Uljepšajmo temu kapitenom našeg kluba! Možeš slobodno ukrasti avatar..hapuc je napisao/la:@joker90, avatar

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uljepšajmo temu kapitenom našeg kluba! Možeš slobodno ukrasti avatar..hapuc je napisao/la:@joker90, avatar
oprošteno ti jeKenChoo je napisao/la:@zlo87, izvini.
Hvala ljudino, sad mi je lakše.zlo87 je napisao/la:oprošteno ti jeKenChoo je napisao/la:@zlo87, izvini.
Koji igrac iz lige kosta 200 000, pa da ga kupimo i prodamo za milion(e)?hzzavidovici je napisao/la:Mi da platimo igrača 200000 taj sigurno bi napravio milionski transfer. Dinamo kad hoće igrača iz HR lige plati koliko klub "zine" i onda ga maximalno isforsira i proda za cifru sa 000000. Kada budemo tako radili onda možemo pisati po ligi i ostalima i očekivati duple i Evropu, a ne da kukamo kako su im veliki zahtjevi. Nadam se da će Čala izgurati svoje i klub mu ispuniti želje.
Neka hvala.joker90 je napisao/la:Uljepšajmo temu kapitenom našeg kluba! Možeš slobodno ukrasti avatar..hapuc je napisao/la:@joker90, avatar
Nema bas toliko perspektivnih igraca a da mogu otici za tu cifru.kinosvra je napisao/la:Koji igrac iz lige kosta 200 000, pa da ga kupimo i prodamo za milion(e)?hzzavidovici je napisao/la:Mi da platimo igrača 200000 taj sigurno bi napravio milionski transfer. Dinamo kad hoće igrača iz HR lige plati koliko klub "zine" i onda ga maximalno isforsira i proda za cifru sa 000000. Kada budemo tako radili onda možemo pisati po ligi i ostalima i očekivati duple i Evropu, a ne da kukamo kako su im veliki zahtjevi. Nadam se da će Čala izgurati svoje i klub mu ispuniti želje.
Ja je evo uljepšavam oko dvije godinejoker90 je napisao/la:Uljepšajmo temu kapitenom našeg kluba! Možeš slobodno ukrasti avatar..hapuc je napisao/la:@joker90, avatar
Bilo bi tu previše ljepote na jednom mjesto što bi pretpostavljam dovelo do nesagledivih posljedicajoker90 je napisao/la:Uljepšajmo temu kapitenom našeg kluba! Možeš slobodno ukrasti avatar..hapuc je napisao/la:@joker90, avatar
visokohz je napisao/la:Al ste dosadni vise s tim Rustemovicem u p.m.
Nek' si nam rekao. Jesi samo zbog toga došao ili imaš još nešto da nam kažeš?visokohz je napisao/la:Al ste dosadni vise s tim Rustemovicem u p.m.
A je8i ga sad, dođe aligator kaže glavna zanimacija Said, onda dođeš ti kažeš glavna zanimacija Edin, između dođe neko kaže da se ovdje samo kuka jer nikog se ne dovodi i da razumijemo nema se para, onda prije njega dođe neko i kaže šta se brinemo za pare nisu naše... Ma hajte molim vas.Osttribine je napisao/la:visokohz je napisao/la:Al ste dosadni vise s tim Rustemovicem u p.m.
A to im je glavna zanimacija ovde, vecini bar, slazem se da nije neki igrac ali sto se oko njega pretjeruje malo je reci, imas bar 5 igraca koji su losiji od njega bili u ovoj polusezoni.
Upravo tako. Danas mi je jedan menager inace moj prijatelj rekao u povjerenju da smo htjeli jednog igraca jer su znali kolika mu je cijena,tj da plate odstetu medjutim cim smo poslali upit odma je klub digao cijenu plis menager odma neke svoje uslove nerealne,tako da odma bi te otpisao i gurnuo nasu djecu,Smajlagic i Hadzic su odlicni ima jos djece i materijala bolje te pare na njihove ugovore potrositi. Tesko je sa naci pojacanje mislim u pravom smislu te rijeci,bice to sve okharis004 je napisao/la:Mislim da mi ovdje ne govorimo o situaciji da klub nema para, nego da klubovi ili igrači traže neke nerealne uslove.
Teško je progutati da ti neki igrač koji u drugom klubu zarađuje 2-3 milje, od Sarajeva traži 5.
Slabo ko normalan bi dao te pare tako olako..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.