Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Biće bolje šta plačešrasavoje je napisao/la:Bas ste fini, blago meni. Kamilica za smirenje a limun da se ne razbolim.
Zamotas se, napravis mlijekonsa bronhi bombonama i pustis sebi crtanirasavoje je napisao/la:Bas ste fini, blago meni. Kamilica za smirenje a limun da se ne razbolim.
Moze biti samo gore. Ako cujes da je neko skocio sa mosta, znaj da sam ja.BvB09 je napisao/la:Biće bolje šta plačešrasavoje je napisao/la:Bas ste fini, blago meni. Kamilica za smirenje a limun da se ne razbolim.
Skočit sa mosta još sve smrzlo good luck with that.rasavoje je napisao/la: Moze biti samo gore. Ako cujes da je neko skocio sa mosta, znaj da sam ja.
matureLillard je napisao/la:Bogami su mene pogodilimadridist je napisao/la:New world order![]()
Da onda stavim prst u uticnicu?BvB09 je napisao/la:Skočit sa mosta još sve smrzlo good luck with that.rasavoje je napisao/la: Moze biti samo gore. Ako cujes da je neko skocio sa mosta, znaj da sam ja.
Najbolja tema na klixu, uvijek se možeš nasmijati. Čitaj, nećeš se pokajati.DANTES je napisao/la:Dodik je imao, ne znam ima li sad svoju temu na klix forumuKajzer10 je napisao/la:Klix uopste ne objavljuje toliko o Dodiku. Eo ja citam jedino klix i nezavisne koje prenesu svaku njegovu izjavu i mogu reci da prenesu svaku petu sto je normalno s obzirom koju funkciju obnasa Dodik i koliko isti laje.tuzlak1987 je napisao/la:Bakir i Dodik imaju medije. Bakir placa novinarima danas da objavljuju 100 vijesti o Dodiku.
Sto na Tuzlanski bude jedna vijest dnevno o politici, a na klix i radio Sarajevo 20 o Dodiku.
I nema ih ko placati, njima populisticke izjave politicara dobro dodju. Kao da je Dodik Emdzad Galijasevic pa treba neko placati da on dobije neki medijski prostor.
Ali kad si vec spomenuo to placanje, mislim da onaj cirkusant Ramiz Salkic placa klixovce, jedino ga oni prenose.
Upravo iščitavam šta se danas napisalo. Razočaran sam, otišla priča u preozbiljnom pravcu.Unofficialpage je napisao/la:Najbolja tema na klixu, uvijek se možeš nasmijati. Čitaj, nećeš se pokajati.DANTES je napisao/la: Dodik je imao, ne znam ima li sad svoju temu na klix forumu
Jašta, danas je pravo dosadna tema, čekamo čaiku i prljacog haretaKawhi je napisao/la:Upravo iščitavam šta se danas napisalo. Razočaran sam, otišla priča u preozbiljnom pravcu.Unofficialpage je napisao/la:Najbolja tema na klixu, uvijek se možeš nasmijati. Čitaj, nećeš se pokajati.DANTES je napisao/la: Dodik je imao, ne znam ima li sad svoju temu na klix forumu
Ma samo uzmi fazu i nulu zajedno sastavirasavoje je napisao/la:Da onda stavim prst u uticnicu?
Koji Stevandić?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ima i Sebija svoju temu
Evo hajevog Kazaza kod Duške
Stevandić je upotrijebio komentare sa klixa kao primjer mišljenja prosječnog Bošnjaka
Unofficialpage je napisao/la: Jašta, danas je pravo dosadna tema, čekamo čaiku i prljacog hareta
Guardian naš.berbir je napisao/la: Cekamo dnevnu dozu oplodjivanja nerotkinja
Kako se covjek samo provali..rio_Ferdy88 je napisao/la:
Stevandić je upotrijebio komentare sa klixa kao primjer mišljenja prosječnog Bošnjaka
Hahahahahahahahahahaha jašta druže.Sarajlijica1946 je napisao/la:E vala izvali i ovaj Efendic, gotivio sam do sada ali je pokazao da je SDA. Pa glupane glupi, znaju li oni uopste sta je ustav, zakon, kako to ide kad prekrsis?
Onda nam i ne treba drzava. Svak nek sebi uzme sta mu odgovara i vozdra.IlProfessore je napisao/la:Hahahahahahahahahahaha jašta druže.Sarajlijica1946 je napisao/la:E vala izvali i ovaj Efendic, gotivio sam do sada ali je pokazao da je SDA. Pa glupane glupi, znaju li oni uopste sta je ustav, zakon, kako to ide kad prekrsis?
Bendaju srbi ustav, baš se vidi.
Baš ga bendaju.
Kakav bolan ustav, kakve sankcije kad počne rat? Joj niko ne može sa bošnjacima u bacanju šuplje priče. Niko na dunjaluku znači. Nema nam ravnih u tome!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.