli da se prihvati neke funkcije i da daje svoje pare za potrebe kluba. :?
#samoRudar #zauvijek

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 08 jan 2017, 10:19

uzet će opstina 100% JER RUDAR JE IME SA TRADICIJOM VI TO TREBATE DA ZNATE!
Samo nek on ide ima ljudi doce...

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 jan 2017, 01:29

Ma kakva Općina. Skupština kluba nije održana jer se trebao izabrati predsjednik, a niko to ne želi biti! Eto kakvo je stanje u klubu! Ni Begovac neće da bude predsjednik jer nema nikakve podrške, sam je dao preko 100 hiljada i normalno da mu je puk'o film. Rudnik, koji je 95 godina bio generalni sponzor, ne daje više ni marke! Pouzdani izvor informacija!

Prozivka bi trebala biti do kraja sedmice, tri "pojačanja" bi trebala doći, u svakoj liniji po jedno. Prvi dio priprema u Kaknju, pa Ponijeri i Makarska. Zasad još niko nije otišao iz kluba.
#samoRudar #zauvijek

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 10 jan 2017, 09:12

pa nek promijeni ime ako rudnik ne daje nista pokrenite inicijativu nek se zove Rudar Hidelberg I neka srede da mu cementara bude sponsor jer to svi rade .Pogledaj methalege iz Jajca .Bez love vise nema ni ljubavi .Zalosno ali je tako .

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 10 jan 2017, 11:28

L' Imperator je napisao/la:Ma kakva Općina. Skupština kluba nije održana jer se trebao izabrati predsjednik, a niko to ne želi biti! Eto kakvo je stanje u klubu! Ni Begovac neće da bude predsjednik jer nema nikakve podrške, sam je dao preko 100 hiljada i normalno da mu je puk'o film. Rudnik, koji je 95 godina bio generalni sponzor, ne daje više ni marke! Pouzdani izvor informacija!

Prozivka bi trebala biti do kraja sedmice, tri "pojačanja" bi trebala doći, u svakoj liniji po jedno. Prvi dio priprema u Kaknju, pa Ponijeri i Makarska. Zasad još niko nije otišao iz kluba.
NISI UPRAVU!!!
Rudnik svaki mjesec prebaci svoj dio novca oko 25000km,to ti je milijardu posto tačno.
Druga stvar Begovcu niko kriv nije što se uhvatio za klub SAM JE REKO DA CE ON LICNO sve uradit da rudar udje u P.L.
Čuj kakva opstina!??
Pa Mandra upravo zbog tog BEGOVCA nece da se prihvati funkcije JER VIDI DA SE PARE PERU IZ GODINE U GODINU preko kluba RADI SVOG POSLA I INTERESA kako do sad to nisi shvatio moj imperatoru.
To je čisti kriminal za koji ce kad tad neko morati odgovarat.
TO JE JEDINA ISTINA!
SPAS JE JEDINO OPĆINA I NAČELNIK!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 jan 2017, 13:25

kakanj84 je napisao/la: NISI UPRAVU!!!
Rudnik svaki mjesec prebaci svoj dio novca oko 25000km,to ti je milijardu posto tačno.
Druga stvar Begovcu niko kriv nije što se uhvatio za klub SAM JE REKO DA CE ON LICNO sve uradit da rudar udje u P.L.
Čuj kakva opstina!??
Pa Mandra upravo zbog tog BEGOVCA nece da se prihvati funkcije JER VIDI DA SE PARE PERU IZ GODINE U GODINU preko kluba RADI SVOG POSLA I INTERESA kako do sad to nisi shvatio moj imperatoru.
To je čisti kriminal za koji ce kad tad neko morati odgovarat.
TO JE JEDINA ISTINA!
SPAS JE JEDINO OPĆINA I NAČELNIK!!!
Ne znam više šta misliti, kome vjerovat.. :roll: Ovo gore mi je rekao covjek koji prvi sazna sve informacije iz kluba, vjerovatno znaš o kome je riječ, da ga ne imenujem ovdje. Ja sam se neko vrijeme bavio sportskim novinarstvom pa znam dosta tih ljudi u i oko kluba.
#samoRudar #zauvijek

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 10 jan 2017, 14:24

VJERUJ MENI RUDNIK DRŽI RUDARA U ŽIVOTU!
Ostalo je priča REKLA-KAZALA!!!
Sve ovo je čisti kriminal počevši od Suada Spahica i Igora Andrijevica koji su pokrali sve što se moglo uzeti pa do EDINA BEGOVCA koji će vjerovatno dokusuriti klub :twisted: !
Jedino MENSUR MUSIJA I RANIJE
NUNO IMAMOVIC SU OSTAVILI KLUB U PLUSU!
To se na prošloj skupštini i transparentno pokazalo i dokazalo.
Danas je trebala biti prozivka a begovac na sav glas priča DOK ON NE KAZE NEMA PROZIVKE.
TOLIKO O PREDSJEDNIKU KLUBA ZVANOM FK.RUDAR KAKANJ!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 11 jan 2017, 18:16

kakanj84 je napisao/la:VJERUJ MENI RUDNIK DRŽI RUDARA U ŽIVOTU!
Ostalo je priča REKLA-KAZALA!!!
Sve ovo je čisti kriminal počevši od Suada Spahica i Igora Andrijevica koji su pokrali sve što se moglo uzeti pa do EDINA BEGOVCA koji će vjerovatno dokusuriti klub :twisted: !
Jedino MENSUR MUSIJA I RANIJE
NUNO IMAMOVIC SU OSTAVILI KLUB U PLUSU!
To se na prošloj skupštini i transparentno pokazalo i dokazalo.
Danas je trebala biti prozivka a begovac na sav glas priča DOK ON NE KAZE NEMA PROZIVKE.
TOLIKO O PREDSJEDNIKU KLUBA ZVANOM FK.RUDAR KAKANJ!
Jarane da Rmu prebaci 25000 mjesecno to bilo da Rudar ima budjet od pola miliona sto je nebuloza ziva. Rmu vise ne prebacuje pare Rudaru nego ga pogura tako sto obezbjedi ruckove djabnu struju itd. Mozda jos pokoji dinar uleti ali je sve to tanko. Najveci finansijer je Edin i opcina ima tu jos cementara i par privrednika i to je to.

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 11 jan 2017, 20:59

Kakav crni Edin pitaj kad je dao plate igračima?
I j... vas on i sve koji ga podržavaju.
Vama je i u interesu da je rudar tu gdje jest da ga vodi jedna mrcina SEOSKA dzukela koja vas može kupiti za kafu i sok.
FUJJJJJJ

p.s.JASARSPAHICU tj.ziheru možda malo znaš informacija oko mladosti a oko rudara veze nemaš jer vama dobujanima i jest cilj da rudar spadne na niske grane A ŠATRO GA ZALITE.
PROCITANI STE OD SVIH MALO BOLJE UPUCENIH NAVIJACA RUDARA!!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 11 jan 2017, 22:23

Nemoj bit glup brate svega ti i nemoj se vise brukati. Kome je cilj da Rudar bude tu gdje jeste, smjesan si svega mi. To sto kazem da RMU od kad EP vodi glavnu rijec ne daje vise pare za Rudar je po tebi napad na Rudar, ja stvarno ne znam sta je sa tobom. Raspitaj se ti malo bolje prikupi informacije pa ces vidjeti koliko si neupucen iako mislis da znas puno ;)

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 11 jan 2017, 23:47

nisi upucen i VI DOBUJANI nevolite rudara jasno ko dan..
IMAS TEMU MLADOST DOBUJ KAKANJ I TAMO OTVARAJ TEME I PAmeTUJ.dobujče razguli

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 12 jan 2017, 14:49

Ostavljam te da zivis u zabludi

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 12 jan 2017, 15:47

kakanj84 je napisao/la:nisi upucen i VI DOBUJANI nevolite rudara jasno ko dan..
IMAS TEMU MLADOST DOBUJ KAKANJ I TAMO OTVARAJ TEME I PAmeTUJ.dobujče razguli
koji si ti idiot... :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.