FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RuleHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RuleHz » 11 jan 2017, 16:51

BordoBolesnik je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:Ovako stvari stoje sto prije se rijesimo direktorice i ihtijarevica bolje po nas.moze te li zamisliti da se dogovore 2 pojacanja i direktorica ne ode na potpis ugovora i tako to sve propadne zbog nesposobne direktorice.ma uzas vjerujte mi
Ne mogu da vjerujem i ne vjerujem! Sta? Nije teta direktorica dosla sa paketicem i djeca se naljutila i nece vise, bajke :facepalm:
Ma laze kao pas. Ja jesam prije lupetao kao maksim po diviziji ali sad laze kao pas.

Na dogovoren transfer Lelica, ljudi iz Olimpica su pred potpis transfera dodali jos 4 zahtjeva.

To sto Janjos trenutno ganja drugog spica koji mu je prioritet prije Harisa ne znaci da je **** istog. Direktorica nije dosla na potpis Harisa zato sto joj je tako Cala rekao. Ima napadac koji je prioritet veci od Hareta.

Slobodno mislite da lupam, prije se jesam zajebavao i vise nego sto treba ali ovo sto simba prica je totalna, zlonamjerna laz. Naglasavam, zlonamjerna a on zna zasto!!!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

dobrinja123
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja123 » 11 jan 2017, 16:52

Gladbah ga trazi ! garant

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 11 jan 2017, 16:53

bayern hahaha
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 11 jan 2017, 16:54

MortemHz je napisao/la:Nek Hapoel izdvoji 50 ili 100 hiljada i nek ide a za Dulju vec treba bolja ponuda doci. Ako je bundesligas ne sumnjam u to ali sumnjam u neke druge stvari..
Za Bekića Hapoel nudi 200.000€ i to je sasvim fina lova. Ja ću biti zadovoljan i da za Dulju uzmu 500-600 000€. Mersudina ne bih pustio, jedino ako on nema volju da ide. I onda se okrenuti zamjena pošto pokupimo finu lovu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jan 2017, 16:55

KenChoo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nek Hapoel izdvoji 50 ili 100 hiljada i nek ide a za Dulju vec treba bolja ponuda doci. Ako je bundesligas ne sumnjam u to ali sumnjam u neke druge stvari..
Za Bekića Hapoel nudi 200.000€ i to je sasvim fina lova. Ja ću biti zadovoljan i da za Dulju uzmu 500-600 000€. Mersudina ne bih pustio, jedino ako on nema volju da ide. I onda se okrenuti zamjena pošto pokupimo finu lovu.
Sa pola godine ugovora, mislim da nema šanse da ćemo to uzeti za Dulju..
Bahati, bahati Željkan!
1946

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 11 jan 2017, 16:55

Burberry46 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Nekako mogu 'prežvakati' da odu Dulja i Almir, ali Ahmetovića malo teže. Nemojte ljudi padati u depresiju, polako, ima još fore bruku da se dovedu igrači. Prodao bih odmah Dulju i Almira, ovog drugog nećemo ni osjetiti. To da se završi do kraja hefte i eto nam para za ove igrače što su se pominjali. Polako, i ja sam malo razočaran, ali nema više igre, sad je tu Čala.

Dobro je ovdje neko rekao, Ihtijarevića levate pravo. Eno sada Lelić hoće više, tačno ga levate. Hitno bi zamijenio pozicije Faruku i Slaviši, to bi bio pun pogodak. Nema šanse da levatiš Slavišu koji je majstor svog posla. Ali, realno nema se para.

Opet kažem, volio bih da se završi transfer Dulje i Almira, pa možda i Mersudina i biti će para za prave zamjene.
Zar je Slavisa u klubu?
ja mislim da Slavisa uopste nije u klubu, nigdje nista nije pisalo
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2017, 16:56

joker90 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
Sa pola godine ugovora, mislim da nema šanse da ćemo to uzeti za Dulju..
Almira im odnijeti u Izrael ako je to istina ali ne vjerujem. Joker i ja bi to rado uradili :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 11 jan 2017, 16:57

MortemHz je napisao/la:
Almira im odnijeti u Izrael ako je to istina ali ne vjerujem. Joker i ja bi to rado uradili :D
Onda bih ja sam morao nositi Hrustemovića. :think:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2017, 16:59

High je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Onda bih ja sam morao nositi Hrustemovića. :think:
Njega mozemo dati drugoj ekipi Hapoela ili nekom drugom klubu u Izraelu pa da zajedno krenemo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 jan 2017, 17:00

KenChoo je napisao/la:
nemaš koga dovesti kao zamjenu, ko će pustiti dobrog igrača u sred zime? možeš dovesti slobodnog(ako je imalo dobar nije slobodan) ili nekog ko ne igra na posudbu, dok ga dovedeš do željene forme kraj sezone i vjerovatno ispušiš sve....ovakvim postupcima gubiš evropu 2gu godinu zaredom i bolje im je harakiri da izvrše prije nego padnu u ruke navijačima.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jan 2017, 17:01

Pazi ovih intelektualnih gromada! slika

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2017, 17:02

joker90 je napisao/la:Pazi ovih intelektualnih gromada! slika

slika
A bila je ova prica prosle godine, upravo Celtic :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2017, 17:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Moze sutra anketa nakon prozivke?
Hajde

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jan 2017, 17:05

RuleHz je napisao/la: Ma laze kao pas. Ja jesam prije lupetao kao maksim po diviziji ali sad laze kao pas.

Na dogovoren transfer Lelica, ljudi iz Olimpica su pred potpis transfera dodali jos 4 zahtjeva.

To sto Janjos trenutno ganja drugog spica koji mu je prioritet prije Harisa ne znaci da je **** istog. Direktorica nije dosla na potpis Harisa zato sto joj je tako Cala rekao. Ima napadac koji je prioritet veci od Hareta.

Slobodno mislite da lupam, prije se jesam zajebavao i vise nego sto treba ali ovo sto simba prica je totalna, zlonamjerna laz. Naglasavam, zlonamjerna a on zna zasto!!!
koji haris? :D

nego ovo za llelica, kulturno se zahvaliti i poselamiti ga, a te uslove neak im ispuni neki drugi klub
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 jan 2017, 17:13

dje ste insajderi :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jan 2017, 17:14

Mislim da je vrijeme da mi navijaci Sarajeva dignemo glas protiv ovakvog vodjenja kluba . tj protiv Tana ,kencoo i ostalih ekonomista . cala trazi pojacanja u svaku liniju sto je normalno on je navijac Sarajeva i zeli titulu medjutim ovi mu prodaju i najboljeg igraca ,sutra ce mihojevica,ahmetovica cemu ovo vodi ??? Kazu i Dinamo prodaje najbolje to jest al prije nego sto proda najboljeg vec dovede trojicu najbolji iz hrv lige i jos im pridoda hernandeza i sudanija .

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 11 jan 2017, 17:16

@X, Slava je tu blizu Kluba, savjetnik. Meni je to nepojmljivo, da je takav čovjek savjetnik koji je radio u PSG-u i drugim dobrim klubovima, a Faruk glavni ni trunke iskustva nema. Zamisli koja je razlika kad sjede Slaviša za pregovarački stol, a kad sjede Ihtijarević? Sve ti je jasno.

@Joker, i ja sam stavio nerealno, ali da je i to izvući, mogu se nogom u guzicu udarati. Najrealnije po meni gledajući ne možemo izvući više od 300-400 000€. Nijedna budala ti neće dati više, jer svako će takvog potencijala požuriti ugrabiti dok nije produžio ugovor, jer ova cifra je ništa za klubove iz npr. Njemačke. Za Almira je istina, nudi Izraelci 200.000€. Ja bi mu sve platio i poslao ga brzom poštom, jer nemamo mi od njega koristi.

@DenchiNL, nema šta ti ništa od nezadovoljnog igrača. Dulji se ide, ali i bolje ti je sad zaraditi bilo šta, nego na ljeto džabali. Od ovih para bi se mogle naći fine zamjene. Znam da ne razmišljamo isto, ali ja u potpunosti poštujem tvoje mišljenje i cijenim tvoje razmišljanje. Vazda je kod nas neka frtutma.

Ne znam ni ja sam više, malo sam razočaran u sve ovo, ali kad pogledam jednog gospodina, ljudinu, trenerčinu, šminku, lafa kakav je Čala, bude mi bolje.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 11 jan 2017, 17:20

Cala je izmedju redova rekao da ima svoje zelje i da sve zavisi od prodaje Dulje,ako prodamo Dulju bice i para za pojacanja.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jan 2017, 17:24

KenChoo je napisao/la:. Zamisli koja je razlika kad sjede Slaviša za pregovarački stol, a kad sjede Ihtijarević? Sve ti je jasno.
"ma hajte molim vas"
slika
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 11 jan 2017, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 jan 2017, 17:24

SiouxLukavac je napisao/la:
Septerra je napisao/la:Odakle vam info da Dulja ide?
"Haris Duljević je igrač Sarajeva do 30. juna i u dogovoru s njim čekamo realizaciju transfera koji bi se trebao desiti u narednim danima. Ako ne dođe do transfera očekujemo produženje ugovora i ne vidimo razlog da se ne produži."

"Što se tiče pojačanja, stručni štab je tražio pojačanja u svakoj liniji. Ali tražili smo baš pojačanje, a do ovoga momenta klub jednostavno nije u mogućnosti da odgovori tim zahtjevima, što ne znači da neće moći", rekao je Mehmed Janjoš.
Koliko pesimizma, a ako ima istine u ovoj izjavi onda nema razloga za isti. Dulja ako ode u ovom momentu to je neka bizarna cifra, nikakvi milioni i cuda, jer realno s njim se sad drugi klub moze dogovoriti, da na ljeto predje za dzaba, tako da niko nije lud sad davati neki ogroman novac.
Zalimo za njim, a 10 utakmica odigrao sveukupno kako treba. Traze krilo da zamijeni Dulju, a ja koliko znam Dulja i nije igrao krilo u ovim utakmicama u kojim se isticao (jest on krilo, ali ga Cala nije koristio na krilu), toliko o tome da neki prate desavanja u klubu i utakmice, al jok samo da je srat i pisat gluposti. Naviko papak da se na prozivku dovede 11 novih igraca, otjera 15 i ne moze sad papak da podnese kad klub napokon pokusava preci iz amaterizma u profesionalizam. Povraca mi se od komentara na ovom forumu.
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Hansestadt, ristagrad i 45 gostiju.