Mali je itekako velika perspektiva,ali kao što kaže kolega par postova iznad nema ga tko gurati u prvi sastav.Inače mu je nadimak "solinski Torres".rebel je napisao/la:To ti je nije se nitko doveo pa sad samo reda radi da se popuni broj,daj bože da je ovaj mali dobar ko što govore ali da ga Hajduk tek tako pusti a dao za juniore skoro 50 golova i van seriski talenat ,ČISTO SUMNJAM
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Jest beton i zato je izabrao da ide u BIH na posudbu,a znamo kako igrači iz Hrvatske sanjaju ovamo da dođu ,samo ako nemaju nigdje drugo.Zar je nama kao klubu koji svake godine izlazi u Europu i cilja na jedan od trofeja u interesu dovodit igrače na posudbu od 6 mjeseci i time gušit igrače iz vlastite škole, nekim ko će čim zabije 10 golova odlepršat dalje.OVO JE ZA MENE POGREŠAN POTEZ ,mi moramo dovodit igrače koji će potpisivati ugovore na barem 3 godineplemic1 je napisao/la:vecu glupost odavno nisam procitaorebel je napisao/la:To ti je nije se nitko doveo pa sad samo reda radi da se popuni broj,daj bože da je ovaj mali dobar ko što govore ali da ga Hajduk tek tako pusti a dao za juniore skoro 50 golova i van seriski talenat ,ČISTO SUMNJAM![]()
mali je beton,kakvo bola popunjavanje brojeva?? ta nije loto![]()
to smo mogli davno da smo htjeli.
samo KVALITET ne KVANTITET
To i radimo,ali u nedostatku napadaca uzeli su ovog decka koji je vanserijski talenat i to je dokazao,a hajduk ga nije htio dati klubovima u Hrvatskoj koji su bili itekako zaintersirani za njega.rebel je napisao/la:Jest beton i zato je izabrao da ide u BIH na posudbu,a znamo kako igrači iz Hrvatske sanjaju ovamo da dođu ,samo ako nemaju nigdje drugo.Zar je nama kao klubu koji svake godine izlazi u Europu i cilja na jedan od trofeja u interesu dovodit igrače na posudbu od 6 mjeseci i time gušit igrače iz vlastite škole, nekim ko će čim zabije 10 golova odlepršat dalje.OVO JE ZA MENE POGREŠAN POTEZ ,mi moramo dovodit igrače koji će potpisivati ugovore na barem 3 godineplemic1 je napisao/la:vecu glupost odavno nisam procitaorebel je napisao/la:To ti je nije se nitko doveo pa sad samo reda radi da se popuni broj,daj bože da je ovaj mali dobar ko što govore ali da ga Hajduk tek tako pusti a dao za juniore skoro 50 golova i van seriski talenat ,ČISTO SUMNJAM![]()
mali je beton,kakvo bola popunjavanje brojeva?? ta nije loto![]()
to smo mogli davno da smo htjeli.
samo KVALITET ne KVANTITET
Ugovori su nam minimalno 2,3 i vise godina ali ovo se nije smjelo odbiti.
Uostalom,vidjecete o kakvom se igracu radi

I Modrić je došao kao posudba, pa najbolji igrač premijer lige bio, a posle toga zvijezda.
I kakve je koristi Zrinjski imao od Luke ,bili smo 13 tada i Željo nam uvaljivo 6 komada u Mostaru,Svaka čast Modriću ali meni je zrinjski važniji a ne nečija afirmacijaGalion je napisao/la:I Modrić je došao kao posudba, pa najbolji igrač premijer lige bio, a posle toga zvijezda.
Neki dan uplaceno od Modricevog transfera 100.000 EUR-a na racun Zrinjskog.rebel je napisao/la:I kakve je koristi Zrinjski imao od Luke ,bili smo 13 tada i Željo nam uvaljivo 6 komada u Mostaru,Svaka čast Modriću ali meni je zrinjski važniji a ne nečija afirmacijaGalion je napisao/la:I Modrić je došao kao posudba, pa najbolji igrač premijer lige bio, a posle toga zvijezda.
Eto kakve koristi,a da ne pricamo to sto nas Luka spomene u svakom intervjuu koji da bilo kojoj tv kuci.
Dakle,ima koristi i financijske a i druge jos vaznije-promicanje imena HŠK ZRINJSKI MOSTAR

Ti znači samo gledaš financisku stranu po tome KRUŠKO je najveći promotor Zrinjskog skrco je u njega sigurno par miliuna,nemoj me pogrešno svatit svaka čast Luki uvijek će pisat da je nosio dres sa lentom,nego nama trebaju igrači koji će ostaviti dubok trag,koji će nam osigurati trofeje ,a za to nam trebaju igrači koji će nositi dres Zrinjskog više od pola godine jer sa trofejima dolazi Europa ,a sa Europom pare koje si maloprije spomenuo
vama treba jos nekoliko kvalitetnih igraca kako bi se mogli boriti za titulu u narednoj sezoni jer vam je klupa kratka a to bi se moglo osjetit u cetvrtak protiv OB (nadam se da nece), procitah da ivankovic i dzidic ne idu u dansku
ko ce ih zamjenit?? pogotovo ivankovica kapitena?
FC Manchester United
ivankovica ce zamjeniti Marin Anicic koji se vratio iz Ukrajine!haris334 je napisao/la:vama treba jos nekoliko kvalitetnih igraca kako bi se mogli boriti za titulu u narednoj sezoni jer vam je klupa kratka a to bi se moglo osjetit u cetvrtak protiv OB (nadam se da nece), procitah da ivankovic i dzidic ne idu u dansku
HSK Zrinjski Mostar
Joj ovi pisu kako je OB jak bla bla... OB je prosjecna ekipa iz Danske i Nisu nista bolji od nasih klubova iz BIH...
BLUE NATION.
Bolji su od nas ali važno je da ih ne precijenimo i imamo šanse da izvučemo aktivan rezultatJaydoo82 je napisao/la:Joj ovi pisu kako je OB jak bla bla... OB je prosjecna ekipa iz Danske i Nisu nista bolji od nasih klubova iz BIH...
Najvaznije je da se prva utakmica ne odigra kao sto je slucaj bio u Zeljeznicaru te da nam se ne dogodi nezainteresiranost publike jer znamo kakav je nas mentalitet,ta ću na utakmici tamo izgubili 2,3 razlike i slicna razmisljanja,najvaznije bi bilo to da se stadion napuni a ako dobijemo priliku za prolaz treba je iskoristiti jer bi se otvorila jos veca vrata za zaradu novca i promociju imena Zrinjski!
Malo nas je poremetila ova vijest o Dzidicu i Ivankovicu dvojcu koji je protiv Tobola odigrao odlicno i bit ce veliki hendikep ali svih 11 treba giniti na terenu !
.........................melher...................
Rizvanovic....Sunjic........J.Anicic....M.Anicic
.....................Stjepanovic....................
Selimovic.....Zadro.......Zizovic........P.Susic
.....................Dragicevic......................
SRETNO MOMCIMA NA PUTOVANJU U DANSKU !
Malo nas je poremetila ova vijest o Dzidicu i Ivankovicu dvojcu koji je protiv Tobola odigrao odlicno i bit ce veliki hendikep ali svih 11 treba giniti na terenu !
.........................melher...................
Rizvanovic....Sunjic........J.Anicic....M.Anicic
.....................Stjepanovic....................
Selimovic.....Zadro.......Zizovic........P.Susic
.....................Dragicevic......................
SRETNO MOMCIMA NA PUTOVANJU U DANSKU !
HSK Zrinjski Mostar
Za prvu gostujuću utakmicu vezni red i napad nam je sasvim dovoljan, zapravo bolje ni nemamo. Problem nam je obrana. Rizvanović je dobar igrač ali još uvijek to nije to, zna često zaplivati, jednostavno nije se bio navikao na suigrače. Valjda će od sada to ići na bolje. U Šunjića nitko ne sumnja ali mu kolega stoper ima svega nekoliko utakmica za prvi tim. M. Aničić je dokazan igrač ali je pripreme prošao s drugom ekipom ali tu ne bi trebalo biti problema.
Daj Bože povoljan rez. i u MO će garantirano biti spektakl.
Daj Bože povoljan rez. i u MO će garantirano biti spektakl.
a netreba vala ih toliko ni hvaliti... nadam se da ce Zrinjski proci...rebel je napisao/la:Bolji su od nas ali važno je da ih ne precijenimo i imamo šanse da izvučemo aktivan rezultatJaydoo82 je napisao/la:Joj ovi pisu kako je OB jak bla bla... OB je prosjecna ekipa iz Danske i Nisu nista bolji od nasih klubova iz BIH...
BLUE NATION.
goran markovica kojeg smo mi otpisaliii,kupita nase otpatkeeee[/quote]
Niste ga vi otpisali nego je otišao jer mu niste isplatili tri plate.[/quote]
14-16 god.plafon
cuj otisao...pa bola' ne moze otici,nije u skoli...Sir Jovic ga je prekrizio u svojim kombinacijama vec na polusezoni...tako da je otjeran,a ne otisao..jedino ako vam je on suplju gurno,cuj 3.plate
problem u p.m.
[/quote]
Marković nije niti otjeran, a niti je bio prekrižen.Marković je jako dobar igrač, pravi borac, ostavlja srce na terenu i uz to jako dobar dečko.Bio je standardni član naše postave prošle sezone, a razlog njegovog odlaska, iako je imao ugovor još jednu sezonu, je činjenica da u druga ugovorna rata od 15.000,00 KM nije mogla biti plaćena, tako da je prihvatio prijedlog uprave da dobije slobodne papire za oprost duga.
Zas mene puno bolji desni bočni od Rizvanovića, na čijoj se igri vidi da mu to nije prirodna pozicija, dečko trči i motorički je dobar, ali ne postavlja se dobro i " pliva " u obrani.
Niste ga vi otpisali nego je otišao jer mu niste isplatili tri plate.[/quote]
14-16 god.plafon

cuj otisao...pa bola' ne moze otici,nije u skoli...Sir Jovic ga je prekrizio u svojim kombinacijama vec na polusezoni...tako da je otjeran,a ne otisao..jedino ako vam je on suplju gurno,cuj 3.plate

Marković nije niti otjeran, a niti je bio prekrižen.Marković je jako dobar igrač, pravi borac, ostavlja srce na terenu i uz to jako dobar dečko.Bio je standardni član naše postave prošle sezone, a razlog njegovog odlaska, iako je imao ugovor još jednu sezonu, je činjenica da u druga ugovorna rata od 15.000,00 KM nije mogla biti plaćena, tako da je prihvatio prijedlog uprave da dobije slobodne papire za oprost duga.
Zas mene puno bolji desni bočni od Rizvanovića, na čijoj se igri vidi da mu to nije prirodna pozicija, dečko trči i motorički je dobar, ali ne postavlja se dobro i " pliva " u obrani.
Niste ga vi otpisali nego je otišao jer mu niste isplatili tri plate.[/quote]NJAZRI je napisao/la:goran markovica kojeg smo mi otpisaliii,kupita nase otpatkeeee
14-16 god.plafon

Zas mene puno bolji desni bočni od Rizvanovića, na čijoj se igri vidi da mu to nije prirodna pozicija, dečko trči i motorički je dobar, ali ne postavlja se dobro i " pliva " u obrani.[/quote]
LOL ko kuca.

pa nije 15 miliona,cuj 1 POST

nemoj lupat bezveze,trener ga je prekrizio jer je poceo lupat cifre i ucjenjivati.dakle,NEMOJ LUPAT
14-16 god.plafonHUM je napisao/la:Niste ga vi otpisali nego je otišao jer mu niste isplatili tri plate.NJAZRI je napisao/la:goran markovica kojeg smo mi otpisaliii,kupita nase otpatkeeee

Zas mene puno bolji desni bočni od Rizvanovića, na čijoj se igri vidi da mu to nije prirodna pozicija, dečko trči i motorički je dobar, ali ne postavlja se dobro i " pliva " u obrani.[/quote]
LOL ko kuca.

nemoj lupat bezveze,trener ga je prekrizio jer je poceo lupat cifre i ucjenjivati.dakle,NEMOJ LUPAT[/quote]
NE LUPAM, NEGO ZNAM.IZ USTA ANTE VIDAČKA, ISTA SITUACIJA KAO I SA ŽURŽINOVOM.PO MENI POŠTENIJE OD KLUBA NEGO DA SU ZAVLAČILI LJUDE, A TO ŠTO SU NJIH DVOJICA PRIHVATILI, NADAJUĆI SE INOZEMNIM ANGAŽMANIMA, A NE ISTRI I ŽELJI, TO JE NJIHOV PROBLEM.NIJE MI JASNO O KAKVOM LUPANJU CIFARA PIŠEŠ, KADA JE MARKOVIĆ IMAO UGOVOR U KOJEM JE PISALO KOLIKO IMA ZA DRUGU GODINU UGOVORA.
A TO ZA PRVI POST, PA I TI SI IMAO PRVI POST, KAO I SVI NA OVOM FORUMU.
Marković nije niti otjeran, a niti je bio prekrižen.Marković je jako dobar igrač, pravi borac, ostavlja srce na terenu i uz to jako dobar dečko.Bio je standardni član naše postave prošle sezone, a razlog njegovog odlaska, iako je imao ugovor još jednu sezonu, je činjenica da u druga ugovorna rata od 15.000,00 KM nije mogla biti plaćena, tako da je prihvatio prijedlog uprave da dobije slobodne papire za oprost duga.NJAZRI je napisao/la:14-16 god.plafonHUM je napisao/la:Niste ga vi otpisali nego je otišao jer mu niste isplatili tri plate.NJAZRI je napisao/la:goran markovica kojeg smo mi otpisaliii,kupita nase otpatkeeee![]()
cuj otisao...pa bola' ne moze otici,nije u skoli...Sir Jovic ga je prekrizio u svojim kombinacijama vec na polusezoni...tako da je otjeran,a ne otisao..jedino ako vam je on suplju gurno,cuj 3.plateproblem u p.m.
LOL ko kuca.

nemoj lupat bezveze,trener ga je prekrizio jer je poceo lupat cifre i ucjenjivati.dakle,NEMOJ LUPAT[/quote]
NE LUPAM, NEGO ZNAM.IZ USTA ANTE VIDAČKA, ISTA SITUACIJA KAO I SA ŽURŽINOVOM.PO MENI POŠTENIJE OD KLUBA NEGO DA SU ZAVLAČILI LJUDE, A TO ŠTO SU NJIH DVOJICA PRIHVATILI, NADAJUĆI SE INOZEMNIM ANGAŽMANIMA, A NE ISTRI I ŽELJI, TO JE NJIHOV PROBLEM.NIJE MI JASNO O KAKVOM LUPANJU CIFARA PIŠEŠ, KADA JE MARKOVIĆ IMAO UGOVOR U KOJEM JE PISALO KOLIKO IMA ZA DRUGU GODINU UGOVORA.
A TO ZA PRVI POST, PA I TI SI IMAO PRVI POST, KAO I SVI NA OVOM FORUMU.[/quote]
trazio je puno vise para,poceo je ucjenjivati njegov menadjer jer je znao da smo u deficitu na desnom boku,a momak je odigrao dobro i mislio je da ce nasi popustiti..
i ti stvarno mislis da je 15 milja problem?????? ne mogu vjerovati,ako to mislis onda ne da ne znas situaciju u klubu nego pojma nemas..pa sad smo inkasirali samo od uefe 300 milja eura + karte + nasi sponzori..i problem 15-ka..jasta je

ajde manje quotajte majke vam...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Sretno zrinjevci u danskoj, da donesete jos koji bod za BH fudbal.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.