FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 10 jan 2017, 20:35

sekerbay je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:Ovaj skroz desno na slici sam ja
ovaj bucko :D
kad sam vidio sliku poletio da napišem momčina, a ti me preduhitri sa ovim bucko.
Moraš li uvijek naopako, moraš li uvijek zabavu kvariti?
sekerbay je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:I čik pogodi od koga sam dres dobio, ovaj sa slike
ma nemam blage, vjerovatno od nekog pakasha.
e jes' mu neko dres poklonio nemoj pitat'. ni domaći ni gostojući nego nekakvu treću opciju koja je usput vjerovatno na velikom sniženju bila. :mrgreen:

divi omera što gleda, kakvo slikanje, ima prečeg posla. :mrgreen:

što se tiče posudbe Badstubera, vjerovatno je ovo bezbolniji rasplet za konačan rastanak.
sumnjam da će i kod plavaca nešto postići, posebno se kod njih igrači povrijeđuju kao na traci, kud njih izabra, nije moglo gore.

Uvijek postoji ali, ali ipak ovo bliže.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 jan 2017, 21:00

Sretno Badstuberu, Bayern je za svaki slucaj produzio sa njim do 2018. ako prodje sve dobro kod rudara...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 jan 2017, 21:46

Badstuber na posudbi do kraja ove sezone, ili? Koliko sam ja upucen, ugovor mu istice na kraju ove sezone. Postaje slobodan igrac ili ga kupuje Schalke???
Stern des Südens

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 jan 2017, 21:52

Posudba do kraja ove sezone, ugovor isticao na ljeto, produzen do ljeta 2018.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 11 jan 2017, 11:24

malo nelogicna odluka holgera da prede u schalke s obzirom da tamo vec egzistiraju tri odlicna stopera,po meni bi pametnije bilo da je odlucio otici u wolfsburg koji ima problema sa defenzivom

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 jan 2017, 11:46

Da, ali rudari igraju sa tri stopera nazad, i ima prostora za Holgera...sad hocel' se uklopiti, ostaje da vidimo.
Ismael je trener vukova i kaze da u defanzivi nece biti promjena, da je zadovoljan defanzivom. Bruma, Wolscheid, Knoche...ako ima jos koji omladinac...dosta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 11 jan 2017, 13:29

Igraju naldo howedes i nastasic može igrati umjesto nastasica,iako ne znan koliko mu je schalke pametan izbor

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 11 jan 2017, 13:50

Pored zdravog Badstubera jedino je Howedes tu siguran.

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 11 jan 2017, 14:16

Jedan svjetski poznati i previše hvaljeni Boateng ne bi vidio prve postave Bayerna i reprezentacije Njemačke da je Badstuber više bio 100% spreman kroz dosadašnju karijeru. Šteta za tako strašnog igrača, previše se mučio za povredama. Nadam se da će imati više sreće od sada i neka mu je sretno.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 11 jan 2017, 16:15

ako si zaboravio u jupovoj triple sezoni bili su zamisljeni boateng-badstuber u tandemu,s njima smo i izbacili real u polufinalu lp-a,da se holger nije ozljedio nikad dante ne bi igrao a vjerovatno ne bi ni dovodili hummelsa...al to su sad hipotetska gledanja,sta je tu je

Inace boateng nam ima velikih problema sa mesetarima

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 11 jan 2017, 21:32

Više sam mislio na slučaj u kojem je Hummels već doveden, a pored toga mislim da ga je Bayern svakako planirao dovesti, barem kada se gleda iz sadašnje perspektive. Za nastupe u dresu panzera sam već siguran da bi nastupao u prvih 11 sa Hummelsom i to na kraju ostaje neispunjena želja, slično kao i sa Reusom i njegovim izostancima.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jan 2017, 22:31

slika
Salihamidžić će zajedno s Elberom i Lizarazuom predstavljati Bayern na raznim događajima po cijelom svijetu

Bivši bh. reprezentativac, Hasan Salihamidžić (40), u budućnosti će obavljati funkciju ambasadora Bayern Munchena.
Kako piše “Bild”, Salihamidžić će zajedno s Giovanijem Elberom i Bixenteom Lizarazuom predstavljati Bayern na raznim događajima po cijelom svijetu.
“Salihamidžić, Elber i Lizarazu su popularni kod naših navijača. Osvojili su Ligu šampiona 2001. godine, a uz to besprijekorno prenose vrijednosti kluba. Poznati su širom svijeta”, izjavio je glavni marketinški menadžer kluba Andreas Jung.
Salihamidžić je u Bayern došao 1998. godine iz HSV-a, a u timu iz Munchena je proveo devet sezona, osvojivši čak 16 trofeja.
Igrao je još za Juventus i Wolfsburg, a karijeru je okončao 2012. godine.
Za bh. reprezentaciju, čiji je član bio do 2006. godine, odigrao je 42 utakmice.
Uvijek bio i ostao gospodin. :cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 11 jan 2017, 23:28

Saurman je napisao/la:Uvijek bio i ostao gospodin. :cool:
Tako je.
Ali dođu neki pa ga psuju kao nije mu se dalo za reprezentaciju igrati. Kako će gospodin sa seljacima, ne ide.

Ali poštujem čitavu tu gardu naše reprezentacije sa Bolićem, Baljićem, Barbarezom, Hibićem, Konjićem, MIsimovićem, Papcem, Bešlijom, Bajramovićem..., smatram da su to bili daleko bolji ljudi od ovih što danas igraju, možda baš zato i ne pratim ozbiljno reprezentaciju odavno, jer mi se izgubila ta identifikacija.
Fino igračko okruženje je bilo, ali očito Hasanu je nešto drugo smetalo, ali kad god je igrao u onih 40 utakmica ne može mu se zamjeriti da je skoro uvijek davao ono najbolje od sebe. A povrede su ga dosta još tu omele.

3 svakako prepoznatljive ikone našeg kluba.
Ima li Scholl ikakvu funkciju u Bayernu?

Mada kad vidim sad statistiku Hasana odigrao je približno utakmica koliko i Bolić i Barbarez, znači ponajviše iz te generacije,
tako da mu se ni tu nema šta zamjeriti, ali hajde dokaži ti to nekom. Kod nas ga ne cijene, nikad ga nisu ni cijenili, tako mi se uvijek činilo.
Iako naš najbolji igrač, uvijek je u sjeni bio, gospodin.

Naš narod hoće umišljenih visokoletača ala Džeko.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 11 jan 2017, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 jan 2017, 23:39

dr.adnan je napisao/la:slika
Pretpostavljam da je ovaj Atilio Lombardo ustvari Kufur/Pep/Karlo? :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 jan 2017, 02:10

Pep proćelavio malo zbog Reala :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 jan 2017, 10:33

Klare je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Uvijek bio i ostao gospodin. :cool:
Tako je.
Ali dođu neki pa ga psuju kao nije mu se dalo za reprezentaciju igrati. Kako će gospodin sa seljacima, ne ide.

Ali poštujem čitavu tu gardu naše reprezentacije sa Bolićem, Baljićem, Barbarezom, Hibićem, Konjićem, MIsimovićem, Papcem, Bešlijom, Bajramovićem..., smatram da su to bili daleko bolji ljudi od ovih što danas igraju, možda baš zato i ne pratim ozbiljno reprezentaciju odavno, jer mi se izgubila ta identifikacija.
Fino igračko okruženje je bilo, ali očito Hasanu je nešto drugo smetalo, ali kad god je igrao u onih 40 utakmica ne može mu se zamjeriti da je skoro uvijek davao ono najbolje od sebe. A povrede su ga dosta još tu omele.

3 svakako prepoznatljive ikone našeg kluba.
Ima li Scholl ikakvu funkciju u Bayernu?

Mada kad vidim sad statistiku Hasana odigrao je približno utakmica koliko i Bolić i Barbarez, znači ponajviše iz te generacije,
tako da mu se ni tu nema šta zamjeriti, ali hajde dokaži ti to nekom. Kod nas ga ne cijene, nikad ga nisu ni cijenili, tako mi se uvijek činilo.
Iako naš najbolji igrač, uvijek je u sjeni bio, gospodin.

Naš narod hoće umišljenih visokoletača ala Džeko.
Mislim da ne,jedino mu sin igra za drugu ekipu,a on sam se rastaje od zene

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 jan 2017, 21:01

Počinje da kopira Robbenovu frizuru ;)
No, pravo ga je čudno u plavoj boji vidjeti :wtf:
slika
Sent from my Philips Smart TV.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 jan 2017, 21:15

E dobri naš Holger, vidjeće on šta je Bayern čim se prvi put povrijedi u Šalkeu, ja se prije svega nadam da se neće nikako povrijedit, a i ako se nekako povrijedi, nadam se da će ga Schalke barem razumijevati upola koliko je to Bayern radio.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 13 jan 2017, 09:32

Yannick Carrasco - opasno se pise da smo zainteresovani za njega...odlican igrac...

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 jan 2017, 10:03

edo07 je napisao/la:Yannick Carrasco - opasno se pise da smo zainteresovani za njega...odlican igrac...
odavno nisam cuo nesto bolje

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.