FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBolesnik » 11 jan 2017, 15:05

Smijurija :kafa:
Duljevic ce otici za koju cifru?
Ovako je i Baljak mogao da posluje u klubu.
Treba sve pozicije pokrit Malezijcima da se konacno rijesimo lopovluka i kradje koja nas je vec kostala. Nesposobnjakovici!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 jan 2017, 15:05

Septerra je napisao/la:Je li možda mislio na upite? U svakodnevnom govoru se pod "ponudom" podrazumjeva "konkretna ponuda" a nekonkretna "ponuda" bi bila upit. Nije da cjepam dlake već pokušavam njegovu izjavu sebi učiniti smislenom.

I još sam mišljenja da Ihtijarević nije dorastao ovoj funkciji. Ništa lično protiv njega samo mislim da nema šlifa za ovaj posao.

@High - poslije toga ništa.
miky_hz je napisao/la:Pa il je ponuda il nije,cuj konkretna i nekonkretna,nema tu sredine.Onda nije ponuda vec je sta bi bilo kad bi bilo.
Odavde se igraci prodaju preko agencija, i sa njima potpisujes autorizacije, npr dozvolis nekoj agenciji da proda tvog igraca za 150 hiljada eura u Kinu, i sad se ceka konkretna ponuda, tj da neki klub iz Kine posalje ponudu od 150 hiljada eura na adresu kluba.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jan 2017, 15:07

Ja koliko sam vidio i shvatio Cala je vidno razocaran jer mu uprava nije realizirala nijedno pojacanje do sada,a ovaj Faruk je teski ublehas i marioneta.
Ne ulijeva mi ovo optimizam nimalo!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 jan 2017, 15:09

Šef stručnog štaba nije krio nezadovoljstvo što nijedan zahtjev kada je riječ o pojačanjima zasad nije ispunjen.

"Što se tiče pojačanja, stručni štab ih je tražio, tačnije po jednog nogometaša u svakoj liniji koji neće biti samo broj nego pravo pojačanje koje će unaprijediti našu igru kako bismo se ravnopravno upustili u borbu za prvo mjesto. Do ovog momenta klub nije bio u mogućnosti da odgovori našim zahtjevima, što ne znači da to neće učiniti u dogledno vrijeme", rekao je trener FK Sarajevo.

"Imali smo nekoliko želja uglavnom iz Premijer lige BiH, ali zbog nerealnih uslova koje su igrači tražili i činjenice da su neki od njih vezani ugovorima, zbog čega su tražena velika obeštećenja, mi nismo ušli u realizaciju tih transfera. U ovom trenutku su finansijski zahtjevi previsoki", rekao je on.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 jan 2017, 15:09

Otvarate na vlastitu odgovornost...
slika

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 11 jan 2017, 15:11

zagorski je napisao/la:Ja koliko sam vidio i shvatio Cala je vidno razocaran jer mu uprava nije realizirala nijedno pojacanje do sada,a ovaj Faruk je teski ublehas i marioneta.
Bravo isto mislim.

Svaka cast za Calu neka im je rekao
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 11 jan 2017, 15:13

Sta bi bilo kad bi bilo...Drago mi je vidjeti ovu igru lažnih insajdera,kad niko nema pojma a svi se trude ispasti pametni i duhoviti,čak ni svemogući Aco nema informacija,to je znak da smo na dobrom putu...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jan 2017, 15:14

Da li opet trebamo smanjiti ocekivanja? :hmmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 jan 2017, 15:16

joker90 je napisao/la:Da li opet trebamo smanjiti ocekivanja? :hmmmmm:
Tvoja su svakako na minimumu ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2017, 15:16

Burberry46 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ja koliko sam vidio i shvatio Cala je vidno razocaran jer mu uprava nije realizirala nijedno pojacanje do sada,a ovaj Faruk je teski ublehas i marioneta.
Bravo isto mislim.

Svaka cast za Calu neka im je rekao
:thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jan 2017, 15:17

Zar se moze nize? :hmmmmm:

Joj kad se sjetim euforije prije dvije godine u isto ovo vrijeme i ocekivanja. A gledaj sad na sta spadosmo. kuknjava

High

Post Postao/la High » 11 jan 2017, 15:19

Mokes je napisao/la:
Tvoja su svakako na minimumu ;)
:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 11 jan 2017, 15:21

High je napisao/la:@hapuc, dobar avatar.

Što bi Dizdar rekao, inspiriran tim epitafom: Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama.

:thumbup: :salut:

ontopic

"Budućnost Duljevića je svakako u centru pažnje, a konkretnu ponudu ima od neimenovanog kluba iz Bundeslige. Kako saznajemo, ponuda je zadovoljila zahtjeve čelnika FK Sarajevo te se čeka realizacija transfefra, dok ponude iz Turske i Grčke nisu bile zadovoljavajuće za kapitena tima sa Koševa.

Za Almira Bekića se raspitivao izraelski Hapoel Tel Aviv, ali nije isključeno da i on napusti FK Sarajevo.

Pažnju drugih klubova je privukao i napadač Mersudin Ahmetović, kojeg su zapazili skauti iz japanskog kluba FC Tokyo."
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2017, 15:23

Šef stručnog štaba FK Sarajevo
Janjoš: Tražimo u svakoj liniji po jedno pojačanje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 jan 2017, 15:23

PAPE1 je napisao/la:Sta bi bilo kad bi bilo...Drago mi je vidjeti ovu igru lažnih insajdera, kad niko nema pojma a svi se trude ispasti pametni i duhoviti,čak ni svemogući Aco nema informacija,to je znak da smo na dobrom putu...
Kao sto kazes vise ni Aco nema informacija... Samo ovako nastaviti, mahala na aparatima.

Moram vam crtati.
"Klub nije mogao da nam ostvari želje, pošto je stručni štab striktno tražio pojačanja, a ne nagomilavanje fudbalera. Tražili smo četiri fudbalera, u svakoj liniji po jedan, ali Sarajevno nije bilo u mogućnosti da dovede nekog od traženih fudbalera, što ne znači da neće u narednom periodu."

ColdDemon
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ColdDemon » 11 jan 2017, 15:26

Evander je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:
Evander je napisao/la:
I da se ta prodaja desi, znamo da od toga nista nece biti. Dovest ce se neki igraci koji budu dostupni, a ne traze previse.
Ne, dovest će nekoga iz Bayerna ko je pod ugovorom... :facepalm:
Ma Lelic je i onako bolji i dovoljan nam je on da zakrpi odlazak Duljevica ;)

Samo budale dovode provjerene igrace i placaju odstete. ;)

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Kud nismo Chelsea, Real, Barcelona...ccc...ali ako ljudi iz Uprave budu citali forum i tvoje postove, uskoro cemo postati veliki klub. ;)
Jednostavno, ti uvijek znas provaliti sta ne valja...ostali forumasi misle da je sve super. :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 jan 2017, 15:26

hapuc je napisao/la:

Što bi Dizdar rekao, inspiriran tim epitafom: Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama.

ontopic

"Budućnost Duljevića je svakako u centru pažnje, a konkretnu ponudu ima od neimenovanog kluba iz Bundeslige. Kako saznajemo, ponuda je zadovoljila zahtjeve čelnika FK Sarajevo te se čeka realizacija transfefra, dok ponude iz Turske i Grčke nisu bile zadovoljavajuće za kapitena tima sa Koševa.

Za Almira Bekića se raspitivao izraelski Hapoel Tel Aviv, ali nije isključeno da i on napusti FK Sarajevo.

Pažnju drugih klubova je privukao i napadač Mersudin Ahmetović, kojeg su zapazili skauti iz japanskog kluba FC Tokyo."
Đe si to pročito?

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 11 jan 2017, 15:29

SiouxLukavac je napisao/la:
hapuc je napisao/la:

ontopic

Đe si to pročito?
klix
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 jan 2017, 15:40

Izvijesni Haruna se nije pojavio na pripremama, sto se moglo i ocekivati. FB stranica Sarajevo balkan fans ponovo plasira lazne informacije o nasem klubu... molim sve da prijave stranicu, da ih ukinemo mater Him yebem.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, JuricaSpindl, N3R3D, Tarapi, Velaxsa, VolimoSarajevo i 55 gostiju.