Ogromne cifre za nase uslove su date Stepanovu i Ikandeu za skupa 7 utakmica sto su odigrali,nije ni Tan budala sad opet da baci pare na promasene akvizicije,nema on jos povjerenja ni u Calu,ni bilo koga u klubu,da im ponovo daje novce da raspolazu kako hoce,to je bar moje misljenje.hzzavidovici je napisao/la:Mi da platimo igrača 200000 taj sigurno bi napravio milionski transfer. Dinamo kad hoće igrača iz HR lige plati koliko klub "zine" i onda ga maximalno isforsira i proda za cifru sa 000000. Kada budemo tako radili onda možemo pisati po ligi i ostalima i očekivati duple i Evropu, a ne da kukamo kako su im veliki zahtjevi. Nadam se da će Čala izgurati svoje i klub mu ispuniti želje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Selami te..zlo87 je napisao/la:đe ti je drugKenChoo je napisao/la:Kako nam malo fali da padnemo u depresiju.. I ja sam pomalo razočaran zbog svega, kontao sam da ću ovo biti prvi prijelazni rok koji će se uraditi fino, odmjereno, pametno i bez frtutme i 'knedle' u grlu. Otkud znate, možda će baš narednu sedmicu stići prava pojačanja, ispasti možda neki novi igrači ili nešto tako. Ne kažem da sad treba sve pisati u superlativu, ali neki kukaju kao da ćemo se raspasti. Pa šta ne daj Bože da nam se klub nalazi u situaciju u kakvoj je Sloboda? Pa izrešetali vi se ovdje. Na kraju će ispasti super stvar, uvjeren sam. Pa ko je mislio da će ovako Čala dići ekipu i doći na šala zaostatak za Zrinjskim? Rijetki su takvi. Polako drugovi, samo sabura, šta ste se odmah prikopčali na aparate.. Strpljen spašen
dje mu je onaj Harun? Piric i Lelic danas?KenChoo je napisao/la:Selami te..zlo87 je napisao/la:đe ti je drugKenChoo je napisao/la:Kako nam malo fali da padnemo u depresiju.. I ja sam pomalo razočaran zbog svega, kontao sam da ću ovo biti prvi prijelazni rok koji će se uraditi fino, odmjereno, pametno i bez frtutme i 'knedle' u grlu. Otkud znate, možda će baš narednu sedmicu stići prava pojačanja, ispasti možda neki novi igrači ili nešto tako. Ne kažem da sad treba sve pisati u superlativu, ali neki kukaju kao da ćemo se raspasti. Pa šta ne daj Bože da nam se klub nalazi u situaciju u kakvoj je Sloboda? Pa izrešetali vi se ovdje. Na kraju će ispasti super stvar, uvjeren sam. Pa ko je mislio da će ovako Čala dići ekipu i doći na šala zaostatak za Zrinjskim? Rijetki su takvi. Polako drugovi, samo sabura, šta ste se odmah prikopčali na aparate.. Strpljen spašen
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Da se prisjetimo savršenog het-trika malog Hadžića protiv Mađara! Glava, lijeva noga, desna noga, sve može! Pokaži se mali, popišaj Bekića, nije ti on konkurencija nikakva!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Boze, sacuvajjoker90 je napisao/la:Da se prisjetimo savršenog het-trika malog Hadžića protiv Mađara! Glava, lijeva noga, desna noga, sve može! Pokaži se mali, popišaj Bekića, nije ti on konkurencija nikakva!![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Semir Smajlagic, napadac, 18 god. rep. U-19 BiH.
-
- Kontakt:
Selam insajderi, placenici, propali menadzeri, dupelizci za poluinformaciju, pravi insani... Prepoznat cete se ko je ko 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
evo , priznajem, pojeo sam ****, ti si koliko znam prvi rekao da Dulja ide u Januaru , nisam ti vjerovao, ali si bio u pravu...to mi je toliko izgledalo nevjerovatno da sam te prcao (bahato s moje strane) , izvini za to...streetstyle je napisao/la:
a haris ce ili tribina ili biti prodat. Do sada je blizi tribini jer mu se ne vjeruje. Cuvace noge za juni kad bi i otiso...ali to podrazumjeva dovodjenje adekvatne zamjene a to kosta....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
MortemHz je napisao/la:Boze, sacuvajjoker90 je napisao/la:Da se prisjetimo savršenog het-trika malog Hadžića protiv Mađara! Glava, lijeva noga, desna noga, sve može! Pokaži se mali, popišaj Bekića, nije ti on konkurencija nikakva!![]()

uzor

@zlo87, Ovako.. Otvoriš fino svoj pretraživač Chrome/Mozzila/Opera/Safari... Uđeš na svoj fb profil ili preko aplikacije fb sa Play Storea. Kucaš u search Sarajevo Balkan Fans. Kada ti se učita stranica, odeš na opciju message i pitaš ga šta ti je volja. Napišeš mu sve što ti tišti dušu i što te koleba. Nadam se da sam pomogao. Nema na čemu i svako dobro..
hahaha bez sarkazma kosooki. Ti si pisao ista **** ko i oni i tvrdio to.KenChoo je napisao/la:@zlo87, Ovako.. Otvoriš fino svoj pretraživač Chrome/Mozzila/Opera/Safari... Uđeš na svoj fb profil ili preko aplikacije fb sa Play Storea. Kucaš u search Sarajevo Balkan Fans. Kada ti se učita stranica, odeš na opciju message i pitaš ga šta ti je volja. Napišeš mu sve što ti tišti dušu i što te koleba. Nadam se da sam pomogao. Nema na čemu i svako dobro..
Lista strijelaca juniorske lige.
1. Nedim Hadžić - 23
2. Stipe Jurić - 19 (trebao doci kod nas ali potpisao za Spartu)
3. Semir Smajlagić - 14
11.Sanin Klarić - 7
1. Nedim Hadžić - 23
3. Semir Smajlagić - 14
11.Sanin Klarić - 7
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde kinosvra i ti najavi nesto 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po onim klipovima Nedim izgleda kao dosta bolji strijelac, Smajlagic ima tehniku ali nema neku zavrsnicu a ''borba'' ce se voditi izmedju njih dvojice sada na pripremama.Memara je napisao/la:Lista strijelaca juniorske lige.
1. Nedim Hadžić - 23
3. Semir Smajlagić - 14
11.Sanin Klarić - 7
Kakvog sarkazma? Pitao si me gdje su ti i ti igrači. I ja te fino uputio.zlo87 je napisao/la:hahaha bez sarkazma kosooki. Ti si pisao ista **** ko i oni i tvrdio to.KenChoo je napisao/la:@zlo87, Ovako.. Otvoriš fino svoj pretraživač Chrome/Mozzila/Opera/Safari... Uđeš na svoj fb profil ili preko aplikacije fb sa Play Storea. Kucaš u search Sarajevo Balkan Fans. Kada ti se učita stranica, odeš na opciju message i pitaš ga šta ti je volja. Napišeš mu sve što ti tišti dušu i što te koleba. Nadam se da sam pomogao. Nema na čemu i svako dobro..
Ne moze covjek ni online biti da ga se ne prozivaMortemHz je napisao/la:Hajde kinosvra i ti najavi nesto

ahhahahahah ignorišeš drugu rečenicuKenChoo je napisao/la:Kakvog sarkazma? Pitao si me gdje su ti i ti igrači. I ja te fino uputio.zlo87 je napisao/la:hahaha bez sarkazma kosooki. Ti si pisao ista **** ko i oni i tvrdio to.KenChoo je napisao/la:@zlo87, Ovako.. Otvoriš fino svoj pretraživač Chrome/Mozzila/Opera/Safari... Uđeš na svoj fb profil ili preko aplikacije fb sa Play Storea. Kucaš u search Sarajevo Balkan Fans. Kada ti se učita stranica, odeš na opciju message i pitaš ga šta ti je volja. Napišeš mu sve što ti tišti dušu i što te koleba. Nadam se da sam pomogao. Nema na čemu i svako dobro..
- TobeYarabi
- Kontakt:
ni duljevic nece nigdje, nego ce na ljeto besplatno odleprsati 

@zlo87, izvini.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos, nedimmmm1337, riki46, Tatamata1946 i 19 gostiju.