Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Mirni razlaz jeste jedna od solucija. Bolje i to nego da nam omladina gine, za sutra, neke nove kriminalce na vlastima.
Srbija je 80tih izgubila Kosovo. Mi smo 90tih izgubili 49% te teoritorije. Spasavaj se ko moze. Informacije koje sam imao prije godinu dana se polako ostvaruju, ali ja se jos tjesim da nece doci do toga. I da li vam je ovo sada predizoborna?
Bakir je ovo namjerno zakuhao nekim apelacijama. Sve je ovo ranije vec isplanirano. Cuj cime ce se ratovati. Igman proizvodi metaka da opskrbi Europu novim ratom. Ja koliko znam, vojna industrija dobro radi u BiH. Kriticna masa je uvijek oko 12% populacije. Mislite da nema 12% nepismenih i glupih koji jedva cekaju da se late puske? Plus sto je Sirija gotova prica. Otvaraju se nove karte. Spasavaj se ko moze
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Srbija je 80tih izgubila Kosovo. Mi smo 90tih izgubili 49% te teoritorije. Spasavaj se ko moze. Informacije koje sam imao prije godinu dana se polako ostvaruju, ali ja se jos tjesim da nece doci do toga. I da li vam je ovo sada predizoborna?
Bakir je ovo namjerno zakuhao nekim apelacijama. Sve je ovo ranije vec isplanirano. Cuj cime ce se ratovati. Igman proizvodi metaka da opskrbi Europu novim ratom. Ja koliko znam, vojna industrija dobro radi u BiH. Kriticna masa je uvijek oko 12% populacije. Mislite da nema 12% nepismenih i glupih koji jedva cekaju da se late puske? Plus sto je Sirija gotova prica. Otvaraju se nove karte. Spasavaj se ko moze
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nek si ti nama ziv i zdrav, okani se politikeBosniacum Lilium je napisao/la:Mirni razlaz jeste jedna od solucija. Bolje i to nego da nam omladina gine, za sutra, neke nove kriminalce na vlastima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hoces li ti ratovati za drzavu Izetegovica, Campare i ostalih lordova?
Jesi li tebi stradali najblizi u proslom ratu?
Jesi li ti ostao bez kuce u proslom ratu?
Kako danas zivis iako ste sve dali u proslom ratu?
NISTA NIJE VAZNIJE OD JEDNOG NEVINOG LJUDSKOG ZIVOTA I TACKA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako bi se i ratovalo ne bi se ratovalo za njih već za Bosnu i Hercegovinu u koje se toliko kunemo. Ti ljudi su prolazni, zar vrijedi radi njih izgubiti cijelu državu? Novi, bolji, pametniji, sa obrazom mogu doći, već za četiri godine a jednom kad se država izgubi, nema povratka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma ciju BiH? Za ciju se Bosnu ratovalo 92-95? Cija je to danas drzava? Malo objektivnosti i istine ljudi. Svakog od nas boli svakodnevnica, ali ne razumijem zasto zivite i dalje u nekim iluzijama
- Marsal
- Kontakt:
Tako se i 90-tih isto govorilo, prolazan je Alija, prolazan je Njofra, prolazan je Sloba. A vidi danas, apsolutno ista **** na vlasti. Znači nisu prolazni.Unofficialpage je napisao/la:Ako bi se i ratovalo ne bi se ratovalo za njih već za Bosnu i Hercegovinu u koje se toliko kunemo. Ti ljudi su prolazni, zar vrijedi radi njih izgubiti cijelu državu? Novi, bolji, pametniji, sa obrazom mogu doći, već za četiri godine a jednom kad se država izgubi, nema povratka.
Mene svegami boli qrac, ako hoće nek se cijepaju nek se cijepaju, ako hoćete ratovat eto vam brate ratujte,. ja znam da ko meni uleti na moj posjed biće mobilizovan u vječna lovišta. apsolutno sam spreman otići sa njim, boli me qurac nemam šta izgubit svakako
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Fino si to napisao, i slazem se. Nista nije vaznije od ljudskog zivota i zato ljudima koji zele neustavne referendume i cijepanja zemlje porucujem da odustanu od toga jer nemaju nikakvo pravo na to i jer je mir prioritet. Ja vala nisam patriota ali muka mi je od luzera koji bi drzavu pustili niz vodu samo zbog prijetnji ljudi koji na to nemaju nikakvo pravo.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hoces li ti ratovati za drzavu Izetegovica, Campare i ostalih lordova?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Našu Bosnu. Bosnu svih naroda u njoj. Opet kažem ovi ljudi su prolazni. Niko nama nije kriv što za njih glasamo ili ne izađemo na izbore, što smo idolentni prema svemu. Imamo i trebamo se boriti za ovu državu, riješiti se bagre na vrhu i stvarati bolju državu a samo narod može popraviti ovo. Zašto se krijemo iza političara? Ne, nisu oni krivi, mi smo krivi, mi narod.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja nisam nikakav izdajnik, morate znati mene i moju historiju da bi me mogli razumjeti.
Zato i postoji politika. Neka se nekako dogovore, neka rade nesto ako ne zele dati pola drzave. Kompromis, nesto. Ali ako vec dodje do rata...
Zato i postoji politika. Neka se nekako dogovore, neka rade nesto ako ne zele dati pola drzave. Kompromis, nesto. Ali ako vec dodje do rata...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Već sam rekao, možemo da hoćemo ovo popraviti. Ali nećemo, mrsko nam, nemamo pojma šta hoćemo. Svima treba nama biti jasno da napredak države odgovara svima, ne samo jednoj naciji.Marsal je napisao/la:Tako se i 90-tih isto govorilo, prolazan je Alija, prolazan je Njofra, prolazan je Sloba. A vidi danas, apsolutno ista **** na vlasti. Znači nisu prolazni.Unofficialpage je napisao/la:Ako bi se i ratovalo ne bi se ratovalo za njih već za Bosnu i Hercegovinu u koje se toliko kunemo. Ti ljudi su prolazni, zar vrijedi radi njih izgubiti cijelu državu? Novi, bolji, pametniji, sa obrazom mogu doći, već za četiri godine a jednom kad se država izgubi, nema povratka.
Mene svegami boli qrac, ako hoće nek se cijepaju nek se cijepaju, ako hoćete ratovat eto vam brate ratujte,. ja znam da ko meni uleti na moj posjed biće mobilizovan u vječna lovišta. apsolutno sam spreman otići sa njim, boli me qurac nemam šta izgubit svakako
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Imao sam priliku da upišem tu školu, odustao u zadnji čas. U Minhenu u Njemačkoj, sad gledam kako neki poznanici na tim starcima klefaju pare krv ti yebem. Druga najveća greška u mom životu.RiNo je napisao/la: Svabice cekaju, nece se same oprati
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uporedjujes neuporedivoPerryFred je napisao/la:Trebali su i Turci za vrijeme državnog udara sjediti kući, a ne goloruki na pušku, transporter i tenk za državu Erdogana i ostalih lordova.

Unofficialpage je napisao/la:Već sam rekao, možemo da hoćemo ovo popraviti. Ali nećemo, mrsko nam, nemamo pojma šta hoćemo. Svima treba nama biti jasno da napredak države odgovara svima, ne samo jednoj naciji.Marsal je napisao/la:Tako se i 90-tih isto govorilo, prolazan je Alija, prolazan je Njofra, prolazan je Sloba. A vidi danas, apsolutno ista **** na vlasti. Znači nisu prolazni.Unofficialpage je napisao/la:Ako bi se i ratovalo ne bi se ratovalo za njih već za Bosnu i Hercegovinu u koje se toliko kunemo. Ti ljudi su prolazni, zar vrijedi radi njih izgubiti cijelu državu? Novi, bolji, pametniji, sa obrazom mogu doći, već za četiri godine a jednom kad se država izgubi, nema povratka.
malo i ti lupas ali ajde ...idemo redom ...ko je prolazan...proalzan je bio Alija pa je situacija ista....proalzan ce biti i Bakir i opet ce biti isto balijska posla....izgubiti drzavu....sta ti imas od drzave kad te urokaju i zakolju....brani kurcu drzavu iz groba....smijesno....i sta mi mozemo popraviti ,ne kontam sta ???? glasanje ??? kakvo glasanje kad je i opozicja kupljenja pa izadju sa 10 kandidata na izbore za koje nikad niko nije cuo i Koldzo osvoji mandat po 3 put sa kockom i kilom kafe ....a da im je bilo u interesu da su izbacili zajednigckog kandidata ubjedljivo bi pobjedili tog istog Koldzu...smijesno je to sve i nakaaradno ovdje....SDA je veliko tijelo i apsolutno ce biti nedodirljivi i to se ne moze nazalost promjeniti,previse nepismenog naroda na koje ti ni ja ni niko sa ovog foruma nece utjecati,cak naprotiv sve ove tenzije idu u njima u prilog jer ce dobiti ovce u svoje torove sve vise i vise....tako da nemoj mi pricati da se nesto moze promjeniti...moze da sjedis kuci i tipkas o nekim promjenama i mlatimo svi ....mirni razlaz ili rat....trece rjesenje ne postoji za ovu situaciju...ustvari mozda i postoji ali je nakaradno i opet ce kad tad dovesti do sukoba..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Uporedjuje narod sa nacionalnom svijescu sa narodom u kojem pola ljudi zeli biti asimilirano od strane prvog naroda.Bosniacum Lilium je napisao/la:Uporedjujes neuporedivoPerryFred je napisao/la:Trebali su i Turci za vrijeme državnog udara sjediti kući, a ne goloruki na pušku, transporter i tenk za državu Erdogana i ostalih lordova.

@Ljevak otvorili su nam Alica rampu. Lakse se dize.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Blue_He4rt
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:
Svabice cekaju, nece se same oprati
Evo ja sam bas trenutno kod jedne.Radim intenzivnu njegu, dvaneske moj druze..Oprao sam joj vise puta dupe nego sebi u ovoj godini.Ali sta ces, makar zna se zasta radis, ovako bih tamo kafe ispijao.
Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.