Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Da je bilo kako dobit za mirniji uzvrat
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
zalosno da on grije glupu Rashfordurio_Ferdy88 je napisao/la:Daj Martiala
i ovo njegovo igranje svako 3 ili 4 utakmicu je zalosno i Lingard i Rashford imaju prioritet kod Josea a bolji je 10 puta i od jednog i od drugog i nek ide negdje na posudbu sad mi je svejedno nek trazi i transfer yebe mi se i imao bi potpuno pravo
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Joj sl darmian i trcanje i ubacaju Boze dragi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Samo se nadam da necemo povest i da gurne Felainija e tad bi boga molio tako mi svega da ga bas primimo
Olahko su shvatili ovog Hulla,ono mislili izac rutinski dvica,trica i cao
Rash i proslu utakmicu dao dva gola i pravio masu greski u dodavanju i masio bar 3 zicera,nikako mi nije siguran,on je meni za dr poluvreme kad udje na umnorne igrace da iskoristi svoju brzinu,ovako nista decko ne moze jos u sredini svaku ga opkole i uzmu
Olahko su shvatili ovog Hulla,ono mislili izac rutinski dvica,trica i cao
Rash i proslu utakmicu dao dva gola i pravio masu greski u dodavanju i masio bar 3 zicera,nikako mi nije siguran,on je meni za dr poluvreme kad udje na umnorne igrace da iskoristi svoju brzinu,ovako nista decko ne moze jos u sredini svaku ga opkole i uzmu
ma Rash nije kapacitet za united ljudi dragi,dobar je igrac mlad i vrijedi mozda istrpiti ....pa proslu utakmicu zabio 2 gola i dva puta prodje golmana i fuli gol...ne kazem da je los ali da ima prednost u odnosu na jednog Martiala je smijesno ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ibra je u Rashfordovim godinama bolji bio? Ma dajte ljudi,momku je 18 godina polahko
Zeljeznicar! 1921 !
yebemu Martial odigra losu utakmicu i treba mu mjesec dana da povrati povjerenje Josea dok za Rashforda ili Lingarda izgleda vrijede druga pravila
Rashford je talenat to nema dileme ali brate realizacija, kontrola lopte su dvije razine ispod Martiala i to je to
za 2 g ce Rashford biti prvi napadac Uniteda ali trenutno jednostavno ima boljih
Rashford je talenat to nema dileme ali brate realizacija, kontrola lopte su dvije razine ispod Martiala i to je to
za 2 g ce Rashford biti prvi napadac Uniteda ali trenutno jednostavno ima boljih
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Treba njega bar jos 2do 3 god gurat al nikako se ne oslanjat tj ne ulazit u sezonu sa njim kao prvom opcijom dok ne sazri,a nek ga Ibrica malo douci i bude dobarFormat je napisao/la:Ibra je u Rashfordovim godinama bolji bio? Ma dajte ljudi,momku je 18 godina polahko
Pa kad ce mu dat sansu ako nece sad? Martial je krilo i ja ne znsm ko je izmislio da je on napadactajger je napisao/la:Treba njega bar jos 2do 3 god gurat al nikako se ne oslanjat tj ne ulazit u sezonu sa njim kao prvom opcijom dok ne sazri,a nek ga Ibrica malo douci i bude dobarFormat je napisao/la:Ibra je u Rashfordovim godinama bolji bio? Ma dajte ljudi,momku je 18 godina polahko
Zeljeznicar! 1921 !
Miki je na drogama 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ma nije niko to rekao,vec da mu jos puno treba a i Rash je meni vise krilni igrac nego spic,tu se bolje pored linije snalaze i jedan i dr kad dolazi do izrazaja njihova brzinaFormat je napisao/la:Pa kad ce mu dat sansu ako nece sad? Martial je krilo i ja ne znsm ko je izmislio da je on napadactajger je napisao/la:Treba njega bar jos 2do 3 god gurat al nikako se ne oslanjat tj ne ulazit u sezonu sa njim kao prvom opcijom dok ne sazri,a nek ga Ibrica malo douci i bude dobarFormat je napisao/la:Ibra je u Rashfordovim godinama bolji bio? Ma dajte ljudi,momku je 18 godina polahko
A ko bi ga drugi dao, realno...
Going on up to a spirit in the sky...
Haj jos 2 kom,da uzvrat igraju sa dr postavom
Kakav igrac nevjerovatno, kakav osjecaj za gol, covjek prelama tekme itd.
Juanito.
Juanito.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 10 jan 2017, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ko stvoren za ove male utakmice 

100% sportski i krajnje opušten potpis
bravo Juane 

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Tako je. Ajmo još jedan za mir
LeBron James
Aferim Mata.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Ajd ne serite sad da vam Hal drzi loptu na old trafordu i napada,sta ga odmah usporavas igru
Kao što rekoh nekad ranije, ne dirajte mi Juana. Za nas malo starije generacije on je ona veza sa finim romantičnim fudbalom koji su igrali Zola, Baggio i ostali majstori. Nekako nisam nikakav fan ovog atletičarskog PlayStation fudbala gdje je sve fizika
Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk
Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.