E sad ce dobiti notifikaciju.ne_znam_ko_sam je napisao/la:..

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
E sad ce dobiti notifikaciju.ne_znam_ko_sam je napisao/la:..

haha e golemoUltraSA je napisao/la:E sad ce dobiti notifikaciju.ne_znam_ko_sam je napisao/la:..
 znaci cijelo vrijeme sam uzaludno citirao ljude  kuknjava
  znaci cijelo vrijeme sam uzaludno citirao ljude  kuknjavanek bar crotorious i mirgerr odigraju derbi kola, da mozemo poceti 10.kolo. a mali djogani se ne javlja vec 3 dana, moze bar napisati nisam tu nemam vremena, odigracu kasnije...UltraSA je napisao/la:Odigrajte ove zaostale mečeve danas/sutra da možemo nastaviti sa 10.kolom.
U taboru Bayerna se polako osjeca pritisak iskreno receno hahaBigDaddy je napisao/la:
 Vidjet cemo kakvog su mentaliteta Bavarci
 Vidjet cemo kakvog su mentaliteta Bavarci 
Kad mozes veceras da nasu odigramo ?CROtorious je napisao/la:Cuo sam se sa mirgerrom i mi cemo svoju odigrat danas.
Jedva cekammirgerr je napisao/la:Odigrano na Emiratima. Uskoro izvjestaj...

UltraSA je napisao/la:

Jesi li se cuo s alminjom da odigrate svoj mec 9.kola. da mozemo sutra odigrati 10.kolone_znam_ko_sam je napisao/la:Bluesi pomogli topnicima da izadju iz krize
Chelsea - Arsenal 2:5
Za razliku od Chelsea, Arsenal je iskoristio svoje prilike i tako ostvario veliku pobjedu nad bluesima!
Da vas jos jednom podsjetim da najnovije novosti i zanimljivosti mozete pratiti na nasem twitter profilu: www.twitter.com/ssbaliga

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.