Zato sto zive od 350KM penzijeGigant je napisao/la:Blekicu svaka cast na istrajnosi u borbi protiv parazita...zasto te legende ne mogu pomoci klubu kada je potrebno, a ne samo uzimati od njega..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Daj uozobiljite se o cemu to raspravljate,text je plasirao SAN u textu se konkretno govori ko stoji iza toga...daj nemoj jos i oko takvih nebuloza da se raspravljamo ko da neznate da su jedno 1000 tema provukli kroz svoj list...Sinanu das 200KM i taj ce o tebi napisati da si najbolji svijetski talanat bez obzira sto niko za tebe nikad nije cuo 
P.S. kad se vec spomenula ova tema sto se tice tih legendi treba reci da je Blekic insistirao da se 10-tak godisnjih podjeli tim ljudima,to mozete provjeriti ako ste u kontaktu sa nekim od predstavnika navijaca
I ovi sto su spomenuti u textu nisu nikakvi socijalni slucajevi sve su to ljudi dobro stojaci osim mozda Biogradlica neznam kakva je situacija sa njima na tom polju...

P.S. kad se vec spomenula ova tema sto se tice tih legendi treba reci da je Blekic insistirao da se 10-tak godisnjih podjeli tim ljudima,to mozete provjeriti ako ste u kontaktu sa nekim od predstavnika navijaca
I ovi sto su spomenuti u textu nisu nikakvi socijalni slucajevi sve su to ljudi dobro stojaci osim mozda Biogradlica neznam kakva je situacija sa njima na tom polju...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
-
Necemo uzimati Dzeksona 45.000 € je puno plus jos hoce obestecenje , a ljudi koji ga gledaju kazu da jedva hoda po terenu fizicka sprema na 0 .Mourinhokilledbarca je napisao/la:hocemo li uzimati DZEKSONA ili??? jesu li to nasi napali Popovica??
Kad nesto urade manijaci , odma se spuca kontra prica da je i napadnut njihov igrac i to bas na grbavici krajnje smijesno

Koji to zivi od 350KM penzije?? pa jel mora sjediti u bordo VIP salonu...sta fali ostalim tribinama, ima istok, ima zapad, ako je 100 KM godisnje pune, onda...bistrikboy je napisao/la:Zato sto zive od 350KM penzijeGigant je napisao/la:Blekicu svaka cast na istrajnosi u borbi protiv parazita...zasto te legende ne mogu pomoci klubu kada je potrebno, a ne samo uzimati od njega..
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
1946
- samir_tm87
- Kontakt:
buhahahahahhahaMourinhokilledbarca je napisao/la:http://www.facebook.com/?ref=home#!/pho ... 4076382901
novi dres zelje --- DRAMA !AHAHA
al mislim da necemo te nosit

nije nam puma sponzor jbg

i mogao si to u nekom drugom pogramu , nisi se morao mucit u paint-u ima dosta jednostavnijih programa

-
- Kontakt:
boze sacuvaj,kakvi ste vi navijaci kad ne znate sta vam trener izjavljuje,jest jadan,vec trazi alibi i vrsi pritisak,po 1586 put se protiv sarajeva radi,da nije smjesno bilo bi zalosno
Ovo odgađanje nas je totalno poremetilo. Tempirali smo formu za kraj ovog mjeseca, a sada smo slobodni. Prvenstvo nije ni počelo, a već se radi protiv Sarajeva. Nije mi jasno kome smetamo”, rekao je Varešanović
Ovo odgađanje nas je totalno poremetilo. Tempirali smo formu za kraj ovog mjeseca, a sada smo slobodni. Prvenstvo nije ni počelo, a već se radi protiv Sarajeva. Nije mi jasno kome smetamo”, rekao je Varešanović
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- sarajlija89
- Kontakt:
i sta je pogrijesio tu????Phill Jackson je napisao/la:boze sacuvaj,kakvi ste vi navijaci kad ne znate sta vam trener izjavljuje,jest jadan,vec trazi alibi i vrsi pritisak,po 1586 put se protiv sarajeva radi,da nije smjesno bilo bi zalosno
Ako seljo i olimpik mogu igrati utakmicu 4.8....zasto sarajevo i celik ne bi mogli???

doduse zaboravio sam,ibrakovic ide na seminar

u tom periodu sarajevo ce igrati 3 utakmice u 7 dana...i kako nismo osteceni...??? mi zbog vaseg trenera da odgadjamo utakmicu..da ne spominjem da od aprila cekamo mec na kosevu
al nebitno....aBd mi slaviju da dobijemo..a poznato je kako vi prolazite na kosevu tako da apsolutno nije bitno hocete li izgubit 4.8. ili 11. 8.
P.S. Odluka nije zvanicna i konacna jos...mozda se ipak bude igralo
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
pogrjesio je zato sto bezveze dize frku i izvodi nesto ko da je ne znam ti sta u pitanju,a ne obicno pomjeranje tekme,,da vi igrate u evropi pa ste umorni i to razumio bi stvarno,al ovako je potpuno svejedno i posteno,i mi i vi cemo imat isto vremena do tekme tako da su oba tima na istom...uglavnom samo da bude sudjenje normalno ko na bilinom zadnju tekmu,,tad je stvarno za desetku bilo...sretno i vama i nama i da ne bude nikakvih pizdarijasarajlija89 je napisao/la:i sta je pogrijesio tu????Phill Jackson je napisao/la:boze sacuvaj,kakvi ste vi navijaci kad ne znate sta vam trener izjavljuje,jest jadan,vec trazi alibi i vrsi pritisak,po 1586 put se protiv sarajeva radi,da nije smjesno bilo bi zalosno
Ako seljo i olimpik mogu igrati utakmicu 4.8....zasto sarajevo i celik ne bi mogli???ako njima teren valja zasto ne i nama....
doduse zaboravio sam,ibrakovic ide na seminar![]()
i zbog tog ce pomjerit utakmicu....
u tom periodu sarajevo ce igrati 3 utakmice u 7 dana...i kako nismo osteceni...??? mi zbog vaseg trenera da odgadjamo utakmicu..da ne spominjem da od aprila cekamo mec na kosevu
al nebitno....aBd mi slaviju da dobijemo..a poznato je kako vi prolazite na kosevu tako da apsolutno nije bitno hocete li izgubit 4.8. ili 11. 8.
P.S. Odluka nije zvanicna i konacna jos...mozda se ipak bude igralo
SARAJEVO SAMPION
Hahahahaha.De ba haveru.bistrikboy je napisao/la:Zato sto zive od 350KM penzijeGigant je napisao/la:Blekicu svaka cast na istrajnosi u borbi protiv parazita...zasto te legende ne mogu pomoci klubu kada je potrebno, a ne samo uzimati od njega..
Primjer, Muzur, za godinu i po, koliko je vec bio selektor mozda i vise, je imo platu 5000€.To je basnoslovna cifra, za nekoga ko zivi ovdje, a on zivi.
Muftic bio trener po arapskim zemljama, gdje se suhim zlatom placa.
Vahidin Musemic, stanove po Nici ima, na najatraktivnijim mjestima.
...
Da ste malo stariji vi koji pricate kako LEGENDAMA kluba ne treba dati karte, mozda bi i znali ko su ti ljudi.
Balavci glupi, to su ljudi koji su stvarali ono sto se zove FK Sarajevo cijeli zivot. Bili su igraci, treneri... u Klubu, a sad cete vi, koji jos tutu nosate sa sobom ocjenjivati treba li im dati kartu ili ne. Ko je Blekic i ostali pa da im ne daju da dodju i sjednu gdje god hoce. Jucer su dosli i odmah hoce da seru po LEGENDAMA Kluba.Sarajevo nema tako puno LEGENDI da bi ih se odreklo tek tako. A vi dripci kad spomenete ime ovih ljudi treba da ustanete svaki put. I ja nisam ni u jednoj grupi i grupici, samo volim ovaj Klub i Podrzavam sve one koji mu mogu donijeti nesto dobro.
Samo se bojim da vi tzv. NAVIJACI uzimate sebi puno za pravo, a od vas najcesce ima vise stete nego koristi.
Balavci glupi, to su ljudi koji su stvarali ono sto se zove FK Sarajevo cijeli zivot. Bili su igraci, treneri... u Klubu, a sad cete vi, koji jos tutu nosate sa sobom ocjenjivati treba li im dati kartu ili ne. Ko je Blekic i ostali pa da im ne daju da dodju i sjednu gdje god hoce. Jucer su dosli i odmah hoce da seru po LEGENDAMA Kluba.Sarajevo nema tako puno LEGENDI da bi ih se odreklo tek tako. A vi dripci kad spomenete ime ovih ljudi treba da ustanete svaki put. I ja nisam ni u jednoj grupi i grupici, samo volim ovaj Klub i Podrzavam sve one koji mu mogu donijeti nesto dobro.
Samo se bojim da vi tzv. NAVIJACI uzimate sebi puno za pravo, a od vas najcesce ima vise stete nego koristi.
FKS❤️1946
Hajmo malo spustiti tenzije još nam samo treba međusobno prepucavanje. Da legende treba poštovati, ali mora se uspostaviti red kada je u pitanju ulazak na stadion.
-
- Kontakt:
Uplatite na Celika protiv Sarajeva u Sarajevu. Kvota je 7.20...
Neka se i vi konacno malo radujete......
Neka se i vi konacno malo radujete......
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Upravo tako. Blekic je jedan obicni se*ator..djokica je napisao/la:Da ste malo stariji vi koji pricate kako LEGENDAMA kluba ne treba dati karte, mozda bi i znali ko su ti ljudi.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Jesu li legende igrale besplatno za klub,ili su bili placeni za to?
-
Šta vi znate o legendama kluba ?
Serete ovdje u ljudima o kojima ne znate ko ni ko su ni sta su uradili u svojoj karijeri , boli vas sta radi Zijad Blekic i MV ..
Serete ovdje u ljudima o kojima ne znate ko ni ko su ni sta su uradili u svojoj karijeri , boli vas sta radi Zijad Blekic i MV ..
Eto navedi kad je neko zbog nase evrope odgodio nama utakmicu? Dalje, navedi i to u koliko je slucajeva nama ugodjeno u slucajevima 'odgadjanja' ili 'prolongiranja' a u koliko je odbijeno pa ces se sokirati tim podacima! vjeruj mi sokiraces se koliko si neinformisanPhill Jackson je napisao/la:pogrjesio je zato sto bezveze dize frku i izvodi nesto ko da je ne znam ti sta u pitanju,a ne obicno pomjeranje tekme,,da vi igrate u evropi pa ste umorni i to razumio bi stvarno,al ovako je potpuno svejedno i posteno,i mi i vi cemo imat isto vremena do tekme tako da su oba tima na istom...uglavnom samo da bude sudjenje normalno ko na bilinom zadnju tekmu,,tad je stvarno za desetku bilo...sretno i vama i nama i da ne bude nikakvih pizdarija
Mi ne trebamo pristati na taj termin koji nam trpa 3 utakmice u 7 dana. nek se odgodi nekad za oktobar, novembar
-
- Kontakt:
znam da prosle sezone niko nije odgodio i da ste od modrice mozda bas zbog toga izgubili,a sto se tice 3 tekme u 7 dana i mi cemo isto tolko odigrat i ne znam u cemu je problem,pa jbt. pocetak je prvenstva i nema puno povrjedjenih igraca,ako ne mogu odigrat 3 yebene tekme za to vrijeme pogrjesili su profesiju..ovi nasi igraci imaju puno puno vise odmora nego sto zasluzujuUPS je napisao/la:Eto navedi kad je neko zbog nase evrope odgodio nama utakmicu? Dalje, navedi i to u koliko je slucajeva nama ugodjeno u slucajevima 'odgadjanja' ili 'prolongiranja' a u koliko je odbijeno pa ces se sokirati tim podacima! vjeruj mi sokiraces se koliko si neinformisanPhill Jackson je napisao/la:pogrjesio je zato sto bezveze dize frku i izvodi nesto ko da je ne znam ti sta u pitanju,a ne obicno pomjeranje tekme,,da vi igrate u evropi pa ste umorni i to razumio bi stvarno,al ovako je potpuno svejedno i posteno,i mi i vi cemo imat isto vremena do tekme tako da su oba tima na istom...uglavnom samo da bude sudjenje normalno ko na bilinom zadnju tekmu,,tad je stvarno za desetku bilo...sretno i vama i nama i da ne bude nikakvih pizdarija
Mi ne trebamo pristati na taj termin koji nam trpa 3 utakmice u 7 dana. nek se odgodi nekad za oktobar, novembar