Tek pravo ubrzo dolazi. Sastavljaju se i natkrivaju sjeverna i zapadna tribina. Stolice nakon krova i ogromni led semafor,svlacionice za omladince ispod sjeverne tribine su pri kraju,kada se zavrse idu ispod iste tribine teretana i poslovni prostori kao i reflektori za glavni teren. Imat ce Velez ubrzo pravu malu arenu kad se sastavi i RA tribina sa sjevernom. El prezidente gospodin Šemsudin Hasić se ne šali. Koji je to gospodinAnamneko je napisao/la:Kapa dole za velez.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tek pravo ubrzo dolazi. Sastavljaju se i natkrivaju sjeverna i zapadna tribina. Stolice nakon krova i ogromni led semafor,svlacionice za omladince ispod sjeverne tribine su pri kraju,kada se zavrse idu ispod iste tribine teretana i poslovni prostori kao i reflektori za glavni teren. Imat ce Velez ubrzo pravu malu arenu kad se sastavi i RA tribina sa sjevernom. El prezidente gospodin Šemsudin Hasić se ne šali. Koji je to gospodinAnamneko je napisao/la:Kapa dole za velez.![]()
Sve što kaže i obeća završi. Samo kad krenu rezultati i kad se vrati povjerenje crvenom moru đavola koje su oni klošari i lopovi uzeli ima da jug poludi. Taj južnjački mahniti mentalitet . Što kaže jedan moj brat kojeg jako volim SAMO STRPLJENJE
Nije zapadnu i RA nego zapadnu i sjevernu (dedaru) . Ma moze se sve to izvest. Bila su mjerenja vec a za dedaru i RA ne znam sigurno ce se rusit RA ili ce se nadogradjivat. Uglavnom plan je takavMrBean je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tek pravo ubrzo dolazi. Sastavljaju se i natkrivaju sjeverna i zapadna tribina. Stolice nakon krova i ogromni led semafor,svlacionice za omladince ispod sjeverne tribine su pri kraju,kada se zavrse idu ispod iste tribine teretana i poslovni prostori kao i reflektori za glavni teren. Imat ce Velez ubrzo pravu malu arenu kad se sastavi i RA tribina sa sjevernom. El prezidente gospodin Šemsudin Hasić se ne šali. Koji je to gospodinAnamneko je napisao/la:Kapa dole za velez.![]()
Sve što kaže i obeća završi. Samo kad krenu rezultati i kad se vrati povjerenje crvenom moru đavola koje su oni klošari i lopovi uzeli ima da jug poludi. Taj južnjački mahniti mentalitet . Što kaže jedan moj brat kojeg jako volim SAMO STRPLJENJE
Kako misli spojiti Zapadnu tribinu i RA tribinu nisu iste visine a ni ugla pod kojim su građene ?
Hoće, ostat će na pričama kao i pomoćni, reflektori, sve ovo što je urađeno do sada. To su samo priče, lažu nasMrBean je napisao/la:Da malo mi je to sve čudno ali eto mislim da neće biti lahko to izvesti ni sa te dvije tribine ali vrijeme će pokazati da li ova uprava zaista ima para ili će to sve ostati samo na pričama
Tako je zizu. Prava gomila raje je u nasoj kuci. Ovdje napisem iskljucivo iz tog razloga jer je masa velezovaca koji nisu tamo (valjda ne znaju ) a udju na ovu temu pa da podijelimo vijest. Sramotno je od admina sto je prebacio Borac sa svim temama i grbom a Velež nije. Tražio sam objašnjenje ali šuti ko zaliven.zizu1991 je napisao/la:Imamo mi svoju avliju. Prisutnost nasa ovdje je beznacajna. Ionako se ovdje post napise svako koji dan. Sto se mene licno tice mogu ga i izbrisati.
Možda je fatamorgana!Babatunde je napisao/la:Hoće, ostat će na pričama kao i pomoćni, reflektori, sve ovo što je urađeno do sada. To su samo priče, lažu nasMrBean je napisao/la:Da malo mi je to sve čudno ali eto mislim da neće biti lahko to izvesti ni sa te dvije tribine ali vrijeme će pokazati da li ova uprava zaista ima para ili će to sve ostati samo na pričama