ni jednog posla se nemoj stiditi,posebno sto ce ti to nabijati na nos neko ko nije zaradio postenih 100 KM u zivotu ...ali bitno je imati marku za kafu i srati po drugima ....zato i jesmo tu ..Blue_He4rt je napisao/la:RiNo je napisao/la:
Svabice cekaju, nece se same oprati
Evo ja sam bas trenutno kod jedne.Radim intenzivnu njegu, dvaneske moj druze..Oprao sam joj vise puta dupe nego sebi u ovoj godini.Ali sta ces, makar zna se zasta radis, ovako bih tamo kafe ispijao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa nije bas da si propustio posljednji voz. Skole im obicno pocinju svakog aprila i oktobraMarsal je napisao/la:Imao sam priliku da upišem tu školu, odustao u zadnji čas. U Minhenu u Njemačkoj, sad gledam kako neki poznanici na tim starcima klefaju pare krv ti yebem. Druga najveća greška u mom životu.RiNo je napisao/la: Svabice cekaju, nece se same oprati

Blue_He4rt je napisao/la: Evo ja sam bas trenutno kod jedne.Radim intenzivnu njegu, dvaneske moj druze..Oprao sam joj vise puta dupe nego sebi u ovoj godini.Ali sta ces, makar zna se zasta radis, ovako bih tamo kafe ispijao.

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo peri braca. Ja znam 20tak ljudi iz Sa koji su otisli. Neki su tamo vec 2-3 godine i niko se ne vraca 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bošnjacima će samo radikalizam pomoći. Peziću i Kuduzoviću, povedite nas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Grijesis ljiljane, itekako grijesis.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Poslanik a.s. nas nije tako ucio, a za tebe znam da si musliman - vjernik. Znas i sam za hadis koji govori o grijehu onoga ko napusti bojno polje, a kako drugacije nazvati one koji prvom prilikom gledaju pobjeci u Njemacku ili gdje vec, tamo se nastaniti, dok njihova braca ovamo ginu za din, slobodu, teritoriju? Sta ces ti, ostaviti to sve sto si stekao i spustenih ruku prepustiti da oni koji mrze sve sto ima veze sa Bosnom i Bosnjacima poruse, siluju i poubijaju? To mogu samo kukavice i oni kojima islam i Allahova rijec nije prva i duboko ugravirana u srce (ne kazem da si ti od takvih, da odmah bude jasno). Koliko je takvih koji su u minulom ratu otisli, ponovo se vratili u Bosnu sa desetinama hiljada eura, uzdignute glave hodaju i misle da su neko i nesto. Proci ce ovaj svijet, sve ce proci, mogu lagati i sebe i druge, ali valja pod zemlju u tabutcic leci. Zar vjerniku ne treba biti draze poginuti kao sehid u odbrani svoje vjere, domovine? Znas i sam sta znaci poginuti kao sehid, iskreno i u Ime Jednog, Jedinog.
Tvoja historija (odnosno, historija tvojih predaka, jer si ti mlad) treba da nam svima bude samo za ibreta, a nikako razlog da se vec unaprijed predamo, pobjegnemo i razmisljamo na nacin na koji ti ocigledno razmisljas. Mislis da je Srbima u RS-u dobro, mislis da zive bolje, mislis da ce oni reci 'odoh ja u Njemacku, neka ratuju ovi babini sinovi na celu sa Miloradom', nece. Ratovat' ce (vecina njih) i ubijat'/silovat'/rusit'/palit' sve sto ima veze sa Bosnom/Bosnjakom/muslimanom - islamom. Sta je za njih bolji Dodik od Bakira, obezbijedio im je bolji zivot i standarde? Jest', al' malo sutra.
Ko je kriv sto svake 2/4 godine biramo iste ljude, ko je kriv sto Bakir dobije stotine hiljada glasova? Pa, krivi smo ti i ja, niko drugi nam nije kriv. Nikad se izgleda necemo opametiti.
Molim Boga da ne dodje ni do kakvih sukoba, ratova, ali kako je krenulo, sve se vise bojim da cemo biti primorani kao i 92-95. braniti svoje. Dodik i co. rade sta zele, nesposobni i glupi konji od nasih politicara mu ne smiju nista, a on sve pomalo huska narod koji je ionako vec poprilicno zadojen mrznjom.
Btw, nemam namjeru ukljucivat' se u ovo, niti pisati bilo sta vise na ovu temu.
a zasto neko misli da ce biti rata
da ovi iz rs-a sutra proglase nezavisnost, ili da se pripoje srbiji, vjerujem da nijedan metak ne bi bio ispaljen.
koga to iz tz, sa ili zenice zaboli za nekim vrletima u istocnoj bosni ili hercegovini
srbi sigurno ne bi isli na to da osvajaju nove teritorije, nego su zadovoljni onim sto su zapisali 1992. godine, a bosnje ne bi isle da vracaju.
dakle, mirni razlaz

da ovi iz rs-a sutra proglase nezavisnost, ili da se pripoje srbiji, vjerujem da nijedan metak ne bi bio ispaljen.
koga to iz tz, sa ili zenice zaboli za nekim vrletima u istocnoj bosni ili hercegovini

srbi sigurno ne bi isli na to da osvajaju nove teritorije, nego su zadovoljni onim sto su zapisali 1992. godine, a bosnje ne bi isle da vracaju.
dakle, mirni razlaz

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Znam ja sve to, ali zar je morlano i vjerski opravdano ratovati za ove? Neka hvala, neka to bude moj grijeh ako je tako.
I meni je dosta ovih 20 kusur godina da me nazivaju gradjaninom drugog reda (Sandzaklija, Sandzo, lopov, sve ste nas uzeli, rat donijeli, Sarajevo unistili). Svaka cast politicarima i vecini mog okruzenja. Uspjeli ste sve ubiti u meni.
I meni je dosta ovih 20 kusur godina da me nazivaju gradjaninom drugog reda (Sandzaklija, Sandzo, lopov, sve ste nas uzeli, rat donijeli, Sarajevo unistili). Svaka cast politicarima i vecini mog okruzenja. Uspjeli ste sve ubiti u meni.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako bude rata odmah se prijavljujem u 1. Kjafirsku Tuzlansku 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U idealnim uslovima - da. U ovim našim uslovima - hmmm, ne.Unofficialpage je napisao/la:
Već sam rekao, možemo da hoćemo ovo popraviti. Ali nećemo, mrsko nam, nemamo pojma šta hoćemo. Svima treba nama biti jasno da napredak države odgovara svima, ne samo jednoj naciji.
Ovako, dotaći ću se tih "idealnih" uslova, iako svi znamo da idealno ne postoji. Dakle, imaš priliku popraviti stanje svaki put kad su izbori. Jesam li u pravu?
Vratimo se u "naše" uslove. Kako popraviti stanje kad su (skoro uvijek) isti ljudi na listama ili, ako nisu bukvalno iste face i isti ljudi, onda su slični tim pošloizborim listama. Dalje, neću ovdje ulaziti u neke druge vode (da ne kažu kako sam fan nadnaravnog/nestvarnog/izmišljenog i da volim kojekakve teorije zavjera), ali znam šta i kako se radilo u mojoj općini, a vjerujem da ni druge nisu ništa bolje po tom pitanju (mislim na rezultate izbora, na osobe koje su glasale, na osobe kojima je i dalje omogućeno da glasaju...). Jednostavno, previše toga je tru'lo u državi Bosni i Hercegovini. Da se razumijemo, to se odnosi najviše na nas koji živimo ovdje, ali činjenica je da su promjene u nekoj većoj mjeri skoro pa nemoguće. Dovoljno je pogledati bilo koju sferu života, ne samo ovu političku scenu.
Ne znam, zbog svega ovoga što me okružuje, ja želim da moje dijete danas-sutra ipak ima nešto zahvaljujući sopstvenom radu, trudu i odricanju, a ne zbog toga što je moj. Jer, dokle god smo taoci prezimensko-vjersko-nacionalnog lobija, ma nema nas niĐe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ako bude rata, iako je to pravo glupa priča, bježim, a u najgorem slučaju pljačkam ili švercam. Čuj za Baketa se boriti, ahahaha.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da su prolazni. Apsolutno da možemo promjeniti ali imamo to mišljenje da ne možemo jer nam je mrsko. Ili što bi kod nas rekli stari ljudi ubijeni u pojam.delinjo je napisao/la:malo i ti lupas ali ajde ...idemo redom ...ko je prolazan...proalzan je bio Alija pa je situacija ista....proalzan ce biti i Bakir i opet ce biti isto balijska posla....izgubiti drzavu....sta ti imas od drzave kad te urokaju i zakolju....brani kurcu drzavu iz groba....smijesno....i sta mi mozemo popraviti ,ne kontam sta ???? glasanje ??? kakvo glasanje kad je i opozicja kupljenja pa izadju sa 10 kandidata na izbore za koje nikad niko nije cuo i Koldzo osvoji mandat po 3 put sa kockom i kilom kafe ....a da im je bilo u interesu da su izbacili zajednigckog kandidata ubjedljivo bi pobjedili tog istog Koldzu...smijesno je to sve i nakaaradno ovdje....SDA je veliko tijelo i apsolutno ce biti nedodirljivi i to se ne moze nazalost promjeniti,previse nepismenog naroda na koje ti ni ja ni niko sa ovog foruma nece utjecati,cak naprotiv sve ove tenzije idu u njima u prilog jer ce dobiti ovce u svoje torove sve vise i vise....tako da nemoj mi pricati da se nesto moze promjeniti...moze da sjedis kuci i tipkas o nekim promjenama i mlatimo svi ....mirni razlaz ili rat....trece rjesenje ne postoji za ovu situaciju...ustvari mozda i postoji ali je nakaradno i opet ce kad tad dovesti do sukoba..

Pa eto, ne moraju biti samo izbori već priča poslije izbora, ne bi ovo pričali da mi nećemo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ovdje i kad bi bio rat prvo bi se morale sukobljene strane dogovoriti gdje ce da ratuju jer nije moguce ganjati se opet po istim livadama i brdima kao pocetkom devedesetih jer je mahom sve minirano,.Izginili bi ljudi prije nego što i pocne rat
Ako nedaj Bože dodje do rata moramo biti pametniji ovog puta,Zenica bi trebala da oformi sedmu muslimansku i zauzme granice od Doboja do Visokog i oformi Republiku Zeničku sa predsjednikom Fuadom Kasumovićem,.

Ako nedaj Bože dodje do rata moramo biti pametniji ovog puta,Zenica bi trebala da oformi sedmu muslimansku i zauzme granice od Doboja do Visokog i oformi Republiku Zeničku sa predsjednikom Fuadom Kasumovićem,.
Ne znam, ja cisto sumnjam da ce se bez rata bilo sta desiti od ovoga sto se ocigledno planira...sekerbay je napisao/la:a zasto neko misli da ce biti rata![]()
koga to iz tz, sa ili zenice zaboli za nekim vrletima u istocnoj bosni ili hercegovini![]()
dakle, mirni razlaz
Pa nista onda, neka ti hator ljudi i ti nazivi (za koje ti znas da su neosnovani i sta te ima bit briga?) kojim nazivaju tebe (ili koga vec) bude iznad onoga sto Allah i Njegov Poslanik kazu. Ljudima ces vjerovatno polagati racune, a za onaj najvazniji ispit koga briga.Bosniacum Lilium je napisao/la:Znam ja sve to, ali zar je morlano i vjerski opravdano ratovati za ove? Neka hvala, neka to bude moj grijeh ako je tako.
Unofficialpage je napisao/la:Naravno da su prolazni. Apsolutno da možemo promjeniti ali imamo to mišljenje da ne možemo jer nam je mrsko. Ili što bi kod nas rekli stari ljudi ubijeni u pojam.delinjo je napisao/la:malo i ti lupas ali ajde ...idemo redom ...ko je prolazan...proalzan je bio Alija pa je situacija ista....proalzan ce biti i Bakir i opet ce biti isto balijska posla....izgubiti drzavu....sta ti imas od drzave kad te urokaju i zakolju....brani kurcu drzavu iz groba....smijesno....i sta mi mozemo popraviti ,ne kontam sta ???? glasanje ??? kakvo glasanje kad je i opozicja kupljenja pa izadju sa 10 kandidata na izbore za koje nikad niko nije cuo i Koldzo osvoji mandat po 3 put sa kockom i kilom kafe ....a da im je bilo u interesu da su izbacili zajednigckog kandidata ubjedljivo bi pobjedili tog istog Koldzu...smijesno je to sve i nakaaradno ovdje....SDA je veliko tijelo i apsolutno ce biti nedodirljivi i to se ne moze nazalost promjeniti,previse nepismenog naroda na koje ti ni ja ni niko sa ovog foruma nece utjecati,cak naprotiv sve ove tenzije idu u njima u prilog jer ce dobiti ovce u svoje torove sve vise i vise....tako da nemoj mi pricati da se nesto moze promjeniti...moze da sjedis kuci i tipkas o nekim promjenama i mlatimo svi ....mirni razlaz ili rat....trece rjesenje ne postoji za ovu situaciju...ustvari mozda i postoji ali je nakaradno i opet ce kad tad dovesti do sukoba..Pa ovu priču i pričaju jer ovo narodu godi da ne godi ne bi ni pričali, prosto. I najveći krivci smo mi, narod a ne političari.
Pa eto, ne moraju biti samo izbori već priča poslije izbora, ne bi ovo pričali da mi nećemo.
pa slazem se ja ,ali sta smo konkretno krivi ti ili ja ,ajde reci mi ???niti glasam za sda i ove nacionalsite,i tjeram raju da izlaze na izbore neku promjenu ali ...ne pije vode....sta jos treba da uradim ne znam ???
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Konkretno možda i ne, ali moramo buditi svijest ostalih ljudi, prijatelja, rodbine, uže i šire. I nije mi jedna stvar jasna, zašto neki misle da bi se za Bakira, Dodika i slične ratovalo već se ratuje za ideale prvu sedmicu a kasnije da živ ostaneš. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma kome se ratuje nek ostane i nek ratuje ,sta drugo da kazem ....ali vise je ovih sto bi se ispalili ako cemo realno....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
@RiNo @delinjo @Bosniacum Lillicum
Zato sam i istrajao evo vec godinu drustvo..Plata ti pomaze da sav stres zaboravis.Fizicki nije posao prezahtjevan, ali na psihickom planu sam pukao ko kockica hehe...Sto te mogu jeb.avat porodice, to je nevjerovatno, gledaju te bas ko zadnje smece.Ali naravno ko ne nauci to ignorisati, tesko ce opstati u ovom poslu.Meni je cilj napredovati, dohvatiti se klinike, raditi ono sto mi je u struci.Uglavnom zelim svakom ko ima priliku neka bjezi.
Zato sam i istrajao evo vec godinu drustvo..Plata ti pomaze da sav stres zaboravis.Fizicki nije posao prezahtjevan, ali na psihickom planu sam pukao ko kockica hehe...Sto te mogu jeb.avat porodice, to je nevjerovatno, gledaju te bas ko zadnje smece.Ali naravno ko ne nauci to ignorisati, tesko ce opstati u ovom poslu.Meni je cilj napredovati, dohvatiti se klinike, raditi ono sto mi je u struci.Uglavnom zelim svakom ko ima priliku neka bjezi.
Chelsea F.C.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim mir je prioritet, niko od nas ne smije dozvoliti da se naruši mir. Ko će ratovati a ko ne, ne znamo, forum je premalo mjesto da bilo šta zaključimo. Dao Bog da nikad ne dođe do ovog prebrojavanja već da aBd svi krenemo naprijed u bolji život a ovih budala na vlasti se riješimo.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
opusteno ...svaki pocetak je tezak...ali kad na kraju saberes i vidis da mozes svom djetetu kupiti hranu i nesto...prehraniti svoju porodicu zivjeti sretno to sve pada u vodu....zato samo hrabro ...od necega se mora poceti...i puno ti je bolje nego ovima sto ispijaju kafe po cijeli dan i mlate kako treba biti ...vjeruj nece ti priznati ali ti je puno boljeBlue_He4rt je napisao/la:@RiNo @delinjo @Bosniacum Lillicum

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
sljivo je napisao/la:Ako bude rata, iako je to pravo glupa priča, bježim, a u najgorem slučaju pljačkam ili švercam. Čuj za Baketa se boriti, ahahaha.

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 19 gostiju.