FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 11 jan 2017, 21:26

kraljlavova je napisao/la:Ovako stvari stoje sto prije se rijesimo direktorice i ihtijarevica bolje po nas.moze te li zamisliti da se dogovore 2 pojacanja i direktorica ne ode na potpis ugovora i tako to sve propadne zbog nesposobne direktorice.ma uzas vjerujte mi
:lol: :bow: kralju, šahu matu :tokralju: :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 11 jan 2017, 21:34

Handzic sutra stize na pregovore .

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 11 jan 2017, 21:36

HeraklitMracni je napisao/la:Handzic sutra stize na pregovore .
Direktorica prekosutra :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 jan 2017, 21:37

Kada se to prezime spominje uvijek se mora reći i ime. Haris :?:
SRETAN BROJ - 1725

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 11 jan 2017, 21:50

Gdje ide Dulja ?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jan 2017, 21:53

hrn je napisao/la:Gdje ide Dulja ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jan 2017, 21:54

pitic je napisao/la:
Valjda Haris.

Sto znaci da Hadzic i Catakovic dobro treba da zagriju guzu za klupe. Ne govorim da je losa stvar ako Handzic dodje, al ako ne dovedu veznjaka njegovog kvaliteta nista od toga.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 11 jan 2017, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 jan 2017, 21:54

Nije bio zadovoljan ponudama iz Grčke i Turske koje je imao.

Mnogo se mahala gdje će. Mahala kaže za sada Celtic, Freiburg...
SRETAN BROJ - 1725

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jan 2017, 21:55

To bi ekstra pojacanje biko,mada bi ja volio Hadzica gurnut pa sta bog da. Valjda ga opet nocni zivot na Handzica mislim nebi povukao

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 jan 2017, 21:57

FrancescoTotti je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Valjda Haris.

Sto znaci da Hadzic i Catakovic dobro treba da zagriju guzu za klupe. Ne govorim da je losa stvar ako Handzic dodje, al ako ne dovedu veznjaka njegovog kvaliteta nista od toga.
Hare, nekadašnji poklonik skutera, kožnih jakni i dobrih koka. Ako se vrati valjda ga Istok neće opet otjerati.
SRETAN BROJ - 1725

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 11 jan 2017, 22:15

pasica je napisao/la:
Direktorica prekosutra :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 jan 2017, 22:20

PitarBordo je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
visokohz je napisao/la:Al ste dosadni vise s tim Rustemovicem u p.m.

A to im je glavna zanimacija ovde, vecini bar, slazem se da nije neki igrac ali sto se oko njega pretjeruje malo je reci, imas bar 5 igraca koji su losiji od njega bili u ovoj polusezoni.
A je8i ga sad, dođe aligator kaže glavna zanimacija Said, onda dođeš ti kažeš glavna zanimacija Edin, između dođe neko kaže da se ovdje samo kuka jer nikog se ne dovodi i da razumijemo nema se para, onda prije njega dođe neko i kaže šta se brinemo za pare nisu naše... Ma hajte molim vas.

Pa pogledaj samo broj postova o Rustemovicu zivota ti, mjesecima u nazad se o njemu pise i rekao bi covjek kao da nam taj lik svaku tekmu uvali autogol, a opet ponavljam niti ga smatram kakvim kvalitetnim igracem, ali ima ih sigurno vise koji bi se mogli kritikovati prije Rustemovica, Hodzic recimo, Saric, Ivetic itd.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 jan 2017, 22:43

za nekoliko godina cemo ovdje pisati komentare tipa 'da je nekako nagovoriti rustemovica da se vrati' :lol:

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 11 jan 2017, 22:45

Ne ide nigdje.
Ima ponude Dinamo ZG i Seriffa, u Dinamo mu se ne ide jer ga je strah klupe, a Sarajevo mu daje vise para nego Seriff tako da i to otpada.
Obestecenje mu je 500 000 eura i tesko da ce to iko platiti, samo je pitanje da li ce produziti.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 jan 2017, 23:00

PitarBordo je napisao/la:
A to im je glavna zanimacija ovde, vecini bar, slazem se da nije neki igrac ali sto se oko njega pretjeruje malo je reci, imas bar 5 igraca koji su losiji od njega bili u ovoj polusezoni.
A je8i ga sad, dođe aligator kaže glavna zanimacija Said, onda dođeš ti kažeš glavna zanimacija Edin, između dođe neko kaže da se ovdje samo kuka jer nikog se ne dovodi i da razumijemo nema se para, onda prije njega dođe neko i kaže šta se brinemo za pare nisu naše... Ma hajte molim vas.

Pa pogledaj samo broj postova o Rustemovicu zivota ti, mjesecima u nazad se o njemu pise i rekao bi covjek kao da nam taj lik svaku tekmu uvali autogol, a opet ponavljam niti ga smatram kakvim kvalitetnim igracem, ali ima ih sigurno vise koji bi se mogli kritikovati prije Rustemovica, Hodzic recimo, Saric, Ivetic itd.
Ti si taj koji odlučuje koga treba prije koga kritikovati? Nemoj se šta uvrijediti, ali kao što ti misliš da treba nekoga prije Rustemovića, ima ljudi kojima on ide na toj listi ispred. A kritika kao kritika, kakva god da je, ako je osnovana ne može se odbijati.
Samo Saraj'vo.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 11 jan 2017, 23:04

Sacekajmo malo ljudi.. Tek su se okupili.. Ne treba im odmah pritisak stvarat.. :lol:
Valjda ce doci bar jedno pojacanje do polaska u Tursku.
Sto se tice Dulje, ako ne ode u tu Njemačku, bolje mu je ovdje da ostaane.. Uvijek su najbolji iz ove nase lige odlazili u Dinamo i propadali.. Nece ni on biti izuzetak, ukoliko ode u Zg. Nek mu se da koliko trazi i zdravo! Sigurno ne trazi milion maraka.. A na ljeto, Liga sampiona (trece pretkolo) ce biti izlog i onda cemo ga prodati.. za dobre pare (opet sam optimista) :shh:
Ja nesto kontam da bi mogli biti sampioni ove godine!! (i ne, nisam ni na kakvim drogama) :rol:
IDEMO PONOVO!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jan 2017, 23:25

Neki ovdje kako pisu reko bi da smo ko Sloboda mrtva. Normalno da necemo davat 100 il 200 milja za igrace koji mrdnut iz ove lige ne mogu. Dulji se sigurno za nase uslove nude fine pare,a ovo plakanje nemamo para itd je smijesno,navikle lole po 20 igraca da dolaze u zimskom roku,a Dulja ako produzi sigurno ce otic za vece pare jer ce imat i duzi ugovor.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jan 2017, 23:27

Anketa mi nije bas dobra . ja sam zadovoljan calom i ekipom al nisam zadovoljan u kojem pravcu ide klub a to je prodavati svake godine najbolje igrace a pritom ne dovodimo nove mlade igrace i smanjujemo ambicije kluba .

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jan 2017, 23:43

bordobijeli je napisao/la:Anketa mi nije bas dobra . ja sam zadovoljan calom i ekipom al nisam zadovoljan u kojem pravcu ide klub a to je prodavati svake godine najbolje igrace a pritom ne dovodimo nove mlade igrace i smanjujemo ambicije kluba .
Po igracima koji dolaze ne mogu se prepoznati ambicije kluba...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jan 2017, 23:53

DenchiNL je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Anketa mi nije bas dobra . ja sam zadovoljan calom i ekipom al nisam zadovoljan u kojem pravcu ide klub a to je prodavati svake godine najbolje igrace a pritom ne dovodimo nove mlade igrace i smanjujemo ambicije kluba .
Po igracima koji dolaze ne mogu se prepoznati ambicije kluba...
Cala je dosao u jako teskom trenutku izvukao maksimum iz ekipe i ako nismo uspjeli dobiti slobodu ,zelju,zrinjskog,sirokog ipak smo dobro finisirali i zavrsili drugi. Sam cala a i mi navijaci prizeljkujemo da zadrzimo najbolje igrace i pojacamo se s 3-4 kvalitetna igraca da udjemo u borbu s zrinjskim i zeljom, medjutim politika kluba je drugacija mi cemo moguce ostati bez par najbolji igraca a kako stvari stoje nismo u stanju dovesti kvalitetna pojacanja. To dovoljno govori o ambicijama i putu kojim idemo .niko sretni od mene da sam u krivu .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Varijantas8 i 119 gostiju.